RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
RamizBegovic
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
dajte covjeku podršku i priliku,pljujete ga a nije poceo ni raditi 
Rama ne pljuje njega niko nego one smecare u upravi koji jedno pricaju a drugo rade. Ja ce prvi Dželi dat podrsku ako vidim da dobro radi ali ovim nasim se nayebem mamare lopovske vise. Kome vise sprcio vas otac sakati retardirani koji samo sebe gledaRamizBegovic je napisao/la:dajte covjeku podršku i priliku,pljujete ga a nije poceo ni raditi
From father to son
Ramize tako sam i ja mogao biti trener onda, bez ikakvih kvalifikacija, iskustva, i da me podrzite? Po meni je ovo amater koji kada je otjeran iz Zelje, pokusao sa licencom da nesto napravi. Pa jebote kad Željini navijači blate svoju legendu, sta cemo vise mi pricati ovdje ?? Pored toga, kroz usi mi provukose na facebooku, uprava je zaboravila 2011. godine kada je Dzelo pljuvao i udarao igrace Veleža. A nešto sam prevrnuo sjecanje, mislim da su se upravo Mrkva i Dzelo zakacili........RamizBegovic je napisao/la:dajte covjeku podršku i priliku,pljujete ga a nije poceo ni raditi
Znaci ljudi nije Dželo kriv,to je sada trener Veleza,trener nase svetinje i treba njemu dat podrsku a upravi yebat mater na svakom cosku jer su ga oni doveli. RAja nemoj da sada ispadamo papci kad je sve zavrseno. Dat mu sansu. Mozda bude dobar a ako ne bude sve ih iz kluba s noge na nogu zajedno sa njim pa makar ispali u drugu ligu
From father to son
sretno dželo!RamizBegovic je napisao/la:dajte covjeku podršku i priliku,pljujete ga a nije poceo ni raditi
goveđigulašmajka
Djelim tvoje misljenjeCernica je napisao/la:Znaci ljudi nije Dželo kriv,to je sada trener Veleza,trener nase svetinje i treba njemu dat podrsku a upravi yebat mater na svakom cosku jer su ga oni doveli. RAja nemoj da sada ispadamo papci kad je sve zavrseno. Dat mu sansu. Mozda bude dobar a ako ne bude sve ih iz kluba s noge na nogu zajedno sa njim pa makar ispali u drugu ligu
Kako ono kazu -rodilo se ljuljaj ga ,Dzelo je prije svega covjek,pa onda mozemo reci legendarni PL igrac
Moje godine mi ne dozvoljavaju da ikoga podcijenjujem a da nije ni poceo s radom i s te strane Dzelo dobro nam dosao.Ali ovo sto raja generalno govori i protivi se cudnim odlukama uprave se takodje apsolutno slazem.Jednostavno su pojeli g... obecavali nam jedno a dobili smo drugo,uz to taj njihov izbor je totalno riskantan s obzirom na njegovo trenersko neiskustvo.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Bjeri bola krmak zayeba nas ti za proslavu duple. A bas sam bio zagrijan da kupim negdje kod vas vuneni prsluk i dođem na proslavu da se ne izofiram i budem uklopljen u vas slavljenicki dekorrigotina je napisao/la:sretno dželo!RamizBegovic je napisao/la:dajte covjeku podršku i priliku,pljujete ga a nije poceo ni raditi
From father to son
ti si u mene uvijek vise nego dobrodosaoCernica je napisao/la:Bjeri bola krmak zayeba nas ti za proslavu duple. A bas sam bio zagrijan da kupim negdje kod vas vuneni prsluk i dođem na proslavu da se ne izofiram i budem uklopljen u vas slavljenicki dekorrigotina je napisao/la:sretno dželo!RamizBegovic je napisao/la:dajte covjeku podršku i priliku,pljujete ga a nije poceo ni raditi![]()
![]()
goveđigulašmajka
@rodjenisa to je to. On je sada dio kluba i ne treba ga handrit bez obzira koje su njegove kvalitete. Uprava je kriva a ne Dželo. Dželo dobrodošao i uvjeri nas u suprotno. Nedaj nikome da ti se petlja u posao i daj sebe 120% da obradujes ovu napacenu crvenu naciju
Ma necu @krmak izrada si
Ma necu @krmak izrada si
From father to son
Dzelo Muharemovic jedan je od nas

Nije mi jasno dovode ovog bez dana radnog iskustva a sljedece godine se liga smanjiva ovo je brate samoubistvo Ako su vec doveli trenera bez radnog iskustva bolje da su Acu zvali nego Djelu
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
Ramize mogli su i meni je dati imam iskustva k'o i Muharemović a plus manje jedan na birouRamizBegovic je napisao/la:dajte covjeku podršku i priliku,pljujete ga a nije poceo ni raditi
Stoko bacajte se u Neretvu,ma reba u Subotu odmah riješiti stvari prije utakmice.
Evo kako radi uprava naš lik iz amerike zvao da naruči dres rekli mu ne može daleko,a kad trebaju donacije onda nije daleko pu yebem vam majku.
Bolaan ovo što nam uprava izrežira nebi ni Spilbergu naum palo kuknjava
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
RAja hajmo malo lakse .Kunem vam se ,i sam ne vjerujem i ne mogu da se nacudim ovoj odluci.Ali valjda nisu toliki naivci pa da bez nekog debelog razloga ucine sto su ucinili.A da ne bude sad neko filozofiranje al me zivot naucio da stvari obicno ne budu onakve kakve nam se cine u pocetku.Mozda ovo sve i na dobro izadje
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Mene je kupio ovim inerviJom,i gotovo.Ako čovjek Velež i Mostar i doživljava onako kako je rekao,kako i stoji u mom potpisu....onda ima moju apsolutnu podršku.To što nema iskustva u trenerskom poslu,ništa ne znači,ko su ustvari eminentna trenerska imena u BiH?Ja mislim da ne postoje.Cernica je napisao/la:http://tacno.net/sport/dzelo-muharemovi ... m-uspjehe/
Dzelo dobro si to rekao ali hajmo brato na djela
Dajmo čovjeku šansu,ako ne bude retultata,otkaz i gotovo.
Do tada...sretno i sve najbolje Dželo
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Kakav si ti hablećino po ovom vremenu?white1950 je napisao/la:žao mi je ali morat cete nas gledat jos barem jednu sezonu,a kako vidim i vama ce biti borba za ostanak sa novim "strucnjakom" na klupi.Cernica je napisao/la:More sutra bar pola ovoga 1:3 da ih izbacimo u drugu ligu
Žiga li te?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
?? Otkad to? Svake godine narucim dres/clansku i nikada nisam imao problema.emil02in je napisao/la:Ramize mogli su i meni je dati imam iskustva k'o i Muharemović a plus manje jedan na birouRamizBegovic je napisao/la:dajte covjeku podršku i priliku,pljujete ga a nije poceo ni raditi![]()
Stoko bacajte se u Neretvu,ma reba u Subotu odmah riješiti stvari prije utakmice.
Evo kako radi uprava naš lik iz amerike zvao da naruči dres rekli mu ne može daleko,a kad trebaju donacije onda nije daleko pu yebem vam majku.
Bolaan ovo što nam uprava izrežira nebi ni Spilbergu naum palo kuknjava
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Eto mostarske legende na klupu Veleža!
Čuj Džele i demagogije. Igranje emocijama bošnjačkog djela stanovništva koje je većinski ostalo uz Velež i poslije rata, te pominjanje ratnih dešavanja.
Ne treba nama patriota Dželo, ni general, ni pripadnik ARBiH, nama treba čovjek koji zna radit' pos'o, i koji je podoban svima, prvo navijačima i ambicijama istih, pa tek onda Upravi. Kakve veze sa tvojom profesionalnošću u trenerskom poslu ima tvoje učešće u zadnjem ratu?
I ovo je Bosna i Hercegovina. Nikad na zelenu granu.
Čuj Džele i demagogije. Igranje emocijama bošnjačkog djela stanovništva koje je većinski ostalo uz Velež i poslije rata, te pominjanje ratnih dešavanja.
