Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Nydalen
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Nydalen » 12 maj 2015, 22:25

Oni ako sutra dobiju Radnika, cak cu i ja poceti malo vjerovat da bi fakat mogli osvojit.
@virto ko im sudi sutra? Nemoj mi reci Bjelica samo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 maj 2015, 22:29

molotovljev je napisao/la:Što bi se smanjile, pobjedimo u derbiju i opet smo prvi.
Meni bi nekako bilo puno lakše kad bih znao da ne moram pobijediti pod svaku cijenu i da mi čak i remi odgovara, ali eto, nismo svi isti.
Nydalen je napisao/la:@virto ko im sudi sutra? Nemoj mi reci Bjelica samo.
Petrović Dragan iz Banja Luke.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 12 maj 2015, 22:33

Dragan Petrović je sudija u Bijeljini sutra.
Peljto svira u Lukavici.
Darko Obradović je u Gradačcu, Bandić sudi Sloboda- Borac, a u Vitezu je Admir Šehović.
Želji sudi Zoran Grbić.
U Mostaru je Goran Paradžik, i na Pecari Predrag Stankić.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 12 maj 2015, 22:37

Ko sutra bude prvi lakše će mu biti na derbiju, ako Sarajevo bude prvo pobjedom u derbiju 95% titula je osvojena.
I griješite ako mislite da će i jedan normalan navijač Sarajeva je*ati od do igračima i ostalima ako ne osvoje titulu. Naravno da je titula cilj i želja ali nije smak svijeta ako je ne osvojimo, nema je 8 godina pa se živi. Važno je da klub staje na noge da će uskoro biti riješeni svi dugovi, kamp se radi i to će u skorije vrijeme biti završeno, titula ako bude to je samo šlag na kraju.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 12 maj 2015, 22:42

Kako god, sutrašnja utakmica nije najvažnija u sezoni, ni blizu... derbi je utakmica sezone i za vas i za nas. ;)
F.K.SARAJEVO

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 maj 2015, 22:53

slobodnjak je napisao/la:Nesto nepristrasno razmisljam da je najrealniji i najvjerovatniji rezultat derbija nerjeseno.Titulu ce odluciti male utakmice.Sarajevo igra protiv jacih ovo proljece dosta lose.Zeljo je sto moze biti presudno rasterecen.Niko im pola rjeci nece reci ako titula ne dodje na Grbavicu,ali ako na Kosevo ne dodje bice propast...lako je ako neko dobije derbi prvak je.Ako bude X sve se u Vitezu rjesava.Sad zadnju je Vitez u Travniku sto je dosta bitno.Ako bude trebalo bice taj bod za njih znaju se dobro.Mladost igra s Vitezom i ako dobije e onda ce biri rat Viteza sa Sarajevom...
Zašto?
Ove sezone jesmo stabilni, ali daleko je to od onoga što su pojedini naši navijači predstavljali ovdje ili koliko se to u medijima potencira. I drugi klubovi su mnogo stabilniji od nas i to duže vrijeme pa se nisu nešto pretjerano naosvajali trofeja....
DA, bićemo razočarani i svima će nam biti žao, ali fudbal se igra i naredne sezone i one tamo. Tako da nije kraj svijeta ako mi ne osvojimo tofej.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 maj 2015, 22:53

Sarajevo moze biti prvak u slucaju dva remija i dvije pobjede, s tim da ta pobjeda MORA biti protiv ZeljA...
Radnik i Vitez remi, a ZeljA i Sloboda pobjede dovoljne za titulu..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 maj 2015, 23:23

slobodnjak je napisao/la:Nesto nepristrasno razmisljam da je najrealniji i najvjerovatniji rezultat derbija nerjeseno.Titulu ce odluciti male utakmice.Sarajevo igra protiv jacih ovo proljece dosta lose.Zeljo je sto moze biti presudno rasterecen.Niko im pola rjeci nece reci ako titula ne dodje na Grbavicu,ali ako na Kosevo ne dodje bice propast...lako je ako neko dobije derbi prvak je.Ako bude X sve se u Vitezu rjesava.Sad zadnju je Vitez u Travniku sto je dosta bitno.Ako bude trebalo bice taj bod za njih znaju se dobro.Mladost igra s Vitezom i ako dobije e onda ce biri rat Viteza sa Sarajevom...
Nije to istina,nemoj da te uvlace u te price drug moj :bih:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 12 maj 2015, 23:57

samirr je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
hskzmostar je napisao/la:u nasoj ligi sudije opcenito sviraju kao da je kosarkaska a ne nogometna utakmica,al da je se poboljsalo u odnosu na prije jeste i to troduplo!
Ove godine stvarno zgusnut raspored u vrhu i biti ce opet zanimljivo kao i lani i prvak se nece znati do zadnjeg kola,Zeljo i Zrinjski grabe prema vrhu,Olimpic se sulja,divovima upitna cek i europa,pogotovo jer ih ceka Olimpic,Siroki,Zrinjski,Zeljeznicar mozda imaju i najgori raspored !

Siroki 46
Zrinjski 43
Zeljeznicar 42
Olimpic 40
Sarajevo 40 utakmica manje! :tokralju:
Vrhunac potonuca bi bio da se desi da ne izbore europu, kamioni, avioni, milioni, sponzori, Tan, najbolji u drzavi, dvije ekipe mogu da sastave, bice ispred svih 20 bodova, Bilbija ce dati 20 golova, Benko ovo-ono ...

A opet bi na kraju na druge prebacili krivicu, svi bi bili krivi samo ne oni.

:tokralju:
Prve 3 ekipe dolaze na koševu a protiv Olimpika ce biti isto kao da su oni domacini imaju najbolji raspored i sigurno su prvaci nisam navijac Sarajeva ali sam realan,
Isto tako sam napisao da Zeljo, Široki ili Zrinjski na koševu mogu uzeti najviše bod ! Edit: Siguran sam nece niko uzeti ni boda.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 13 maj 2015, 00:19

koga sutra prenosi BHT , a koga arena ? ne vidim temu prijenosi klubova na TV ...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la hilmo » 13 maj 2015, 00:22

primasquadra je napisao/la:koga sutra prenosi BHT , a koga arena ? ne vidim temu prijenosi klubova na TV ...
Sloboda - Borac na Areni
Slavija - Čelik BHT
Radnik - Sarajevo MojaTV

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la JoseeMourinho » 13 maj 2015, 00:26

JoseeMourinho je napisao/la:Zaboravio sam ovo postaviti, uglavnom evo na TV-u sta ce biti ;)

[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/07/426dd4707f22791069d7df18ea1a13ae.jpg[/img]

[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/07/4344ee557c331373bf8504f42a622898.jpg[/img]
Et do kraja sta se prenosi ;)

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 13 maj 2015, 00:43

Hajde da ne supljiramo vise, naravno da je derbi bitniji u utrci za prvaka od sutrasnjih utakmica, mislim logika

@Sabinho naravno da bi ova titula bila sladja od zadnje dvije-tri, mozda si se pregrubo izrazio ali upravu si 100%.

I naravno da ce Zeljo biti prvak, mislim logika :D

A slag na tortu bi bio kada bi je slavili u Zenici :pray:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 maj 2015, 01:18

Slavija-Celik na BHT :|
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 maj 2015, 02:45

Eo da i ja napsiem koju. :D

Nadam se od derbija samo da nece bit ko sto Orton kaze 0 0 pa da se nadmudrujemo jel bolja bila nasa sansa kad se stvorila guzva nakon kornera ili pokusaj stojceva koji otiso 15 metara preko gola :D Salu na stranu u posljednje vreijme bilo je zaista dobrih derbija i ko to osporava ili mrzi oba kluba ili ne prati ligu. Recimo 2-2 na kosevu, pobjeda srajeva 1-2 ova zadnja, pa onda kup na grbavici, zaista dobre utakmice bilo poteza bilo sansi svega... da ne pomisli neko da pricam ko da je El Klasiko, ali kad se sjetis sta si gledo prije recimo onaj derbi nez koje godine (koreo hordi ZADNJA STANICA) :crazy: boze sacuvaj ...vrhunac napetosti bio aut na protivnickoj polovini. Međutim sve i da nije utakmica esktra mega giga kvalitetna opet je navijacima veca od bilo koje druge..bar meni.

Recimo kad sam na derbiju bukvalno svaki prelazak centra nasih igraca ili sarajeva je vec nervoza , ono nerviras se nadas se...kad bude korner ili neka guzva ma kakvi to je sto postotna sansa, vec si u ekstazi :D dosta puta sam na derbiju vidio 5 sto postotnih za nas dodjem kuci gledam snimak na TV ono cudim se gdje su te prilike sta sam gledo, al et valjda u naletu emocija :D

Fina rasprava ce bit do cetvrtka navece onda cemo i jedni i drugi poceti sa pretjerivanjem u svim segmentima i raspravom u najbalanijim stvarima koje mogu postojat, al jbg tako ti je to :D

Prognoza: Bilbija precka, stojcev stativa, sarajevo posjed70%...Kokot 0-1 85. min :njanjanja:
=\_1921_/=

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 maj 2015, 03:07

invincible1921 je napisao/la:Eo da i ja napsiem koju. :D

Nadam se od derbija samo da nece bit ko sto Orton kaze 0 0 pa da se nadmudrujemo jel bolja bila nasa sansa kad se stvorila guzva nakon kornera ili pokusaj stojceva koji otiso 15 metara preko gola :D Salu na stranu u posljednje vreijme bilo je zaista dobrih derbija i ko to osporava ili mrzi oba kluba ili ne prati ligu. Recimo 2-2 na kosevu, pobjeda srajeva 1-2 ova zadnja, pa onda kup na grbavici, zaista dobre utakmice bilo poteza bilo sansi svega... da ne pomisli neko da pricam ko da je El Klasiko, ali kad se sjetis sta si gledo prije recimo onaj derbi nez koje godine (koreo hordi ZADNJA STANICA) :crazy: boze sacuvaj ...vrhunac napetosti bio aut na protivnickoj polovini. Međutim sve i da nije utakmica esktra mega giga kvalitetna opet je navijacima veca od bilo koje druge..bar meni.

Recimo kad sam na derbiju bukvalno svaki prelazak centra nasih igraca ili sarajeva je vec nervoza , ono nerviras se nadas se...kad bude korner ili neka guzva ma kakvi to je sto postotna sansa, vec si u ekstazi :D dosta puta sam na derbiju vidio 5 sto postotnih za nas dodjem kuci gledam snimak na TV ono cudim se gdje su te prilike sta sam gledo, al et valjda u naletu emocija :D

Fina rasprava ce bit do cetvrtka navece onda cemo i jedni i drugi poceti sa pretjerivanjem u svim segmentima i raspravom u najbalanijim stvarima koje mogu postojat, al jbg tako ti je to :D

Prognoza: Bilbija precka, stojcev stativa, sarajevo posjed70%...Kokot 0-1 85. min :njanjanja:
Napeto je bilo :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 13 maj 2015, 03:23

Kako ovo na kraju nije zavrsilo u golu ? :shock: :lol: invicibile1921 slazem se za te prelaske centra, kornere i slicno, to je kad si na stadionu(derbi pogotovo) skoro pa 100% sansa :lol: koliko puta mi stari kaze bolje da si ostao kuci i gledao a ja njemu uvijek kazem nema sanse, koliko god losa tekma bila uzivo je to ipak mnogo bolje
Pyro is not a crime !

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 maj 2015, 08:01

FaraonTM je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Eo da i ja napsiem koju. :D

Napeto je bilo :mrgreen:

[youtube][/youtube]
A mlada mu navalila slati poruke preko msn-a :D
Na sta je licio taj derbi, po izvjestaju sve mozes shvatiti :D
Jos bakljda vasih, a ono kabina smeta da snimi :mrgreen: :mrgreen:
Fkt treba biti realan i reci da se od te 2009 pa do danas drasticno popravila liga...

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 13 maj 2015, 12:38

Vitez- Velez blokirano u svim kladionicama :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 maj 2015, 12:41

Ma kvota je još uvijek u padu, sad je 1,20... izgleda da je za Velež ova sezona gotova
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.