FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

muamerc
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la muamerc » 13 maj 2015, 12:48

Bayern@heart je napisao/la:Jeli trenerski MAG iz KATALONIJE otišao nisam od sinoć ništa pratio. KATALONAC MOLIMO TE IDI i da nas je onaj Mirko Slomka u predhodna dva polufinala u LP vodio manje bi se osramotili. Možda bi bilo i jedno finale u ove dvije godine. Idi treniraj naftaše bilo iz Londona, Pariza ili Mančestera, oni imaju para i slabo se razumiju u tvoje taktičko strategijske karafeke. SAMO IDI Katalonac.
Kaze Kale da je zadovoljan, cetvrto polufinale zaredom je uspijeh.
Bice malo zavrtanja usiju ali bez drasticnih promijena.

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 13 maj 2015, 12:52

Scholl je napisao/la:Philip lahm je isto izjavio da ih je nemoguce zaustaviti. ... Sta reci kakav manjak samopouzdanja. Za cijelu ekipu
Kad trener i kapiten ne vjeruju da se moze. Umjesto da traze rjesenja oni traze izgovore.

slažem se da je ovo ishitrena i glupa izjava našeg biveš asa koji treba lagano ganjat inval.penziju...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 maj 2015, 12:56

desetka bez luka. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 maj 2015, 12:57

Hvala momci, od mene cijela ekipa ima podrsku bez obzira na ispadanje.

Opsirniji komentar nesto kasnije.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 13 maj 2015, 13:00

Još jedna sezona iza nas, prepuna nerviranja i yebavanja majke Pepu :mrgreen: Eh da vidimo, koga bi vi to voljeli vidjeti u dresu naseg Baye sljedece sezone? Koga dovesti, koga otjerati?

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 13 maj 2015, 13:12

Lahm se zasitio fudbala
Treba ga kome prodat dokse moze. On u ovoj sezoni nista nije pokazao. A nece ni u narednoj. Jbg tako je

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 13 maj 2015, 13:21

NYKnicks Fan je napisao/la:Još jedna sezona iza nas, prepuna nerviranja i yebavanja majke Pepu :mrgreen: Eh da vidimo, koga bi vi to voljeli vidjeti u dresu naseg Baye sljedece sezone? Koga dovesti, koga otjerati?
Evo redom, Neuer - Ok, Reina - out, bespotreban, takav golman a ovdje hladi damu. Starke ili neki drugi kao rezerva.
Rafinja - klupa u najboljem slucaju, po meni out i kupiti desnog beka kako treba. Bernat - ok. Boa i Benatia - ok. Dante - buket. Bastruber - pozajmica u nekom, probat jos jednom inace prodati ili penzionisati. Kupiti stopera za klupe. Alaba - ok. Od ove trojice Alonso, Lahm, Svajni prodati jednog ili ga klupirati da ne zauzima prostor mladjim i vratiti Hojbjerga. Javi, Thiago - ok. Robbenu i Riberiju smanjiti minutazu a kupiti lijevo krilo podhitho. Goceu zavrnuti usi i dati mu joj jednu sansu. Inace klupa ili buket. Muller, Lewa - ok. Rode - ok. Pizza - buket. Naci zamjenu. Uglavnom naci beka i krila, ostalo manje vise. Tempirati formu, ne ganjati Bundesku niti kup toliko neko ganjati LP.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 maj 2015, 14:30

Mene samo zanima koga bi navijaci Bayerna voljeli vidjeti umjesto Guardiole ?

Iako Guardiola snosi veliki dio krivice mislim da na trzistu nema trenera koji bi Bayernu donio tu titulu u LP.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 13 maj 2015, 14:37

..

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 13 maj 2015, 14:40

Sve ok, ali bi najbolje bilo vratiti Lahma na beka, moze on tu jos pruziti. Svajnija na klupu, jer eto nas je, a zna i dobro odigrati.
Mia San Mia

Klare

Post Postao/la Klare » 13 maj 2015, 14:47

amerosm je napisao/la:Mene samo zanima koga bi navijaci Bayerna voljeli vidjeti umjesto Guardiole ?.
Brate bilo koga samo nek on ide.

