FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BoskoAntic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BoskoAntic » 08 maj 2015, 13:09

Protivnici reprezentaciji BiH biće selekcije Crne Gore, Poljske i Ukrajine, a selektor Toni Karačić je pozvao sljedeće igrače:

Goran Karačić (Zrinjski), Nemanja Trkulja (Kozara), Kerim Memija (Željezničar), Eldar Čivić (Slovacko, Češka Republika), Marko Mihojević (Sarajevo), Arman Ćorović (Rot Weiss Essen, Njemačka), Vladimir Oršolić (Lokomotiva Zagreb, Hrvatska), Stipo Lončar (Široki Brijeg), Andrej Modić (AC Milan, Italija), Samir Radovac (Sarajevo), Adel Halilović (Red Bull Salzburg, Austrija), Amar Burović (Sarajevo), Ismar Hairlahović (Hajduk Split, Hrvatska), Amer Gojak (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Mićo Kuzmanović (Jagodina, Srbija), Nemanja Anđušić (Sarajevo), Dženis Beganović (Željezničar), Alen Jurilj (NK Zagreb, Hrvatska).

:clap:
U INAT SVIMA 1946

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 08 maj 2015, 13:12

Jes mi drago procitati ovo za Nemanju! Treba on nam pa makar ulazio svaku sa klupe! :D
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 08 maj 2015, 13:16

MCMXLVI je napisao/la:Jes mi drago procitati ovo za Nemanju! Treba on nam pa makar ulazio svaku sa klupe! :D
On treba igrati umijesto Milosa. ;)
1946

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 08 maj 2015, 13:17

franklampard8 je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:Jes mi drago procitati ovo za Nemanju! Treba on nam pa makar ulazio svaku sa klupe! :D
On treba igrati umijesto Milosa. ;)
Slazem se!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 08 maj 2015, 13:18

Samo da Dzenu ne prenese, pa da ga stavi u vrh napada sa Benkarom :lol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 08 maj 2015, 13:26

Samo vi Miloša na klupu stavljajte, ja se baš nadam da je onaj gol pozitivino uticao na njega i da će sad razvaliti sve do kraja :njanjanja:
1946

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 08 maj 2015, 13:31

Ako ne popravi formu biće : Dva loša "izbaciše" Miloša :urnebes:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 08 maj 2015, 13:36

BoskoAntic je napisao/la:Protivnici reprezentaciji BiH biće selekcije Crne Gore, Poljske i Ukrajine, a selektor Toni Karačić je pozvao sljedeće igrače:

Goran Karačić (Zrinjski), Nemanja Trkulja (Kozara), Kerim Memija (Željezničar), Eldar Čivić (Slovacko, Češka Republika), Marko Mihojević (Sarajevo), Arman Ćorović (Rot Weiss Essen, Njemačka), Vladimir Oršolić (Lokomotiva Zagreb, Hrvatska), Stipo Lončar (Široki Brijeg), Andrej Modić (AC Milan, Italija), Samir Radovac (Sarajevo), Adel Halilović (Red Bull Salzburg, Austrija), Amar Burović (Sarajevo), Ismar Hairlahović (Hajduk Split, Hrvatska), Amer Gojak (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Mićo Kuzmanović (Jagodina, Srbija), Nemanja Anđušić (Sarajevo), Dženis Beganović (Željezničar), Alen Jurilj (NK Zagreb, Hrvatska).

Cekaj sada, zbog njihova dva mlada igraca trazili odgodu? Pa oni nisu normlani.... :crazy:

@BitiSrcemVezan, svi mi to zelimo :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 maj 2015, 13:39

MCMXLVI je napisao/la:
BoskoAntic je napisao/la:Protivnici reprezentaciji BiH biće selekcije Crne Gore, Poljske i Ukrajine, a selektor Toni Karačić je pozvao sljedeće igrače:

Cekaj sada, zbog njihova dva mlada igraca trazili odgodu? Pa oni nisu normlani.... :crazy:

@BitiSrcemVezan, svi mi to zelimo :D
A pazi pisu kako su njihovi igraci okosnica ove repke. Pa dokle vise ide ta mitomanija sunce mu? :pinokio:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 08 maj 2015, 14:05

:rol: :rol: :rol:

možda računaju i amera gojaka :stop:

breskva
Kontakt:

Post Postao/la breskva » 08 maj 2015, 14:17

BitiSrcemVezan je napisao/la:Samo vi Miloša na klupu stavljajte, ja se baš nadam da je onaj gol pozitivino uticao na njega i da će sad razvaliti sve do kraja :njanjanja:
Eto ja u nedelju kad smo igrali ono loše, bilo 2:2 izađem sa jaranom zapalit nisam mogao pratit nešto i kad njemu na rezultatima učita 2:3 ja sam skakao 5 minuta sve mi ruke poplavile i reko': "Joj da ga je Miloš zabio samo da ga ne otjeraju.."

Meni je Miloš extra igrač i uvijek ću mu davati prednost nad bilokojim igračem trenutno sa klupe, činjenica je da sa njim igramo bolje pa kako god ko pričao.

Zrinjski mora da padne!

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 08 maj 2015, 14:18

daj breskva nije ti ovo coa , poruči zakhaevu da ga nabijem

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 08 maj 2015, 14:20

Gdje su sad oni insajderi što su govorili da Nemanji neće biti ponuđen novi ugovor? :urnebes:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 08 maj 2015, 14:25

DrustveniParazit je napisao/la:Gdje su sad oni insajderi što su govorili da Nemanji neće biti ponuđen novi ugovor? :urnebes:

Nisu to bile netačne info. Jednostavno, naglo je došlo do pozitivnog zaokreta u toj priči. :thumbup:
U INAT SVIMA 1946

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 08 maj 2015, 14:27

Mislim da oni krivca trebaju tražiti u upravi i ljudima, koji su ih doveli u ovakvu situaciju, a ne u savezu.

Kao što vidimo tu su Radovac i Mihojevic, koji imaju dosta vecu minutažu u ovoj sezoni, a posebno ovaj prvi. Tu su Anđušic i Burovic, koji imaju kvalitet, samo im treba dati priliku. Mislim da se njihova uprava obrukala sa zahtjevom, da se kolo pomjeri, jer je razlog smiješan kada pogledaš ovaj poziv Karacica.
Das Ist Walter

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 08 maj 2015, 14:42

Nemanja Bilbija je danas, koliko ja znam, produžio ugovor i u sigurno je u kombinaciji za utakmicu.”-Dženo.

:salut:
U INAT SVIMA 1946

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 08 maj 2015, 14:44

BoskoAntic je napisao/la:Nemanja Bilbija je danas, koliko ja znam, produžio ugovor i u sigurno je u kombinaciji za utakmicu.”-Dženo.

:salut:
:* :* :njanjanja: :njanjanja: haha

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 08 maj 2015, 14:44

BitiSrcemVezan je napisao/la:Samo vi Miloša na klupu stavljajte, ja se baš nadam da je onaj gol pozitivino uticao na njega i da će sad razvaliti sve do kraja :njanjanja:
Mi u ekipi moramo imati igraca kao sto je Stojcev (onaj stari), a sada ga nazalost nemamo ja sam mislio da ce se Alispahic pokazati ali povrede i forma su ga znatno unazadile. I ja se nadam da ce se desiti nesto pa ce se Stojcev vratiti u staru formu.

Bilbija,znam da se vecina nece sloziti sa mojim misljenjem ali ja sam se nadao da ce otici jer me svojim ponasanjem na terenu i van njega totalno razocarao ali izgleda i njemu se sada odjednom igra kada je Uscuplic trener pa odjednom prihvati novi ugovor. Od njega ne ocekujem nista, a nadam se da ce biti dobra zamjena sa klupe jer ne vidim zasto bi on sada imao prednost ispred npr. Bekica.
Ti si opet šampion !

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 08 maj 2015, 14:54

Kad vec pricamo o djeci,:

Radovac 2746 min nastupa u PL

Memija 1718 min nastupa u PL

Mihojevic 1738 min nastupa u PL

Beganovic 317 min nastupa u PL

:wave:
U INAT SVIMA 1946

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 08 maj 2015, 14:55

http://sportsport.ba/bh_fudbal/benko-mo ... ecu/161428" onclick="window.open(this.href);return false;

BENKARA BRAT :thumbup: :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 37 gostiju.