GNK Dinamo Zagreb
Re: GNK Dinamo Zagreb
Ma Krovinovic je odlican za Zagreb, ali mislim da nije igrac za Dinamo. Nije me se toliko dojmio. Barisic isto nije los, u Osijeku je dobar, ali Osijek je ekipa koja se bori za opstanak i mora biti svemirski brod da bi bio dobar za ekipu koja je prvak i zeli igrati LP. Ne kazem da nece biti dobar, ali mali Spehar nije prosao, Barisicu dajem jos manje sansi iako bi volio da eksplodira, da bude Carlos jbt, vise volim da Hrvat tu igra nego da moraju dovesti nekog stranca.
- Schneiderlin
- Kontakt:
Signore je napisao/la:Barisic mi smrdi na pomoc Osijeku i nista vise. Tko zna koliko im je Dinamo iskesirao.
navodno 250.000 eura

Jesam li ovo upravo pročitao da je Četnik ulupao skoro milju kuna s ciljem da ugasi BBB-e i navije lutkice za navijanje kako bi navijale za njegovu smrdljivu izdrkotinu, i na kraju dobio ovo:
Mislim, tužno je i poraz za zdrav razum dokle god postoji ijedan arkanovac na tom stadionu koji podržava kiriminalca i ratnog profitera, ali vidjeti da je Četnik dao tolike novce da bi dobio 20 pušača kur*a - izaziva osmjeh na lice
Kakav debil...

Mislim, tužno je i poraz za zdrav razum dokle god postoji ijedan arkanovac na tom stadionu koji podržava kiriminalca i ratnog profitera, ali vidjeti da je Četnik dao tolike novce da bi dobio 20 pušača kur*a - izaziva osmjeh na lice

Kakav debil...
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Kazne, penali i naknade štete 11.625,00 kn
HULIGANI!!!
Danas derbi bez Torcide i bez Boysa. Ne znam jel se ikad igralo bez prisustva obe navijacke grupe. Bit ce ovo rekordo niska posjeta na derbijima. Ako bude 3000 bit ce dobro. Ocekujem laganu pobjedu sa 3 do 5 golova razlike, ako se plavim bude igralo. Ako im bude mrsko bit ce 2-1 uz to da ce Hajduk povest pa ce Dinamo malo zagrist i okrenut. Odavno nije bila ekipa u koju nemam povjerenja. Igraju za ku*ca, treba im svima uzet place za tri mjeseca pa ce onda mozda malo potrcat. Danas necu ni gledat utakmicu, radije pogledam sarajevski derbi nego silovanje lopte.
HULIGANI!!!

Danas derbi bez Torcide i bez Boysa. Ne znam jel se ikad igralo bez prisustva obe navijacke grupe. Bit ce ovo rekordo niska posjeta na derbijima. Ako bude 3000 bit ce dobro. Ocekujem laganu pobjedu sa 3 do 5 golova razlike, ako se plavim bude igralo. Ako im bude mrsko bit ce 2-1 uz to da ce Hajduk povest pa ce Dinamo malo zagrist i okrenut. Odavno nije bila ekipa u koju nemam povjerenja. Igraju za ku*ca, treba im svima uzet place za tri mjeseca pa ce onda mozda malo potrcat. Danas necu ni gledat utakmicu, radije pogledam sarajevski derbi nego silovanje lopte.
Mislis nesto slicno kao na Poljudu 3-4 gola razlike glat...heh....moj signoreSignore je napisao/la:Kazne, penali i naknade štete 11.625,00 kn
HULIGANI!!!

PS.Mamicu je najbolje da napravi stadion kod svoje kuce,da moze gledati utakmice on i njegove cuke jer i onako vise nitko normalan ne prati dinamo.
Godine prolaze jubav ostaje...
Žalosno je vidjet da svakog pravog dinamovca ne zanima klub, ali u kakvom je trenutnom stanju pa valjda je i tako bolje. Ostaje samo nada da ćeš opet biti naš Dinamo.
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...
...i opet sanjam tisuće te bodre...
Zadnja dva puta je bilo pet i tri, ne brojim onaj neodigrani. Mislim da je Dinamo toliko kvalitetniji, hendikep ide sigurno. Mada, cuda se desavaju, zbog njih nogomet i jest zanimljiv.
- Schneiderlin
- Kontakt:
Voucheri
Ali 15 tisuca ljudi na utakmici
Jednostavno ne vjerujem, nikako ne vjerujem.

white1950, eto ti Hajduka. Nisam gledao pa ne mogu znati jesul ih ubili igrom, al ovaj rezultat po meni ocekivan. Fino sam rekao 3 do 5 razlike. Hajduk zadnjih godina poludi na Poljudu zbog punog stadiona, atmosfere, budu nabrijani, a na Maksimir dodju ko uplakane tetkice, skinu gace, dobiju tamburu i pice kuci.
A vjerujem da su ih i nadigrali kad su ih vec ovako natrpali. Vidio sam samo onaj drugi gol, gledao 2-3 minute u drugom poluvremenu. Coric je igracina, a Maloca nije panj, on je cijela bukva. Sramoti dres, jos s vrpcom oko ruke.
Henriquez
20 golova u 1596 minuta. Kramaric 21 gol u 1551 minutu. Vjerujem da ce ga do kraja preteci i u broju datih golova, a i u tome da daje gol cesce od njega. Momak je nezaustavljiv, iduce sezone ce zabiti 40 golova u svim natjecanjima. Jednostavno igrac kakav je Dinamu trebao.
A vjerujem da su ih i nadigrali kad su ih vec ovako natrpali. Vidio sam samo onaj drugi gol, gledao 2-3 minute u drugom poluvremenu. Coric je igracina, a Maloca nije panj, on je cijela bukva. Sramoti dres, jos s vrpcom oko ruke.
Henriquez

Henriquez 21 gol, zavisi kako tko broji. Onaj gol, protiv Zadra čini mi se, neki pripisuju kao autogol vratara, mada ima ponegdje evidentirano i kao njegov gol, svakako i njemu ide bar 50%. Žao mi što derbi nije kakav je nekad bio, ali to je najmanje Dinamova zasluga. Dobra atmosfera i ugodno popunjen stadion. Nadajmo se da će tako biti i u srijedu na finalu kupa sa Splitom.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!
Ja gledao na tmk i pise 20, na rezultatima pise 21, ali sam pretpostavljao da su ovi tocniji. Evo sad vidim na HNS-u da je 20 golova tako da je to zvanicno.
Stigao dres, fenomenalan
Stigao dres, fenomenalan

Izgleda je konačno počeo malo ozbiljnije radit marketing u Maksimirskoj 128...bit će da je to otkad su doveli onu plavokosu ljepojku iz Medveščaka da bude glavna za odnose s medijima i navijačima
povoljni dresovi, stabilizacija odnosa sa Hajdukovom upravom, odsustvo huligana sa stadiona (i BBB i Torcide), nagradne igre na društvenim mrežama i druženja igrača sa navijačima (pogotovo najmlađima), te nadasve dobra i uigrana ekipa sa par odličnih mladih igrača iz Dinamove škole su dobar razlog da se na derbiju skupi dobrih 15ak tisuća gledatelja, što je u ovo doba pametnih telefona i instagrama fantastično.
S druge me strane veseli da bi i Hajduk mogao konačno malo osoviti se i stati na noge...treba nam svima dobar Hajduk, proteklih par godina je bilo fijasko, besparica i dovođenje raznih Bukvi, Iluridzea, Qurbanova i Abduholikovih sa jedne i bojkotiranja derbija sa druge strane...čini se kako su konačno shvatili da su sami krivi što su toliko loši. Evo čitam da i neke bijesne eure daju za pojačanja, navodno su Bubnjić iz Udinesea i neki strani napadači u igri.

