Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
U vas sve nezahvalnici, a mislim da bi i upravu trebali pitati za par obajasnenja zbog cega ovaj egzodus.Semir bvb je napisao/la:Gundo nas napušta. Odbio je produženje ugovora. Koji je to nezahvalni papak u pm.![]()
ja ga iskreno ne bi n dzaba on je za mene unisten igrac,jednostavno nema ni g od od onoga gundogana koji je orao terene ,11,12,2013Semir bvb je napisao/la:Gundo nas napušta. Odbio je produženje ugovora. Koji je to nezahvalni papak u pm.![]()
PEP je napisao/la:ja ga iskreno ne bi n dzaba on je za mene unisten igrac,jednostavno nema ni g od od onoga gundogana koji je orao terene ,11,12,2013Semir bvb je napisao/la:Gundo nas napušta. Odbio je produženje ugovora. Koji je to nezahvalni papak u pm.![]()
Echte liebemuamerc je napisao/la:
U vas sve nezahvalnici
upravo to, prelomiti jednom za sva vremena, ako on nema poštovanja prema klubu što bi klub imao prema njemu, a pogotovo klub čija je parola prava ljubav, ja sam sretan što ide, želim mu sve najbolje ali mislim da neće uspjetigruezi je napisao/la:Postavit cijenu of 30 milki ako KO plati super ako ne onda mu zabranit DA me samo igra utakmice nego I DA trenira sa ekipom....ici na to DA mu se svjesno unusti karijera, smece jedno gasterbajtersko
Sve ovo stoji, a sad da li je đubre, to je diskutabilno i nebitno na kraju krajeva, Šahin i Kagawa su objektivno lošiji igrači od Gunde, pa su nakon samo jedne dobre sezone odmah digli sidro i vratili se nazad kao propali igrači, pogotovo Šahin koji u Realu nije tri utakmice sastavio. Pitanje je i dan danas da li ih je klub trebao uopšte vraćati, a najveće je pitanje koga umjesto Gunde, ako opet bude neki novi Kampl, Miki ili Jojić, gledaćemo reprizu ove sezone u najboljem slučaju, minus učešće u LP.edobvb je napisao/la: Jer ako ga niko ne bude zelio olatiti 30.milki i mi ga odstranimo iz prve ekipe i zabranimo mu i trenirati..supak ce otici dzabe..zato nisam za tu opciju.
Bolje i 20.milki nego nista..A kao covjek je jedno veliko DZUBRE
I šta bi dobili sa Džekom, ništa.zgmiky je napisao/la:ma treba ga dati u šiti za džeku i super
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.