FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Isnar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Isnar » 18 apr 2010, 17:57

nedaTM87 je napisao/la:jes vala prozivali smo ga nekoliko puta i vikali "javi se sefe" a mogo je makar ruku dignut... al hajd necemo trazit dlaku u jajetu :)
Mislim da je bio ljut radi onog zadnjeg gola, ali ako ikom treba halalit' onda je to on... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 18 apr 2010, 17:58

Isnar je napisao/la:
nedaTM87 je napisao/la:jes vala prozivali smo ga nekoliko puta i vikali "javi se sefe" a mogo je makar ruku dignut... al hajd necemo trazit dlaku u jajetu :)
Mislim da je bio ljut radi onog zadnjeg gola, ali ako ikom treba halalit' onda je to on... ;)
upravo tako ;)
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 18 apr 2010, 17:58

Isnar je napisao/la:
Prozivanje je bilo prije tog gola. Mahao je ove sezone u Lukavici kad je dav'o izjavu za TV. Dok traje utakmica ne treba ni tražiti da se javi.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 18 apr 2010, 17:59

scorpion je napisao/la:Ali ovo se može desiti samo kada su upitanju veliki i NAJVEĆI KLUB u BIH 8-)

Dok je sasvim druga priča kada su u pitanju kvazi klubovi,ili ti ga popularno nazvani "preko noći stvoreni"...tipa naravno Širokog,Zrinjskog,Zvijezde,Slavije...itd..
Zrinjski i Slavija su dva najstarija kluba u BiH :!:
"Indija,Pakistan..."

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 18 apr 2010, 18:02

soba 39 je napisao/la:
scorpion je napisao/la:Ali ovo se može desiti samo kada su upitanju veliki i NAJVEĆI KLUB u BIH 8-)

Dok je sasvim druga priča kada su u pitanju kvazi klubovi,ili ti ga popularno nazvani "preko noći stvoreni"...tipa naravno Širokog,Zrinjskog,Zvijezde,Slavije...itd..
Ali ako im izbijes period od 45 godina nepostojanja, onda to sto su najstariji ne pije bas vode... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 18 apr 2010, 18:03

soba 39 je napisao/la:

a dje su oni igrali fudbal? u nekoj ŽNJ ligi?
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Don Corleone
Kontakt:

Post Postao/la Don Corleone » 18 apr 2010, 18:03

aj nek neko postavi klip da vidim golove ;)
TI SI NAJBOLJA, TEBI DAJEM SVE, BIĆEŠ PRVAK TI, ZEMLJE NIČIJE

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 apr 2010, 18:04

Tema je Željo,ako vam se raspravlja o drugim klubovima postoje odgovarajuce teme!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 18 apr 2010, 18:05

šampioneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 18 apr 2010, 18:06

Don Corleone je napisao/la:aj nek neko postavi klip da vidim golove ;)
pa zar nebi trebao biti na utakmici??? a draze pogledat klip sa zeljine utakmice svatam :D ...

btw: nemoj se sta naljutiti
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

pajkan85
Kontakt:

Post Postao/la pajkan85 » 18 apr 2010, 18:10

Cestitke na pobjedi iz Banja LUke....Zeljo ozbiljna ekipa, Osim odmjeren strucnjak... i neka osvoji titulu bolji sretniji, kako vec....ceracemo se jos :D

zolaTM
Kontakt:

Post Postao/la zolaTM » 18 apr 2010, 18:11

pozdrav svima,htio sam samo da kazem da je Adis Hadjic sa OBN veeeeeeeeeeeeliki zeljovac kao i cijela njegova familija :lol: :lol: i bio je sinoc na tekmi VOLIM MAJKO GRBAVICO TEBE I SVOG ZELJU VISE NEGO SEBE

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 18 apr 2010, 18:13

zolaTM je napisao/la:pozdrav svima,htio sam samo da kazem da je Adis Hadjic sa OBN veeeeeeeeeeeeliki zeljovac kao i cijela njegova familija :lol: :lol: i bio je sinoc na tekmi VOLIM MAJKO GRBAVICO TEBE I SVOG ZELJU VISE NEGO SEBE
nek si nam otkrio i to :D
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 18 apr 2010, 18:14

eno olimpik 2:0 u gostima protiv sirokog , ja se nadam da bi oni mogli bar jedan bod uzet borcu u gostima :)

Addy
Kontakt:

Post Postao/la Addy » 18 apr 2010, 18:14

nedaTM87 je napisao/la:
Isnar je napisao/la:
upravo tako ;)
imat' ce kad mahat , sada je najbitnije da se skupljaju pobjede :)
Udri jace Manijace , sa Juga kao grom , od kad sam se rodio Zeljo je u srcu mom !

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 18 apr 2010, 18:15

samir_tm87 je napisao/la:eno olimpik 2:0 u gostima protiv sirokog , ja se nadam da bi oni mogli bar jedan bod uzet borcu u gostima :)
Ja sam se nadao da bi Sloboda mogla pobijedit u Lukavici, al' ništa od toga. Drukčije bi bilo ići dole ipak. ;)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Addy
Kontakt:

Post Postao/la Addy » 18 apr 2010, 18:22

tanzla je napisao/la:
samir_tm87 je napisao/la:eno olimpik 2:0 u gostima protiv sirokog , ja se nadam da bi oni mogli bar jedan bod uzet borcu u gostima :)
Ja sam se nadao da bi Sloboda mogla pobijedit u Lukavici, al' ništa od toga. Drukčije bi bilo ići dole ipak. ;)
mozemo mi opet uzet bod/ove :D
Udri jace Manijace , sa Juga kao grom , od kad sam se rodio Zeljo je u srcu mom !

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 18 apr 2010, 18:29

Apelujem da neko snimi Hayat sport i OBN info pa da postavi za ostale :mrgreen:
Unaprijed zahvalan.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 18 apr 2010, 18:58

Kajkut sasvim objektivno priča mada mislim da će se navijači Borca obrušiti na njega što nas hvali :D .ma onakva atmosfera nikog ne može ostaviti ravnodušnim ..
Sinoć sam zbog nekih "poslovnih" razloga izostao sa juga, bio na istoku i pojeo sam se od muke što nisam mogao navijati :(

Idemo aBd u Tuzlu po bodove ,nek im gori pod nogama koliko god hoće :)
Željo - My first love!!!

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 18 apr 2010, 19:02

kosewsko hill je napisao/la:Kajkut sasvim objektivno priča mada mislim da će se navijači Borca obrušiti na njega što nas hvali :D .ma onakva atmosfera nikog ne može ostaviti ravnodušnim ..
Sinoć sam zbog nekih "poslovnih" razloga izostao sa juga, bio na istoku i pojeo sam se od muke što nisam mogao navijati :(

Idemo aBd u Tuzlu po bodove ,nek im gori pod nogama koliko god hoće :)
Mislim da njima najvise smeta ono velicanje Bosne i Hercegovine... ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10 i 8 gostiju.