Mislim da je bio ljut radi onog zadnjeg gola, ali ako ikom treba halalit' onda je to on...nedaTM87 je napisao/la:jes vala prozivali smo ga nekoliko puta i vikali "javi se sefe" a mogo je makar ruku dignut... al hajd necemo trazit dlaku u jajetu

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Mislim da je bio ljut radi onog zadnjeg gola, ali ako ikom treba halalit' onda je to on...nedaTM87 je napisao/la:jes vala prozivali smo ga nekoliko puta i vikali "javi se sefe" a mogo je makar ruku dignut... al hajd necemo trazit dlaku u jajetu
upravo takoIsnar je napisao/la:Mislim da je bio ljut radi onog zadnjeg gola, ali ako ikom treba halalit' onda je to on...nedaTM87 je napisao/la:jes vala prozivali smo ga nekoliko puta i vikali "javi se sefe" a mogo je makar ruku dignut... al hajd necemo trazit dlaku u jajetu
Prozivanje je bilo prije tog gola. Mahao je ove sezone u Lukavici kad je dav'o izjavu za TV. Dok traje utakmica ne treba ni tražiti da se javi.Isnar je napisao/la:Mislim da je bio ljut radi onog zadnjeg gola, ali ako ikom treba halalit' onda je to on...nedaTM87 je napisao/la:jes vala prozivali smo ga nekoliko puta i vikali "javi se sefe" a mogo je makar ruku dignut... al hajd necemo trazit dlaku u jajetu
Zrinjski i Slavija su dva najstarija kluba u BiHscorpion je napisao/la:Ali ovo se može desiti samo kada su upitanju veliki i NAJVEĆI KLUB u BIH![]()
Dok je sasvim druga priča kada su u pitanju kvazi klubovi,ili ti ga popularno nazvani "preko noći stvoreni"...tipa naravno Širokog,Zrinjskog,Zvijezde,Slavije...itd..
Ali ako im izbijes period od 45 godina nepostojanja, onda to sto su najstariji ne pije bas vode...soba 39 je napisao/la:Zrinjski i Slavija su dva najstarija kluba u BiHscorpion je napisao/la:Ali ovo se može desiti samo kada su upitanju veliki i NAJVEĆI KLUB u BIH![]()
Dok je sasvim druga priča kada su u pitanju kvazi klubovi,ili ti ga popularno nazvani "preko noći stvoreni"...tipa naravno Širokog,Zrinjskog,Zvijezde,Slavije...itd..
a dje su oni igrali fudbal? u nekoj ŽNJ ligi?soba 39 je napisao/la:Zrinjski i Slavija su dva najstarija kluba u BiHscorpion je napisao/la:Ali ovo se može desiti samo kada su upitanju veliki i NAJVEĆI KLUB u BIH![]()
pa zar nebi trebao biti na utakmici??? a draze pogledat klip sa zeljine utakmice svatamDon Corleone je napisao/la:aj nek neko postavi klip da vidim golove
nek si nam otkrio i tozolaTM je napisao/la:pozdrav svima,htio sam samo da kazem da je Adis Hadjic sa OBN veeeeeeeeeeeeliki zeljovac kao i cijela njegova familija![]()
i bio je sinoc na tekmi VOLIM MAJKO GRBAVICO TEBE I SVOG ZELJU VISE NEGO SEBE
imat' ce kad mahat , sada je najbitnije da se skupljaju pobjedenedaTM87 je napisao/la:upravo takoIsnar je napisao/la:Mislim da je bio ljut radi onog zadnjeg gola, ali ako ikom treba halalit' onda je to on...nedaTM87 je napisao/la:jes vala prozivali smo ga nekoliko puta i vikali "javi se sefe" a mogo je makar ruku dignut... al hajd necemo trazit dlaku u jajetu
Ja sam se nadao da bi Sloboda mogla pobijedit u Lukavici, al' ništa od toga. Drukčije bi bilo ići dole ipak.samir_tm87 je napisao/la:eno olimpik 2:0 u gostima protiv sirokog , ja se nadam da bi oni mogli bar jedan bod uzet borcu u gostima
mozemo mi opet uzet bod/ovetanzla je napisao/la:Ja sam se nadao da bi Sloboda mogla pobijedit u Lukavici, al' ništa od toga. Drukčije bi bilo ići dole ipak.samir_tm87 je napisao/la:eno olimpik 2:0 u gostima protiv sirokog , ja se nadam da bi oni mogli bar jedan bod uzet borcu u gostima
Mislim da njima najvise smeta ono velicanje Bosne i Hercegovine...kosewsko hill je napisao/la:Kajkut sasvim objektivno priča mada mislim da će se navijači Borca obrušiti na njega što nas hvali.ma onakva atmosfera nikog ne može ostaviti ravnodušnim ..
Sinoć sam zbog nekih "poslovnih" razloga izostao sa juga, bio na istoku i pojeo sam se od muke što nisam mogao navijati![]()
Idemo aBd u Tuzlu po bodove ,nek im gori pod nogama koliko god hoće