FK Željezničar (opšte diskusije)

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 07 maj 2015, 15:12

Kakva ba reprezentacija. Željo živi četvrtu državu. Draži mi je šuh naših iz šahovskog kluba nego bilo šta u reprezentaciji. Sad Željo kriv što levati iz Saveza nisu vodili računa o kalendaru takmičenja. Imaju 30 kola i ne znaju rasporediti. Po Evropi se igra 38 kola i dva kupa, plus trećina lige im igra evropska takmičenja pa ljudi sve ugajgule. Mahalsko-seljački savez mjesecima rješava utakmicu gdje neko igra sa tri žuta kartona, kud' ćeš dalje.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 07 maj 2015, 15:16

Vi da ste ozibljan klub, ne bi sada imali ovaj problem.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 07 maj 2015, 15:18

MCMXLVI je napisao/la:Vi da ste ozibljan klub, ne bi sada imali ovaj problem.
jel ovo navijac nekog ozbiljnog kluba ?? pa vi da ste ozbiljan klub ne bi svake sezone najavljivali titulu nakon 5.tog kola i onda mrka kapa
Željezničar živimo !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 maj 2015, 15:18

Slažem se, baš je smiješno da su Željini igrači nezamjenjivi i u Želji i u reprezentacijama, a još je smješnije da je budućnost bh fudbala spala na pleća samo jednog kluba.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 07 maj 2015, 15:23

Zeljo je uvijek imao dobrih mladih talenata, i to ne osporavam. Ali sami ste krivi sto nemate siroku klupu, sad vam je ovo postao jedan veliki problem.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 07 maj 2015, 15:25

MCMXLVI je napisao/la:Zeljo je uvijek imao dobrih mladih talenata, i to ne osporavam. Ali sami ste krivi sto nemate siroku klupu, sad vam je ovo postao jedan veliki problem.
ne bojte se vi za nas, snaci cemo se mi kao i uvijek do sada
Željezničar živimo !

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 07 maj 2015, 15:36

Samo mislim da vam je bezveze optuzivati savez, samo zato sto vi nemate dovoljno igraca. Reprezentacija je reprezentacija, i tu treba biti cast igrati. Mi smo bez Radovca i Mihojevica u derbiju a niko od navijaca ili uprave da kaze koju rijec za to. Bice zanimljivo ovaj vas slucaj ispratiti i na sta ce te se odluciti.

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 07 maj 2015, 15:38

MCMXLVI je napisao/la:Samo mislim da vam je bezveze optuzivati savez, samo zato sto vi nemate dovoljno igraca. Reprezentacija je reprezentacija, i tu treba biti cast igrati. Mi smo bez Radovca i Mihojevica u derbiju a niko od navijaca ili uprave da kaze koju rijec za to. Bice zanimljivo ovaj vas slucaj ispratiti i na sta ce te se odluciti.
da, ali vi imate zamjene za njih, dok mi pak nemamo. trojica prvotimaca koji nose igru nasu. pokusali smo se sa savezom dogovoriti, odbili su, nece ici igrati za repku i prica gotova
Željezničar živimo !

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 07 maj 2015, 15:39

Staviti kvalifikacije u najbitnijem dijelu sezone je van pameti i treba uefi uputiti dopis i cekati kakav odgovor.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 07 maj 2015, 15:54

Kad pitari brane savez sve ti je jasno.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 maj 2015, 15:57

katakomba je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:Samo mislim da vam je bezveze optuzivati savez, samo zato sto vi nemate dovoljno igraca. Reprezentacija je reprezentacija, i tu treba biti cast igrati. Mi smo bez Radovca i Mihojevica u derbiju a niko od navijaca ili uprave da kaze koju rijec za to. Bice zanimljivo ovaj vas slucaj ispratiti i na sta ce te se odluciti.
da, ali vi imate zamjene za njih, dok mi pak nemamo. trojica prvotimaca koji nose igru nasu. pokusali smo se sa savezom dogovoriti, odbili su, nece ici igrati za repku i prica gotova
Nemamo ni mi zamjenu za Radovca. Niko osim njega ne moze sam kroz trojicu fudbalera na derbiju. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 maj 2015, 16:14

