FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- schweinsteiger
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
BvB,Bayer,Barca,Augsburg.
Cetiri vezana poraza.Hajmo jos jedan,da Pep ide kuci.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Cetiri vezana poraza.Hajmo jos jedan,da Pep ide kuci.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
#miasanmia
- gerdmuller
- Kontakt:
Pa to ni pod Klinsmannom nismo dozivjelischweinsteiger je napisao/la:BvB,Bayer,Barca,Augsburg.
Cetiri vezana poraza.

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
DOSLOVNO preslikana prošla sezona ... Ništa se nije promijenilo, uz opasku da više nismo u Kupu samo je gore...
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
MRŠ ubleho španska 

- Bayern@heart
- Kontakt:
Navijacu drugih klubova nam se smiju eto sta nam uradi katalonc. Ocekujem nakon utakmice utorak konačno zuruckgetreten nah seasion ende.
Odlazi Pep molimo te necemo vise ovih sramota
Odlazi Pep molimo te necemo vise ovih sramota
-
- Kontakt:
Boba vam zasoli momački, efektan gol čak se i weltklasse Nojo pogubio
Mislim da ne treba toliko pljuvati po svemu, titulu ste osigurali ovakav pad je bio za očekivat u ligi, a u kup utakmicama je uvijek neizvjesno, a Barca i BvB su itekako opasni protivnici ...

Mislim da ne treba toliko pljuvati po svemu, titulu ste osigurali ovakav pad je bio za očekivat u ligi, a u kup utakmicama je uvijek neizvjesno, a Barca i BvB su itekako opasni protivnici ...
Agieren statt reagieren
gledam ovu tromu, gotovo mrtvu sredinu i kontam da bi rafinja morao poceti na lijevom beku, bernat na lijevom krilu a lam na desnom beku. samo bernat, rafinja i jedan od tromih veznih mogu zaustaviti mesija.
--------------------leva---------------------
bernat------------goce------------muler
--------------xabi---------tiago-----------
rafinja----medhi----boa------------lam
lam ce sam pojesti brazilsko navikano njesra, muler nek pokriva iniestu, bernat, rafinja i povremeno xabi nek odrade mesija, stoperi suareza. ostaje da jos goce i alkantara ganjaju rakitica i buskeca.
sad, ako nece gocea (goce bi morao igrati), nek upari svajna i xabija, tiago umjesto gocea.
i martinez mora odigrat poluvrijeme
da je u spaniji igro barem zadnjih 20 min.(on i vajzer da zamijene umorne svajna i xabija), mislim da barca ne bi dala 3 gola
--------------------leva---------------------
bernat------------goce------------muler
--------------xabi---------tiago-----------
rafinja----medhi----boa------------lam
lam ce sam pojesti brazilsko navikano njesra, muler nek pokriva iniestu, bernat, rafinja i povremeno xabi nek odrade mesija, stoperi suareza. ostaje da jos goce i alkantara ganjaju rakitica i buskeca.
sad, ako nece gocea (goce bi morao igrati), nek upari svajna i xabija, tiago umjesto gocea.
i martinez mora odigrat poluvrijeme
da je u spaniji igro barem zadnjih 20 min.(on i vajzer da zamijene umorne svajna i xabija), mislim da barca ne bi dala 3 gola
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Dobra ideja, samo znaš da to nećemo gledati, jer lam hoće u vezi da igra, i jbga kad on kaže da tu hoće onda i mora.
Danas je Goetze bio najbolji (možda jedino pozitivno). U prvih petnaestak minuta imao je dvije šanse, obje sam izborio, a u jednoj od njih pogodio i stativu.
Poslije toga par finih akcija, između ostalog dobro proigravanje prema Lewi u drugom poluvremenu, sjajan pas, Lewa fulio (golman mu odbranio), jedan izboren slobodnjak, još par dobrih poteza i bio je agilan dosta.
Trebao bi početi u utorak.
Ali veliki problem, golove teško dajemo, eto i danas bez gola....
Dobro, danas se igralo i sa 10 igrača. Ali mnogo je veći problem po meni, što danas Pep opšte nije Martineza uveo...Umjesto da njega uigrava, on ganja neke druge varijante.
I danas se nisam imao šta razočarat, razočarenje je bilo u srijedu. Može samo da se ne razočara onaj ko traži samo izgovor u povredama. Ali za 0:3 je teško naći izgovore.
I ono najbitnije što ja uvijek kažem, meni je bitan rezultat, a kako će se do njega doći ne zanima me. A rezultat znamo kakav je bio....
Poslije toga par finih akcija, između ostalog dobro proigravanje prema Lewi u drugom poluvremenu, sjajan pas, Lewa fulio (golman mu odbranio), jedan izboren slobodnjak, još par dobrih poteza i bio je agilan dosta.
Trebao bi početi u utorak.
Ali veliki problem, golove teško dajemo, eto i danas bez gola....

Dobro, danas se igralo i sa 10 igrača. Ali mnogo je veći problem po meni, što danas Pep opšte nije Martineza uveo...Umjesto da njega uigrava, on ganja neke druge varijante.
I danas se nisam imao šta razočarat, razočarenje je bilo u srijedu. Može samo da se ne razočara onaj ko traži samo izgovor u povredama. Ali za 0:3 je teško naći izgovore.
I ono najbitnije što ja uvijek kažem, meni je bitan rezultat, a kako će se do njega doći ne zanima me. A rezultat znamo kakav je bio....

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Pep Guardiola to Manchester City? beIN Sports Arabic says so

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- Bayern@heart
- Kontakt:

Ako je ovo istina nek mu je sretno neka tika takači po engleskoj.

ULINATORE zaškripalo je u tvom Bayernu vrati nam

Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 09 maj 2015, 18:34, ukupno mijenjano 2 puta.
According to beIN SPORTS Manchester City have reached a preliminary agreement with FCBayern coach Guardiola for next season

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
i novi trener je klopp
- anelbavarac
- Kontakt:
Jos jedna u nizu lazi engleskih medija.
Ovo je vec 3 put da je "potpisao" za naftase.
Ovo je vec 3 put da je "potpisao" za naftase.
- Centre forward
- Kontakt:
Ma neće on nigdje, džaba se nadam(o). Postoje neki dublji, manje sportski razlozi za njegov ostanak. Vjerovatno će na ljeto krenut' po par veznjaka, jer svi vidimo da na sredini terena nema ko da igra.
Zabotavite Otmara, Jupa a posebno Klopa. Šanse za dolazak nekog od njih mjere se u promilima.

Zabotavite Otmara, Jupa a posebno Klopa. Šanse za dolazak nekog od njih mjere se u promilima.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ne znam zasto nece i e bit ,u slucaju ponovnog debakla na areni u utorak def ,mora otici ovog ljeta jer je covjek pogubio sve konce u klubu ,kad ne ide ne ide ,ne zelim jos jednu sezonu gledati kako bivamo topovsko meso u nekoj od faza najaceg takmicenja i to od timova kojima smo decenijama komplekse nabijali u medjusobnim duelima .
Ovako city ce nam platiti masnu ostetu za njegov prijevremnei odlazak ,on ce otici i svi mirni.Licno u slucaju ovoga scenarija svim silama tarziiti klopa i dovesti ga jos ove sezone kako znaju i umiju jer je to coach kalibra koji treba nasem bayi ,dojce vrela krv ,sa kojim sam ubjedjen hunderd prosent kako pepi veli ako se ne varam
da cemo ponovo da preoremo evropu i to mozda kazem mozda i nadmasiti jupovu legendarnu sezonu to upamtite.
Ja licno bi volio da guuardiola vec nakon posljednje tekme u sezoni da spakuje kofer i ode .Dosta nam je zivata i sramote priredio kao malo koji trener koji nas je vodio
.
Ovako city ce nam platiti masnu ostetu za njegov prijevremnei odlazak ,on ce otici i svi mirni.Licno u slucaju ovoga scenarija svim silama tarziiti klopa i dovesti ga jos ove sezone kako znaju i umiju jer je to coach kalibra koji treba nasem bayi ,dojce vrela krv ,sa kojim sam ubjedjen hunderd prosent kako pepi veli ako se ne varam

Ja licno bi volio da guuardiola vec nakon posljednje tekme u sezoni da spakuje kofer i ode .Dosta nam je zivata i sramote priredio kao malo koji trener koji nas je vodio

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- anelbavarac
- Kontakt:

Guardiolin covjek demantovao dogovor sa naftasima.
Ovo im je vec 3 put da dobijau pedalu od Pepa.
Pep je prevara od trenera.Neka uzme neki bezze klub pa nek napravi nesto,kao sto je Kloop uradio sa BvB-om.
Novi dresovi su prejaki
Novi dresovi su prejaki

A vi bi Kloppa,e ne moze,sanse su vam 0.00% da ga dovedete.
Image vi svojih legendi pa bujrum
Image vi svojih legendi pa bujrum