RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Negine vam federalna za 2 godine. Mnogo veci i ozbiljniji ce biti ugrozeni sa ispadanjem 6 ekipa tako da vi i slicni vama nemate ni sanse za boriti se.
Na ovaj pdf osim Sarajlija vi ostali trebate pokucat prije vec sto udjete i napisete neke gluposti. Ovaj klub je instituciju za vas ostale i kad se spomene trebate ustati.
U vezi moguceg novog trenera mislim da ce biti ok.
Koliko sam cuo mozda i nebude ovaj sto se spominje.
Na ovaj pdf osim Sarajlija vi ostali trebate pokucat prije vec sto udjete i napisete neke gluposti. Ovaj klub je instituciju za vas ostale i kad se spomene trebate ustati.
Evo nam Dzele "legende" Veleža

Gdje sada prica Mrkve i Tane trazimo provjereno ime ? ..
Ma ja, moze se kod nas svak praksat
Gdje sada prica Mrkve i Tane trazimo provjereno ime ? ..
Ma ja, moze se kod nas svak praksat
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Fudbalski klub Velež dogovorio je saradnju sa Dželaludinom Muharemovićem, koji je imenovan za šefa stručnog štaba “Rođenih”. Muharemović će tako upotpunit stručni štab Veleža, nakon što je prije više od mjesec dana Nedim Jusufbegović podnio ostavku na ovu funkciju.
- Nakon što se okončala saradnja sa Nedimom Jusufbegovićem, preko mjesec dana u potrazi smo za adekvatnim trenerom, koji bi se uklopio u viziju razvoja kluba. U tom periodu smo obavili razgovore sa brojnim imenima koji su u svojoj karijeri igrali u Veležu. Nažalost neki od njih imaju ugovore, dok drugi čekaju angažman u inostranstvo. Osim toga imamo nažalost još dosta naših bivših igrača koji još nemaju UEFA profi licencu, te samim tim ne mogu biti šefovi stručnog štaba nekog kluba u Premier ligi BiH. Također, desila se takva situacija da je Meho Kodro jednostavno nakon prestanka saradnje sa Sarajevom želio prije svega odmor od bh fudbala. U međuvremenu dvojac Kalajdžić-Dizdarević je dobro obavio posao i željeli smo da naš novi šef bude neko koje spreman da timski sarađuje sa provjerenim trenerima koji već dugo rade i poznaju našu ekipu. Izbor je Dželaludin Muharemović, mlad i perspektivan sportski radnik koji je dugo godina u fudbalu i odlično poznaje BH Premier ligu i odnose u našem fudbalu. Obzirom da period u kojem pravo da pomoćni treneri mogu voditi ekipu ističe u subotu, njegovim imenovanjem smo upotpunili stručni štab, te neće biti nekih eventualnih sankcija NS BiH, rekao je Adis Čevra, predsjednik kluba.
Dželaludin Muharemović preko 12 godina bio je igrač i kapiten Željezničara. Nakon okončanja karijere 7 godina bio je sportski direktor tima sa Grbavice. U periodu dok je bio igrač i sportski direktor Željezničara osvojio je 6 titula prvaka BiH i 4 puta Kup BiH. Nakon okočanja školovanja za trenersku UEFA profi licencu jedno vrijeme stažirao je u inostranstvu, u Borussiji iz Moenchengladbaha i Alemaniji iz Ahena. Kao reprezentativac Bosne i Hercegovine nastupio je 18 puta za našu najbolju selekciju. Muhamerović je potpisao ugovor do juna 2016. godine.
- Nakon što se okončala saradnja sa Nedimom Jusufbegovićem, preko mjesec dana u potrazi smo za adekvatnim trenerom, koji bi se uklopio u viziju razvoja kluba. U tom periodu smo obavili razgovore sa brojnim imenima koji su u svojoj karijeri igrali u Veležu. Nažalost neki od njih imaju ugovore, dok drugi čekaju angažman u inostranstvo. Osim toga imamo nažalost još dosta naših bivših igrača koji još nemaju UEFA profi licencu, te samim tim ne mogu biti šefovi stručnog štaba nekog kluba u Premier ligi BiH. Također, desila se takva situacija da je Meho Kodro jednostavno nakon prestanka saradnje sa Sarajevom želio prije svega odmor od bh fudbala. U međuvremenu dvojac Kalajdžić-Dizdarević je dobro obavio posao i željeli smo da naš novi šef bude neko koje spreman da timski sarađuje sa provjerenim trenerima koji već dugo rade i poznaju našu ekipu. Izbor je Dželaludin Muharemović, mlad i perspektivan sportski radnik koji je dugo godina u fudbalu i odlično poznaje BH Premier ligu i odnose u našem fudbalu. Obzirom da period u kojem pravo da pomoćni treneri mogu voditi ekipu ističe u subotu, njegovim imenovanjem smo upotpunili stručni štab, te neće biti nekih eventualnih sankcija NS BiH, rekao je Adis Čevra, predsjednik kluba.
Dželaludin Muharemović preko 12 godina bio je igrač i kapiten Željezničara. Nakon okončanja karijere 7 godina bio je sportski direktor tima sa Grbavice. U periodu dok je bio igrač i sportski direktor Željezničara osvojio je 6 titula prvaka BiH i 4 puta Kup BiH. Nakon okočanja školovanja za trenersku UEFA profi licencu jedno vrijeme stažirao je u inostranstvu, u Borussiji iz Moenchengladbaha i Alemaniji iz Ahena. Kao reprezentativac Bosne i Hercegovine nastupio je 18 puta za našu najbolju selekciju. Muhamerović je potpisao ugovor do juna 2016. godine.
...Za dres sa petokrakom ginu rođeni...
Sramota
a ko su to ti mnogo veci i ozbiljniji? i ko smo to mi i slicni nama? institucija za nas? haj odpepaj u koracima...TNT je napisao/la:Negine vam federalna za 2 godine. Mnogo veci i ozbiljniji ce biti ugrozeni sa ispadanjem 6 ekipa tako da vi i slicni vama nemate ni sanse za boriti se.
@miki 21 buraz malo te prenijelo,mora da te ovo s trenerom uznemirilomikki21 je napisao/la:a ko su to ti mnogo veci i ozbiljniji? i ko smo to mi i slicni nama? institucija za nas? haj odpepaj u koracima...TNT je napisao/la:Negine vam federalna za 2 godine. Mnogo veci i ozbiljniji ce biti ugrozeni sa ispadanjem 6 ekipa tako da vi i slicni vama nemate ni sanse za boriti se.
Pozdrav za nasega @TNT
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
a mozda sam se i zaletio ko muha na **** brate, nemogu sebi doc koga su izabrali za sefa strucnog staba, lika koji nema dana iskustva u toj ulozi u nijednom klubu i lika kojeg i zeljovci blate da je olos... nevjerovatno..rodjenisa je napisao/la:@miki 21 buraz malo te prenijelo,mora da te ovo s trenerom uznemirilomikki21 je napisao/la:a ko su to ti mnogo veci i ozbiljniji? i ko smo to mi i slicni nama? institucija za nas? haj odpepaj u koracima...TNT je napisao/la:Negine vam federalna za 2 godine. Mnogo veci i ozbiljniji ce biti ugrozeni sa ispadanjem 6 ekipa tako da vi i slicni vama nemate ni sanse za boriti se.
