FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

sekerbay
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la sekerbay » 11 maj 2015, 09:48

Stefan Effenberg je napisao/la:I za kraj: OBRANA OSVAJA NASLOVE!
na pocetku treba kazati da je ekipa ta koja osvaja naslove. :mrgreen:
dzaba ti jaka odbrana ako nemas ubojit napad. osim toga, na primjeru ove barce vidimo da ubojiti napad moze kompenzirati slabu odbranu.
grubo receno, njihov napad je toliko jak da protivnici nemaju damu da ih napadnu.

sa ostatkom se slazem. plaho lijepo sroceno.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 11 maj 2015, 10:21

@Stefan Effenberg, aferim majstore. :thumbup:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 11 maj 2015, 12:36

ako Pep ide ljudi moji da proslavim...

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 11 maj 2015, 12:42

bajern100 je napisao/la:ako Pep ide ljudi moji da proslavim...
Prije cemo proci Barsu nego ce Pep otic ove godine. Rekao je da ne napusta Bayern i da ce ostati i slijedece godine.

anelbavarac
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FC Bayern München

Post Postao/la anelbavarac » 11 maj 2015, 12:42

bajern100 je napisao/la:ako Pep ide ljudi moji da proslavim...
Ne slavi dzaba,čuvaj pare :kafa:

Klare

Post Postao/la Klare » 11 maj 2015, 13:38

efe komplet se slažem, osim sa povredom Badstubera,
u ovom proljetnom dijelu čuvao ga kao kap vode na dlanu, ali džaba kad je Stuber postao sklon teškim povredama.

Sigurno da njegovi treninzi i također njegov štab moraju snositi odgovornost za ovoliko povreda, slučajnost sigurno nije.

Igrači ne znaju šta igraju, te su razapeti svaku tekmu...

Nevezano za to, moram reći kako smo jadni izgledali u ovom meču kontra Barce, jadno samo zahvaljujući njegovoj postavci.
Postaviti igrače da trče za Mesijem i Neymarom, van pameti, brate razvukli su nas ko tijesto i finu pitu napravili.
Ova partija nije ništa bolja od one Klinsmanove, samo za razliku od tada solidnog golmana, ovaj put nam branio najbolji svih vremena. ;)

Sramota neoprostiva, oprostićemo jedino ako nadigra Barcu.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 11 maj 2015, 15:05

Sve je to uredu, slazem se sa 90% napisanih stvari. Ali pogledajte sad jednu stvar, pokusat cu napraviti jedno poredjenje.

PEP Guardiola je dosao kao trener,koji je garant za uspjeh. Uspjeh za Bayern Munchen jeste osvajanje trofeja. Bundeska je pod MUSS, KUP skoro pod MUSS, a liga prvaka je samo slag na tortu. To je trofej kojim svijetu pokazujes da si najjaci, fizicki,tehnicki,mentalno... LP je trofej za koji ne postoji trener. Nema garanta da ces osvojiti. ALI, mozes dovesti trenera,koji zna kako se osvaja LP, koji zna kako se igra takmicenje LP. Da napravim jedno malo poredjenje - Mourinho zna kako se osvaja LP, Ancelotti zna kako se osvaja LP, Ferguson zna kako se osvaja LP, del Bosque zna, Hitzfeld, Heynckess, zna i PEP.
Recimo, Wenger ne zna kako se osvaja LP, Pelegrini ne zna, Mancini i ostala balavurdija od trenera ne zna, pa kad bi vodili selekciju svijeta.

ZA LP moras imati prejaku ekipu i ogromnu dozu srece. TO su dvije osnovne cinjenice. Bayern prvo ima, drugo nema. A u sezoni protiv BvB kad je osvojio, imao je oboje!!!
Kako god da je PEP postavio igru protiv Barce, da se branio sa 11 igraca, da je Muller igrao beka, a Levat stopera, ne mora znaciti da bi bilo nesto drugacije. Sreca je jebbena stvar, vidili smo protiv Chelsea i Uniteda!!!

PEP je jedini, koji je osvojio sam sa Barcom na jedan sablon, i pokusava na isti sablon osvojiti i sa Bayernom. Iz dva pokusaja nije uspio. Da li ce iz treceg, ostaje da vidimo.

