FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Da li na ferhadiji(kod trznice) ima jug da se kupi ?
DO POBJEDE PLAVI !
DO POBJEDE PLAVI !
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
AuIpee je napisao/la:[youtube][/youtube]
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
ne pred rudu, ne mora to ništa da znači. za nas je najvažnije da mi zadnje utakmice zaista igramo dobro i izvlačimo maksimum ili vrlo blizu toga iz ove ekipe.
Bosanski LazioIpee je napisao/la:[youtube][/youtube]
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ipe, imaš li negdje ovu sliku sa štitovima i kopljima, sa kraja klipa?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- samogrbavica
- Kontakt:
Schalke Gelsenkirchen 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Imas na mom fb...Virtu4l je napisao/la:Ipe, imaš li negdje ovu sliku sa štitovima i kopljima, sa kraja klipa?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
ZahvaljujemNeandertalac je napisao/la:Imas na mom fb...Virtu4l je napisao/la:Ipe, imaš li negdje ovu sliku sa štitovima i kopljima, sa kraja klipa?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
J*** ti karte vise ima kod Herce na pijaci.pa zna se gdje se karte prodaju niste u parizu.U subotu ubit hljeb u njima odrat ih ko kokosi.nisu vrjedni respekta ni nicega.joj memija gdje si da Benkici odradis igranku da nikad vise ne zaigra.Ubicemo ih sa strane Kvesic Djelmic vidjece te.Odbrana nam je sad beton kad nam Velez nije mogo uvalit go nece ni oni.Najveca sansa Stojcev je spor otet mu loptu na sredini i onda kontra tu nam je najveca sansa a mislim da je i Oda skonto.
Zašto nema videa jel to izbrisan
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- samogrbavica
- Kontakt:
Jeste skinuli android aplikaciju FK.Zeljeznicar. Ja sam imao testnu, sad je jos bolja.
KHAJ PRICE
Fakat sta je sa videom ?MrRiccoli je napisao/la:Zašto nema videa jel to izbrisan
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
S kojim videom ?brile je napisao/la:Fakat sta je sa videom ?MrRiccoli je napisao/la:Zašto nema videa jel to izbrisan
Ova najava za derbi, imas po nasim fb stranicama ali nece nesto da pokrene
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Ne može u Njemačkoj zbog nekih autorskih prava, i ne može se pokrenut na uređajima tipa igračke konzole itd. Nek proba neko s proxyem kome ne može
Pobijedite u subotu, pa nek umrem u nedjelju ako trebaIpee je napisao/la:Ne može u Njemačkoj zbog nekih autorskih prava, i ne može se pokrenut na uređajima tipa igračke konzole itd. Nek proba neko s proxyem kome ne može
SPARTANS FC
SPARTANS FC
brile je napisao/la:Pobijedite u subotu, pa nek umrem u nedjelju ako trebaIpee je napisao/la:Ne može u Njemačkoj zbog nekih autorskih prava, i ne može se pokrenut na uređajima tipa igračke konzole itd. Nek proba neko s proxyem kome ne može
Ma iz bosne sam kako to ako ti nije teško objasniti gleda mi se dramaIpee je napisao/la:Ne može u Njemačkoj zbog nekih autorskih prava, i ne može se pokrenut na uređajima tipa igračke konzole itd. Nek proba neko s proxyem kome ne može
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Joj majko, sanjao sam jedan san, bas sinoc.. Korner, lopta prolazi sve igrace, a Bogdanovic sam na drugoj, i punim je zakucava u same raslje. I to baš na onaj gol kod Juga... Odmah sam skocio iz sna, i baš mi je krivo što je samo san 
Željezničar živimo !
Trenutno korisnika/ca: benko21, Google Adsense [Bot], perodeformero, Rule_hz i 47 gostiju.