FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

domorocki
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la domorocki » 10 maj 2015, 21:39

sajo10 je napisao/la:Memija i Beganovic se kao i ocekivano odazvali pozivu Tonija Karacica i bice na raspolaganju selektoru za kvalifikacije U19 Elitnog kruga. Znaci mozemo prestati vise pisati na toj temi. Nema ih na derbiju i tacka.
Nemoj biti 100% siguran ;)
Einigkeit und Recht und Freiheit

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 10 maj 2015, 21:42

domorocki je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Memija i Beganovic se kao i ocekivano odazvali pozivu Tonija Karacica i bice na raspolaganju selektoru za kvalifikacije U19 Elitnog kruga. Znaci mozemo prestati vise pisati na toj temi. Nema ih na derbiju i tacka.
Nemoj biti 100% siguran ;)
slika

Hmmm. Ja sam siguran ali eto vidjetcemo :) Naravno da je zelja svih nas da zaigraju na Kosevu.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 maj 2015, 21:44

najmanje je bitno ko će ga zabiti. ali nije to slučajno što su se raja uhvatila njega, jer lik nevjerovatno ne hebe živu silu. kao da mu je sve svejedno, gdje igra, šta igra i protiv koga igra, u svakom slučaju lik radi SVE što treba da ekipa pobijedi.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 10 maj 2015, 21:48

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

slika
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 10 maj 2015, 21:51

slika

Tomin komentar nakon tekme :clap:

A ovo za Kokota je najjace
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 10 maj 2015, 22:01

Nego, vrijeme je da se vratimo utakmici sa Mladošću. Nadam se da igrači ne razmišljaju ko navijači to jest, samo o derbiju, već da misle i na ekipu iz Obarske. Biće nezgodna utakmica, ali se nadam pobjedi !
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 10 maj 2015, 22:02

Ovi iz Mostara još pjene. Sreća pa ima sve snimljeno. Sad se definitivno borimo za titulu.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 10 maj 2015, 22:03

ukoliko nakon 27.kola budemo prvi na tabeli pocecu vjerovati u cudo zvano titula... a sanse da budemo prvi nakon mladosti nisu lose... ;) skepticar sam po prirodi (sto se dalo primjetiti po mojim komentarima), ali me polako hvata nada i euforija da je sve moguce ove sezone!!! ako budemo drugi na kraju, to je veliki uspjeh, ako budemo prvi, to je cudo... ravno onom od 5.juna 1998. godine... mosa ljoze!!!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 10 maj 2015, 22:04

Bice Kokot, ili Bajino, polje aBd...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 maj 2015, 22:07

Kako bi volio da klub na presici pred derbi dadne izjavu povodom sudjenja.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

extra
Kontakt:

Post Postao/la extra » 10 maj 2015, 22:11

Baja_Zvjerka je napisao/la:Bice Kokot, ili Bajino, polje aBd...
Dželmić zabija imam neku šuhu

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 10 maj 2015, 22:13

extra je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Bice Kokot, ili Bajino, polje aBd...
Dželmić zabija imam neku šuhu
A ja baš imam osjećaj da će Bogdanović baš... Nakon kornera, on sam na drugoj, zakucava je u rašlje. I to na onaj gol pred Jugom. I tada nastaje ludilooooooooooooooooooo. Al' sto se mene tice nek ga zabije i moja nana koja je u dubokim godinama :D
Željezničar živimo !

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 10 maj 2015, 22:26

katakomba je napisao/la: Al' sto se mene tice nek ga zabije i moja nana koja je u dubokim godinama :D
A može li ova "nana" u dimijama :lol: :lol: :lol:

slika

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 10 maj 2015, 22:27

Baja_Zvjerka je napisao/la:
katakomba je napisao/la: Al' sto se mene tice nek ga zabije i moja nana koja je u dubokim godinama :D
A može li ova "nana" u dimijama :lol: :lol: :lol:

slika
vrlo rado hahahahahah :lol: :lol: :clap: :thumbup:
Željezničar živimo !

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 10 maj 2015, 22:28

Ohanite malo s derbijem.
Za dva dana je utakmica koja je u ovom momentu puno vaznija od derbija. Utakmica koja nas jos jedan korak priblizava konacnom cilju,a toje trece mjesto. Dohvatimo li to trece mjesto,bice pravi podvig. Pisao sam ali da ponovim, imamo samo cetiri boda vise od cetvrtoplasiranog a 12 bodova je u igri. Nemojte da trcimo pred rudu.
Mladost nije ona ekipa od jesenas. Puno su bolji sto su i pokazali rezultatima u ovom dijelu prvenstva.Posebno u utakmici sa jako dobrom ekipom kakva je Zrinjski,ito sa igracem manje u dobrom dijelu utakmice.
Mi smo se patili poprilicno na vecini domacih utakmica. U ovoj cemo biti i prilicno oslabljeni(Memija,Beganovic,Kokot,Zeljkovic). Osim njih,roviti su Amir,Dado,Eldar...Nimalo sjajna situacija.
Valja se sad dobro skupiti i napeti da se dodje do bilo kakve pobjede u srijedu.
Dajte da se okrenemo prici o toj utakmici. Da vidimo sta mozemo uraditi da nas bude sto vise na stadionu,da se timu da sto je moguce bolja podrska,da ih guramo cijelu utakmicu i pomognemo da se dodje do pobjede.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 10 maj 2015, 22:33

Sretan rođendan Jasmin Bogdanović i da nam priustis jos golova..Po meni igrac mjeseca :clap:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 10 maj 2015, 22:37

corleone87 je napisao/la:Sretan rođendan Jasmin Bogdanović i da nam priustis jos golova..Po meni igrac mjeseca :clap:

On, Kokot ili Bajić.

U srijedu maksimalno pružiti podršku igračima, u pobjedu ne sumnjam.

ŽELJO ŠAMPION
1921 !
05.06.1998

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 10 maj 2015, 22:37

I pricom o derbiju se dovodi raja na tekmu protiv Mladosti. Sta bi to mogli, ili trebali pisati 6 dana do derbija. O najacim igracima Mladosti? Oda nek analizira... O nasem sastavu za tu utakmicu? Mi vec znamo ko ce igrati jer nemamo 50 igraca pa da nesto treba analizirati... Mislim da ovo nece biti toliko teska utakmica, Mladost ima jos 2 utakmice kuci do kraja i to protiv Viteza i Zvijezde, a u gostima protiv Slobode. Tu nek traze bodove a Zeljin cilj je jasan i oni su daleko slabiji protivnik od npr. Radnika ili Slobode. Samo cvrsto i borbeno od pocetka, zabiti 2 gola i mirno privesti tekmu kraju.

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

sz21
Kontakt:

Post Postao/la sz21 » 10 maj 2015, 22:39

FKZ1921 je napisao/la:Ohanite malo s derbijem.
Za dva dana je utakmica koja je u ovom momentu puno vaznija od derbija. Utakmica koja nas jos jedan korak priblizava konacnom cilju,a toje trece mjesto. Dohvatimo li to trece mjesto,bice pravi podvig. Pisao sam ali da ponovim, imamo samo cetiri boda vise od cetvrtoplasiranog a 12 bodova je u igri. Nemojte da trcimo pred rudu.
Mladost nije ona ekipa od jesenas. Puno su bolji sto su i pokazali rezultatima u ovom dijelu prvenstva.Posebno u utakmici sa jako dobrom ekipom kakva je Zrinjski,ito sa igracem manje u dobrom dijelu utakmice.
Mi smo se patili poprilicno na vecini domacih utakmica. U ovoj cemo biti i prilicno oslabljeni(Memija,Beganovic,Kokot,Zeljkovic). Osim njih,roviti su Amir,Dado,Eldar...Nimalo sjajna situacija.
Valja se sad dobro skupiti i napeti da se dodje do bilo kakve pobjede u srijedu.
Dajte da se okrenemo prici o toj utakmici. Da vidimo sta mozemo uraditi da nas bude sto vise na stadionu,da se timu da sto je moguce bolja podrska,da ih guramo cijelu utakmicu i pomognemo da se dodje do pobjede.
Memija bi trebao igrat ovu utakmicu, a zasto nema Kokota ?
SAMPIONI !
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 10 maj 2015, 22:40

sz21 je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Ohanite malo s derbijem.
Memija bi trebao igrat ovu utakmicu, a zasto nema Kokota ?
SAMPIONI !
memija ide u repku. nema ga ni u srijedu ni u subotu
Željezničar živimo !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Google Adsense [Bot], Hilmo123, imekorisnicko, Kompromis, Levin, MisterBlue i 90 gostiju.