ovaj je u starom gvozdju od prosle godine..a stavio sam je jer je ovo odlazak u vrapcice a kako je derby brzo pa da se malo podsjetimo...usput,imamo nov bijeli sa lentom "mercedes" majstore...a gdje je vaaasss????BICE GUSTO je napisao/la:Dobar vam ovaj "Zastava" bus,gdje ste ga nabavili ?![]()
![]()
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
mostarskiprvak
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
-
BICE GUSTO
- Kontakt:
Sto se balaha ! A sve ko fol kriza,a frajeru.mostarskiprvak je napisao/la:ovaj je u starom gvozdju od prosle godine..a stavio sam je jer je ovo odlazak u vrapcice a kako je derby brzo pa da se malo podsjetimo...usput,imamo nov bijeli sa lentom "mercedes" majstore...a gdje je vaaasss????BICE GUSTO je napisao/la:Dobar vam ovaj "Zastava" bus,gdje ste ga nabavili ?![]()
![]()
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
-
BICE GUSTO
- Kontakt:
Zasto bi vas sprijecili ? Pa i mi smo bili pod BB. Ne kontam

RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
ma tu sam carino moja vječita, nemam vemena baš puno zadnjih dana pa me nema na forumu,Nantess je napisao/la:carina je napisao/la:Hehe. Sta ima majstore? Nema te u zadnje vrijeme. Imam ja negdje kartu, polufinale kupa, u Begesu, kad su nam 6 komada uvaliliNantess je napisao/la:upravo sam dobio u posjed kartu
fc partizan - fc velež 1-0 Santrač (penal) 40.000 gledalaca bilo![]()
stadion JNA Beograd
09.04.1978
Ma dobri su oni uvijek bili, najteze bilo s njima igrati.
ne stigoh te zvati kad sam bio dole kod vas na pivu jednu, al .ebiga zijanismo, i nije mi kasnije bilo do toga
gdje se konta evropa igrati ako izborite je !? nesto sve kontam necete zar i vi u lišticu ne daj mi Bože !!?
Jbg, trebao si. Neznam i je li jos ista prijavljivao. Prvo, niko se i ne zanosi mnogo da cemo uletiti, puno nekakvih okolnih faktora ima. Izgleda kako sada stvari stoje od ove trojke Siroki, Zrinjski i vi, najdalji smo mi. Morali bi maznuti 2 od tri vani( Slavija,Rudar, Sloboda) vani, a to je mnogo majstore
I da se prodje nekim slucajem jedna struja bi natezala BB, a druga bi Grbavicu, ako ne moze, onda Bilino polje. Kako smo se okliznuli u prva dva kola i ne prica niko o tome mnogo. Bolje se malo usutiti i svoj posao, vidis da je ova liga naopaka. Sve u svemu lagana i dobra atmosfera.
- Crveni_1922
- gradacacka zvijezda
- Kontakt:
hehehe i zvijezda i velez osnovani 1922...dolazil sutra vasi navijaca u gradacac na napravimo party....prije tekme pozzCrveni_1922 je napisao/la:
-
pirotehnik
- Kontakt:
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
Ako ti kazem da je Velez u jednoj ovosezonskoj tekmi napravio samo 7 (slovima sedam) faulova, a za iste dobio 4 zuta kartona, hoces li se manje cuditi?
Ne kazem da smo cvijecke, ne dao Bog, ali da igramo najgrublje u Premijer Ligi je i vise nego smijesno, pa ekipa koja je dala najvise golova ubjedljivo, jel de da smrdi nesto na ovoj tabeli? Zato me i jeste strah danasnjeg meca, nekog crvenog kartona Osmanagicu, Dzafi, Majkicu, ali o tom potom.
Support Velez, It's logical! ★
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Vidi se koga su "mazile" sudije najviše- Borac nema nijednog crvenog kartonapirotehnik je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/en/premijer ... _BOS1.html
Dragon Town
Kakav si ti navijač i koliko pratiš svoj klub,najbolje govori ovaj tvoj post.
Ako ne znaš za druge utakmice,trebao bi barem znati da smo protiv vas cijelo drugo poluvrijeme igrali bez isključenog Sakana,i to u Banjaluci prije tri sedmice.
Ali tako je to kod nas,samo nek se piše o nekoj ugroženosti....
