Mislim da je bio ljut radi onog zadnjeg gola, ali ako ikom treba halalit' onda je to on...nedaTM87 je napisao/la:jes vala prozivali smo ga nekoliko puta i vikali "javi se sefe" a mogo je makar ruku dignut... al hajd necemo trazit dlaku u jajetu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
upravo takoIsnar je napisao/la:Mislim da je bio ljut radi onog zadnjeg gola, ali ako ikom treba halalit' onda je to on...nedaTM87 je napisao/la:jes vala prozivali smo ga nekoliko puta i vikali "javi se sefe" a mogo je makar ruku dignut... al hajd necemo trazit dlaku u jajetu
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
Prozivanje je bilo prije tog gola. Mahao je ove sezone u Lukavici kad je dav'o izjavu za TV. Dok traje utakmica ne treba ni tražiti da se javi.Isnar je napisao/la:Mislim da je bio ljut radi onog zadnjeg gola, ali ako ikom treba halalit' onda je to on...nedaTM87 je napisao/la:jes vala prozivali smo ga nekoliko puta i vikali "javi se sefe" a mogo je makar ruku dignut... al hajd necemo trazit dlaku u jajetu
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Zrinjski i Slavija su dva najstarija kluba u BiHscorpion je napisao/la:Ali ovo se može desiti samo kada su upitanju veliki i NAJVEĆI KLUB u BIH![]()
Dok je sasvim druga priča kada su u pitanju kvazi klubovi,ili ti ga popularno nazvani "preko noći stvoreni"...tipa naravno Širokog,Zrinjskog,Zvijezde,Slavije...itd..
"Indija,Pakistan..."
Ali ako im izbijes period od 45 godina nepostojanja, onda to sto su najstariji ne pije bas vode...soba 39 je napisao/la:Zrinjski i Slavija su dva najstarija kluba u BiHscorpion je napisao/la:Ali ovo se može desiti samo kada su upitanju veliki i NAJVEĆI KLUB u BIH![]()
Dok je sasvim druga priča kada su u pitanju kvazi klubovi,ili ti ga popularno nazvani "preko noći stvoreni"...tipa naravno Širokog,Zrinjskog,Zvijezde,Slavije...itd..
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
a dje su oni igrali fudbal? u nekoj ŽNJ ligi?soba 39 je napisao/la:Zrinjski i Slavija su dva najstarija kluba u BiHscorpion je napisao/la:Ali ovo se može desiti samo kada su upitanju veliki i NAJVEĆI KLUB u BIH![]()
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
- Don Corleone
- Kontakt:
aj nek neko postavi klip da vidim golove 
TI SI NAJBOLJA, TEBI DAJEM SVE, BIĆEŠ PRVAK TI, ZEMLJE NIČIJE
- bistrikboy
- Kontakt:
Tema je Željo,ako vam se raspravlja o drugim klubovima postoje odgovarajuce teme!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
šampioneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
pa zar nebi trebao biti na utakmici??? a draze pogledat klip sa zeljine utakmice svatamDon Corleone je napisao/la:aj nek neko postavi klip da vidim golove
btw: nemoj se sta naljutiti
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Cestitke na pobjedi iz Banja LUke....Zeljo ozbiljna ekipa, Osim odmjeren strucnjak... i neka osvoji titulu bolji sretniji, kako vec....ceracemo se jos 
pozdrav svima,htio sam samo da kazem da je Adis Hadjic sa OBN veeeeeeeeeeeeliki zeljovac kao i cijela njegova familija
i bio je sinoc na tekmi VOLIM MAJKO GRBAVICO TEBE I SVOG ZELJU VISE NEGO SEBE
- juzni vjetar!
- Kontakt:
nek si nam otkrio i tozolaTM je napisao/la:pozdrav svima,htio sam samo da kazem da je Adis Hadjic sa OBN veeeeeeeeeeeeliki zeljovac kao i cijela njegova familija![]()
i bio je sinoc na tekmi VOLIM MAJKO GRBAVICO TEBE I SVOG ZELJU VISE NEGO SEBE
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- samir_tm87
- Kontakt:
eno olimpik 2:0 u gostima protiv sirokog , ja se nadam da bi oni mogli bar jedan bod uzet borcu u gostima 
imat' ce kad mahat , sada je najbitnije da se skupljaju pobjedenedaTM87 je napisao/la:upravo takoIsnar je napisao/la:Mislim da je bio ljut radi onog zadnjeg gola, ali ako ikom treba halalit' onda je to on...nedaTM87 je napisao/la:jes vala prozivali smo ga nekoliko puta i vikali "javi se sefe" a mogo je makar ruku dignut... al hajd necemo trazit dlaku u jajetu
Udri jace Manijace , sa Juga kao grom , od kad sam se rodio Zeljo je u srcu mom !
Ja sam se nadao da bi Sloboda mogla pobijedit u Lukavici, al' ništa od toga. Drukčije bi bilo ići dole ipak.samir_tm87 je napisao/la:eno olimpik 2:0 u gostima protiv sirokog , ja se nadam da bi oni mogli bar jedan bod uzet borcu u gostima
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
mozemo mi opet uzet bod/ovetanzla je napisao/la:Ja sam se nadao da bi Sloboda mogla pobijedit u Lukavici, al' ništa od toga. Drukčije bi bilo ići dole ipak.samir_tm87 je napisao/la:eno olimpik 2:0 u gostima protiv sirokog , ja se nadam da bi oni mogli bar jedan bod uzet borcu u gostima
Udri jace Manijace , sa Juga kao grom , od kad sam se rodio Zeljo je u srcu mom !
Apelujem da neko snimi Hayat sport i OBN info pa da postavi za ostale
Unaprijed zahvalan.
Unaprijed zahvalan.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- kosewsko hill
- Kontakt:
Kajkut sasvim objektivno priča mada mislim da će se navijači Borca obrušiti na njega što nas hvali
.ma onakva atmosfera nikog ne može ostaviti ravnodušnim ..
Sinoć sam zbog nekih "poslovnih" razloga izostao sa juga, bio na istoku i pojeo sam se od muke što nisam mogao navijati
Idemo aBd u Tuzlu po bodove ,nek im gori pod nogama koliko god hoće
Sinoć sam zbog nekih "poslovnih" razloga izostao sa juga, bio na istoku i pojeo sam se od muke što nisam mogao navijati
Željo - My first love!!!
Mislim da njima najvise smeta ono velicanje Bosne i Hercegovine...kosewsko hill je napisao/la:Kajkut sasvim objektivno priča mada mislim da će se navijači Borca obrušiti na njega što nas hvali.ma onakva atmosfera nikog ne može ostaviti ravnodušnim ..
Sinoć sam zbog nekih "poslovnih" razloga izostao sa juga, bio na istoku i pojeo sam se od muke što nisam mogao navijati![]()
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 35 gostiju.