Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

primasquadra
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la primasquadra » 13 maj 2015, 00:19

koga sutra prenosi BHT , a koga arena ? ne vidim temu prijenosi klubova na TV ...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la hilmo » 13 maj 2015, 00:22

primasquadra je napisao/la:koga sutra prenosi BHT , a koga arena ? ne vidim temu prijenosi klubova na TV ...
Sloboda - Borac na Areni
Slavija - Čelik BHT
Radnik - Sarajevo MojaTV

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la JoseeMourinho » 13 maj 2015, 00:26

JoseeMourinho je napisao/la:Zaboravio sam ovo postaviti, uglavnom evo na TV-u sta ce biti ;)

[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/07/426dd4707f22791069d7df18ea1a13ae.jpg[/img]

[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/07/4344ee557c331373bf8504f42a622898.jpg[/img]
Et do kraja sta se prenosi ;)

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 13 maj 2015, 00:43

Hajde da ne supljiramo vise, naravno da je derbi bitniji u utrci za prvaka od sutrasnjih utakmica, mislim logika

@Sabinho naravno da bi ova titula bila sladja od zadnje dvije-tri, mozda si se pregrubo izrazio ali upravu si 100%.

I naravno da ce Zeljo biti prvak, mislim logika :D

A slag na tortu bi bio kada bi je slavili u Zenici :pray:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 maj 2015, 01:18

Slavija-Celik na BHT :|
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 maj 2015, 02:45

Eo da i ja napsiem koju. :D

Nadam se od derbija samo da nece bit ko sto Orton kaze 0 0 pa da se nadmudrujemo jel bolja bila nasa sansa kad se stvorila guzva nakon kornera ili pokusaj stojceva koji otiso 15 metara preko gola :D Salu na stranu u posljednje vreijme bilo je zaista dobrih derbija i ko to osporava ili mrzi oba kluba ili ne prati ligu. Recimo 2-2 na kosevu, pobjeda srajeva 1-2 ova zadnja, pa onda kup na grbavici, zaista dobre utakmice bilo poteza bilo sansi svega... da ne pomisli neko da pricam ko da je El Klasiko, ali kad se sjetis sta si gledo prije recimo onaj derbi nez koje godine (koreo hordi ZADNJA STANICA) :crazy: boze sacuvaj ...vrhunac napetosti bio aut na protivnickoj polovini. Međutim sve i da nije utakmica esktra mega giga kvalitetna opet je navijacima veca od bilo koje druge..bar meni.

Recimo kad sam na derbiju bukvalno svaki prelazak centra nasih igraca ili sarajeva je vec nervoza , ono nerviras se nadas se...kad bude korner ili neka guzva ma kakvi to je sto postotna sansa, vec si u ekstazi :D dosta puta sam na derbiju vidio 5 sto postotnih za nas dodjem kuci gledam snimak na TV ono cudim se gdje su te prilike sta sam gledo, al et valjda u naletu emocija :D

Fina rasprava ce bit do cetvrtka navece onda cemo i jedni i drugi poceti sa pretjerivanjem u svim segmentima i raspravom u najbalanijim stvarima koje mogu postojat, al jbg tako ti je to :D

Prognoza: Bilbija precka, stojcev stativa, sarajevo posjed70%...Kokot 0-1 85. min :njanjanja:
=\_1921_/=

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 maj 2015, 03:07

invincible1921 je napisao/la:Eo da i ja napsiem koju. :D

Nadam se od derbija samo da nece bit ko sto Orton kaze 0 0 pa da se nadmudrujemo jel bolja bila nasa sansa kad se stvorila guzva nakon kornera ili pokusaj stojceva koji otiso 15 metara preko gola :D Salu na stranu u posljednje vreijme bilo je zaista dobrih derbija i ko to osporava ili mrzi oba kluba ili ne prati ligu. Recimo 2-2 na kosevu, pobjeda srajeva 1-2 ova zadnja, pa onda kup na grbavici, zaista dobre utakmice bilo poteza bilo sansi svega... da ne pomisli neko da pricam ko da je El Klasiko, ali kad se sjetis sta si gledo prije recimo onaj derbi nez koje godine (koreo hordi ZADNJA STANICA) :crazy: boze sacuvaj ...vrhunac napetosti bio aut na protivnickoj polovini. Međutim sve i da nije utakmica esktra mega giga kvalitetna opet je navijacima veca od bilo koje druge..bar meni.

