RK Bosna Visoko

adn_sah
Kontakt:

Re: RK Bosna Visoko

Post Postao/la adn_sah » 14 maj 2015, 23:31

theboss_RD07 je napisao/la:
adn_sah je napisao/la:
theboss_RD07 je napisao/la:Dobro ovo je sad vec pretjerano. Protiv Bosne Visoko kao kluba nemam apsolutno nista, cak su mi medju 3 najdraza u nasoj ligi, ali ovo su ciste gluposti.
Sta je sa utakmica koje ste kupili? Pobijedite Izvidjaca kod kuce, kojeg ni Vogosca tu nije uspjela dobit. A isti taj izvidjac nas pukne 15 razlike u GR
I Bosnu Sarajevo ste posteno pobijedili? Da ne pricam o tome kako sam unaprijed znao za rezultat protiv Konjuha. Imam druga koji igra tamo, i utakmica je 100% namjestena.

I kako mislite "Navodno nepravilnoj registraciji"?
I kao mi bi se trebali casno oprostiti od 1. lige nakon svega sto ste uradili, jos Zrinjski da ne spominjem. Da ne nabrajam koliko nam je bodova sudija oduzeo, jer nama savez (ZNAJUCI DA SE SA ZRINJSKIM BORIMO ZA OPSTANAK) dodijeli sudiju iz Mostara. Prijedor je najbolji primjer

Ovo saopćenje za javnost meni vise lici na onaj posljednji, ocajnicki potez, bez uvrede.
Pa "Navodno nepravilnoj registraciji"? je valjda zbog toga sto je sve bilo OK dok se neko nije zalio. Ako nije bila uredna registracija zasto se uopste dozvolilo Huremu da igra. Ovdje je savez kriv i Bosna ni kriva ni duzna ispasta zbog toga. Jedino koga treba ovdje kaznit je savez. A gradacac hinjski dolazi do opstanka. A ne znam da li si pratio ti prvenstvo ali i gradacac je pobjedio Bosnu S, a to nije poslo za rukom samo Lokomotivi koja je imala samo jednu pobjedu. Ako nisi znao. A sto se tice Izvidjaca mislim da je to najpostenija ekipa. Ljudi nisu zapeli jer su osigurali kolo prije tog 1. mjesto
"Hinjski". Druze samo prihvati cinjenicu da ste sami sebi krivi.
I dalje to sto si objasnio nema veze sa "navodno nepravilnom registracijom" nego "NEPRAVILNOM registracijom". Gradacac se zalio odmah nakon utakmice. Kad su se trebali zaliti?

Nije ovdje problem sto se gradacac zalio i sto je platio lokomotivi da se zali. Ovdje ja govorim o tome kako je moguce da jedan igrac odigra 10tak utakmica sa nepravilnom registracijom. Kako je moguce da se dozvolilo Huremu da igra (ako je nepravilna) ili da se nije reagovalo nakon 2-3 kola?? Otidji ti u banku, opstinu ili ne znam gdje da "zavrsis" nesto, ako ti bude falio i jedan papir ili ako ne bude sve OK normalno je da te vrate. E kako je ovdje moguce da je Bosna registrovala igraca i onda na kraju prvenstva se ispostavi da nije pravilno registrovan

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 15 maj 2015, 09:49

Pa dobro to jest do saveza. Ali ti sad pokusavas izvuci situaciju kao da je sam savez kriv, da Bosna nema sekunde krivice u tome svemu?

