theboss_RD07 je napisao/la:"Hinjski". Druze samo prihvati cinjenicu da ste sami sebi krivi.adn_sah je napisao/la:Pa "Navodno nepravilnoj registraciji"? je valjda zbog toga sto je sve bilo OK dok se neko nije zalio. Ako nije bila uredna registracija zasto se uopste dozvolilo Huremu da igra. Ovdje je savez kriv i Bosna ni kriva ni duzna ispasta zbog toga. Jedino koga treba ovdje kaznit je savez. A gradacac hinjski dolazi do opstanka. A ne znam da li si pratio ti prvenstvo ali i gradacac je pobjedio Bosnu S, a to nije poslo za rukom samo Lokomotivi koja je imala samo jednu pobjedu. Ako nisi znao. A sto se tice Izvidjaca mislim da je to najpostenija ekipa. Ljudi nisu zapeli jer su osigurali kolo prije tog 1. mjestotheboss_RD07 je napisao/la:Dobro ovo je sad vec pretjerano. Protiv Bosne Visoko kao kluba nemam apsolutno nista, cak su mi medju 3 najdraza u nasoj ligi, ali ovo su ciste gluposti.
Sta je sa utakmica koje ste kupili? Pobijedite Izvidjaca kod kuce, kojeg ni Vogosca tu nije uspjela dobit. A isti taj izvidjac nas pukne 15 razlike u GR
I Bosnu Sarajevo ste posteno pobijedili? Da ne pricam o tome kako sam unaprijed znao za rezultat protiv Konjuha. Imam druga koji igra tamo, i utakmica je 100% namjestena.
I kako mislite "Navodno nepravilnoj registraciji"?
I kao mi bi se trebali casno oprostiti od 1. lige nakon svega sto ste uradili, jos Zrinjski da ne spominjem. Da ne nabrajam koliko nam je bodova sudija oduzeo, jer nama savez (ZNAJUCI DA SE SA ZRINJSKIM BORIMO ZA OPSTANAK) dodijeli sudiju iz Mostara. Prijedor je najbolji primjer
Ovo saopćenje za javnost meni vise lici na onaj posljednji, ocajnicki potez, bez uvrede.
I dalje to sto si objasnio nema veze sa "navodno nepravilnom registracijom" nego "NEPRAVILNOM registracijom". Gradacac se zalio odmah nakon utakmice. Kad su se trebali zaliti?
Nije ovdje problem sto se gradacac zalio i sto je platio lokomotivi da se zali. Ovdje ja govorim o tome kako je moguce da jedan igrac odigra 10tak utakmica sa nepravilnom registracijom. Kako je moguce da se dozvolilo Huremu da igra (ako je nepravilna) ili da se nije reagovalo nakon 2-3 kola?? Otidji ti u banku, opstinu ili ne znam gdje da "zavrsis" nesto, ako ti bude falio i jedan papir ili ako ne bude sve OK normalno je da te vrate. E kako je ovdje moguce da je Bosna registrovala igraca i onda na kraju prvenstva se ispostavi da nije pravilno registrovan