Evo i od mene nesto za danas, ebes vise patnju na malu isplatu..
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Gran Canaria ima u Super ponudi u premieru 2.07 ko bude htio da igramutu je napisao/la:CB Canarias-Gran Canaria x2 ( 1,85 )- Gran Canaria kvalitetnija momčad, drže 8 mjesto koje ih vodi u playoff igraju dobro u gostima. Canarias ima skoro pa nikakve šanse uc u playoff ove godine su 1:1 u međusobnom omjeru s tim da je Gran doma razvalila Canariasa a u gostima su propustili pobijedit nakon što su vodili 15 razlike, po ovoj kvoti isplatise probat. FC Sevilla-AC Fiorentina 2 (1,90) - Sevilla je ove sezon pobijeđivala puno jace momčadi pogotovo doma i ako žele proć morat će dobit danas, inače ovo mi je najsigurniji par danas tako da mi se neda puno pisat.
Sevilja 1 a ne 2bojler je napisao/la:Gran Canaria ima u Super ponudi u premieru 2.07 ko bude htio da igramutu je napisao/la:CB Canarias-Gran Canaria x2 ( 1,85 )- Gran Canaria kvalitetnija momčad, drže 8 mjesto koje ih vodi u playoff igraju dobro u gostima. Canarias ima skoro pa nikakve šanse uc u playoff ove godine su 1:1 u međusobnom omjeru s tim da je Gran doma razvalila Canariasa a u gostima su propustili pobijedit nakon što su vodili 15 razlike, po ovoj kvoti isplatise probat. FC Sevilla-AC Fiorentina 2 (1,90) - Sevilla je ove sezon pobijeđivala puno jace momčadi pogotovo doma i ako žele proć morat će dobit danas, inače ovo mi je najsigurniji par danas tako da mi se neda puno pisat.

jopaa7 je napisao/la:Jedan SINGLE
1. set 10.5/Kyrgios - Isner VIŠE @1,75
I pokusaj duplanja
Ferrer - Verdasco 1 @1,25
Sevilla - Fiorentina 1x @1,25
Nishikori - Bautista 1 @1,25
Da se bolje prati EL
Higuain daje i pobjeda Napolija @2,30
Bacca daje i pobjeda Seville @3,45
Ja kontao više gejmova odigrat (21,5) po 1,85 kvCitizen-X je napisao/la:grigorije je trehno vavru - ne vidim razloga da barem set ne uzme vrlo losem nadalua mozda i mec...
jednostavno ovakav rafa ne vrijedi 1,10 kvote.....

Može l' majstore samo nekad malo ranije da postaviš? Volim te ispratiti često, al' ne stignem većinom.zgmiky je napisao/la:st.polten-liefering oba daju i 3+ 2.00
st.polten-liefering over 1.5 1.pol. 2.40
st.polten-liefering over 3.5 2.50
st.polten-liefering oba daju u 1.pol. 4.00
st.polten-liefering over 4.5 5.00
mislim da ide goleada pa da vidimo jesu li raspoloženi
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.