GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

LeBronfan
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la LeBronfan » 09 maj 2015, 08:54

Angelo potpisao ugovor s nama na 5god, to tvrde dobro provjereni insajderi
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 11 maj 2015, 17:58

Mamić slaže križaljku za novu sezonu, Borna Barišić potpisao na pet godina
slika
Nakon što se medijima zavrtila priča oko dolaska Zagrebovih Krovinovića i Livakovića u Maksimirsku 128, u Dinamu su u međuvremenu već odlučili obaviti šoping.

Novo ime u svlačionici Modrih je Borna Barišić, 22-godišnji lijevi bočni Osijeka s Dinamom je potipisao ugovor na pet godina.

- Jako sam sretan i ponosan što sam potpisao za Dinamo. Svi znamo što znači Dinamo i kakav je to klub, a deseti naslov koji je neki dan osiguran zaista dovoljno govori te sam sretan što ću biti dio toga. Ipak, prije nego se počnem koncentrirati na Dinamo želim u preostala tri kola sa suigračima u Osijeku dati sve kako bi pomogao klubu osigurati prvoligaški status, Osijek to svakako zaslužuje. Želim se i ovom prilikom zahvaliti svima u klubu i navijačima za krasne godine koje sam proveo u Gradskom vrtu, napravili su me igračem kakav sam danas i da nije bilo njih ne bih sada bio tu gdje jesam. Ponavljam, prvo želim s Osijekom odraditi posao do kraja i ostati u ligi, a onda se okrenuti novom koraku u svojoj karijeri - rekao je novi bočni igrač Modrih.

Borna će do kraja sezone igrati u Osijeku, a potom od ljeta pojačati redove prvaka.

- Dulje vrijeme smo ga pratili i uvjereni da smo je Borna igrač koji može podignuti kvalitetu naše momčadi. Ima 22 godine tako da je mlad, ali isto tako ima dvije sezone i 50 utakmica iza sebe tako da je iskusan. Uvijek na pitanja o mogućim pojačanjima govorim da u našoj ligi ima igrača koji su nam zanimljivi i za koje vjerujemo da su na razini potrebnoj za Dinamo, a Borna je jedan od njih i sretni smo što će igrati za nas – rekao je trener Zoran Mamić.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

LeBronfan
Kontakt:

Post Postao/la LeBronfan » 11 maj 2015, 19:10

najbolji lijevi bek lige, sjajno dovođenje
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 11 maj 2015, 19:44

Izgleda bi Pivke mogao natrag u Loksu na ljeto. Ili u inozemstvo Ibanezovim stopama. I nije baš da će se plakati za njim.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 11 maj 2015, 20:08

Nedavno izjavio da je bek za LP :lol:
Pamtit cemo ga po slavlju nakon izborenog auta.Dajte gif jos jednom.

Izbori :kafa:

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 12 maj 2015, 02:48

spajk je napisao/la:Izgleda bi Pivke mogao natrag u Loksu na ljeto. Ili u inozemstvo Ibanezovim stopama. I nije baš da će se plakati za njim.
pivke će igrati u prvih 11 bez obzira na ovog barišića,da valja barišić kolko ga hvalite davno bi on ispario van,a ono jedina ponuda koju je osijek dobio za njega iznosila je 25 tisuća eura :rol: ovo sve liči na uzimanje igrača kako nebi završio u rijeci kao zamjena za lelovca kojeg prodaju na kraju sezonu i kao pomoć osijeku jer do 1.6. trebaju neke dugove podmiriti a nemaju probite lipe u blagajni,btw.stari mu je mafijaš tako da nečudi posao s mamićem

slični slučajevi :kafa:
Kako bilo, Osijek je sigurno dobio više od 25 tisuća za mladog igrača i tako barem privremeno zadržao glavu iznad vode. S druge strane, Barišića čeka žestoka konkurencija u modrom dresu, a ako se ne snađe onda ga vrlo vjerojatno čeka sudbina braće Plum ili Dina Špehara. Prije četiri godine, Mamić je za tada 19-godišnjeg Ivana i 16-godišnjeg Hrvoja Pluma iskeširao oko 350 tisuća eura, ali ni jedan nikada nije zaigrao za Dinamo. Ivan trenutačno nosi dres Vukovara '91., dok je Hrvoje član Lokomotive. Što se tiče Špehara, Dino je upisao dva nastupa u dresu Modrih, ali zatim su uslijedile posudbe; prvo u Lokomotivu, a zatim u Istru.