Kako god ja sam se uglavnom okrenuo ovoj izjavi vaseg kluba u kome je kao RK Gradacac glavni krivac za sve. Kao mi smo su*ci sto smo se zalili, i da kod nas ima milion necasnih radnji.
Ovu registraciju sam usput spomenuo... Cilj mog posta je bilo pokazivanje da su svi pokusavali da izbace Gradacac, i opet se nastavljalo postenom igrom, dok su vasi minimalno 1 utakmicu namjestili (za tu jednu utakmicu 100% znam, dok su ostale vise nego sumnjive)

LIBERTY
Kontakt:

Post Postao/la LIBERTY » 19 maj 2015, 00:37

Kao prvo trebaš savladati gradivo iz općeg znanja, čuj Goražde i Visoko u Kantonu Sarajevo, stvarno čovjek na ovom forumu naleti na svašta. A što se tiče opstanka Bosne u ligi, ja stvarno ne vidim zašto bi Bosna ispala, kada je uredno podnijela zahtjev za registraciju igrača. Hurem ima urednu registraciju koju je izdalo nadležno tijelo u RSBiH i ne vidim razlog da RK Bosna zbog toga trpi bilo kakve posljedice. Što se tiče kotizacije, svi klubovi koji se takmiče imaju svoja prava i obaveze, pa tako i u ovom slučaju. Ne može jedan klub da ne plaća svoje obaveze, a da na drugoj strani ostvaruje svoja prava putem hinjski plaćene žalbe od strane RK Gradačac. Ali zaključujući po tvom komentaru i pokazanom znanju iz osnovnih stvari, to je za tebe viša matematika :crazy:

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 19 maj 2015, 12:20

Gradacac, Izvidjac i Gracanica su jedini klubovi koji su na vrijeme platili kotizaciju, a pola klubova u ligi jos uvijek to nije uradilo. Zalba nije hinjska, Hurem je rukometas RK Celik iz Zenice i njegova registracija je za taj klub, a to sto je istekao prijelazni rok i sto je klub RK Bosna Visoko podnijela zahtjev kako ti kažeš legalno za registraciju uopste nije tacno, tj tacno je sa tacke gledista da su podnijeli zahtjev, a to sto su to napravili na nelegalan nacin kao da je Hurem igrac koji je tek krenuo igrati to je druga sfvar i zbog toga ste ispali iz lige. A to sto gledas gramatku nekih ljudi ovdje, totalna glupost, sve se moze razumjeti, a uz to ovo nije nikakva stvar gdje je to i potrebno jer ljudi neformalno iznose svoja misljenja. Toliko

Igrac
Kontakt:

Post Postao/la Igrac » 20 maj 2015, 15:04

Savez je ovde lose postupio. . .pa ako su oduzeli bodove za te utakmice za koje su podnesene zalbe i usvojeno je da se zbog Hurema oduzimaju bodovi onda su to morali uraditi i sa ostim utakmicama na kojim je taj igrac igrao. A ne ovako da za neke utakmice vrijedi a druge ne. Ili oduzimaj za sve ili nemoj uopste

LIBERTY
Kontakt:

Post Postao/la LIBERTY » 20 maj 2015, 23:23

gradacac10 je napisao/la:Gradacac, Izvidjac i Gracanica su jedini klubovi koji su na vrijeme platili kotizaciju, a pola klubova u ligi jos uvijek to nije uradilo. Zalba nije hinjska, Hurem je rukometas RK Celik iz Zenice i njegova registracija je za taj klub, a to sto je istekao prijelazni rok i sto je klub RK Bosna Visoko podnijela zahtjev kako ti kažeš legalno za registraciju uopste nije tacno, tj tacno je sa tacke gledista da su podnijeli zahtjev, a to sto su to napravili na nelegalan nacin kao da je Hurem igrac koji je tek krenuo igrati to je druga sfvar i zbog toga ste ispali iz lige. A to sto gledas gramatku nekih ljudi ovdje, totalna glupost, sve se moze razumjeti, a uz to ovo nije nikakva stvar gdje je to i potrebno jer ljudi neformalno iznose svoja misljenja. Toliko
Ti i ja se očito ne razumijemo baš najbolje. Što se tiče kotizacije, nisam mislio na žalbu koju je podnio RK Gradačac, več na žalbu koju je podnijela Lokomotiva. Ljudi ne odu na gostovanje Izviđaču, jer nemaju prebijene banke, ali ulože žalbu koja košta 500 KM, a imaju 2 boda. Svi znaju da je neko u RK Lokomotiva dobro hajrovo tj. da je dobio dobre pare od RK Gradačac da se ta žalba uloži. A što se tiče krivice RK Bosna u registraciji Hurema, ostajem pri svojoj tvrdnji da je Hurem imao urednu registraciju izdatu od nadležnog tijela u RSBiH. Da nije tako svaki delegat na odigranim utakmicama ne bi dozvolio da pomenuti igrač nastupa za RK Bosna. Zato Bosna ne može tek tako ispasti iz lige. Što se tiče komentara tipa, koji je vidim odletio s foruma, nisam pisao o njegovoj gramatici, več o osnovnim stvarima koje nije znao tj. kada je napisao da Goražde i Visoko pripadaju Kantonu Sarajevo. Poslije nisam vidio šta je komentarisao, ali je očito da je, pored toga što ne poznaje osnovne stvari i jako nekulturan, pa je i otišao malo u Banoviće na hlađenje