Koliko sam cuo mozda i nebude ovaj sto se spominje.@TNT je na nasoj strani
Pozdrav za nasega @TNT
-
RamizBegovic
- Kontakt:
Volim Velež
-
RamizBegovic
- Kontakt:
dajte covjeku podršku i priliku,pljujete ga a nije poceo ni raditi 
Rama ne pljuje njega niko nego one smecare u upravi koji jedno pricaju a drugo rade. Ja ce prvi Dželi dat podrsku ako vidim da dobro radi ali ovim nasim se nayebem mamare lopovske vise. Kome vise sprcio vas otac sakati retardirani koji samo sebe gledaRamizBegovic je napisao/la:dajte covjeku podršku i priliku,pljujete ga a nije poceo ni raditi
From father to son
Ramize tako sam i ja mogao biti trener onda, bez ikakvih kvalifikacija, iskustva, i da me podrzite? Po meni je ovo amater koji kada je otjeran iz Zelje, pokusao sa licencom da nesto napravi. Pa jebote kad Željini navijači blate svoju legendu, sta cemo vise mi pricati ovdje ?? Pored toga, kroz usi mi provukose na facebooku, uprava je zaboravila 2011. godine kada je Dzelo pljuvao i udarao igrace Veleža. A nešto sam prevrnuo sjecanje, mislim da su se upravo Mrkva i Dzelo zakacili........RamizBegovic je napisao/la:dajte covjeku podršku i priliku,pljujete ga a nije poceo ni raditi
Znaci ljudi nije Dželo kriv,to je sada trener Veleza,trener nase svetinje i treba njemu dat podrsku a upravi yebat mater na svakom cosku jer su ga oni doveli. RAja nemoj da sada ispadamo papci kad je sve zavrseno. Dat mu sansu. Mozda bude dobar a ako ne bude sve ih iz kluba s noge na nogu zajedno sa njim pa makar ispali u drugu ligu
From father to son
sretno dželo!RamizBegovic je napisao/la:dajte covjeku podršku i priliku,pljujete ga a nije poceo ni raditi
goveđigulašmajka
Djelim tvoje misljenjeCernica je napisao/la:Znaci ljudi nije Dželo kriv,to je sada trener Veleza,trener nase svetinje i treba njemu dat podrsku a upravi yebat mater na svakom cosku jer su ga oni doveli. RAja nemoj da sada ispadamo papci kad je sve zavrseno. Dat mu sansu. Mozda bude dobar a ako ne bude sve ih iz kluba s noge na nogu zajedno sa njim pa makar ispali u drugu ligu
Kako ono kazu -rodilo se ljuljaj ga ,Dzelo je prije svega covjek,pa onda mozemo reci legendarni PL igrac
Moje godine mi ne dozvoljavaju da ikoga podcijenjujem a da nije ni poceo s radom i s te strane Dzelo dobro nam dosao.Ali ovo sto raja generalno govori i protivi se cudnim odlukama uprave se takodje apsolutno slazem.Jednostavno su pojeli g... obecavali nam jedno a dobili smo drugo,uz to taj njihov izbor je totalno riskantan s obzirom na njegovo trenersko neiskustvo.
Bjeri bola krmak zayeba nas ti za proslavu duple. A bas sam bio zagrijan da kupim negdje kod vas vuneni prsluk i dođem na proslavu da se ne izofiram i budem uklopljen u vas slavljenicki dekorrigotina je napisao/la:sretno dželo!RamizBegovic je napisao/la:dajte covjeku podršku i priliku,pljujete ga a nije poceo ni raditi
From father to son
ti si u mene uvijek vise nego dobrodosaoCernica je napisao/la:Bjeri bola krmak zayeba nas ti za proslavu duple. A bas sam bio zagrijan da kupim negdje kod vas vuneni prsluk i dođem na proslavu da se ne izofiram i budem uklopljen u vas slavljenicki dekorrigotina je napisao/la:sretno dželo!RamizBegovic je napisao/la:dajte covjeku podršku i priliku,pljujete ga a nije poceo ni raditi![]()
![]()
goveđigulašmajka
@rodjenisa to je to. On je sada dio kluba i ne treba ga handrit bez obzira koje su njegove kvalitete. Uprava je kriva a ne Dželo. Dželo dobrodošao i uvjeri nas u suprotno. Nedaj nikome da ti se petlja u posao i daj sebe 120% da obradujes ovu napacenu crvenu naciju
Ma necu @krmak izrada si
Ma necu @krmak izrada si
From father to son
Dzelo Muharemovic jedan je od nas

Nije mi jasno dovode ovog bez dana radnog iskustva a sljedece godine se liga smanjiva ovo je brate samoubistvo Ako su vec doveli trenera bez radnog iskustva bolje da su Acu zvali nego Djelu
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.