RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 02 maj 2015, 14:46

sutra smo oslabljeni....nece igrati skahic, haurdic,hajdarovic,i jos 2 igraca iz prve postave ne znam koji su sad tacno igraci.
uglavnom nadamo se da ce mladi igraci koji dobiju priliku ginuti za sveti dres

IGRAJTE ZA NEDŽADA BABOVIĆA

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 02 maj 2015, 15:02

VELEZDOGROBA je napisao/la:sutra smo oslabljeni....nece igrati skahic, haurdic,hajdarovic,i jos 2 igraca iz prve postave ne znam koji su sad tacno igraci.

U autobusu za Bijeljinu nisu se našli Ibrahim Škahić, Jovan Blagojević, Marko Nikolić i Anes Haurdić.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 03 maj 2015, 13:48

dime je napisao/la:
VELEZDOGROBA je napisao/la:sutra smo oslabljeni....nece igrati skahic, haurdic,hajdarovic,i jos 2 igraca iz prve postave ne znam koji su sad tacno igraci.

U autobusu za Bijeljinu nisu se našli Ibrahim Škahić, Jovan Blagojević, Marko Nikolić i Anes Haurdić.
Definitivno smo dobro oslabljeni danas,tako da se ne trebamo nesto posebno ni nadati od danasnje utakmice.Neka ovi mladici koji dobiju priliku pokazu na koga mozemo racunati a mozda u toj borbi i zelji nesto i uradimo.Uglavnom sretno nam i bez obzira na ishod da ponovimo....Mostar u srcu Velez do groba
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 03 maj 2015, 18:13

Ovo je sve što je do sada SS ba izvjestio o našoj utakmici :mrgreen:

Počinje duel Radnika i Veleža.

Pa onda u devetoj minuti

Radnik nešto aktivniji, ali nema golova u Ugljeviku. Ostojić je imao dobar pokušaj, ali je Bobić bio siguran

Dobro nas prate :D
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 03 maj 2015, 21:06

Posto sam bio u banovicima samo da odam pocast sinonimu mostarske tifo scene. Prvom mostarskom vođi navijača. Covjeku koji je zivio Velez citav zivot i s njim otisao pod zemlju. Tuga brato golema da mi umalo srce nije puklo kad sam cuo tu tuznu vijest. Ode ti moj Neđa ne doceka titulu,otici cu i ja i sigurno je i ja necu docekati ali jedno znam sigurno je to da se opet rodimo izabrali bi isto,isti klub i istu ljubav. Nek ti je vjecni rahmet dusi moj Baba. Mostar i mostarska raja te nikad zaboravit nece. Uvijek u nasim srcima i nek ti je laka tvoja crvena mostarska zemlja. :cry:

RIP NEDŽAD NEĐA BABOVIĆ 1950-2015
slika
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 03 maj 2015, 22:00

@Pastrmka brat moj ,dobro nam se vratio...neobicno bez tebe
A i ovi dani tuzni brate R.I.P Nedja
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 03 maj 2015, 22:39

rodjenisa je napisao/la:@Pastrmka brat moj ,dobro nam se vratio...neobicno bez tebe
A i ovi dani tuzni brate R.I.P Nedja
Tu sam brat moj. Popusio sedmicu sto sam napisao da ce zrinjevci proslavljati bod uz iznenađenje veceri grudske gangase. Obrazloženje za ban "psovke i vrijeđanje" :thumbdown:
From father to son

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 04 maj 2015, 10:17

combe80 je napisao/la: Velez ce nam pustit ??? hahahaha pa to je najveca zavjera sto postoji... Velez neda boda nikom poznati po tome sto nikom nista nepustaju i veliki Respekt za to....
Tema Zvijezde :clap:

Drago mi je ovo pročitat ali isto tužno što ce Zvijezda najvjerovatnije napustit PL ove godine. Nema brato pitomije sredine. Ja im nebi pustao ali bi poslao pomjesan sastav sa pola juniora pa nek se bore nasi omladinci i namecu za narednu sezonu
From father to son

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 04 maj 2015, 14:12

Zvijezda - jedan od meni drazih klubova u BiH i stvarno bi volio da ostanu u PLBiH, mada da budem realan, sa ovakvom organizacijom koju imaju danas, ne vjerujem da ce moci prezivjeti skracivanje lige na 12 klubova. A volio bi da uspiju.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 04 maj 2015, 14:30

slika

I TITO JE VOLIO VELEŽ

RIP 04.05.1980 - 04.05.2015
From father to son

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 04 maj 2015, 16:20

Rodjeni sinoc vidje vas bus dok je prolazio kroz Tz. Moram priznati da izgleda mocno bas kao i nas :).

Sportski pozdrav i vidimo se za par dana ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 04 maj 2015, 18:24

TzBulevar87 je napisao/la:Rodjeni sinoc vidje vas bus dok je prolazio kroz Tz. Moram priznati da izgleda mocno bas kao i nas :).

Brato imamo autobus mi,vi i metaleghe bsi . Ima jos jedan klub minibus ali ga je on ukrao mostarskoj Lokomotivi kojim se koristila prije rata :urnebes: :urnebes: mamaru im lopovsku nista nisu sami stvorili sve pokrali :kafa:
From father to son

rodjenizavjecnost
Kontakt:

Re: Odg: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjenizavjecnost » 04 maj 2015, 18:30

Cernica je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:Rodjeni sinoc vidje vas bus dok je prolazio kroz Tz. Moram priznati da izgleda mocno bas kao i nas :).

Brato imamo autobus mi,vi i metaleghe bsi . Ima jos jedan klub minibus ali ga je on ukrao mostarskoj Lokomotivi kojim se koristila prije rata :urnebes: :urnebes: mamaru im lopovsku nista nisu sami stvorili sve pokrali :kafa:
Nemoj tako brato,taj minibus je njiov izvacila Neretva onaj sto su 43' partizani gurnuli pa ga ovi reaktivirali skupa sa tzv.klubom .

Cernica
Kontakt:

Re: Odg: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Cernica » 04 maj 2015, 18:31

rodjenizavjecnost je napisao/la:
Cernica je napisao/la:

Nemoj tako brato,taj minibus je njiov izvacila Neretva onaj sto su 43' partizani gurnuli pa ga ovi reaktivirali skupa sa tzv.klubom .

:urnebes: :urnebes: :urnebes: jest jest dobro si :rol:
From father to son

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 04 maj 2015, 22:02

slika

Omladinci Veleža u Kući Cvijeća :tokralju:
From father to son

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 04 maj 2015, 22:05

Rodjeni aBd u subotu zgazite malene sa sugavice, naravno znamo svi da ce biti i premija ogromnih, zato nek Vam igraci ginu !!
Sljedece godine aBd ocekujem vas da se borite za evropu !! :opaopa:
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 04 maj 2015, 22:28

RuleHz je napisao/la:Rodjeni aBd u subotu zgazite malene sa sugavice, naravno znamo svi da ce biti i premija ogromnih, zato nek Vam igraci ginu !!
Sljedece godine aBd ocekujem vas da se borite za evropu !! :opaopa:
Brato boli nas **** za vase premije i mojne nama ovdje te sugavica i to. Ovdje se postuje Zeljo isto kao i vi. Mojne mi kosti bacat po pdf-u. Idi na njihov pa to pisi
From father to son

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 04 maj 2015, 23:09

Cernica brat si mi, volim FKS vise od svega, ali svaka cast za zadnji post. Samo posteno, kako vi i znate, pa sta Bog da... Brato, sve si objasnio ! Sportski pozz :bih:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 04 maj 2015, 23:13

belosevic28 je napisao/la:Cernica brat si mi, volim FKS vise od svega, ali svaka cast za zadnji post. Samo posteno, kako vi i znate, pa sta Bog da... Brato, sve si objasnio ! Sportski pozz :bih:
Brato moramo se postovat. Na stranu zayebancije i podjebavanja ali sam slab na ove hinjske sugavica i to. Iskreno draze mi je Sarajevo od Želje sto ne znaci da nemam prijatelja manijaka. Posteno brato pa sta bude. Dabogda moj Velez nikad ne bio prvak ako je posteno ne zasluzi. Poserem se ja na tu titulu. Zivio care i sretno vam u subotu :salut:
From father to son

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 04 maj 2015, 23:16

Ma naravna stvar. Istog sam misljenja vjeruj mi. Toliko dugo cekamo titulu...ali ako je ne zasluzimo na terenu, ista mi ne treba. Hvala ti brate, i vama isto, svaku do kraja !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.