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 27 maj 2015, 21:02

Naredne tri godine naziv kluba je RK "Bosna Centrotrans" Visoko.

Za tri godine vracen dug od 140.450,00 KM.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 07 avg 2015, 21:44

Visočki rukometaši se okupili, ali pripreme zvanično počinju u ponedjeljak kada će biti poznato i ime novog trenera!?

Danas je u prostorijama RK“Bosna“ održan prvi sastanak igrača i članova Uprave uoči početkas nove sezone. Bilo je planirano da se obavi i prvi trening, ali je sve prolongirano za ponedjeljak, kada bi ustvari zvanično pripreme trebale početi. U ponedjeljak bi se trebalo znati i ime novog trenera, a očekuje se dolazak i dva pojačanja. Kako je rekao predsjednik kluba Edin Bukva, radi se o jednom golmanu i jednom desnom vanjskom, a što se tiče trenera, poznato je samo da je već ranije sjedio na klupi visočkog kluba i sa njim bi se u naredna dva dana sve trebalo finalizirati. Kada su u pitanju odlasci, klub su zvanično napustili En.Sirćo, Grujić i Travančić, dok na ovom prvom okupljanju uglavnom iz opravdanih razloga nisu bili prisutni svi rukometaši. Ostaje nam tako da čekamo ponedjeljak, kako bi dobili puno više informacija i saznali kako će to izgledati sastav Bosne, te ko će biti na mjestu trenera. Takođe smo od strane predsjednika kluba dobili informaciju kako će u ponedjeljak biti potvrđeno da Bosna ostaje premijerligaš, čime će se i definitivno otkloniti sve dileme oko statusa visočkog kluba.

http://www.visoko.co.ba/visocki-rukomet ... g-trenera/

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 08 avg 2015, 08:42

samo_lijevo je napisao/la:
Visočki rukometaši se okupili, ali pripreme zvanično počinju u ponedjeljak kada će biti poznato i ime novog trenera!?

Danas je u prostorijama RK“Bosna“ održan prvi sastanak igrača i članova Uprave uoči početkas nove sezone. Bilo je planirano da se obavi i prvi trening, ali je sve prolongirano za ponedjeljak, kada bi ustvari zvanično pripreme trebale početi. U ponedjeljak bi se trebalo znati i ime novog trenera, a očekuje se dolazak i dva pojačanja. Kako je rekao predsjednik kluba Edin Bukva, radi se o jednom golmanu i jednom desnom vanjskom, a što se tiče trenera, poznato je samo da je već ranije sjedio na klupi visočkog kluba i sa njim bi se u naredna dva dana sve trebalo finalizirati. Kada su u pitanju odlasci, klub su zvanično napustili En.Sirćo, Grujić i Travančić, dok na ovom prvom okupljanju uglavnom iz opravdanih razloga nisu bili prisutni svi rukometaši. Ostaje nam tako da čekamo ponedjeljak, kako bi dobili puno više informacija i saznali kako će to izgledati sastav Bosne, te ko će biti na mjestu trenera. Takođe smo od strane predsjednika kluba dobili informaciju kako će u ponedjeljak biti potvrđeno da Bosna ostaje premijerligaš, čime će se i definitivno otkloniti sve dileme oko statusa visočkog kluba.

http://www.visoko.co.ba/visocki-rukomet ... g-trenera/
Mislim da su to uzaludna nadanja da će te ostati Premierligaš. RK Gradačac je već sklopio solidnu ekipu za narednu sezonu, tako da nisu imali čvrsta obećanja iz saveza da ostaju Premierligaš ne bi dovodili sve te igrače koje su doveli.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 12 avg 2015, 14:56

Nezvanično: Antović ipak u Bosni, a ne u Čeliku

Nezvanično saznajemo da je ipak došlo do preokreta situacije kada je u pitanju angažman Zdenka Antovića u narednoj sezoni. Govorilo se o tome kako će ovaj stručnjak u paketu sa Senadom Skopljakom završiti u Čeliku, međutim, čini se da Antović nije pronašao zajednički jezik sa Panetom Škrbićem, prvim čovjekom Čelika, te da bi mogao postati novi-stari trener visočke Bosne. Osim toga, najavljuju se i neka pojačanja kada je visočka Bosna u pitanju, ali više bi trebali saznati sutra za kada je zakazana press konferencija.

http://www.visoko.co.ba/nezvanicno-anto ... -u-celiku/

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 13 avg 2015, 01:34

samo_lijevo

Drug de mi reci znaš li ti ko bi trebao nastupati na turniru u Visokom spominje se izviđač i jos par ekipa iz hr?
De koji informaciju vise ako znas nesto ili bilo ko drugi?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 13 avg 2015, 21:24

Antović i zvanično trener Bosne, prva pojačanja Omanović i Hadžić

Press konferencijom RK“Bosna“, koja je večeras održana u KSC“Mladost“, potvrđeno je ono što smo juče i najavili. Bosna je dobila novog trenera, a to je Zdenko Antović, bivši trener Bosne, koji je u međuvremenu promjenio nekoliko klubova iz okruženja i kako sam kaže, nakon osam godina i deset mjeseci, vraća se na klupu visočke Bosne:

– Nisam ja nigdje ni otišao. Radio sam u drugim klubovima, ali sam uvijek živio u Visokom i ovo je moj klub, tako da mi je drago da sam opet tu. Bio sam u nekim pregovorima sa Čelikom, ali da sam znao da je Bosna zainteresovana, ne bi ni počinjao te pregovore. Neću vam sada ovdje govoriti o ambicijama, jer je zaista rano i nismo načisto ni sa vlastitim mogućnostima, a kamoli sa mogućnostima ostalih ekipa, tako da nećemo prognozirati ništa, nego ćemo raditi. Prijatno sam se iznenadio uslovima i organizacijom kluba kada sam došao i moram reći da je to čak i puno bolje nego u klubovima u kojima sam prije bio, a inače važe za bolje u državi. Ljudi iz Uprave su mi odmah posvatili pažnju, saslušali me u vezi onoga što sam tražio, a vidim da je po pitanju opreme i tehničkih stvari situacija jako dobra. Igrački kadar je mlad i upravo zbog toga ćemo pokušati možda i potpuno promjeniti naš stil igre, ali o tome kada pripreme malo odmaknu. Za sada treniramo dva puta dnevno, uskoro ćemo odigrati prijateljski meč sa Dobrinjcem, pa onda i reprezentacijom Saudijske Arabije, nakon čega slijedi vrlo jak međunarodni turnir u Visokom i slobodno ću reći da će to biti najjači turnir u BiH, poslije onog u Doboju. Nakon toga završni dio priprema, pa prvenstvo do kada će puno toga biti jasnije, rekao je Antović.