Sinoć na poluvremenu čeka mesija i nešto flertuje, heeeej na poluvremenu čekaš protivničkog igrača da mu još jednom kažeš kako je dobar. :roll:

A ekipa naša gubi, ali ko te pita, Messi da je nezaustavljiv to samo budala može reći, a toliko puta je primjenjen recept koji prolazi.

Neki su me sinoć možda pogrešno shvatili, možda ispalo da branim Pepa.

Ali nije, niko sretniji od mene da već danas bude bivši, nego sam govorio kako realno stvari stoje, i da sinošnjom pobjedom, a i učinkom u ove dvije godine ipak zaslužuje ostati do kraja ugovora.

Šta mislite da se španac nije osigurao u slučaju prijevremenog raskida? :?

Njega je u tom trenutko željelo pola Evrope, skoro svi najjači klubovi, možete misliti u kako povoljnoj poziciji je bio prilikom parafiranja ugovora.
Stoga nije se igrati, neka ga još ove godine da pokuša, tako su nam nametnuli i moramo trpiti, a što se Pepa tiče postaje mi dosta antipatičan.

muamerc, tvoja igračka križaljka blage veze s mozgom nema, uz dužno poštovanje prema tebi i tvojim godinama.

Prodaja nekog nije potrebna, sve su to vrsni fudbaleri, niti treba po tom pitanju nešto puno Gvardioli ugađati.

Jedino što nam treba jesu 2 ofanzivca, jer Robbery evidentno ne može cijelu sezonu iznijeti.

deBrujn :arrow: Riberija nećemo ni osjetiti, eto toliko je Belgijanos fantastičan igrač,
a drugog nek biraju kako im volja, ali deBrujn je jedina moguća zamjena za Riberija.

Postao sam dosadan ima godina dana i više sa ovim Belgijancem, ali momak me jednostavno fascinirao, a gledao sam skoro svaku utakmicu Wolfa, rijetki su trenuci kada zakaže, čak i kad zakaže potezom utakmicu prelomi, extra extra klasa igrača, moraćemo oboriti transfer rekord.

Rado bih birao negdje drugo, da ne slabimo konkurenta, ali nadaleko i naširoko takvog igrača nema.

Lam se mora vratiti na bok, ne što je Rafinja loš, nego što u vezi ima mali milion boljih opcija, a Lam na boku je ipak puno jače rješenje od Brazilca, nije džaba najbolji bek koji je ikad igrao.

Još ću jednom citirati uvaženog druga. :arrow:
sekerbay je napisao/la:ako spansko vnago i u narednoj sezoni nastavi gurat lama i alabu u sredini, zelim mu otkaz do kraja septembra
Pečatirano, ovjereno! :!:
sekerbay je napisao/la:onih 6-7 min. koje je odigrao, vidjeli smo gocinja kakav je bio u domuzistanu.
Jes vidio kako loptu pored onog jednog njihovog primio, doduše nije je uspio iskontrolisati do kraja, ali nevjerovatna magija.
Gdje mogu naći utakmicu pa da još jednom pogledam taj detalj, ili još bolje ako neko to može naći, ali ne vjerujem? :?

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 13 maj 2015, 15:18

slika
:tokralju:

slika
nismo samo pobjedili na terenu i tribini(osim ako ga nisu dobrovoljno predali :mrgreen: )

Sto se tice tekme igrali smo srcem i zasluzeno pobjedili :clap:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 13 maj 2015, 15:34

@klare, ako si zadovoljan sa rosterom onda sam i ja. Ako zelis da gledas Rafinju na beku onda gledat cemo, znaj da Lahma nece vratiti tamo a nit moze vise gore dole trcati kao prije. Gledaj i Dantea sto se mene tice, pa kad zglaza onda njega okrivi nemoj taktiku i formaciju. Svi traze novu krv, nove igrace, neka nova rijesenja samo kod nas jok; mi kao humanitarna organizacija; onaj ko nas e zaduzio ne smijes mu ni rijec reci, ne daj Boze kritikovat odmah si mrzitelj, nejmac pojma i sl. Ako mislite da se za 10-20 miliona moze nesto napraviti onda zivite u tom uvjerenju, ja necu.

Klare

Post Postao/la Klare » 13 maj 2015, 15:48

Ovo ljeto su najviše potrebna višemilionska ulaganja u ofanzivni dio, i to je ono na prvom mjestu.

Dante je svakako zamjena i on je tu da se rotira, kao i Rafinja, te Bernat.
To su vrlo dobri igrači i kao zamjene dobivaju dosta visoke ocjene.

E sad što Pep ima neke svoje lude ideje da Martinez i Švajn sjede na klupi, Alaba i Lam igraju njihove pozicije, a njihove već pomenuti duo bekova,
onda njemu ne pomažu ni sva moguća pojačanja i milioni, njemu može pomoći samo doktor, jer lik naprosto nije normalan. :shock:

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 13 maj 2015, 15:53

@klare, mi ne mozemo promjeniti niti upravu niti Pepa a niti njihova razmisljanja i teznje. Zato se prilagodjavan njihovim zamislima i na osnovu toga dajem te, vidjet cemo kasnije, dali opravdane i prognoze koje su na mjestu. Ako vec igra Lahm u sredini onda daj normalnog beka, necu da gledam Rafinju. Ako vec dosta rotira stopere, necu da gledam Dantea. Ako vec Javi igra nazad daj onda neku novu krv na sredini da nam sredinu ne drze ove starkelje i drk... q.. . Ako vec igramo na krila i na tom se bazira onda daj klasu koja donosi prevagu u stani-pani utakmicama. Osvjezi malo, majku mu. Necu se vjecno hraniti uopijom kakva je bila kod Juppa, proslo, gotovo, godine stigle daj sta novo...

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 13 maj 2015, 16:01

Klare je napisao/la:
deBrujn :arrow: Riberija nećemo ni osjetiti, eto toliko je Belgijanos fantastičan igrač,
a drugog nek biraju kako im volja, ali deBrujn je jedina moguća zamjena za Riberija.
Kevin nije krilni igrac niti ce ikad biti, on je stvoren za poziciju iza napadaca gdje ima slobodu da radi sta hoce i kako hoce, i ovako smo se dovoljno zivcirali kad smo Gotze gledali na krilo...
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 maj 2015, 16:12

Zavjesa na jos jednu Europsku sezonu je spustena a ako se ja pitam minimalni cilj je ostvaren i vjerujem da je i uprava na pocetku sezone zacrtala barem polufinale.
Povrede su nas pokosile a unatoc tome mi smo opet sinoc dosli do pobjede iako je do iste bilo vrlo tesko doci, pogotovo nakon 4 uzastopna poraza u svim takmicenjima.

Na finale cemo ocigledno morati sacekati jos jednu sezonu, koja ce nadam se proteci bez povreda najvaznijih igraca jer da smo iste imali u ovom dvomecu uvjeren sam da Barca ne bi imala tako lagan prolaz, no sta je tu je, sreca nas nije pomazila ali se kad tad mora vratiti.

Sinocnji mec je bio izuzetno dobar, pun naboja i elektriciteta, pogotovo sa Bayernove strane, napadalo se skoro pa svim silama zato se i ostavljalo onoliko prostora za Barcine kontre.
Osim pirove pobjede i pada u polufinalu, otvorili smo neke nove vidike tipa buduceg stoperskog para u vidu Benatie i Boatenga, pogotovo se to odnosi na ovog prvog.
Dokazano nam je jos jednom da je Lewa veliki igrac, veliki majstor koji na svojim ledjima moze nositi bilo ciju odbranu.
Sinoc su on i Muller pravili budalama odbranu Barce, no sreca je taj faktor koji nas nije posluzio ali doci ce to na naplatu kad tad. :mrgreen:

Dobili smo takodjer Katalonca sa Bavarskom krvlju, koji je sinoc ginuo u crvenom dresu.
Njegov povratak na teren je Bayernu otvorio novi put za nove uspjehe u buducnosti te se oko Thiaga igra Bayerna definitivno treba formirati.

Gotze je jos uvijek isuvise mlad igrac da bi ga se tako lako odrekli i ja sam misljenja da mu treba dati novu sansu. Veliki je to potencijal da bi se protracio nakon dvije sezone.

Od mene Gotze kao i cijela ekipa na celu sa Pepom imaju punu podrsku i tako ce uvijek biti dokle god se sezona zavrsi sa barem jednim trofejom. :salut:

O potencijalnim pojacanjima odnosno mojim zeljama te eventualnim odlascima cu pisati na drugoj temi koja je namijenjena za spekulacije i moguce transfere.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 13 maj 2015, 17:21

Klare je napisao/la: Sinoć na poluvremenu čeka mesija i nešto flertuje, heeeej na poluvremenu čekaš protivničkog igrača da mu još jednom kažeš kako je dobar. :roll:

A ekipa naša gubi, ali ko te pita, Messi da je nezaustavljiv to samo budala može reći, a toliko puta je primjenjen recept koji prolazi.
Pa je li moguce da ovakve stvari smetaju ljudima..:lol: :lol: ..Opusti se malo bolan, i lahm i neuer nasmijani poslije tekme a ti se nerviras jer se pep nekom obraca iz tima kojeg je stvorio..
ser del barça es el millor que hi ha !

schweinsteiger
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Bayern München

Post Postao/la schweinsteiger » 13 maj 2015, 17:36

amerosm je napisao/la:Mene samo zanima koga bi navijaci Bayerna voljeli vidjeti umjesto Guardiole ?

Iako Guardiola snosi veliki dio krivice mislim da na trzistu nema trenera koji bi Bayernu donio tu titulu u LP.
Klopp,Hecking,Bielsa,pa mozda bih razmisljao i o Löwu i Schmidtu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
#miasanmia

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 13 maj 2015, 20:41

ne znam @klare, jos uvijek sam vodjen emocijama, tako da ne mogu sastaviti neki ozbiljniji post.
sta je sa ovim nijemcima, zasto sute? majku mu, ne znam ima li goreg naroda na dunjaluku.
oni svoje pretpostavljene(furere) slijede pa cak i onda kada je ocigledno da ih vode u propast, pogotovo strance.
pa zar niko od eksperata ili novinara nema damu da kaze da je gvardiola zas.ro i ove i prosle sezone?
zar nijedan nije u stanju da citira hejnkesa kad kaze da ce naci nacin da zaustavi mesija, kao i ono gvardiolino "mesi je nezaustavljiv"?
covjece, dobio je najjacu ekipu na svijetu, oplemenio je sa jos tri vanserijska igraca(leva, goce i tiago), a on tapka u mjestu.
ili jos gore, vratio se barem dva koraka unazad.
rekao je Muhammed, s.a.w.s. da ocekujemo sudnji dan kada se vazne pozicije pocnu davati ljudima koji ih ne zasluzuju.
covjek je u gotovo svakom dvomecu izgubio prvu tekmu tj. u drugoj je ganjao rezz. dakle, cova se uci na bayernu. nevjerovatno.

ako je u barci citavu ekipu podredio mesituljku, zasto nema barem malo vise obzira prema gocinju?
bezbroj zasto na koje necemo dobiti odgovore.
kada ga je sinoc sky-ev novinar pitao nesto u vezi gocinja, kreten hladno kaze da mu je novinar postavio pogresno pitanje.
ej, on ce odlucivati koja su ispravna a koja pogresna pitanja. ne znam da li bih se smijao ili plakao.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []