FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nemanja
Nemanja daj sutra jedan za pobjedu.

Nemanja daj sutra jedan za pobjedu.

E fkt se covjek zapita koja su to ba djeca..imaju jos Bajica,Hadziahmetovica i Sadikovica i to je to..uz ovu trojicu..
:roll:a ovaj Beganovic tek 3 tekme ima u Zelji..
Ne mozes u tu djecu ubrajati Colica,Hasanovica,Turkovica..onda mozes komotno i naseg Smjecanina ubrojati medju djecu hahahhaa

Ne mozes u tu djecu ubrajati Colica,Hasanovica,Turkovica..onda mozes komotno i naseg Smjecanina ubrojati medju djecu hahahhaa
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Aa,jeste glaPe vise s njim u p.m. nikad on ne moze u istu recenicu s Iscom (7)..Druga je sad prica sto nijedan nisu na razini na kojoj mogu biti realno,ovaj drugi pogotovo..Ali o tome ko je veci majstor ne treba trositi rijeci..
Ko dijeli pravdu sutra??
Ko dijeli pravdu sutra??
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- Burberry46
- Kontakt:
- BoskoAntic
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
''sve naše kosilice i automatsko navodnjavanje funkcionišu besprijekorno'' Kusta legendo

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Šuknuo je seljadiji fašističkoj pošteno!! U INAT DUŠMANIMA!!!ElCartel11 je napisao/la:''sve naše kosilice i automatsko navodnjavanje funkcionišu besprijekorno'' Kusta legendo![]()
![]()
![]()
![]()
SVANI SUBOTO!
@Zastone nisam ušao tamo ima od decembra, goni ****..
@Zastone nisam ušao tamo ima od decembra, goni ****..
Zadnja izmjena: breskva, dana/u 08 maj 2015, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
- ElCartel11
- Kontakt:
ta seljacina ce sad dobiti kaznu da nece znati gdje se nalazi, vjerujem da sledeci put kad bude nesto htjeo reci protiv FKS da ce 3x razmisliti..ovako treba postupati prema svima koji klevetaju FKS pa cemo vidjeti kako ce se svi usutkati brzoBordoArmy88 je napisao/la:Šuknuo je seljadiji fašističkoj pošteno!! U INAT DUŠMANIMA!!!ElCartel11 je napisao/la:''sve naše kosilice i automatsko navodnjavanje funkcionišu besprijekorno'' Kusta legendo![]()
![]()
![]()
![]()
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
kakva vam je situacija sa okicem? evo kako sam primjetio vratiste te suspendovane igrace, neki i zaigrase vec dok okica nema ni na mapi kako ja vidim? mogli ste ga vratit kuci(u velez) na ljeto! sretno sutra sa gospicima iz medjugorja, ako budu sretni mozda im se ukaze i minimalan poraz!
dobijate to sigurno a mi svakako rijesavamo male plave! nebi me cudilo ni sekunde da celik uzme bod ako ne i sva 3 protiv sirokog koji je u padu forme...titula vam je na dlanu ako nesto dobro neukeljate do kraja...

Moze vi nama Hebibovica mi vama Okicamikki21 je napisao/la:kakva vam je situacija sa okicem? evo kako sam primjetio vratiste te suspendovane igrace, neki i zaigrase vec dok okica nema ni na mapi kako ja vidim? mogli ste ga vratit kuci(u velez) na ljeto! sretno sutra sa gospicima iz medjugorja, ako budu sretni mozda im se ukaze i minimalan poraz!dobijate to sigurno a mi svakako rijesavamo male plave! nebi me cudilo ni sekunde da celik uzme bod ako ne i sva 3 protiv sirokog koji je u padu forme...titula vam je na dlanu ako nesto dobro neukeljate do kraja...

Ti si opet šampion !
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Bio je Okic na klupi u Lukavicimikki21 je napisao/la:kakva vam je situacija sa okicem? evo kako sam primjetio vratiste te suspendovane igrace, neki i zaigrase vec dok okica nema ni na mapi kako ja vidim? mogli ste ga vratit kuci(u velez) na ljeto! sretno sutra sa gospicima iz medjugorja, ako budu sretni mozda im se ukaze i minimalan poraz!dobijate to sigurno a mi svakako rijesavamo male plave! nebi me cudilo ni sekunde da celik uzme bod ako ne i sva 3 protiv sirokog koji je u padu forme...titula vam je na dlanu ako nesto dobro neukeljate do kraja...
1946
- BoskoAntic
- Kontakt:
Poštenosimon je napisao/la:Moze vi nama Hebibovica mi vama Okicamikki21 je napisao/la:kakva vam je situacija sa okicem? evo kako sam primjetio vratiste te suspendovane igrace, neki i zaigrase vec dok okica nema ni na mapi kako ja vidim? mogli ste ga vratit kuci(u velez) na ljeto! sretno sutra sa gospicima iz medjugorja, ako budu sretni mozda im se ukaze i minimalan poraz!dobijate to sigurno a mi svakako rijesavamo male plave! nebi me cudilo ni sekunde da celik uzme bod ako ne i sva 3 protiv sirokog koji je u padu forme...titula vam je na dlanu ako nesto dobro neukeljate do kraja...

@ mikki Okića je Meho baš forsirao iako je u katastrofalnoj formi sad u ovom dijelu sezone...Nakon suspenzije je uglavnom na klupi.
U INAT SVIMA 1946
- ElCartel11
- Kontakt:
znas kakvi smo mi tebra, mi kad nebi sta uprskali mi nebi bili FKS jbg, ali ipak nadam se da ce nasi igraci to rutinski odraditi do kraja jer je stvarno sve u nasim rukamamikki21 je napisao/la:kakva vam je situacija sa okicem? evo kako sam primjetio vratiste te suspendovane igrace, neki i zaigrase vec dok okica nema ni na mapi kako ja vidim? mogli ste ga vratit kuci(u velez) na ljeto! sretno sutra sa gospicima iz medjugorja, ako budu sretni mozda im se ukaze i minimalan poraz!dobijate to sigurno a mi svakako rijesavamo male plave! nebi me cudilo ni sekunde da celik uzme bod ako ne i sva 3 protiv sirokog koji je u padu forme...titula vam je na dlanu ako nesto dobro neukeljate do kraja...

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Burberry46 je napisao/la:Svi na Kosevo igra Sarajevo!
![]()
![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
-
- Kontakt:
opet euforija
molim Svevišnjeg
da nas sutra pogleda ne znam kako cu prezivjeti ako krene po zlu. pokusavam biti kao miran i bez euforije al nema šanse, sutra 15 MILJA zivi bili pa vidjeli zrinjski i radnik presudne utakmice iz posljednje tri ce nam trebati 6 bodova i to cemo ostvariti znaci prvo sutra svi ko jedan braco SVIIII

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ipak dolazim sutra 
Samo Saraj'vooooo
Samo Kosevooooooo

Samo Saraj'vooooo
Samo Kosevooooooo
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 16 gostiju.