Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
CB Canarias-Gran Canaria x2 ( 1,85 )- Gran Canaria kvalitetnija momčad, drže 8 mjesto koje ih vodi u playoff igraju dobro u gostima. Canarias ima skoro pa nikakve šanse uc u playoff ove godine su 1:1 u međusobnom omjeru s tim da je Gran doma razvalila Canariasa a u gostima su propustili pobijedit nakon što su vodili 15 razlike, po ovoj kvoti isplatise probat. FC Sevilla-AC Fiorentina 2 (1,90) - Sevilla je ove sezon pobijeđivala puno jace momčadi pogotovo doma i ako žele proć morat će dobit danas, inače ovo mi je najsigurniji par danas tako da mi se neda puno pisat.
Gran Canaria ima u Super ponudi u premieru 2.07 ko bude htio da igramutu je napisao/la:CB Canarias-Gran Canaria x2 ( 1,85 )- Gran Canaria kvalitetnija momčad, drže 8 mjesto koje ih vodi u playoff igraju dobro u gostima. Canarias ima skoro pa nikakve šanse uc u playoff ove godine su 1:1 u međusobnom omjeru s tim da je Gran doma razvalila Canariasa a u gostima su propustili pobijedit nakon što su vodili 15 razlike, po ovoj kvoti isplatise probat. FC Sevilla-AC Fiorentina 2 (1,90) - Sevilla je ove sezon pobijeđivala puno jace momčadi pogotovo doma i ako žele proć morat će dobit danas, inače ovo mi je najsigurniji par danas tako da mi se neda puno pisat.
Sevilja 1 a ne 2bojler je napisao/la:Gran Canaria ima u Super ponudi u premieru 2.07 ko bude htio da igramutu je napisao/la:CB Canarias-Gran Canaria x2 ( 1,85 )- Gran Canaria kvalitetnija momčad, drže 8 mjesto koje ih vodi u playoff igraju dobro u gostima. Canarias ima skoro pa nikakve šanse uc u playoff ove godine su 1:1 u međusobnom omjeru s tim da je Gran doma razvalila Canariasa a u gostima su propustili pobijedit nakon što su vodili 15 razlike, po ovoj kvoti isplatise probat. FC Sevilla-AC Fiorentina 2 (1,90) - Sevilla je ove sezon pobijeđivala puno jace momčadi pogotovo doma i ako žele proć morat će dobit danas, inače ovo mi je najsigurniji par danas tako da mi se neda puno pisat.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !

bezveze odigram, beze popušim marku aal jedan je život nek se živi

hokej sp, finska-slovenija 5.5 over 1.70
ide to već u prvoj
idemo i igrača probati
J.Jokinen daje 2.70
ide to već u prvoj

idemo i igrača probati
J.Jokinen daje 2.70
jopaa7 je napisao/la:Jedan SINGLE
1. set 10.5/Kyrgios - Isner VIŠE @1,75
I pokusaj duplanja
Ferrer - Verdasco 1 @1,25
Sevilla - Fiorentina 1x @1,25
Nishikori - Bautista 1 @1,25
Da se bolje prati EL
Higuain daje i pobjeda Napolija @2,30
Bacca daje i pobjeda Seville @3,45
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Evo od mene nesto za danas:
Hamburg-Fraiburg odg3+
Laipzig-Sandhausen 1
PSG-Guingamp 2-3
Slaven Belupo-Split odg3+
Kvota 20, na cenkija pa cemo vidjet kud je.
Hamburg-Fraiburg odg3+
Laipzig-Sandhausen 1
PSG-Guingamp 2-3
Slaven Belupo-Split odg3+
Kvota 20, na cenkija pa cemo vidjet kud je.
- Citizen-X
- Kontakt:
grigorije je trehno vavru - ne vidim razloga da barem set ne uzme vrlo losem nadalu
a mozda i mec...
jednostavno ovakav rafa ne vrijedi 1,10 kvote.....

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Ja kontao više gejmova odigrat (21,5) po 1,85 kvCitizen-X je napisao/la:grigorije je trehno vavru - ne vidim razloga da barem set ne uzme vrlo losem nadalua mozda i mec...

Ma dobio je Stana nakon velike borbe i sad je umoran, a Rafa juce imao lagan posao protiv Bollelija plus Nadal mu ne lezi nikako pogotovo na sljaci, prosle godine igrali u Rimu kad je Rafa bio u slicnoj formi i otreso ga 6-2 6-2 tako da ja cu danas odigrat tacan rez. 2:0 po 1,55 kvoti sasvim solidnoj
sto se tice ostalog tenisa
Nishikori - Ferrer 1 1,40 ( **** mu zuti familiju, taman i osveta za Acapulco ove sezone)
Murray - Raonic 23,5 OVER 1,85 ( premala granica, ide ovo preko lagano, Murray igra sa dosta oscilacija ne bi me cudilo ni da izgubi od Milosa)
Berdych - Isner hend. 4,5 2 1,35 ( znaci kontrahendikep na Isnera, 4,5 se cini nemogucim po Berdiha, 1 brejk je maximalno sto moze mu napravit Ceh za 2 seta, jedan ide u taj brek sigurno tako da ne vidim nacina da pokrije Berdih ovaj hendikep od 5 gemova)
Nadal - Dimitrov 2:0 1,55 (sve receno iznad)
sto se tice ostalog tenisa
Nishikori - Ferrer 1 1,40 ( **** mu zuti familiju, taman i osveta za Acapulco ove sezone)
Murray - Raonic 23,5 OVER 1,85 ( premala granica, ide ovo preko lagano, Murray igra sa dosta oscilacija ne bi me cudilo ni da izgubi od Milosa)
Berdych - Isner hend. 4,5 2 1,35 ( znaci kontrahendikep na Isnera, 4,5 se cini nemogucim po Berdiha, 1 brejk je maximalno sto moze mu napravit Ceh za 2 seta, jedan ide u taj brek sigurno tako da ne vidim nacina da pokrije Berdih ovaj hendikep od 5 gemova)
Nadal - Dimitrov 2:0 1,55 (sve receno iznad)
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Brentford - Middlesbrough 2
HSV - Freiburg 1
Motherwell - Kilmanrock 1
Eibar - Espanyol 2
Ovo su mi četiri izabrana dvoboja za danas i odigrat ću par listića s njima. Ovo ide na mali ulog, ali vrijedi ispratiti. Još ću igrati ovo podebljano s iksom (1X ili X2) i da ovi protiv kojih igram daju gol.
HSV - Freiburg 1
Motherwell - Kilmanrock 1
Eibar - Espanyol 2
Ferrer-Nishikori 1 2,9
Po meni ovo je mec u egalu.Ferrer na omiljenoj podlozi,na domacem terenu po ovoj kvoti-ne kontam
Po meni ovo je mec u egalu.Ferrer na omiljenoj podlozi,na domacem terenu po ovoj kvoti-ne kontam

- BavaracZenica
- Kontakt:
HSV-Freiburg X
PSG-Guingamp ps 1
Galatasaaray- Konya ps 1
PSG-Guingamp ps 1
Galatasaaray- Konya ps 1

FC Bayern !!!!!
Austrijska druga liga će biti zanimljiva danas.. Razlika između petoplasiranog i zadnjeg na tabeli je svega tri boda.

st.polten-liefering oba daju i 3+ 2.00
st.polten-liefering over 1.5 1.pol. 2.40
st.polten-liefering over 3.5 2.50
st.polten-liefering oba daju u 1.pol. 4.00
st.polten-liefering over 4.5 5.00
mislim da ide goleada pa da vidimo jesu li raspoloženi

- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- PaskalHens
- Kontakt:
Može l' majstore samo nekad malo ranije da postaviš? Volim te ispratiti često, al' ne stignem većinom.zgmiky je napisao/la:st.polten-liefering oba daju i 3+ 2.00
Viva la France, as they say in Rome.
zadnje kolo u nigdjezemskoj, kad će biti golova ako ne sad, idemo sve tekme 3+, inače svaki put bar jedan par zayebe valjda sad neće
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.