:shhh:

[youtube][/youtube]
Voli te tvoje Sarajevo.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 07 maj 2015, 16:17

Virtu4l je napisao/la::shhh:

[youtube][/youtube]
dzaba ti ovo kacis.. oni prate nas fudbal od momenta kada ih je tan kupio..
BUDI ŽELJO !!!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 maj 2015, 16:19

Beslija je bio igracina, nema sumnje. Samo ne vidim kakve on veze ima kao Radovac sa iducim derbijem i igranjem na istom. Mogao bih i ja lijepiti ovdje slicne stvari ali to prepustam virtualu.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 maj 2015, 16:25

champions1921 je napisao/la:dzaba ti ovo kacis.. oni prate nas fudbal od momenta kada ih je tan kupio..
Ja bi mu dao žuti karton za ovo, dva igrača povrijeđena.
Voli te tvoje Sarajevo.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 07 maj 2015, 16:50

Evo maloprije sam kafenis'o sa jaranom teški Željinovac,i onako se šupamo i zezamo dogovaramo se za subotu kad lik stol do nas govori: ne idite na utakmicu!Što ja upitah?E zato što ste vi primjer koji nije dobar za ovu garnituru u našem sportu i državi,medijima i svemu.Zato što oni ne mogu da podnesu da skupa dođu dva navijača na utakmicu a navijaju za različite klubove i zato što to nema veliku gledanost bolan sad svi više vole gledat belaj već nešto normalno!A veli mu moj drug a šta ću ja raditi do iduće utakmice sa Rođenim ako nas dva ne išli kako ćemo se zezat uz piće i mezu poslije ili na kafi?Fakat tako i jest od jedne do druge utakmice mi se "mezimo" kad god smo skupa više od 5 minuta :D i to je nešto što neće nikad imati ovi kvazi i instant klubovi.Bujrum u subotu na tekmu da napravimo dernek.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 07 maj 2015, 16:57

U nedjelju bi bilo idealno da se igra,a da ce ih Karacic pustiti nema sanse prakticki ovih 5 su najbolji igraci repke.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 07 maj 2015, 17:37

Eto savez vam je danas svojom odlukom širom otvorio vrata da zadržite ta 3 igrača za 28 kolo i ako će možda jedan ili dva od tih igrača biti na klupi :mrgreen: . Počeli ste furati novu furku: Važnije pokušati izvući pozitivan rezultat protiv pitara nego furati patriotizam. :mrgreen: Bar sada zvanično imamo dokaz koliko smo vam važni :mrgreen:
SRETAN BROJ - 1725

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 07 maj 2015, 17:41

pitic je napisao/la:Eto savez vam je danas svojom odlukom širom otvorio vrata da zadržite ta 3 igrača za 28 kolo i ako će možda jedan ili dva od tih igrača biti na klupi :mrgreen: . Počeli ste furati novu furku: Važnije pokušati izvući pozitivan rezultat protiv pitara nego furati patriotizam. :mrgreen: Bar sada zvanično imamo dokaz koliko smo vam važni :mrgreen:
Ne furajte se da ste vi vazni. Vazna je europa
Željezničar živimo !

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 07 maj 2015, 17:55

katakomba je napisao/la:
pitic je napisao/la:Eto savez vam je danas svojom odlukom širom otvorio vrata da zadržite ta 3 igrača za 28 kolo i ako će možda jedan ili dva od tih igrača biti na klupi :mrgreen: . Počeli ste furati novu furku: Važnije pokušati izvući pozitivan rezultat protiv pitara nego furati patriotizam. :mrgreen: Bar sada zvanično imamo dokaz koliko smo vam važni :mrgreen:
Ne furajte se da ste vi vazni. Vazna je europa
ili da se ne lažemo u tajnosti titula i pretkolo LŠ :lol: . Kada kažem tajnost tu izuzimam Bajića koji jedini ima petlju i kaže kako jest iz dubine duše :urnebes:
SRETAN BROJ - 1725

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.