Ako ne znaš za druge utakmice,trebao bi barem znati da smo protiv vas cijelo drugo poluvrijeme igrali bez isključenog Sakana,i to u Banjaluci prije tri sedmice.
Ali tako je to kod nas,samo nek se piše o nekoj ugroženosti....
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
hehe, nisam ja pravio tabelu, a za to isključenje sam zaboravioSchlager je napisao/la:Kakav si ti navijač i koliko pratiš svoj klub,najbolje govori ovaj tvoj post.
Dragon Town
-
Red or Dead
- Kontakt:
svaka cast momcima,uspjeli su da sacuvaju mrezu netaknutu citave 2 minute 
Zar su posli ja se izgubio u vremenu
i samo da ti kazem da neocekivas nista od ove tekme a moguce da tako i ostane do kraja mozda primimo jos jedan ali nemislim 3 boda njima svakako idu jedino ako mi nekako uvalimo jedan onda i oni ce jos jedan.
Imamo dobar i izgovor fali nam 7 igraca a i derbi u srijedu dzes bolje
Hehehe. Zabice ga Dzafa bar jedan. A dobro bi bilo i dva. Jok, eto bi trebali dobiti Zvijezdu, izbaciti je u drugu ligu, osigurati Leotar, pa da trebinjci mogu dati bodove i Sirokom i Zrinjskom? Ovako mogu prodat samo jednu. Tako je to brate u nasoj finoj ligi
Igraj dok ima sanse, a dobijemo li Zvijezdu, pa-pa Zvijezda, pa-pa Europa
Kad pocinje derby i gdje ce smjestiti Ultrase,hoce opet na "pozornicu"?TNT je napisao/la:Zar su posli ja se izgubio u vremenui samo da ti kazem da neocekivas nista od ove tekme a moguce da tako i ostane do kraja mozda primimo jos jedan ali nemislim 3 boda njima svakako idu jedino ako mi nekako uvalimo jedan onda i oni ce jos jedan.
Ibrakovic kako cujem odmara pojedine igrace,jbg ipak je derby derby,jeb... onu jednu utakmicu u evropi ,ionako ne mozemo dobiti niti jedan klub iz lige 5,trebalo bi proci klubove iz slovacke,ceske,bugarske,rumunjske da bi odigrali jednu utakmicu s nekim atraktovnim protivnikom sto je za nase klubove nemoguce!
HSK Zrinjski Mostar
- Crveni_1922
Babilon je napisao/la:Kad pocinje derby i gdje ce smjestiti Ultrase,hoce opet na "pozornicu"?TNT je napisao/la:Zar su posli ja se izgubio u vremenui samo da ti kazem da neocekivas nista od ove tekme a moguce da tako i ostane do kraja mozda primimo jos jedan ali nemislim 3 boda njima svakako idu jedino ako mi nekako uvalimo jedan onda i oni ce jos jedan.
Imamo dobar i izgovor fali nam 7 igraca a i derbi u srijedu dzes bolje![]()
Ibrakovic kako cujem odmara pojedine igrace,jbg ipak je derby derby,jeb... onu jednu utakmicu u evropi ,ionako ne mozemo dobiti niti jedan klub iz lige 5,trebalo bi proci klubove iz slovacke,ceske,bugarske,rumunjske da bi odigrali jednu utakmicu s nekim atraktovnim protivnikom sto je za nase klubove nemoguce!
Ja mislim dat cemo vama tribinu iza gola a mi cemo gledati iz aviona
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
Skela vas cekaBabilon je napisao/la:Kad pocinje derby i gdje ce smjestiti Ultrase,hoce opet na "pozornicu"?TNT je napisao/la:Zar su posli ja se izgubio u vremenui samo da ti kazem da neocekivas nista od ove tekme a moguce da tako i ostane do kraja mozda primimo jos jedan ali nemislim 3 boda njima svakako idu jedino ako mi nekako uvalimo jedan onda i oni ce jos jedan.
Imamo dobar i izgovor fali nam 7 igraca a i derbi u srijedu dzes bolje![]()
Treba sarafe na skeli dobro zavrnut

Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
- Ajdin_RA81
- Kontakt:
Hahaha
A dobro si rekao. Mada ovu danas ne treba ni racunati. Cak je malo i bezobrazan potez na 1:1 u 65minuti vaditi iz igre Osmanagica i Majkica, ali eto. Nisu trebali ni zapoceti tekmu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.