Ne treba nama patriota Dželo, ni general, ni pripadnik ARBiH, nama treba čovjek koji zna radit' pos'o, i koji je podoban svima, prvo navijačima i ambicijama istih, pa tek onda Upravi. Kakve veze sa tvojom profesionalnošću u trenerskom poslu ima tvoje učešće u zadnjem ratu?
I ovo je Bosna i Hercegovina. Nikad na zelenu granu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Moram jos ponesto napisati uvezi imenovanja novog trenera.Kako sam ranije pisao i ja sam zatecen i iznenadjen imenovanjem Dzele za trenera,ali mislim da pomalo pretjerujemo s ovim ogorcenjem i nikakvim docekom covjeka.Pa jbt hajmo dati malo vremena covjeku,nije ni sjeo na klupu a mi ga lincujemo.Polahko raja,sta smo do sada imali ?Frustrirajuca sezona sa puno turbulencija i rezultatom koji nikoga ne zadovoljava.Ni u jednom trenutku nisam rekao "evo doso Dzelo,super" ali isto tako nisam i necu covjeku glavu skidati ni krivom ni duznom.Pa zasto nam je uvjek sve u zivotu crno ili bjelo ,izgubili smo osjecaj uravnotezenosti i kontrole emocija.Sarajevo prosle a i ove sezone dade priliku Uscuplicu (bez iskustva)i pogodise ljudi,a toliko su ulozili u igracki kadar.Necu da kazem da smo pogodili sa trenerom ali pogotovo necu reci bez dana njegovog rada ,da covjek ne valja.Neka mu rezultati sude a nase je da se aktiviramo na tribini kao sto smo danas aktivni na drustvenim mrezama (mahom nezadovoljstvo preovladava).Ako ista za pocetak valja to je tajming njegovog dolaska,brzo zavrsava sezona pa ide pauza ,valjda ce mo se malo ohladiti i barem malo postovanja i povjerenja pokazati prema covjeku.Ne zaboravite da je njemu na povjerenje data nasa svetinja i da bi se samo lud covjek uhvatio u kolo koje ne zna igrati.A na kraju krajeva ako vidimo da to nije to ,uvjek imas opciju otkaza.I jos jedna stvar,ne pravimo se Englezi,nije njega niko na pamet doveo,ko zna sta se iza brda valja.Bili su i prije Dzele ,bice i poslije Dzele razni treneri ali mi smo ti koji se nikad ne mjenjaju ,mi smo Velez, mi smo 93 godine pod ovim nebom u istom stroju i kad je tesko i kad ne ide i kad smo trofeje osvajali i ovj zemlji donosili najbolje Evropske plasmane.Zato bih zelio da i u ovim teskim vremenima ostanemo zajedno i zajednickim snagama pomognemo nasem Velezu.Ovo kako smo se danas ponasali nije pomoc ,ovo je odmaganje.
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Ne treba da budemo dusmani svom klubu,ja sam prvi napisao nije valjda istina da nas on preuzima ali hajde na stranu sve da mu damo sansu i podrsku.Ne treba nasjedat na provokacije i razne lazi nove(stare) ekipe koja zeli uci u upravu(svi znamo o kome se radi),a izvor blizak klubu mi rece da u upravu ulazi par novih ljudi a i skupstina da ce biti odrzana sacekajmo ljeto da vidimo na cemu smo.
#musvdg
Ma nemam pojma ni sta se planira ni hoce li ko novi u upravu ,ali sam dovoljno ozbiljan i dovoljno vjerujem ljudima da nam nece napraviti cirkus pred veoma bitnu sezonu.Ponavljam , sacekajmo da vidimo rezultate i onda napadajmo ili hvalimo.1922VFC1981 je napisao/la:Ne treba da budemo dusmani svom klubu,ja sam prvi napisao nije valjda istina da nas on preuzima ali hajde na stranu sve da mu damo sansu i podrsku.Ne treba nasjedat na provokacije i razne lazi nove(stare) ekipe koja zeli uci u upravu(svi znamo o kome se radi),a izvor blizak klubu mi rece da u upravu ulazi par novih ljudi a i skupstina da ce biti odrzana sacekajmo ljeto da vidimo na cemu smo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.