Predstavljena su i dva pojačanja. Emir Omanović je povratnik u redove Bosne, a prethodnih sezona je igrao u ekipi Vogošće, igra na poziciji lijevog krila i sigurno će biti od koristi novom treneru. Drugo pojačanje je golman Ismar Hadžić. I on je rukomet počeo igrati u Visokom, ali je davno otišao i nastupao za sarajevsku Bosnu, Dobrinjac i Vogošću. Odlaskom En.Sirće, otvorilo se na golmanskoj poziciji i zato je Hadžić dobar izbor. Govori se još i o povratku Kenana Ahića, ali i Armina Ahića, koji je takođe ponikao u Bosni, jedno vrijeme je bio u inostranstvu, a igra na uvijek kritičnoj poziciji desnog vanjskog. Sve se dakle polako slaže kada je Bosna u pitanju i sada to izgleda puno ljepše, još kada Savez konačno potvrdi odluku da je Bosna ostala premijerligaš, a predsjednik Bukva je još jednom potvrdio da hoće i usput je zamolio da se svi ljubitelji rukometa uključe u rad i pomognu klubu, onda bi to mogla biti jedna zanimljiva sezona.

http://www.visoko.co.ba/antovic-i-zvani ... -i-hadzic/

Rule_hz je napisao/la:samo_lijevo

Drug de mi reci znaš li ti ko bi trebao nastupati na turniru u Visokom spominje se izviđač i jos par ekipa iz hr?
Prosle godine su igrali Metkovici, Bjelovar, Izvidjac i Bosna. Ove godine zele turnir sa 6 klubova. Koliko sam ja cuo to su Bosna, Izvidjac, Metkovic, Pick Szeged 2. Za ostale ne znam, nije ni ovo 100 % sigurno. Uzmi sa rezervom. Javim ako cujem nesto novo.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 13 avg 2015, 21:42

Rule_hz je napisao/la:samo_lijevo
Prosle godine su igrali Metkovici, Bjelovar, Izvidjac i Bosna. Ove godine zele turnir sa 6 klubova. Koliko sam ja cuo to su Bosna, Izvidjac, Metkovic, Pick Szeged 2. Za ostale ne znam, nije ni ovo 100 % sigurno. Uzmi sa rezervom. Javim ako cujem nesto novo.

Aha, hvala na informacijama... Naravno sretno u novoj sezoni s novim-starim trenerom....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 14 avg 2015, 10:00

Antović trener, Omanović i Hadžić novi igrači

Iako još uvijek nije zvanično jasan status visočke Bosne u rukometnoj Premijer ligi BiH, Visočani su počeli pripreme za novu sezonu u kojoj vjeruju da će biti dio najelitnijeg razreda bh. rukometa...
"Odgovorno tvrdim da smo mi čisti u slučaju Hurem, i u slučaju žalbi RK Gradačac i RK Lokomotiva, a uskoro očekujemo i sjednicu Izvršnog odbora, koji će donijeti konačan sud. Ne zaboravite da je RK Bosna Visoko sezonu završila na sedmom mjestu i taj nam rezultat niko ne može osporiti." - kazao je na današnjoj pres-konferenciji Predsjednik UO RK Bosna Visoko Edin Bukva, te dodao:

"Sretan sam da smo za trenera doveli našeg proslavljenog stručnjaka Zdenka Antovića, koji se nakon drugo vremena vraća u klub. Ne treba previše trošiti riječi o njemu, a što se tiče igrača tu su sa nama Emir Omanović, lijevo krilo, te Ismar Hadžić na poziciji golmana. Moram istaći da smo imali mnogo problema sa dovođenjem igrača u klub, jer mnogi nisu vjerovali da smo ostali u Premijer ligi."

Trener Zdenko Antović, nakon, kako kaže, tačno osam godina i deset mjeseci, vraća se u svoj matični klub, iako se prije neki dan bio dogovorio sa RK Čelik, gdje je trebao biti sportski direktor, to se ipak neće desiti i on će sjesti na klupu Visočana. O ambicijama i rezultatima kluba, ne želi previše govoriti.

"Drago mi je da sam ponovo u Bosni i to nakon tako dugo vremena. Zahvalio bih se Upravnom odboru na povjerenju i nadam se da ću uspjeti opravdati. Što se tiče ekipe znate u kakvoj smo situaciju, a kada se završi ovaj proces našeg statusa i kada krene Premijer lige BiH, tek nakon tri-četiri kola vidjet ćemo snage ekipa i onda ćemo postaviti realne ambicije. " - riječi su Zdenka Antovića, čija ekipa će trenirati dva puta dnevno, a od prijateljskih mečeva igrat će prvo protiv RK Dobrinjac, a nakon toga i protiv reprezentacije Saudijske Arabije, te će putovati u Metković. Osim toga Visoko će krajem mjeseca biti domaćin Turnira šampiona na kojem će učestvovati - Krško (Slovenije), Metković (Hrvatska), Aranđelovac (Srbija), te Izviđač, Vogošća i Bosna V. (BiH).

Na pres-konferenciji obratila su se i nova imena - Omanović Emir i Hadžić Ismar, a konačan spisak pojačanja još uvijek nije gotov.

"Drago mi je da sam ponovo u Bosni nakon dvije godine u Vogošći. Zahvaljujem se prije svega treneru Senadu Skopljaku, ali i Vogošći na ukazanoj prilici. Sada je prilika za nove izazove. Ja sam dijete Bosne i drago mi je da ću ponovo nositi njen dres. Hvala Predsjedniku UO gospodinu Edinu Bukvi, kao i treneru Antoviću što su me pozvali da budem član ekipe i ja sam to rado prihvatio. Dat ću svoj maksimum i nadam se pomoći ekipi u ostvarenju ciljeva" - rekao je Omanović.

Hadžić je također ponikao u visočkoj Bosni, a nakon Bosne igrao je za imenjaka iz Sarajeva, te Vogošću i Dobrinjac.

"Jako je lijepo vratitii se gdje sam počeo. Vjerujem da mogu pomoći ekipi da ostvari što bolje rezultate i trudit ću se da pružim maksimum u svakom meču." - riječi su novog golmana Bosne.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 14 avg 2015, 10:39

Solidne ekipe, u svakom slucaju napredak u odnosu na proslu sezone.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 14 avg 2015, 10:54

Kako vidim, Bosna Visoko nije na spisku klubova za licenciranje što znaci da ce igrati Prvu ligu. Jel jug ili sjever?

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 14 avg 2015, 11:08

shaman7 je napisao/la:Kako vidim, Bosna Visoko nije na spisku klubova za licenciranje što znaci da ce igrati Prvu ligu. Jel jug ili sjever?
JUG
Nista od PL Velež .... Expres povratak Bosne u PL :)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 14 avg 2015, 11:42

Znači ipak ne ostaju u PL?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 14 avg 2015, 11:50

Ja samo kažem: Ako ne ostanu igraju JUG, jer su i prosli put igrali JUG kad su ispalil i expres povratak.
Po ovom iz Saveza ispade tako da ne igraju PL

http://rsbih.com/dokumenti/takmicenja/1 ... skarci.pdf

Možda po nekom mom razmisljanju da budu igrali zbog 17 ekipa zbog toga sto Borac nece igrati ligu, vec samo za prvaka razigravat s prvim ako se ne varam.... Da ne bi svako kolo jedna ekipa odmarala, haj' ga znaj....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 15 avg 2015, 11:38

Rule_hz je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:Kako vidim, Bosna Visoko nije na spisku klubova za licenciranje što znaci da ce igrati Prvu ligu. Jel jug ili sjever?
JUG
Nista od PL Velež .... Expres povratak Bosne u PL :)
Ma kakva PL , smiješno je na to pomisljati :D

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.