Recimo kad sam na derbiju bukvalno svaki prelazak centra nasih igraca ili sarajeva je vec nervoza , ono nerviras se nadas se...kad bude korner ili neka guzva ma kakvi to je sto postotna sansa, vec si u ekstazi :D dosta puta sam na derbiju vidio 5 sto postotnih za nas dodjem kuci gledam snimak na TV ono cudim se gdje su te prilike sta sam gledo, al et valjda u naletu emocija :D

Fina rasprava ce bit do cetvrtka navece onda cemo i jedni i drugi poceti sa pretjerivanjem u svim segmentima i raspravom u najbalanijim stvarima koje mogu postojat, al jbg tako ti je to :D

Prognoza: Bilbija precka, stojcev stativa, sarajevo posjed70%...Kokot 0-1 85. min :njanjanja:
Napeto je bilo :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 13 maj 2015, 03:23

Kako ovo na kraju nije zavrsilo u golu ? :shock: :lol: invicibile1921 slazem se za te prelaske centra, kornere i slicno, to je kad si na stadionu(derbi pogotovo) skoro pa 100% sansa :lol: koliko puta mi stari kaze bolje da si ostao kuci i gledao a ja njemu uvijek kazem nema sanse, koliko god losa tekma bila uzivo je to ipak mnogo bolje
Pyro is not a crime !

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 maj 2015, 08:01

FaraonTM je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Eo da i ja napsiem koju. :D

[youtube][/youtube]
A mlada mu navalila slati poruke preko msn-a :D
Na sta je licio taj derbi, po izvjestaju sve mozes shvatiti :D
Jos bakljda vasih, a ono kabina smeta da snimi :mrgreen: :mrgreen:
Fkt treba biti realan i reci da se od te 2009 pa do danas drasticno popravila liga...

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 13 maj 2015, 12:38

Vitez- Velez blokirano u svim kladionicama :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 maj 2015, 12:41

Ma kvota je još uvijek u padu, sad je 1,20... izgleda da je za Velež ova sezona gotova
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 13 maj 2015, 12:42

Koliko je ovo samo zanimljivo čitati kako nas pred kraj sezone oslovljavaju kao jednog od najozbiljnijih kandidata za osvajanje titule dok smo se prije početka iste po mnogima mogli već oprostiti od Europe i jedino što nam je preostalo je gledati kako se div šeta ligom i melje šta god mu stane na put, naravno ako bi prije toga i stisnuo pa stao ispred njih. Čudna li su vremena došla :D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 maj 2015, 12:56

Zip je napisao/la:

[youtube][/youtube]
A mlada mu navalila slati poruke preko msn-a :D
Na sta je licio taj derbi, po izvjestaju sve mozes shvatiti :D
Jos bakljda vasih, a ono kabina smeta da snimi :mrgreen: :mrgreen:
Fkt treba biti realan i reci da se od te 2009 pa do danas drasticno popravila liga...[/quote]

Aha čuje se onaj zvuk :rol:

Ma jašta je, liga je kvalitetnija enormno kvalitetnija nego prije 5 godina, nadam se da ćemo isto ovako govoriti i za 5 godina :thumbup:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 maj 2015, 12:59

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :bow:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 13 maj 2015, 13:47

Sad cuo iz 'prve ruke' , premija za pobjedu protiv Sirokog 10.000 .. A Siroki nudio 50.000, jos se je i prijetilo pojedinim igracima(Jusicu), od strane lokalnih gastarbajtera.. Svaka cast sto se nisu skinule gace :guz: :bow:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 maj 2015, 14:00

Kontam mogao bi Široki danas lako uzeti Gracićevu prćiju, a fina kvota na Široki :hmmmmm:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 13 maj 2015, 14:20

O kako sam se iznervirao na sličicama.Kupio 10 paketa od toga 7 paketa iste sličice. Blagojević iz Veleža,Radosavljević iz Slavije,Dorđić iz Radnika, Brković iz Olimpica,Nejc iz Zrinjskog ma katastrofaaaa
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 13 maj 2015, 14:32

samocelik je napisao/la:O kako sam se iznervirao na sličicama.Kupio 10 paketa od toga 7 paketa iste sličice. Blagojević iz Veleža,Radosavljević iz Slavije,Dorđić iz Radnika, Brković iz Olimpica,Nejc iz Zrinjskog ma katastrofaaaa
Fazon je druze kad kupujes da uzmes iz onog paketa npr 1 sa pocetka,pa drugo nakon 10-ak pakovanja iza i tako.
Ovi su se zeznuli kad su pakovali jedno za drugim pakovanja stavili ista :facepalm:

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 13 maj 2015, 14:51

Ma uzimao sam, jedan s početka pa sredina pa kraj, ali eto poštenu su se zajebali,baš su me razočarali. Ja potrčo na fakultet sav ponosan evo ih reko došle, kad ono jedna za drugom ista. :(
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 13 maj 2015, 15:02

Ja kad sam uzimao kaže mi radnica u trafici da su danas dolazile nove, jer je bila kaže vjerovatno neka greška u prijašnjim paketićima. Može biti da su zbog toga poslali nove pakete.
1946

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []