Sve češće mi se upravo to mota po glavi. Samo se nadam da će igrači ispoštovati ono što im se kaže.tm8782 je napisao/la:tad ce da presudi jedan covjek derbi, a nije igrac, ni sudija naravno...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
rodom s Mejtaša
- Kontakt:
Pa zar je taj još živ. Aktivira se izgleda samo u specijalnim prilikama.pile87 je napisao/la:Posmatrač suđenja: Prolić Salem (Sarajevo)ChWilla je napisao/la:a ko mu ga je dao - ognjen valjić.
ali polako, možda naprave i dribling viška.
Ovaj Valjić izgleda je glavni ove sezone ili sudi pitarima ili njihovim slijedećim protivnicima. Jesu se zadali, a baš bi im moglo na nos skočiti.
-
MosaLjoze1921
- Kontakt:
Iako nema zvaničnih informacija, naš portal saznaje da bi okršaj gradskih rivala trebao suditi Ognjen Valjić iz Banja Luke.
Pored njega, u opticaju da dijeli pravdu na Koševu je i Edin Jakupović iz Bihaća.

Pored njega, u opticaju da dijeli pravdu na Koševu je i Edin Jakupović iz Bihaća.
-
rodom s Mejtaša
- Kontakt:
Pa obojica poznate sudije po zadatku. Pa ovaj zadnji nam nije svirao čist penal u derbiju prošle sezone kada je moralo završiti neriješeno. Zato ga je poslije toga svirao njima. Jesu se sasrali, pa mi izgleda nismo ni svjesni šta će biti ako ne uzmu titulu. Izgleda da propadaju premije. Neko mi reče da je samo od Turaka je obećano 400000 eura.
Braco strasna dominacija jucer
sad rutinski odradit Mladost abd 
19TM87 ZAVIDOVICI
Iskreno da ti kazem to je nas najveci adut, i kad uporedis njega i ostale strucnjake u komplet ligi izuzev Muse i donekle Husrefa ostalo je sve ... To je nasa najveca prednost i uzdanica, to i rezultati pokazuju.Virtu4l je napisao/la:Sve češće mi se upravo to mota po glavi. Samo se nadam da će igrači ispoštovati ono što im se kaže.tm8782 je napisao/la:tad ce da presudi jedan covjek derbi, a nije igrac, ni sudija naravno...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Jao cirkusa valjic derbi sudi, hahaha, plus crveni danas dade najboljem igracu radnika. Slag na tortu ide, bjelica sudi radnik-maleni.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
pa mora se vaditi, prvo pitanje nije znao.
Jao kako se proziva Kokot pred derbi, udjite mu na profil ko ga ima u prijateljima, sve će vam biti jasno. Stani uz svog brata i navijaj! 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Memija i Beganovic se kao i ocekivano odazvali pozivu Tonija Karacica i bice na raspolaganju selektoru za kvalifikacije U19 Elitnog kruga. Znaci mozemo prestati vise pisati na toj temi. Nema ih na derbiju i tacka.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
ajd malo prepričaj za nas koji nemamo to čudo...shzna je napisao/la:Jao kako se proziva Kokot pred derbi, udjite mu na profil ko ga ima u prijateljima, sve će vam biti jasno. Stani uz svog brata i navijaj!
ChWilla je napisao/la:ajd malo prepričaj za nas koji nemamo to čudo...shzna je napisao/la:Jao kako se proziva Kokot pred derbi, udjite mu na profil ko ga ima u prijateljima, sve će vam biti jasno. Stani uz svog brata i navijaj!

Željezničar živimo !
ZABI GA BRATE. UDJI U HISTORIJU. POSTANI LEGENDA.. DIMITRIJE, BUKAL, OSIM, ZUBANOVIC, Zoran Kokot
Novi Zubanovic stiže na Koševu i odnese TITULU!
Zoka legendo naša pomozi 16 maja našem Želji zabij im go da sjebemo pitare a i ako nezabiješ namjesti nekom neka ga zabije bilo ko pa i Antolović vole te i mole tvoji manijaci
Zabij im ga Zoka molimo te 16. maja da nam budes legenda kluba, bit ce nas 10 milja na onom golubarniku da te svi izljubimo...
Haaaaajdeeeeeeee booolaaaaannnnnnnnn Zoraneeeeeeeeeeeeee
Zabij ga Zorane na Kosevu da slavimo ko nikad!
Legendooooooooooo!
Zoran Kokot zabi im ga brate neka se Kosevo trese!
Messi ti ga pusi Zoranee !!!
ITD
Novi Zubanovic stiže na Koševu i odnese TITULU!
Zoka legendo naša pomozi 16 maja našem Želji zabij im go da sjebemo pitare a i ako nezabiješ namjesti nekom neka ga zabije bilo ko pa i Antolović vole te i mole tvoji manijaci
Zabij im ga Zoka molimo te 16. maja da nam budes legenda kluba, bit ce nas 10 milja na onom golubarniku da te svi izljubimo...
Haaaaajdeeeeeeee booolaaaaannnnnnnnn Zoraneeeeeeeeeeeeee
Zabij ga Zorane na Kosevu da slavimo ko nikad!
Legendooooooooooo!
Zoran Kokot zabi im ga brate neka se Kosevo trese!
Messi ti ga pusi Zoranee !!!
ITD
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Al najjaci je ovaj lik koji napisa "Volimo Zoku više nego pic.ku " 
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
hvala 
odavno jedan igrac nije pridobio nasa srca na grbavici kao sto je zoka.. jos ako ga zabije na derbiju... pa jaooo hahahahŽeljooooo je napisao/la:Al najjaci je ovaj lik koji napisa "Volimo Zoku više nego pic.ku "
Željezničar živimo !
Nemoj biti 100% siguransajo10 je napisao/la:Memija i Beganovic se kao i ocekivano odazvali pozivu Tonija Karacica i bice na raspolaganju selektoru za kvalifikacije U19 Elitnog kruga. Znaci mozemo prestati vise pisati na toj temi. Nema ih na derbiju i tacka.
Einigkeit und Recht und Freiheit
domorocki je napisao/la:Nemoj biti 100% siguransajo10 je napisao/la:Memija i Beganovic se kao i ocekivano odazvali pozivu Tonija Karacica i bice na raspolaganju selektoru za kvalifikacije U19 Elitnog kruga. Znaci mozemo prestati vise pisati na toj temi. Nema ih na derbiju i tacka.

Hmmm. Ja sam siguran ali eto vidjetcemo
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.