FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

autogol
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la autogol » 09 maj 2015, 15:25

Za mene je ova sezona losa prije svega zbog povreda.Drugi razlog je Pep koji se nije pokazao cim naidje malo ozbiljnija ekipa. Sto se LP tice nismo zasluzili da prodjemo i ne vjerujem niti 1% da mozemo proci.
Podhitno se mora naci zamjena Robbenu.U kontrama je bolja visocka Bosna od nas. Ne znam vise razletili smo se i ne licimo vise na jednu stabilnu i jaku ekipu na svim pozicijama.
Pizzaro je mogao mnogo vise ponuditi ove sezone,ocigledno Pep prati BL unazad 2 god.

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 09 maj 2015, 16:01

@PEP, prvo osnovnu zavrsis, pa srednju, pa da komuniciramo...

A sto se tice Bayerna, po meni da ste zdravi vi bi sigurno bili rame uz rame s Realom i Barcom. Ali bez Riberya i Robbena, ne mozete da im parirate i tacka. A sto se tice Guardiole, po mom misljenju vi imate najboljeg trenera u Evropi...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 09 maj 2015, 16:08

Jadno...
Imamo srece sto ne gubimo s 2-3 gola razlike.
U napadu sterilni,Bernat idi jedi g o v n a.
#miasanmia

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 09 maj 2015, 16:10

Vidiš, i mi mislimo da ti nisi zdrav. :thumbup: Ako cijeniš Pepa, s' duvara skini poster Selme Bajrami i zalijepi njegovu sliku.

Jel' neko gleda tekmu ? Kakvu je glupost Reina napravio ? Čekamo Omera da prokomentariše onu tricu koju smo zijanili dole na Pirinejima. On je bio na mjestu zločina. :D
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 09 maj 2015, 16:13

Celikovac je napisao/la:@PEP, prvo osnovnu zavrsis, pa srednju, pa da komuniciramo...
Sine ajde medju svoju raju mafijase juniore pa se tamo svadjaj i gluposti pisi .

Moderacijo radi li ko svoj job ovdje ili ste samo deklarativno moderacija :hmmmmm: ..

Nego momci lipii ovi dresovi :ljepota: ,ko yna moyda nam se posrece sa next sesone a moyda i protiv prcelone ako se budu mogli nositi ,ipak smo najvece reyultate u jednobojnim dresovima postizali :mrgreen: .

Pepi rejna momacki dobi crvenjaka al sta je tu je :roll: idemo dalje

pa leeewwwwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaj coce promasi :cry:
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 09 maj 2015, 16:19

edotabako je napisao/la:Ako Götze danas ne procepi, ne znam kad hoce.
nista od njega i ovu utakmicu, toliko ima potencijala da krene da pokaze, on kao da se kladio sa nekim da mu niko ne moze loptu cak ni dodirnut, jer je odmah vraca prvom do sebe cim je dobije..

Crveni karton Reine je eto najzanimljivije uz taj promaseni penal Augsburga, inace nasi igraci preko one stvarke, tako da ocekujem ovdje jedan X..

I zasto ooo zastooo Pizzaro ne pocne utakmicu kad je ionako sve gotovo u Bundesligi, zasto Lewu neko treba nokautirat jos jednom da mu to bude kraj sve do priprema na ljetoo.. :kafa:
FC Bayern !!!!!

edotabako
Kontakt:

Post Postao/la edotabako » 09 maj 2015, 16:21

A Dante je svoju karijeru zavrsio sto se tice Bayerna... Nece mi vise ni na PESu igrat.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 09 maj 2015, 16:26

edotabako je napisao/la:A Dante je svoju karijeru zavrsio sto se tice Bayerna... Nece mi vise ni na PESu igrat.

Dobro dante jeste sigurno od prosle sezone u silaznoj putanji,ali nije uredu da ga tolko kritikujemo ,nema tog stopera koji svih 90 mnuta moze odg.zadatku koji mu je pep zadao ,jedino da je turbo dizel pa da ko stoka moze trcatii biti brz svih 90 minuta ,zadnja linija je previse viseoko postvljena od kako je peponja dosao.Sigurno da dante ima jos kuveta i da je normalna postavka igre formacije i da svako igra svoje mjesto dao bi on jos dosta toga. ;)

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 09 maj 2015, 16:39

Lewat dva zicera masi.Inace vrlo lose igramo.

Klare

Post Postao/la Klare » 09 maj 2015, 16:43

effe zaboravljaš važnu činjenicu, a to glasi da je trener u elfu Low a 'vamo Pep, a pod palicom Pepa u ove godine dvije Švajn odigrao 5 utakmica na svom nivou, manje bitnih.

Dakle jedan mora ići, Pep ili Švajn, ja glasam da ode Pep.
Ukoliko debakl u utorak znači i odlazak Pepa ne bih žalio.

Slobodno effe reci direktnije, Pep ukoliko se još jednom osramoti, na svom terenu bude razbijen, ili ne uputi šut za nas je bivši. ;)

danas, tijago, miler, gece, lewa, naše glavne uzdanice za 3 dana, svi na terenu :shock: , yebo sebe ovaj Pep se pogubio ne može više.

Pizo koji treba da igra, nikako ne igra, effe budi čovjek jednom u životu i reci da je pep imao masu odluka koje mu nikako na čast ne idu.

Max sam razočaran njegovim ponašanjem i odlukama. :x

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 09 maj 2015, 17:03

to je to, dotakli smoooo dno zivotaaaaaa
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Klare

Post Postao/la Klare » 09 maj 2015, 17:07

tako je, gore od ovog ne može, ko zna šta nas još u utorak očekuje, Pep je postao predmet ismijavanja od svojih igrača, on ovdje nema više šta tražiti, došlo je do zasićenja očiglednog, igračima je pun q njegovih sranja.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 09 maj 2015, 17:10

da imamo samo ovo sto je na terenu, borili bi se za opstank
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 09 maj 2015, 17:11

Ukoliko Pep ode na kraju iako cisto sumnjam jer ima alibi u vidi povreda,tko bi nam doso jer malo je kvalitetnih trenera koji su slobodni i to svi stranci.Nama treba njemacka skola i karakter.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 09 maj 2015, 17:17

neka sad mi je drago da vide ovi sto su ga branili poslije debakla protiv reala prosle godine ..
imao je sve moguce uslove za implementaciju onog sto zeli + masnu platu, ko ga moze braniti poslije ovog je blago receno glupan :wave:

Sretan rodjendan Jupp btw :kralj:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 09 maj 2015, 17:18

Šta zekan uradi od onakvog stroja. :facepalm: Nešto ne trčkara uz aut liniju, haman da mu je nestalo ideja.
Kako sam, odnosno svi mi, bili euforični kad je dolazio misleći da će napravit' neku pozitivnu evoluciju u našoj igri. Kako smo samo preveslani, strašno.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 09 maj 2015, 17:22

guillermo je napisao/la:Ukoliko Pep ode na kraju iako cisto sumnjam jer ima alibi u vidi povreda,tko bi nam doso jer malo je kvalitetnih trenera koji su slobodni i to svi stranci.Nama treba njemacka skola i karakter.
slika
:pray: :pray:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 09 maj 2015, 17:22

upucaj se guardiola

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 09 maj 2015, 17:23

tri tekme bez zabijenog gola, opaaaa
pobjeze u kabinu ko zadnja ckapi
Zadnja izmjena: sekerbay, dana/u 09 maj 2015, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 09 maj 2015, 17:23

sekerbay je napisao/la:to je to, dotakli smoooo dno zivotaaaaaa

amidza kad je bal nek je maskembal ha ja nemamo sta vise sta izgubiti ,sramota nadam se da je ovo jos jedan od koraka ka naprijed ka odlasku vec na ljeto pepa guardiole

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921 i 5 gostiju.