cemu brate tolika žuč i potezanje utakmice od prije dvije godine

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Bayern je lagano popišan u ovom dvomeču. A i taj famozni Jupov ne bi ništa bolje prošao.Klare je napisao/la: Ne umanjujem prolaz Barce sinoć, iskoristili su neigranje Alabe, Robena i Riberija, te fizički nedovoljno spremne igrače Bayerna, dovoljno su jaki da sa 2 gola razlike prođu Bayernove rezerve.
ma jarane, ne kažem ja ni da je Barcina odbrana divna i bajna....mogu primiti 2-3 gola, što da ne...eto sinoc su primili 3.Epidaurus je napisao/la:Ako cemo uzmiati i golmana kao dio odbrane onda vam je odbrana bolja od Realove. Mada ja vise gledam na golmana kao na zasebnu kariku koja ispravlja takticke greske igraca ispred sebe. Nije vasa odbrana toliko bajna jer vam protivnici, kada igraju direktnije i odlucnije, mogu lako stvoriti dobru sansu za pogodak, najbolji primjer tekma protiv Valencie na Francovom stadionu kad su ljudi u prvom poluvremenu Boga oca promasili.
Belmin6 je napisao/la:Yebote, pa Juventus ce osvojiti LP ove sezone.
Kako loš pokušaj trolanja uz finu dozu laganja u istom.DANTES je napisao/la:šta večeras očekivati nego pobedu Juventusa, ipak su oni najveći favorit za osvajanje LŠ... tako su rekli forumaši ss.ba foruma i ko smo mi tome da se protivimo... ja finale ne bih ni igrao, već čim izađu večeras na SB dati im trofej, revanš nek se igra eto onako, šteta da propadne kad su već tu a raja platila karte. barsi poslati telegram
"Više sreće dogodine!"
Žao mi je zbog drugarice koja cd večeras biti na Bernabeu, ali bar će gledati ceremoniji i po cijeni polufinala dobiće finale, em trofej em ceremoniju... čestitke Juventusu i svim navijačima na trećoj titulu prvaka evrope... eto popeli su se na mjesto drugog italijanskog kluba... ustvari dijele ga sa interom
Stipu budaluIlCapitano je napisao/la:Kako loš pokušaj trolanja uz finu dozu laganja u istom.DANTES je napisao/la:šta večeras očekivati nego pobedu Juventusa, ipak su oni najveći favorit za osvajanje LŠ... tako su rekli forumaši ss.ba foruma i ko smo mi tome da se protivimo... ja finale ne bih ni igrao, već čim izađu večeras na SB dati im trofej, revanš nek se igra eto onako, šteta da propadne kad su već tu a raja platila karte. barsi poslati telegram
"Više sreće dogodine!"
Žao mi je zbog drugarice koja cd večeras biti na Bernabeu, ali bar će gledati ceremoniji i po cijeni polufinala dobiće finale, em trofej em ceremoniju... čestitke Juventusu i svim navijačima na trećoj titulu prvaka evrope... eto popeli su se na mjesto drugog italijanskog kluba... ustvari dijele ga sa interom
Ahonen je napisao/la:real samo na papiru ima jacu odbranu od barce.
barca i danas ima odlican presing sto je za real i ancelottija nepoznat pojam i samim tim se bolje brane i ne dozvoljavaju protivniku da kreira napad.
Naravno da je Realova odbrana lošija. Ne govorimo o razlici od par golova, već 15. Ne mogu te dvije odbrane biti bara-bara da ga ****. Real možda ima jača imena nazad, ali džaba im kad su propuh većinom.Epidaurus je napisao/la:Ne kazem ni ja da je Realova odbrana aman, samo kazem da nije nista losije od Barcine. Sto se tice Barcinog presinga, jedino Real ima tog igraca koji bez problema moze iznijeti svaku loptu iz odbrane u Modricu i omoguciti Iscu, Jamesu, Cristianu i Benzemi da kreiraju napade i kontre. Ako Real prodje veceras i Modric bude spreman za finale, imat ce Barca tu itekakvih problema.
Bolje za vas da sad ispadnete.JamesJoyce je napisao/la:Juventusu je prolazak grupe bio uspjeh kao Madridu dolazak do polufinala. Dobili su bonusa i vise nego sto treba, veceras slijedi po njih, tragicno prizemljenje. Sama Ronaldova lijeva noga vrijedi kao cijeli Juventus, zajedno sa stadionom.
Ja kad hin se Ronaldo dofati.
Liga prvaka se ne moze odbraniti.Ispadate, uz veliku nesrecu , bezbroj promasenih prilika(slicno nesto kao protiv Valencije proslo kolo) , kao Barca,Bayern i United svojevremeno nakon osvajanja.JamesJoyce je napisao/la:Juventusu je prolazak grupe bio uspjeh kao Madridu dolazak do polufinala. Dobili su bonusa i vise nego sto treba, veceras slijedi po njih, tragicno prizemljenje. Sama Ronaldova lijeva noga vrijedi kao cijeli Juventus, zajedno sa stadionom.
Da li ljudi stvarno vjeruju u ovo? Pitam jer imam jednog jarana koji je sujevjeran i fakat vjeruje, ali nije normalan tako da ga ne brojim.leorey je napisao/la:Liga prvaka se ne moze odbraniti.Ispadate, uz veliku nesrecu , bezbroj promasenih prilika(slicno nesto kao protiv Valencije proslo kolo) , kao Barca,Bayern i United svojevremeno nakon osvajanja.JamesJoyce je napisao/la:Juventusu je prolazak grupe bio uspjeh kao Madridu dolazak do polufinala. Dobili su bonusa i vise nego sto treba, veceras slijedi po njih, tragicno prizemljenje. Sama Ronaldova lijeva noga vrijedi kao cijeli Juventus, zajedno sa stadionom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.