RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Izgleda protiv Zvijezde Majkic kapiten. Vec odavno je to zasluzio. Na golu Boric, pozadi ce igrati Alicic, Demic, Kadic, Knezevic. napad preuzima Skaljic. Ibraka odmara Hadziju, Colu, Mrkvu, Kajtu, Asima, Zaima...Mozda odigraju i Amer i Dzafa. Sve fino i krasno, osim Colinog misica
Ali vjerovatno ce to nas doktor, trener, ovo, ono, bog, Dr.Kiwi sanirati do derbija. Samo da Eli Coric ne pohasi pa ih pocne trpati 
-
BICE GUSTO
- Kontakt:
Dobar vam ovaj "Zastava" bus,gdje ste ga nabavili ?

RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
ma tu sam carino moja vječita, nemam vemena baš puno zadnjih dana pa me nema na forumu,carina je napisao/la:Hehe. Sta ima majstore? Nema te u zadnje vrijeme. Imam ja negdje kartu, polufinale kupa, u Begesu, kad su nam 6 komada uvaliliNantess je napisao/la:upravo sam dobio u posjed kartu
fc partizan - fc velež 1-0 Santrač (penal) 40.000 gledalaca bilo![]()
stadion JNA Beograd
09.04.1978
Ma dobri su oni uvijek bili, najteze bilo s njima igrati.
ne stigoh te zvati kad sam bio dole kod vas na pivu jednu, al .ebiga zijanismo, i nije mi kasnije bilo do toga
gdje se konta evropa igrati ako izborite je !? nesto sve kontam necete zar i vi u lišticu ne daj mi Bože !!?
prical se sta o tome ?
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
-
mostarskiprvak
- Kontakt:
ovaj je u starom gvozdju od prosle godine..a stavio sam je jer je ovo odlazak u vrapcice a kako je derby brzo pa da se malo podsjetimo...usput,imamo nov bijeli sa lentom "mercedes" majstore...a gdje je vaaasss????BICE GUSTO je napisao/la:Dobar vam ovaj "Zastava" bus,gdje ste ga nabavili ?![]()
![]()
-
BICE GUSTO
- Kontakt:
Sto se balaha ! A sve ko fol kriza,a frajeru.mostarskiprvak je napisao/la:ovaj je u starom gvozdju od prosle godine..a stavio sam je jer je ovo odlazak u vrapcice a kako je derby brzo pa da se malo podsjetimo...usput,imamo nov bijeli sa lentom "mercedes" majstore...a gdje je vaaasss????BICE GUSTO je napisao/la:Dobar vam ovaj "Zastava" bus,gdje ste ga nabavili ?![]()
![]()
-
BICE GUSTO
- Kontakt:
Zasto bi vas sprijecili ? Pa i mi smo bili pod BB. Ne kontam

ma tu sam carino moja vječita, nemam vemena baš puno zadnjih dana pa me nema na forumu,Nantess je napisao/la:carina je napisao/la:Hehe. Sta ima majstore? Nema te u zadnje vrijeme. Imam ja negdje kartu, polufinale kupa, u Begesu, kad su nam 6 komada uvaliliNantess je napisao/la:upravo sam dobio u posjed kartu
fc partizan - fc velež 1-0 Santrač (penal) 40.000 gledalaca bilo![]()
stadion JNA Beograd
09.04.1978
Ma dobri su oni uvijek bili, najteze bilo s njima igrati.
ne stigoh te zvati kad sam bio dole kod vas na pivu jednu, al .ebiga zijanismo, i nije mi kasnije bilo do toga
gdje se konta evropa igrati ako izborite je !? nesto sve kontam necete zar i vi u lišticu ne daj mi Bože !!?
Jbg, trebao si. Neznam i je li jos ista prijavljivao. Prvo, niko se i ne zanosi mnogo da cemo uletiti, puno nekakvih okolnih faktora ima. Izgleda kako sada stvari stoje od ove trojke Siroki, Zrinjski i vi, najdalji smo mi. Morali bi maznuti 2 od tri vani( Slavija,Rudar, Sloboda) vani, a to je mnogo majstore
I da se prodje nekim slucajem jedna struja bi natezala BB, a druga bi Grbavicu, ako ne moze, onda Bilino polje. Kako smo se okliznuli u prva dva kola i ne prica niko o tome mnogo. Bolje se malo usutiti i svoj posao, vidis da je ova liga naopaka. Sve u svemu lagana i dobra atmosfera.
- Crveni_1922
- gradacacka zvijezda
- Kontakt:
hehehe i zvijezda i velez osnovani 1922...dolazil sutra vasi navijaca u gradacac na napravimo party....prije tekme pozzCrveni_1922 je napisao/la:
-
pirotehnik
- Kontakt:
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
Ako ti kazem da je Velez u jednoj ovosezonskoj tekmi napravio samo 7 (slovima sedam) faulova, a za iste dobio 4 zuta kartona, hoces li se manje cuditi?
Ne kazem da smo cvijecke, ne dao Bog, ali da igramo najgrublje u Premijer Ligi je i vise nego smijesno, pa ekipa koja je dala najvise golova ubjedljivo, jel de da smrdi nesto na ovoj tabeli? Zato me i jeste strah danasnjeg meca, nekog crvenog kartona Osmanagicu, Dzafi, Majkicu, ali o tom potom.
Support Velez, It's logical! ★
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Vidi se koga su "mazile" sudije najviše- Borac nema nijednog crvenog kartonapirotehnik je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/en/premijer ... _BOS1.html
Dragon Town
Kakav si ti navijač i koliko pratiš svoj klub,najbolje govori ovaj tvoj post.
Ako ne znaš za druge utakmice,trebao bi barem znati da smo protiv vas cijelo drugo poluvrijeme igrali bez isključenog Sakana,i to u Banjaluci prije tri sedmice.
Ali tako je to kod nas,samo nek se piše o nekoj ugroženosti....
Ako ne znaš za druge utakmice,trebao bi barem znati da smo protiv vas cijelo drugo poluvrijeme igrali bez isključenog Sakana,i to u Banjaluci prije tri sedmice.
Ali tako je to kod nas,samo nek se piše o nekoj ugroženosti....
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
hehe, nisam ja pravio tabelu, a za to isključenje sam zaboravioSchlager je napisao/la:Kakav si ti navijač i koliko pratiš svoj klub,najbolje govori ovaj tvoj post.
Dragon Town
-
Red or Dead
- Kontakt:
svaka cast momcima,uspjeli su da sacuvaju mrezu netaknutu citave 2 minute 
Zar su posli ja se izgubio u vremenu
i samo da ti kazem da neocekivas nista od ove tekme a moguce da tako i ostane do kraja mozda primimo jos jedan ali nemislim 3 boda njima svakako idu jedino ako mi nekako uvalimo jedan onda i oni ce jos jedan.
Imamo dobar i izgovor fali nam 7 igraca a i derbi u srijedu dzes bolje
Hehehe. Zabice ga Dzafa bar jedan. A dobro bi bilo i dva. Jok, eto bi trebali dobiti Zvijezdu, izbaciti je u drugu ligu, osigurati Leotar, pa da trebinjci mogu dati bodove i Sirokom i Zrinjskom? Ovako mogu prodat samo jednu. Tako je to brate u nasoj finoj ligi
Igraj dok ima sanse, a dobijemo li Zvijezdu, pa-pa Zvijezda, pa-pa Europa
Kad pocinje derby i gdje ce smjestiti Ultrase,hoce opet na "pozornicu"?TNT je napisao/la:Zar su posli ja se izgubio u vremenui samo da ti kazem da neocekivas nista od ove tekme a moguce da tako i ostane do kraja mozda primimo jos jedan ali nemislim 3 boda njima svakako idu jedino ako mi nekako uvalimo jedan onda i oni ce jos jedan.
Ibrakovic kako cujem odmara pojedine igrace,jbg ipak je derby derby,jeb... onu jednu utakmicu u evropi ,ionako ne mozemo dobiti niti jedan klub iz lige 5,trebalo bi proci klubove iz slovacke,ceske,bugarske,rumunjske da bi odigrali jednu utakmicu s nekim atraktovnim protivnikom sto je za nase klubove nemoguce!
HSK Zrinjski Mostar
- Crveni_1922
Babilon je napisao/la:Kad pocinje derby i gdje ce smjestiti Ultrase,hoce opet na "pozornicu"?TNT je napisao/la:Zar su posli ja se izgubio u vremenui samo da ti kazem da neocekivas nista od ove tekme a moguce da tako i ostane do kraja mozda primimo jos jedan ali nemislim 3 boda njima svakako idu jedino ako mi nekako uvalimo jedan onda i oni ce jos jedan.
Imamo dobar i izgovor fali nam 7 igraca a i derbi u srijedu dzes bolje![]()
Ibrakovic kako cujem odmara pojedine igrace,jbg ipak je derby derby,jeb... onu jednu utakmicu u evropi ,ionako ne mozemo dobiti niti jedan klub iz lige 5,trebalo bi proci klubove iz slovacke,ceske,bugarske,rumunjske da bi odigrali jednu utakmicu s nekim atraktovnim protivnikom sto je za nase klubove nemoguce!
Ja mislim dat cemo vama tribinu iza gola a mi cemo gledati iz aviona
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
Skela vas cekaBabilon je napisao/la:Kad pocinje derby i gdje ce smjestiti Ultrase,hoce opet na "pozornicu"?TNT je napisao/la:Zar su posli ja se izgubio u vremenui samo da ti kazem da neocekivas nista od ove tekme a moguce da tako i ostane do kraja mozda primimo jos jedan ali nemislim 3 boda njima svakako idu jedino ako mi nekako uvalimo jedan onda i oni ce jos jedan.
Imamo dobar i izgovor fali nam 7 igraca a i derbi u srijedu dzes bolje![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.