S druge me strane veseli da bi i Hajduk mogao konačno malo osoviti se i stati na noge...treba nam svima dobar Hajduk, proteklih par godina je bilo fijasko, besparica i dovođenje raznih Bukvi, Iluridzea, Qurbanova i Abduholikovih sa jedne i bojkotiranja derbija sa druge strane...čini se kako su konačno shvatili da su sami krivi što su toliko loši. Evo čitam da i neke bijesne eure daju za pojačanja, navodno su Bubnjić iz Udinesea i neki strani napadači u igri.
Kad spominjes te nagradne igre. Fenomenalan mi je onaj vrtuljak. Oplacem na svakog igraca koji nakon 13 krugova oko lopte pokusava da zabije gol
Mislim da su dva do sad bila, jedva cekam ostale 
I ovih dresova nece biti vjecno po ovoj cijeni, ali bi mogli napraviti cesce neku kracu akciju. Neka npr. dresovi iz ove sezone budu po 150kn pod tribinama za vrijeme neke utakmice. To ce privuc nesto ljudi na utakmicu, a prodat ce i dresove. Vidim na fb da pisu i mole za strpljenje s obzirom da je stiglo na tisuce narudzbi. Inace, sto se tice ostale ponude, rekvizita s klupskim obiljezjima, pogotovo odjece, majica i slicno, razocaran sam. Sve je nesto isarano, milijun nekih naziva, milijun slogana, previse neozbiljno. Treba netko tko ce napravit dobru kolekciju koja ce biti po prihvatljivoj cijeni i da ljudi kupuju. Ja cisto sumnjam da oni ista od ovih sad suvenira i rekvizita prodaju. Kao prvo - nisu zanimljivi, kao drugo - skupi su. I tu mogu stavit neke akcije da se pokrene.

I ovih dresova nece biti vjecno po ovoj cijeni, ali bi mogli napraviti cesce neku kracu akciju. Neka npr. dresovi iz ove sezone budu po 150kn pod tribinama za vrijeme neke utakmice. To ce privuc nesto ljudi na utakmicu, a prodat ce i dresove. Vidim na fb da pisu i mole za strpljenje s obzirom da je stiglo na tisuce narudzbi. Inace, sto se tice ostale ponude, rekvizita s klupskim obiljezjima, pogotovo odjece, majica i slicno, razocaran sam. Sve je nesto isarano, milijun nekih naziva, milijun slogana, previse neozbiljno. Treba netko tko ce napravit dobru kolekciju koja ce biti po prihvatljivoj cijeni i da ljudi kupuju. Ja cisto sumnjam da oni ista od ovih sad suvenira i rekvizita prodaju. Kao prvo - nisu zanimljivi, kao drugo - skupi su. I tu mogu stavit neke akcije da se pokrene.
Točno tako, iako ja i nisam baš nešto previše od tih navijačkih suvenira i rekvizita. Meni dovoljno da imam dres i godišnju ulaznicu i zbogom, čak mi ni članska iskaznica ne znači ništa. Kad bi bila neka akcija godišnja ulaznica za sjever + potpisan dres igrača za nekih 400 kn, prvi bih poskočio na takvo što. A ne ono prije, postani sponzor Dinama za 15000 kn, dobiješ godišnju, komplet dres, dvije olovke i privjesak.
Ma nisu ni meni suveniri nesto za cim ludujem, al netko tko nema pare za dresa zadovolji se nekom lijepom majicom koja je po prihvatljivoj cijeni. Najprije sam na to mislio.
I to da dobijes dres uz godisnju nije lose. Najgore je to sto navijaci imaju najvise ideja, a u klubu nema nitko da zaprima te ideje i one najbolje stavlja na dnevni red i da se bira koje se realizuju. Dosta klubova radi kolekciju dresova po izboru navijaca. Navijaci skiciraju i dodatno biraju. Dinamo vec godinama ima nakaradan drugi i treci dres. Trebaju barem jedan prepustit navijacima. Jos kada bi vratili bijelu boju :nrgreen:
I to da dobijes dres uz godisnju nije lose. Najgore je to sto navijaci imaju najvise ideja, a u klubu nema nitko da zaprima te ideje i one najbolje stavlja na dnevni red i da se bira koje se realizuju. Dosta klubova radi kolekciju dresova po izboru navijaca. Navijaci skiciraju i dodatno biraju. Dinamo vec godinama ima nakaradan drugi i treci dres. Trebaju barem jedan prepustit navijacima. Jos kada bi vratili bijelu boju :nrgreen:
Daj, nećemo valjda dijeljenje karata šakom i kapom po školama, fakultetima, kafićima fejsu i uz popijeno pivo, za najveći hrvatski derbi - nazivati marketingom. To je prostituiranje.spajk je napisao/la:Izgleda je konačno počeo malo ozbiljnije radit marketing u Maksimirskoj 128
Uozbilji se.spajk je napisao/la:15ak tisuća gledatelja
Sa web sitea GNK-a:
Donja zapadna tribina: 6.369 sjedećih mjesta,
Istočna tribina: 9.514 sjedećih mjesta.
Oh sweet ironyspajk je napisao/la:čak mi ni članska iskaznica ne znači ništa.

Možda zato što možeš samo obrisat dupe s njom?
Zašto bi instagram i pametni telefoni mogli/trebali negativno utjecati na posjetu na Maksimiru dok igra GNK?
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Da 15 tisuća
Ovako nekako:

Izbori

spajk je napisao/la:Izgleda je konačno počeo malo ozbiljnije radit marketing u Maksimirskoj 128...bit će da je to otkad su doveli onu plavokosu ljepojku iz Medveščaka da bude glavna za odnose s medijima i navijačimapovoljni dresovi, stabilizacija odnosa sa Hajdukovom upravom, odsustvo huligana sa stadiona (i BBB i Torcide), nagradne igre na društvenim mrežama i druženja igrača sa navijačima (pogotovo najmlađima), te nadasve dobra i uigrana ekipa sa par odličnih mladih igrača iz Dinamove škole su dobar razlog da se na derbiju skupi dobrih 15ak tisuća gledatelja, što je u ovo doba pametnih telefona i instagrama fantastično.

Ovako nekako:

...teško je ne primijetiti da epitet „prekrasne atmosfere“ ova utakmica nije zavrijedila zato jer na njoj nije bilo vrijeđanja, nego zato jer nije bilo vrijeđanja - lika i djela Zdravka Mamića. A ako dio „obitelji s djecom“ tu istu djecu dovode ne kako bi naučilo kako se navija za svoj klub, nego da stvaraju mržnju prema suparniku, možda time što su izbačene navijačke skupine, problem potencijalnog budućeg nasilja i nije baš riješen.
Izbori

Kakvih 15 tisuca? Ja sam gledao neke 3 minute drugog poluvremena, nisam uspio uociti nista osim solidno popunjenog istoka. Prije toga sam vidio na fejsu status gdje pise da je 15 tisuca na utakmici. Zbog tog sam i gledao te tri minute, poceo sarajevski derbi i prebacio. Kontao sam da je sjever dobro popunjen i zapad krcat, jer su tamo neke nagradne igre. Poslije vidim slike i mogu samo reci da je bilo maksimalno 10 tisuca. Mozda nije bilo ni toliko, ali eto, maksimalno 10 tisuca. Dovoljno je samo znati da na istok stane devet tisuca, pogledat sve slike i zakljuciti. Evo i kolega je okacio tocan kapacitet po tribninama, a na ovom linku sa NM ima slika sve cetiri tribine. I nije da su slikali kad je kisa udarila pa se dosta ljudi razislo.
Doduse, i ovih deset tisuca je dobar broj s obzirom da nije bilo Torcide koja uvijek doda 2-3 tisuce na posjetu. Ni onda kad su dijelili dresove nisu uspjeli napunit stadion. Ja sam ocekivao oko 3000. Jos je i kisa bila, a i nisam vjerovao da ce im itko nasjest na te vouchere
Al nek dijele i dresove i vouchere i ulaznice i kape i salove i salju dopise skolama, nek se muce maksimalno. Sami su krivi sta su uradili, sad nek se sluze tim sredstvima da vrate ljude na tribine, a opet ne uspjevaju dovoljno. Deset tisuca je dobro s obzirom koliko inace bude, ali u globalu je sramotna posjeta.
I jos me samo zanima jesul provjeravali sjedil svatko na svome mjestu.
Doduse, i ovih deset tisuca je dobar broj s obzirom da nije bilo Torcide koja uvijek doda 2-3 tisuce na posjetu. Ni onda kad su dijelili dresove nisu uspjeli napunit stadion. Ja sam ocekivao oko 3000. Jos je i kisa bila, a i nisam vjerovao da ce im itko nasjest na te vouchere

Al nek dijele i dresove i vouchere i ulaznice i kape i salove i salju dopise skolama, nek se muce maksimalno. Sami su krivi sta su uradili, sad nek se sluze tim sredstvima da vrate ljude na tribine, a opet ne uspjevaju dovoljno. Deset tisuca je dobro s obzirom koliko inace bude, ali u globalu je sramotna posjeta.
I jos me samo zanima jesul provjeravali sjedil svatko na svome mjestu.

- Schneiderlin
- Kontakt:
najlakše je manipulirat djecom
80% klinaca bilo na tribinama

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.