Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Vratio se brat Pogba!
Dobro bi bilo da odigra 60tak minuta u subotu da osjeti malo teren, pa možda i zabije neki gol 
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- L'Avvocato
- Kontakt:
Potpuna rekonstrukcija tima nije nikada dobar potez. Treba ici uvijek na postepeno ubacivanje novih, gladnijih igraca. Za narednu sezonu bi samo doveo tri nova imena, za svaku liniju po jednog, i to je to. Zamijeniti ove najstarije njima.
O Klempi jos ne razmisljam, samo o drugoj utakmici polufinala. To nam je glavni cilj. Treba izginuti tamo na Bernabeu za prolaz. Bice ko u rovovima Ardena.
O Klempi jos ne razmisljam, samo o drugoj utakmici polufinala. To nam je glavni cilj. Treba izginuti tamo na Bernabeu za prolaz. Bice ko u rovovima Ardena.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- masteRofPoker
- Kontakt:
Apdolutno tacno, napisao si sve sto sam i ja htio ali mi se nije dalo.L'Avvocato je napisao/la:Potpuna rekonstrukcija tima nije nikada dobar potez. Treba ici uvijek na postepeno ubacivanje novih, gladnijih igraca. Za narednu sezonu bi samo doveo tri nova imena, za svaku liniju po jednog, i to je to. Zamijeniti ove najstarije njima.
Ako vratimo Ruganija, stoper nam ne treba. Bilo bi dobro dovesti ili lijevog ili desnog bocnog, puno je odmah dvojicu mijenjati. Ako ce Evra igrati kao ovu sezonu, onda neka dede jos malo.
Ne znam sta reci za vezni red. Pereyra ce biti otkupljen i to je dobro plus Sturaro, Vidal, Pobga, Marchisio i tu bi odlicno dosao jos jedan kreativni, moderni veznjak, spominjao se Oscar, moze itekako. Naravno zaboravio sam Padoina.
Napad je enigma zbog Teveza, tu ce se jos vidjeti sta i kako. Svi imamo
neke svoje zelje pa cemo vidjeti jos. Dybalu za 30 niposto. Nedokazan igrac iz Palerma ne vrijedi toliko. Cavani uvijek dobro dosao, odlican igrac.
Znamo svi da je jos rano ali eto, samo da se ubije vrijeme do Madrida.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Čuj ne bi Dijambalu. Pojma vi nemate.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Puno Carli druze, puno miliona. Neka odvadi malo onaj ludak.VelaHavle je napisao/la:Čuj ne bi Dijambalu. Pojma vi nemate.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
Naš gospodin Marotta je izdvojio 20 milki plus nešta nešta. Dijambala ima ugovor do kraja sljedeće sezone 
- L'Avvocato
- Kontakt:
Cavani moze samo ako ce pristati na platu od nekih 4-5 miliona eura. Sve preko toga je zlocin prema ostalim igracima u ekipi. Dybala takodje moze, ali 30 miliona je smijesan iznos. Ne vrijedi lik ni 20. Jedna dobra sezona i odmah se pise o nekom ultra-mega talentu. Ma i nema od tih 30 miliona nista. Marotta da zatrazi od uprave te pare pfff.masteRofPoker je napisao/la:Apdolutno tacno, napisao si sve sto sam i ja htio ali mi se nije dalo.L'Avvocato je napisao/la:Potpuna rekonstrukcija tima nije nikada dobar potez. Treba ici uvijek na postepeno ubacivanje novih, gladnijih igraca. Za narednu sezonu bi samo doveo tri nova imena, za svaku liniju po jednog, i to je to. Zamijeniti ove najstarije njima.
Ako vratimo Ruganija, stoper nam ne treba. Bilo bi dobro dovesti ili lijevog ili desnog bocnog, puno je odmah dvojicu mijenjati. Ako ce Evra igrati kao ovu sezonu, onda neka dede jos malo.
Ne znam sta reci za vezni red. Pereyra ce biti otkupljen i to je dobro plus Sturaro, Vidal, Pobga, Marchisio i tu bi odlicno dosao jos jedan kreativni, moderni veznjak, spominjao se Oscar, moze itekako. Naravno zaboravio sam Padoina.
Napad je enigma zbog Teveza, tu ce se jos vidjeti sta i kako. Svi imamo
neke svoje zelje pa cemo vidjeti jos. Dybalu za 30 niposto. Nedokazan igrac iz Palerma ne vrijedi toliko. Cavani uvijek dobro dosao, odlican igrac.
Znamo svi da je jos rano ali eto, samo da se ubije vrijeme do Madrida.
★★★
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ne hejtujem ja igraca nego ucinak (to kasnije je bilo pretjerivanje njima malo u inat haha)...da igra kao sto je igrao tu sezonu i pol, i dalje bi ga hejtovao..medjutim, njegov tada "nevidljivi posao" se sad izuzetno dobro vidi..i dalje ne daje golove, nema previse ni asistencija, ali igra izuzetnu sezonu.. sto znaci da se igrac ne vrednuje samo po golovimaChinaglia je napisao/la:je l' to ultrasstyle prest'o hejtovat' Marchisija?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- IlFantasista
- Kontakt:
Završit će se posao sa Cavanijem, ići će to 5 miliona plus bonusi i doći do cifre od sedam ili osam, glavni problem je kako platiti PSG-u 50 miliona minimalno.
Možda je i dobra stvari što je United doveo Depaya, pa i neće toliko pojačavati napad.
Samo nek' se brat Pogba vratio.
Mislim da će i ovo ljeto biti stresno za nas, ali bit će to pozitivni stres. Kakve smo samo šokove doživljavali prošle godine...
Možda je i dobra stvari što je United doveo Depaya, pa i neće toliko pojačavati napad.
Samo nek' se brat Pogba vratio.
Mislim da će i ovo ljeto biti stresno za nas, ali bit će to pozitivni stres. Kakve smo samo šokove doživljavali prošle godine...
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Treba i Moratu otplatiti.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
- IlFantasista
- Kontakt:
Samo da dodam da su i danas ovi iz Boce rekli da Tevez ostaje do 2016. godine... 
Kun fejekun!
Teveza treba nagovoriti na sve moguce nacine da ostane i poslije 2016., pa barem jos jednu sezonu... para mu dati koliko zine... iako je dolaskom u juve dokazao da mu pare nisu na prvom mjestu, vec dobra atmosfera u klubu i sreca porodice (nije im se svidjao manchester za zivot) jer je prepolovio platu kpju je imao u cityu...
Al svejedno vrijedi pokusati ga zadrzati jer je zvijer... a biti ce i sa 32. I sa 33....steta je da tako "mlad" ide u argentinu kad jos moze u evropi pokazati jos mnogo toga...
Al svejedno vrijedi pokusati ga zadrzati jer je zvijer... a biti ce i sa 32. I sa 33....steta je da tako "mlad" ide u argentinu kad jos moze u evropi pokazati jos mnogo toga...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Ne bi ga ja nagovarao. Ukoliko zeli bolje ga je pustiti da ide. Ipak to je Tevez. Njemu pukne film i ode u pola sezone u Argentinu na "neplaceni".
Ako zeli iskreno iducu sezonu jos u Juveu igrati - super, ako ne - lijepo ga ispratiti, na svemu mu se zahvaliti i pozeljeti mu mnogo srece u buducnosti.
Bolje tako jer nagovaranje moze vise odnijeti nego donijeti.
A evo danas sve vise pisu da ce Real traziti Moratu nazad. To ce onda jako teska i neugodna situacija za Juve biti. Ostaju samo Llorente i Matri..
Ako zeli iskreno iducu sezonu jos u Juveu igrati - super, ako ne - lijepo ga ispratiti, na svemu mu se zahvaliti i pozeljeti mu mnogo srece u buducnosti.
A evo danas sve vise pisu da ce Real traziti Moratu nazad. To ce onda jako teska i neugodna situacija za Juve biti. Ostaju samo Llorente i Matri..
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Ulazi tu koDze da popravi gol razliku Jventusu naredne sezone aBd.ne_znam_ko_sam je napisao/la:Ne bi ga ja nagovarao. Ukoliko zeli bolje ga je pustiti da ide. Ipak to je Tevez. Njemu pukne film i ode u pola sezone u Argentinu na "neplaceni".
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Ne mogu dovesti Moratu ukoliko isti to ne zeli... itekako se postuje volja igraca u ovom slucaju... a msm da kod Spanca nema dileme.. ostaje u Juventusu jer jer isutiran iz Reala...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Juventus FC
Ovo ljeto je jako bitno jer imamo specificnu situaciju, kako se starijim, tako i sa mladjim igracima te spekulacijama oko Pogbe.IlFantasista je napisao/la:Mislim da će i ovo ljeto biti stresno za nas, ali bit će to pozitivni stres. Kakve smo samo šokove doživljavali prošle godine...
Ovdje cu se sloziti sa @Ultrasom jer sam to i sam ovdje pisao vise puta, mi moramo uraditi odredjene rezove, mini revoluciju jer to situacija zahtijeva.
Tevez bez obzira sto ce ostati vec na ljeto mora dobiti odgovarajucu zamjenu, a za to trebamo opasne pare. To ili cekati i ono tamo ljeto pa ga mijenjati. Ovo prvo je bolje. Situacija Morata jeste neugodna i znao sam da ce biti ovakva, ali mislim da Madrid nece iskoristavati buy-back klauzulu. Osim ako dogodine ne eksplodira kako je realno u skladu sa njegovim talentom. Onda, Matri se vraca u Milan, a Nando je vjerovatno na izlaznim vratima.
Situacija oko mladih na posudbama mutna, ni Berardi, ni Zaza (nije i nece biti nikada na nivou igraca Juventusa jer je mediokritet) nisu za Juventus. Ovaj prvi mozda, ali jos nije spreman iako mislim da ce mu se dati sansa. Dakle, nismo nikako na cistini u napadu. Coman ce na posudbu.
Dakle, suma sumarum je da ce minimalno 2 napadaca doci, a trebat ce i 3 ako je sve ovo tacno. To je vec previse disbalansa u samo jednom roku. A valja dati pare za ta 2/3.
A sta je sa vice Pirlom? To apostrofiram 2 godine. On se mora dovesti ovo ljeto.
Bekovi, 2 nam fale, eto neka je 1, ali mora biti neka potencijalna klasa tipa Masuaku ili Kurzawa.
Trequartista ili taj famozni veznjak koji zna sve s loptom koji nam treba i koji da ga imamo danas ne bih se libio reci da mozemo klempu dici, tipa De Bruyne. Gdje nam je on u racunici?
A sve ovo pod pretpostavkom da se nikakvo krilo nece dovesti jer se odustaje od takve postavke?!
Uh, preteska situacija, ali bas. Kako ovo uraditi, a ne pogubiti se?! Ne mozemo ovo u jednom roku niti imamo pare za to, ali se mora uraditi uskoro. Treba se na vrijeme misliti da nam se ne desi inter nakon tripletta. Prevencije radi. Jer mijenjati treba i kada si top, to italijanima cesto promakne.
Sto se tice Pogbe, tu smo mirni. Ne ide on nikuda, Marotta vise puta potvrdio, oko njega se pravi tim.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 07 maj 2015, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlFantasista
- Kontakt:
Ma dobro Marotta i ekipa pametno rade, postepeno ubacuju mlade igrače, prave spoj mladosti i iskustva što bi se reklo...
Pereyra, Sturaro, Morata pa Rugani su mladi igrači koji još uvijek nisu iskazali svoj potencijal i u budućnosti će sigurno napredovati. I ovog ljeta će se ići na neku kombinaciju da se u tim dovede jedan mlad i talentovan fudbaler i neko iskusniji...
Dok je Agnelli na čelu kluba ja tu ne strahujem previše za budućnost.
Pereyra, Sturaro, Morata pa Rugani su mladi igrači koji još uvijek nisu iskazali svoj potencijal i u budućnosti će sigurno napredovati. I ovog ljeta će se ići na neku kombinaciju da se u tim dovede jedan mlad i talentovan fudbaler i neko iskusniji...
Dok je Agnelli na čelu kluba ja tu ne strahujem previše za budućnost.
Kun fejekun!
Teško je biti pametan sa Moratom, ne vjerujem da će ga Real povući nakon ove sezone, ovo je klasično provociranje i prljave igre sa njihove strane da se malo atmosfera naruši, ali nije da nismo navikli na ovakve igre sa svim strana
. Ali ako bi i došlo to toga 30-35 miliona nije malo novca i kad se doda još određena suma na ovo može se dovesti top napadač, ali bila bi velika šteta izgubiti Moratu, jer nam napadač kao on treba, pogotovo jer ih nema mnogo sa ovakvim karakteristikama, a i godine mu idu u prilog.
Ali svakako da će se na ljeto treba polako početi raditi transfere za budućnost, već se polako podmlađuje ekipe, ali ima još prostora. Iako treba iskoristiti i prilike kao što su bili Barzagli, Pirlo, Evra, Tevez jer nisu im velike plate bile za naše uslove, a mnogo su pomogli pogotovo da se približimo top 5-6 ekipa u Evropi. Ali na nekim pozicijama je neminovnost da se dovedu mladi igrači, ali i da dobijaju priliku za igru i uče od ovih iskusniji.
Ali svakako da će se na ljeto treba polako početi raditi transfere za budućnost, već se polako podmlađuje ekipe, ali ima još prostora. Iako treba iskoristiti i prilike kao što su bili Barzagli, Pirlo, Evra, Tevez jer nisu im velike plate bile za naše uslove, a mnogo su pomogli pogotovo da se približimo top 5-6 ekipa u Evropi. Ali na nekim pozicijama je neminovnost da se dovedu mladi igrači, ali i da dobijaju priliku za igru i uče od ovih iskusniji.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- IlFantasista
- Kontakt:
Zahvaljujući iskusnijim igračima ovi mlađi puno brže i značanije napreduju i sigurno postaju bolji igrači zato je neophodno da u ekipi imamo tri ili četiri prekaljena igrača.
Kun fejekun!
Sad ovi na Areni pričaju Tevez napravio neki saobraćajni prekršaj i ostao bez vozačke dozvole, nepopravljivi Argentinac 
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.