da imaju pameti u klubu pred nosom imaju livakovića,golmana koji bi mogao braniti idućih 15 godina ako ga ne prodaju prije,kupiti ga na kraju sezone i ostaviti sezonu ili dvije u zagrebu na posudbi dok se eduardo ne makne s gola i onda ovog povući :kafa:

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 12 maj 2015, 10:03

Livaković i Krovinović se isto tako spominju u nekim kombinacijama (iako se šuška da je Krovinović navijač Hajduka):

http://www.hrsport.net/vijesti/485562/n ... -zasto-ne/

Dinamovci Henriquez i Fernandes su među 30 igrača na širem spisku izbornika Čilea Jorgea Sampaolija za predstojeću Copa Americu (u članku piše da je Henriquez zabio 12 golova za reprezentaciju, no zabio je 2 u pet utakmica):

http://www.vecernji.hr/nogomet/junior-f ... cu-1005037

A Emir Spahić i braća Mamić se večeras sastaju u Munchenu na polufinalnom ogledu Lige Prvaka između Bayerna i Barcelone:

http://sportsport.ba/ino_fudbal/spahic- ... enu/161752

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 12 maj 2015, 11:48

Krovinovic po meni nije igrac za Dinamo. Ne svidja mi se :lol: Ne uzeti Livakovica bi bio promasaj veci nego Anderson Costa i Jens Nowotny zajedno. Zagreb za njega moze traziti maksimalno pola milijuna eura. Kao sto kolega spomenu. Uzeti ga i ostaviti Zagrebu na posudbi. Dok Eduardo malo zakaze, a on se pokaze spremnim za vatru povuci ga s posudbe i staviti medju stative. Mali je golmanski talent kakvog ni Dinamova skola godinama izbacila nije. Opcija slanja na posudbu u Lokose mi se ne svidja iz prostog razloga sto ce se tamo svako pola godine gomilat i igraci i golmani i zbog nekih sema mogao bi izgubiti mjesto u pocetnoj postavi i propasti. U Zagrebu bi sigurno branio i dosao spreman za Dinamo.

Za Spahica se nadam da je veceras gotova prica. Bio bi sjajno pojacanje, nista osim toga ne treba reci.

Barisic mi smrdi na pomoc Osijeku i nista vise. Tko zna koliko im je Dinamo iskesirao.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 12 maj 2015, 12:32

Potpisujem svaku rođo. Za Krovinovića baš i ne mogu prosuditi, nisam ga puno gledao, ali Livaković je stvarno vrhunski potencijal, po meni već sad među pet najboljih hrvatskih vratara, ako ne i tri. Igrali smo četiri puta ove godine sa njima, i uvijek se napatimo jer rođo sve obrani. Za Barišića ne znam, ali sumnjam da je lošiji od trenutnih opcija na lijevom beku, ako ništa može igrat HNL i skupljat iskustvo kao zamjena nekom boljem.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 12 maj 2015, 14:40

Ma Krovinovic je odlican za Zagreb, ali mislim da nije igrac za Dinamo. Nije me se toliko dojmio. Barisic isto nije los, u Osijeku je dobar, ali Osijek je ekipa koja se bori za opstanak i mora biti svemirski brod da bi bio dobar za ekipu koja je prvak i zeli igrati LP. Ne kazem da nece biti dobar, ali mali Spehar nije prosao, Barisicu dajem jos manje sansi iako bi volio da eksplodira, da bude Carlos jbt, vise volim da Hrvat tu igra nego da moraju dovesti nekog stranca.

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 12 maj 2015, 15:06

Signore je napisao/la:Barisic mi smrdi na pomoc Osijeku i nista vise. Tko zna koliko im je Dinamo iskesirao.

navodno 250.000 eura :lol: ovaj krovinović vam je bio već u dinamu u mlađim kategorijama pa su ga otkantali zajedno s pjacom da nisu dovoljno dobri,pjaca otišo onda u zet,a ovaj u zagreb,meni niš posebno od igrača taj krovinović

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 15 maj 2015, 22:37

Jesam li ovo upravo pročitao da je Četnik ulupao skoro milju kuna s ciljem da ugasi BBB-e i navije lutkice za navijanje kako bi navijale za njegovu smrdljivu izdrkotinu, i na kraju dobio ovo:

:rol:

Mislim, tužno je i poraz za zdrav razum dokle god postoji ijedan arkanovac na tom stadionu koji podržava kiriminalca i ratnog profitera, ali vidjeti da je Četnik dao tolike novce da bi dobio 20 pušača kur*a - izaziva osmjeh na lice :)

Kakav debil...
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 16 maj 2015, 12:32

Kazne, penali i naknade štete 11.625,00 kn

HULIGANI!!! :lol:

Danas derbi bez Torcide i bez Boysa. Ne znam jel se ikad igralo bez prisustva obe navijacke grupe. Bit ce ovo rekordo niska posjeta na derbijima. Ako bude 3000 bit ce dobro. Ocekujem laganu pobjedu sa 3 do 5 golova razlike, ako se plavim bude igralo. Ako im bude mrsko bit ce 2-1 uz to da ce Hajduk povest pa ce Dinamo malo zagrist i okrenut. Odavno nije bila ekipa u koju nemam povjerenja. Igraju za ku*ca, treba im svima uzet place za tri mjeseca pa ce onda mozda malo potrcat. Danas necu ni gledat utakmicu, radije pogledam sarajevski derbi nego silovanje lopte.

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 16 maj 2015, 14:58

Signore je napisao/la:Kazne, penali i naknade štete 11.625,00 kn

HULIGANI!!! :lol:

Danas derbi bez Torcide i bez Boysa. Ne znam jel se ikad igralo bez prisustva obe navijacke grupe. Bit ce ovo rekordo niska posjeta na derbijima. Ako bude 3000 bit ce dobro. Ocekujem laganu pobjedu sa 3 do 5 golova razlike, ako se plavim bude igralo. Ako im bude mrsko bit ce 2-1 uz to da ce Hajduk povest pa ce Dinamo malo zagrist i okrenut. Odavno nije bila ekipa u koju nemam povjerenja. Igraju za ku*ca, treba im svima uzet place za tri mjeseca pa ce onda mozda malo potrcat. Danas necu ni gledat utakmicu, radije pogledam sarajevski derbi nego silovanje lopte.
Mislis nesto slicno kao na Poljudu 3-4 gola razlike glat...heh....moj signore :shhh:
PS.Mamicu je najbolje da napravi stadion kod svoje kuce,da moze gledati utakmice on i njegove cuke jer i onako vise nitko normalan ne prati dinamo.
Godine prolaze jubav ostaje...

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 16 maj 2015, 15:23

Žalosno je vidjet da svakog pravog dinamovca ne zanima klub, ali u kakvom je trenutnom stanju pa valjda je i tako bolje. Ostaje samo nada da ćeš opet biti naš Dinamo.
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 16 maj 2015, 15:26

Zadnja dva puta je bilo pet i tri, ne brojim onaj neodigrani. Mislim da je Dinamo toliko kvalitetniji, hendikep ide sigurno. Mada, cuda se desavaju, zbog njih nogomet i jest zanimljiv.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 16 maj 2015, 17:59

Voucheri :lol: Ali 15 tisuca ljudi na utakmici :shock: Jednostavno ne vjerujem, nikako ne vjerujem.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 16 maj 2015, 19:10

white1950, eto ti Hajduka. Nisam gledao pa ne mogu znati jesul ih ubili igrom, al ovaj rezultat po meni ocekivan. Fino sam rekao 3 do 5 razlike. Hajduk zadnjih godina poludi na Poljudu zbog punog stadiona, atmosfere, budu nabrijani, a na Maksimir dodju ko uplakane tetkice, skinu gace, dobiju tamburu i pice kuci.

A vjerujem da su ih i nadigrali kad su ih vec ovako natrpali. Vidio sam samo onaj drugi gol, gledao 2-3 minute u drugom poluvremenu. Coric je igracina, a Maloca nije panj, on je cijela bukva. Sramoti dres, jos s vrpcom oko ruke.

Henriquez :tokralju: :tokralju: 20 golova u 1596 minuta. Kramaric 21 gol u 1551 minutu. Vjerujem da ce ga do kraja preteci i u broju datih golova, a i u tome da daje gol cesce od njega. Momak je nezaustavljiv, iduce sezone ce zabiti 40 golova u svim natjecanjima. Jednostavno igrac kakav je Dinamu trebao.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 17 maj 2015, 15:07

Henriquez 21 gol, zavisi kako tko broji. Onaj gol, protiv Zadra čini mi se, neki pripisuju kao autogol vratara, mada ima ponegdje evidentirano i kao njegov gol, svakako i njemu ide bar 50%. Žao mi što derbi nije kakav je nekad bio, ali to je najmanje Dinamova zasluga. Dobra atmosfera i ugodno popunjen stadion. Nadajmo se da će tako biti i u srijedu na finalu kupa sa Splitom.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []