amerosm je napisao/la:Mene samo zanima koga bi navijaci Bayerna voljeli vidjeti umjesto Guardiole ?.
Brate bilo koga samo nek on ide.
Sinoć na poluvremenu čeka mesija i nešto flertuje, heeeej na poluvremenu čekaš protivničkog igrača da mu još jednom kažeš kako je dobar.
A ekipa naša gubi, ali ko te pita, Messi da je nezaustavljiv to samo budala može reći, a toliko puta je primjenjen recept koji prolazi.
Neki su me sinoć možda pogrešno shvatili, možda ispalo da branim Pepa.
Ali nije, niko sretniji od mene da već danas bude bivši, nego sam govorio kako realno stvari stoje, i da sinošnjom pobjedom, a i učinkom u ove dvije godine ipak zaslužuje ostati do kraja ugovora.
Šta mislite da se španac nije osigurao u slučaju prijevremenog raskida?
Njega je u tom trenutko željelo pola Evrope, skoro svi najjači klubovi, možete misliti u kako povoljnoj poziciji je bio prilikom parafiranja ugovora.
Stoga nije se igrati, neka ga još ove godine da pokuša, tako su nam nametnuli i moramo trpiti, a što se Pepa tiče postaje mi dosta antipatičan.
muamerc, tvoja igračka križaljka blage veze s mozgom nema, uz dužno poštovanje prema tebi i tvojim godinama.
Prodaja nekog nije potrebna, sve su to vrsni fudbaleri, niti treba po tom pitanju nešto puno Gvardioli ugađati.
Jedino što nam treba jesu 2 ofanzivca, jer Robbery evidentno ne može cijelu sezonu iznijeti.
deBrujn

Riberija nećemo ni osjetiti, eto toliko je Belgijanos fantastičan igrač,
a drugog nek biraju kako im volja, ali deBrujn je jedina moguća zamjena za Riberija.
Postao sam dosadan ima godina dana i više sa ovim Belgijancem, ali momak me jednostavno fascinirao, a gledao sam skoro svaku utakmicu Wolfa, rijetki su trenuci kada zakaže, čak i kad zakaže potezom utakmicu prelomi, extra extra klasa igrača, moraćemo oboriti transfer rekord.
Rado bih birao negdje drugo, da ne slabimo konkurenta, ali nadaleko i naširoko takvog igrača nema.
Lam se mora vratiti na bok, ne što je Rafinja loš, nego što u vezi ima mali milion boljih opcija, a Lam na boku je ipak puno jače rješenje od Brazilca, nije džaba najbolji bek koji je ikad igrao.
Još ću jednom citirati uvaženog druga.
sekerbay je napisao/la:ako spansko vnago i u narednoj sezoni nastavi gurat lama i alabu u sredini, zelim mu otkaz do kraja septembra
Pečatirano, ovjereno!
sekerbay je napisao/la:onih 6-7 min. koje je odigrao, vidjeli smo gocinja kakav je bio u domuzistanu.
Jes vidio kako loptu pored onog jednog njihovog primio, doduše nije je uspio iskontrolisati do kraja, ali nevjerovatna magija.
Gdje mogu naći utakmicu pa da još jednom pogledam taj detalj, ili još bolje ako neko to može naći, ali ne vjerujem?