ALI
, sta mene jede vise od svega, jeste to sto Bayern Munchen gubi konce. Gubi svoj identitet. Sve je pogubljeno. Pep Guardiola je postao trener,sportski direktor, doktor, predsjednik kluba. ALFA i OMEGA!!!
Ee to kad si u Barceloni, zaboli me ona stvar, u Realu, Unitedu, Arsenalu, ne zanima me, jer su to sve vjestacki klubovi u poredjenju sa Bayernom.
A tko je kriv za to???

Krivi su, Rummenige, Beckenbauer, Sammera nmg toliko krivit - on je u mojim ocima obicna marioneta, kriv je Ulli Hoeness koji je napravio ogromnu gresku u zivotu koja bi ga mogla izbaciti za sva vremena iz uprave Bayerna

Uli je bio alfa i omega ovog Bayerna. Ali je bio na pravi, njemacki nacin. Ev neki dan prvi koji je kritizirao Pep, od kako je dosao to je Franz!!! PRVA kritika za 2sezone. Zasluzilo je da mu se mati spominje nekoliko puta sedmicno.
Ici cu jos dalje, jedan Karl Hopfner koji je trenutno predsjenik Bayerna nema damu da da prokomentarise stanje u i oko kluba. Pa svi vide sta se desava,novinari nas ismijavaju, citav svijet nas ismijava. A, za to sve, su kriva gore nabrojana gospoda, jer su PEPu odrijesili totalno ruke.
Od transfer politike,do metoda lijecenja, sve je covjek uzeo pod svoje.

Imao bih jos 20stranica sto-sta napisati, ali zavrsit cu ovdje. PEP je dobar,fantastican trener,ali za spanskog nogometa. Nikako ne moze biti fantastican trener za njemacki nogomet. Uostalom, tko to ne primjeti, neka pogleda samo njegova pojacanja, i igrace na koje se oslanja...

BAYERNU je potreban njemacki trener, trener koji razumije njemacki mentalitet, covjek koji grize zajedno sa igracima 90minuta protivnika. Koji te pritisce do te granice, da ti dodje da sam sebi zabijes go, samo da te protivnik popusti malo.
Takav trener je bio Yupp Heynckess, takav je trener i Jurgen Klopp. Takvi treneri nama trebaju.
Stern des Südens

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 11 maj 2015, 15:56

Po meni je ova sezona neuspjesna totalno i glavni krivac za to su povrede i umor igraca nakon SP gdje su Bayernovi igraci otisli do kraja samim time se fizicki i emotivno ispraznili.Sa zdravim i kompletnim timom tokom citave sezone,a ne samo u finishu uvjeren sam da bi osvojili triple.Nadam se odlasku Pepa,ali zaista nemam ideje tko bi mogao biti nasljednik i pritom biti uspjesan u zadanim ciljevima.Nerealno je ocekivati Kloopa,povratak Juppa i sl.Kao sto sam ranije rekao njemacka skola trenera bi nam najbolje odgovarala tako da moji izbori su:Hans-Dieter Flick(dugodisnji pomocnik Lowa),Mehmet Scholl(legenda kluba),Ralf Rangnick(nevjerovatan trener i jos bolji sportski direktor,iako ima funkciju u RB Leipzigu),Markus Weinzierl(cuda radi u Augsburgu),iako ce Pepun ostati al et.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 11 maj 2015, 16:03

@muamerc objasnio, prije cemo proci Katalonce nego sto ce Peponja dobiti nogu, mada bi najvise volio da se ova sezona zavrsi i da se malo poprica sa Schmidtom, covjek je za kratko vrijeme uspio napraviti cudo od ekipe, igraju mozda i cak najmoderniji fudbal u Bundesligi.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 11 maj 2015, 16:18

efenberg@ :clap: majstore svaka cast za post o tebe sam tako i nesto fantasticno napisano i ocekivao :thumbup: ,pro FCB@ post :thumbup: :clap: :thumbup: ,muamerc@ :thumbup: ters je to insan ,a i zao mu se rastati o 17 miliona cigo iberijski sa dan kace :evil:

Nego momci evo na sta naletih :zviz: :eh: :zviz:

Manchester City have been linked with a move for Bayern Munich playmaker Thiago Alcantara, but any deal would only go through if City manage to land Pep Guardiola as their manager, according to German **** TZ.

Manchester City are looking to refresh an ageing squad this summer with Yaya Toure one of several players looking close to the exit door and so reinforcements will be needed.

Former Barca star Thiago has finally returned to the playing squad at Bayern after over a year out and has made two league starts for the Bavarians since returning.

The Spaniard’s current deal lasts until 2017 and so any City move would likely cost more than the £18 million fee that saw him move to Germany in 2013.

ma naseg cigica ni mrtva nedamo :nene:

evo im pepa dzaba :D
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 11 maj 2015, 16:33

Muller kao navodno izrazio zelju za odlaskom u Manchu, dobri odnosi sa Gaalom :) koliko shita na jednom mjestu to nije humano, ali et novinari moraju nest da skrabaju :)

Sad na ljeto ce biti dosta i prica o transferima i laznih stvari kao ova sa Mullerom ali i nekih koje su vrlo blizu istine.

:kafa: :kafa:

Sve u svemu, sutra istrcati na teren kao protiv Porta, onako motivisano, odigrati najbolje sto se moze, makar i izgubili ali dobro napatit Barcu, ne smijemo dopustit da sve bude toliko glatko...
FC Bayern !!!!!

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 11 maj 2015, 16:39

BavaracZenica je napisao/la:Sve u svemu, sutra istrcati na teren kao protiv Porta, onako motivisano, odigrati najbolje sto se moze, makar i izgubili ali dobro napatit Barcu, ne smijemo dopustit da sve bude toliko glatko...
ne znam momci mozda cete misliti da sam lud ,ali od jutros u mnei tinja neki mali optimizam u pogledu sutrasnje tekme na A.Areni,nadam se i prizeljkujem onaj orakan kao protiv porta na A.Areni istina neupredivi su protivnici ,ali ako odigramo cjelu tekmu kao u prvih pola sata sa porto i ak budemo imali velike srece mozemo do finala :mrgreen: .

ko zna momci ako aBd.sutra prodjemo bice svega pa i ovakvih scena sa cakijama :mrgreen: :urnebes:

slika

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 11 maj 2015, 16:45

fak jea, mesi neci igrati
pocinjem vjerovati u prolaz
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 11 maj 2015, 16:48

sekerbay je napisao/la:fak jea, mesi neci igrati
pocinjem vjerovati u prolaz

ne ozbiljno :eh: amidza haaa :eh: :hmmmmm:

slika

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 11 maj 2015, 16:53

ozbiljno. eno ti pise na tz.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 11 maj 2015, 16:56

Može link ?
Ne mogu naći.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 11 maj 2015, 17:00

tz pise da strajkuju obdanista, pa nece imat ko da cuva barcinu hodajucu laboratoriju :mrgreen:

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 11 maj 2015, 17:07

Dobar :rol: :rol:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 11 maj 2015, 17:23

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Odg: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 11 maj 2015, 17:39

Jbt zivot, psihicki sam mrtav u zadnjih 15 dana, no eto imam snage da se barem oglasim na forumu i po ko zna koji put pruzim podrsku cijeloj druzbi naseg Pepa.

Tesko je bilo sta napisati poslije svih desavanja a kraci opis nekoliko zadnjih utakmica, pocevsi od one sa Dortmundom ne mogu dati jer niti jedan od tih meceva nisam gledao (prvi put u zadnjih 8 godina da propustim tri meca u nizu, Augsburg sam gledao :oops: ), a vecina ovdje zna iz kojeg razloga je sve to propusteno.

Za one koji ne znaju, u prosli ponedjeljak sam od pola 11 do pola 7 promovisao nas Bayern kroz centar Barcelone te sam u tom periodu dobio i moralnih i nemoralnih ponuda a najbolja je bila ona u vidu besplatnih ulaznica, no za takvo nesto se moralo smjestiti u obliznji hotel koji je kostao kao te dvije ulaznice. :?

Spanci su pravi cigani, ocigledno ih je recesija dobrano pokosila pa naplacuju sve i svasta.

Sto se tekme tice, nikad je necu ni pogledati jer bi to vjerujem bio jos jedan dodatni sok za mene. :x

Ocekivanja su vjerovatno mizerna kod vecine ali Njemacki mentalitet bez obzira sto je Pep umijesao mnogo svojih karakteristika u ekipu nece izostati, jer je evidentno da Bayern kuci igra puno bolje, pogotovo kada ganja rezultat.
Da se neko ne zakaci za Augsburg, to je bilo samo da se odradi, niko i nije bio u glavi normalan u toj tekmi.

Strpljenja jos uvijek imam, ni sam nisam svjestan da prag tolerancije moze biti ovoliki, stoga sa moje strane Pep ima punu podrsku jer jos uvijek smatram da nam moze donijeti LP-a, pa makar cekali narednu sezonu.

slika

Still believe!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []