S Računara će ti moći 100%, s mobitela neće nikome. Nešto YT zeza sa nekim pravima za muziku iz jednog dijela videa.MrRiccoli je napisao/la:Ma iz bosne sam kako to ako ti nije teško objasniti gleda mi se dramaIpee je napisao/la:Ne može u Njemačkoj zbog nekih autorskih prava, i ne može se pokrenut na uređajima tipa igračke konzole itd. Nek proba neko s proxyem kome ne može
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: RE: Re: FK Željezničar
Re: FK Željezničar
Instalirajte android aplikaciju željezničar. Više na zvaničnoj stranici.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Eh to hvala ti...Ipee je napisao/la:S Računara će ti moći 100%, s mobitela neće nikome. Nešto YT zeza sa nekim pravima za muziku iz jednog dijela videa.MrRiccoli je napisao/la:Ma iz bosne sam kako to ako ti nije teško objasniti gleda mi se dramaIpee je napisao/la:Ne može u Njemačkoj zbog nekih autorskih prava, i ne može se pokrenut na uređajima tipa igračke konzole itd. Nek proba neko s proxyem kome ne može
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Re: Odg: FK Željezničar
Samo lagano,bez euforije napasti ih gdje su najtanji.Odbrana im je slabija karika i Oda ce lisac znati to iskoristiti,vjerujte..plakace mnogi u subotu.
Mi napad fantastican imamo,Baja vodja lige,Djelmic koji je špintao proslu i napadao golmana u 89min. kod 4:0,i nalozeni Koka ko nikad prije.Haha treba im brnjice staviti na usta koliko ce gristi za sveti dres.
Veza da odigra pamezno bez komplikovanja i mi imamo sanse iz brze tranzicije svasta uraditi.
Odbrana da bude cvrsta kao dosada.
Sretno nam u subota pa sta god da bude.U subotu veca analiza za sastav.
Ja sam danas kod trznice kupio jug,ima ga dosta i sutra ce biti.
Mi napad fantastican imamo,Baja vodja lige,Djelmic koji je špintao proslu i napadao golmana u 89min. kod 4:0,i nalozeni Koka ko nikad prije.Haha treba im brnjice staviti na usta koliko ce gristi za sveti dres.
Veza da odigra pamezno bez komplikovanja i mi imamo sanse iz brze tranzicije svasta uraditi.
Odbrana da bude cvrsta kao dosada.
Sretno nam u subota pa sta god da bude.U subotu veca analiza za sastav.
Ja sam danas kod trznice kupio jug,ima ga dosta i sutra ce biti.
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Hoce li biti u fan shopu na Grbavici danas karte?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Joj braco ovo je stanje šoka, ne moze covjek zaspati. Taman legnem, pred ocima mi korteo, Jug u transu, gol, pobjeda. Evo treci put citam ovu knjigu sarajevski derbi, kontam uspavat ce me, al nema sanse. Sutrasnju noc dabogda da srce izdrzi 
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
A špica je ovo na facebooku sto ima podsjetnik, tj vremeplov.. Evo sad mi izbaci sliku s finala kupa iz Listice,na danasnji dan prije dvije godine, ko da je juce bilo. Mi po nekim brdima iznad Sirokog javljaju nam da je Pehilj dao gol , a penale nam prepricavala od havera stara preko telefona.. VAMOS ŽELJOOOO
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Arena sport 5 direktan prenos utakmice ko nije umogucnosti da ide 
Kako volim sto su pitari tako uvjereni da ce dobiti Zelju,znaci i oni sami znaju da im puleni lose igraju ali oni govore i lazu sami sebe da ce lahko,a u podsvijesti znaju da tako nece biti.Govori mi neki osjecaj da ce ih Zeljo poniziti na kosevu,ne znam sto tako mislim,ali imam osjecaj da ce tako biti.
Moje misljenje je da je Zeljo u prednosti iz razloga sto tu igra dosta djece Zelje,znaci djece koja od malih nogu mastaju da zaigraju taj derbi u seniorskoj selekciji,dok Sarajevo ima dosta placenika kojima nista ne znaci taj Klub osim da zarade dobro tu,e tu je razlika velika.
ABD sutra Zeljo pobjedjuje i ubija svaku nadu Sarajevu za titulom.
Moje misljenje je da je Zeljo u prednosti iz razloga sto tu igra dosta djece Zelje,znaci djece koja od malih nogu mastaju da zaigraju taj derbi u seniorskoj selekciji,dok Sarajevo ima dosta placenika kojima nista ne znaci taj Klub osim da zarade dobro tu,e tu je razlika velika.
Momci kako god da odigrate znajte da smo ponosni na vas. Ove sezone ste osvjetlali svoj obraz i mnogima začepili usta. Kako god da se zavrsi vi ste za mene kao i vecinu prvaci jer ste pokazali volju,zalaganje i ljubav prema svom klubu. Sutra samo hrabro a za podrsku se ne brinite tu smo mi vasi vjerni Manijaci vas 12-ti igrac.
mi igramo dobro, zato smo tu gdje jesmo mimo svih očekivanja, i to je u ovom trenutku i jedino bitno. a to naša djeca ili ne...ovu polusezonu svi igraju i ginu kao da su od kolijevke u želji. svaka čast našoj djeci, ona će nas izvući iz problema, ali bezobrazno bi bilo zanemariti doprinos đelmića, kokota, antolovića, bogdanovića, kosorića za činjenicu da smo još tu.
To oni pricaju jer ih je strah svi su oni svjesni da sad nemogu ublehariti ili kupiti a naviklo sve u zivotu na guzove. ZELJO DOLAZI SPREMAN igraci ce imati i sastanak na kom ce gledati motivacioni video prije tekme dobice i bonuse ako pobjede.Damir05 je napisao/la:Kako volim sto su pitari tako uvjereni da ce dobiti Zelju,znaci i oni sami znaju da im puleni lose igraju ali oni govore i lazu sami sebe da ce lahko,a u podsvijesti znaju da tako nece biti.Govori mi neki osjecaj da ce ih Zeljo poniziti na kosevu,ne znam sto tako mislim,ali imam osjecaj da ce tako biti.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
CHWILLA slazem se ja s tobom,mislio sam samo da je jedna od nasih prednosti pored dobre igre u tekmama i to da igraju nasa djeca kojima ove derbi tekme znace sve u zivotu.A ja sam bio jedan od rijetkih koji je recimo na startu sezone hvalio Kosorica dok su igrali tekme u Gorazdu kad su ga doveli i rekao da ce biti pojacanje pravo.
I jedan info mozda nije vrijeme za isti,ali sam cuo da Memija ima sve ugovoreno sa Salzburgom iz Austrije,cemo da vidimo jeli tacno ovo,ali je iz prve ruke info......
I jedan info mozda nije vrijeme za isti,ali sam cuo da Memija ima sve ugovoreno sa Salzburgom iz Austrije,cemo da vidimo jeli tacno ovo,ali je iz prve ruke info......
I da ovo je Sarajevu posljednja sansa,ali zaista tako mislim,jer ce Zeljo slijedece sezone dosta bolji biti,sigurno ce zaraditi od zlatne koke koja se zove Edin Dzeko,jer ce se sigurno na ljeto prodati,zatim ce se sigurno,htjeli mi to ili ne prodati neko od ovih mladjih igraca,ja bih volio da svi ostanu,ali kad ti dodje onuda od milion maraka,ti tu nemas sta kalkulisati,jer sigurno je da Baja,Memija i vrijede toliko a imaju i velike ugovore,mislim da imaju jos sigurno po 3-4godine jer su sa Amarom potpisali te dugometrazne ugovore,tako da ce biti svega na ljeto,Sarajevu zadnja sansa,ako izgube ponovo titule nece vidjeti zadugo,znaju oni to,tako da imaju veci pritisak............
samo neka gospoda izvade novčanik, dobra ponuda se sigurno neće odbiti.
- corleone87
- Kontakt:
Maleni padaju Kokot zabija.. 
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ja sam za da Kokot asistira,a neka Baja da 2 komada,da bude ubjedljivi strijelac Premijer lige.sto da ne ,sa 20komada cijena veca 
to nije bitno. ovo svi gledaju k'o žnj ligu i to je zanemarljivo za cijenu.
Logično je da nas drma uzbuđenje derbija. Ne možemo pobjeći od toga. Ali možemo od najava tipa:razbiti ćemo ih, poniziti i sl...To predje u bahatost. A to je upravo ono što je svojstveno njima. Upravo ih je bahatost dovela do silnih frustracija. Najavljivali razbijanja, ponižavanja,šetnju ligom...I sta su dobili. Da su samo zahvaljujući sreći i još ponecemu još uvijek u borbi za titulu.
Zato,bez obzira što bas drma atmosfera derbija, hajmo spustiti loptu i biti što realniji.
Definitivno,nismo ni pod kakvim imperativom. Ustvari,jedini imperativ je da momci izađu na teren, odigraju onako kako su odigrali zadnje utakmice i to je to.
Naša sljedeća utakmica će biti konačna ovjera ove sezone u kojoj je FK Željezničar najveći dobitnik.
Zato,bez obzira što bas drma atmosfera derbija, hajmo spustiti loptu i biti što realniji.
Definitivno,nismo ni pod kakvim imperativom. Ustvari,jedini imperativ je da momci izađu na teren, odigraju onako kako su odigrali zadnje utakmice i to je to.
Naša sljedeća utakmica će biti konačna ovjera ove sezone u kojoj je FK Željezničar najveći dobitnik.
https://www.youtube.com/watch?v=Nn6dnf8jFz4
Najbolja navijacka pjesma bilo koje grupe na prostoru bivse ex yu. Nadam se da ce manijaci poceti navijanje s ovom pjesmom, da konacno napravimo video dostojan ovog teksta; a njome bi se adekvatno i sjetili rahmetli brata s tribine.
Najbolja navijacka pjesma bilo koje grupe na prostoru bivse ex yu. Nadam se da ce manijaci poceti navijanje s ovom pjesmom, da konacno napravimo video dostojan ovog teksta; a njome bi se adekvatno i sjetili rahmetli brata s tribine.
Trenutno korisnika/ca: Allosio, Anpa, Arma00, b00t, BarbareZeljin, Bejker, boki86, bvsic, Cwirek, delinjo, drzgemboadislic, DUVNO1921, ELDIABLO20, Ferroviere1987, Giba87, GrbavicaHrammm, grbavicka1921, Hrasno15, Jadnimi, Jarodwest, JimmyPage, Kaunas, lakilone, Levin, Lynx, Mocvara1991, Noke995, perodeformero, PlavaKrv74, pomocniDJUBRE, ristagrad, Riziko, SG1921, StarmoCity, Suki46, ubipara, WeekendOffender, zastitaIdentiteta, zeljovolimte i 442 gosta.