FK Željezničar (opšte diskusije)
-
rodom s Mejtaša
- Kontakt:
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Kakva ba reprezentacija. Željo živi četvrtu državu. Draži mi je šuh naših iz šahovskog kluba nego bilo šta u reprezentaciji. Sad Željo kriv što levati iz Saveza nisu vodili računa o kalendaru takmičenja. Imaju 30 kola i ne znaju rasporediti. Po Evropi se igra 38 kola i dva kupa, plus trećina lige im igra evropska takmičenja pa ljudi sve ugajgule. Mahalsko-seljački savez mjesecima rješava utakmicu gdje neko igra sa tri žuta kartona, kud' ćeš dalje.
Vi da ste ozibljan klub, ne bi sada imali ovaj problem.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
jel ovo navijac nekog ozbiljnog kluba ?? pa vi da ste ozbiljan klub ne bi svake sezone najavljivali titulu nakon 5.tog kola i onda mrka kapaMCMXLVI je napisao/la:Vi da ste ozibljan klub, ne bi sada imali ovaj problem.
Željezničar živimo !
Slažem se, baš je smiješno da su Željini igrači nezamjenjivi i u Želji i u reprezentacijama, a još je smješnije da je budućnost bh fudbala spala na pleća samo jednog kluba.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zeljo je uvijek imao dobrih mladih talenata, i to ne osporavam. Ali sami ste krivi sto nemate siroku klupu, sad vam je ovo postao jedan veliki problem.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
ne bojte se vi za nas, snaci cemo se mi kao i uvijek do sadaMCMXLVI je napisao/la:Zeljo je uvijek imao dobrih mladih talenata, i to ne osporavam. Ali sami ste krivi sto nemate siroku klupu, sad vam je ovo postao jedan veliki problem.
Željezničar živimo !
Samo mislim da vam je bezveze optuzivati savez, samo zato sto vi nemate dovoljno igraca. Reprezentacija je reprezentacija, i tu treba biti cast igrati. Mi smo bez Radovca i Mihojevica u derbiju a niko od navijaca ili uprave da kaze koju rijec za to. Bice zanimljivo ovaj vas slucaj ispratiti i na sta ce te se odluciti.
da, ali vi imate zamjene za njih, dok mi pak nemamo. trojica prvotimaca koji nose igru nasu. pokusali smo se sa savezom dogovoriti, odbili su, nece ici igrati za repku i prica gotovaMCMXLVI je napisao/la:Samo mislim da vam je bezveze optuzivati savez, samo zato sto vi nemate dovoljno igraca. Reprezentacija je reprezentacija, i tu treba biti cast igrati. Mi smo bez Radovca i Mihojevica u derbiju a niko od navijaca ili uprave da kaze koju rijec za to. Bice zanimljivo ovaj vas slucaj ispratiti i na sta ce te se odluciti.
Željezničar živimo !
Staviti kvalifikacije u najbitnijem dijelu sezone je van pameti i treba uefi uputiti dopis i cekati kakav odgovor.
-
rodom s Mejtaša
- Kontakt:
Kad pitari brane savez sve ti je jasno.
Nemamo ni mi zamjenu za Radovca. Niko osim njega ne moze sam kroz trojicu fudbalera na derbiju.katakomba je napisao/la:da, ali vi imate zamjene za njih, dok mi pak nemamo. trojica prvotimaca koji nose igru nasu. pokusali smo se sa savezom dogovoriti, odbili su, nece ici igrati za repku i prica gotovaMCMXLVI je napisao/la:Samo mislim da vam je bezveze optuzivati savez, samo zato sto vi nemate dovoljno igraca. Reprezentacija je reprezentacija, i tu treba biti cast igrati. Mi smo bez Radovca i Mihojevica u derbiju a niko od navijaca ili uprave da kaze koju rijec za to. Bice zanimljivo ovaj vas slucaj ispratiti i na sta ce te se odluciti.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
[youtube][/youtube]
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- champions1921
dzaba ti ovo kacis.. oni prate nas fudbal od momenta kada ih je tan kupio..Virtu4l je napisao/la:![]()
[youtube][/youtube]
BUDI ŽELJO !!!
Beslija je bio igracina, nema sumnje. Samo ne vidim kakve on veze ima kao Radovac sa iducim derbijem i igranjem na istom. Mogao bih i ja lijepiti ovdje slicne stvari ali to prepustam virtualu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ja bi mu dao žuti karton za ovo, dva igrača povrijeđena.champions1921 je napisao/la:dzaba ti ovo kacis.. oni prate nas fudbal od momenta kada ih je tan kupio..
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Evo maloprije sam kafenis'o sa jaranom teški Željinovac,i onako se šupamo i zezamo dogovaramo se za subotu kad lik stol do nas govori: ne idite na utakmicu!Što ja upitah?E zato što ste vi primjer koji nije dobar za ovu garnituru u našem sportu i državi,medijima i svemu.Zato što oni ne mogu da podnesu da skupa dođu dva navijača na utakmicu a navijaju za različite klubove i zato što to nema veliku gledanost bolan sad svi više vole gledat belaj već nešto normalno!A veli mu moj drug a šta ću ja raditi do iduće utakmice sa Rođenim ako nas dva ne išli kako ćemo se zezat uz piće i mezu poslije ili na kafi?Fakat tako i jest od jedne do druge utakmice mi se "mezimo" kad god smo skupa više od 5 minuta
i to je nešto što neće nikad imati ovi kvazi i instant klubovi.Bujrum u subotu na tekmu da napravimo dernek.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
U nedjelju bi bilo idealno da se igra,a da ce ih Karacic pustiti nema sanse prakticki ovih 5 su najbolji igraci repke.
Eto savez vam je danas svojom odlukom širom otvorio vrata da zadržite ta 3 igrača za 28 kolo i ako će možda jedan ili dva od tih igrača biti na klupi
. Počeli ste furati novu furku: Važnije pokušati izvući pozitivan rezultat protiv pitara nego furati patriotizam.
Bar sada zvanično imamo dokaz koliko smo vam važni 
SRETAN BROJ - 1725
Ne furajte se da ste vi vazni. Vazna je europapitic je napisao/la:Eto savez vam je danas svojom odlukom širom otvorio vrata da zadržite ta 3 igrača za 28 kolo i ako će možda jedan ili dva od tih igrača biti na klupi. Počeli ste furati novu furku: Važnije pokušati izvući pozitivan rezultat protiv pitara nego furati patriotizam.
Željezničar živimo !
ili da se ne lažemo u tajnosti titula i pretkolo LŠkatakomba je napisao/la:Ne furajte se da ste vi vazni. Vazna je europapitic je napisao/la:Eto savez vam je danas svojom odlukom širom otvorio vrata da zadržite ta 3 igrača za 28 kolo i ako će možda jedan ili dva od tih igrača biti na klupi. Počeli ste furati novu furku: Važnije pokušati izvući pozitivan rezultat protiv pitara nego furati patriotizam.
SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Crkvice1988, Hajdeee, Jet2Holiday, Rigoletto, Samba71, Zaboljesutra i 53 gosta.