FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Evo citam na **** da bi mi jedini bili nosioci u drugom pretkolu,valjalo biti prvi.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
pokušaćemo.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Bez namjere da pokusam traziti alibi za eventualni poraz u derbiju ( iako sam uvjeren da nećemo izgubiti), moramo se ponasati gospodski. Ne kao pitice, prekucacemo, dupla kruna i slicno, pa onda lizati svoja g. o. v. n. a, u stilu "uvijek smo vjerovali" i sl. Znaci, do kraja nam trebaju jos tri boda da ostvarimo nas cilj- plasman u Europu. Citam kod pitica kako smo mi "mali" jer ne priznajemo da zelimo titulu. Naravno da zelimo, ali i ako je ne osvojimo necemo biti nezadovoljni. Hvala Bogu, igramo bez pritiska, a njima je sve samo ne svejedno. Upravo zbog toga ocekujem da Oda postavi pametnu formaciju i da cekamo "divove" (hihi) da sami naprave sansu pred svojim golom, ili kakvu kontru dobru idtrcati i zabiti u 90+...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Meni večeras matura a ja mislima na derbiju
Nikad neces biti prvak ti dok je Želje moje ljubaviiii
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
Riad Bajić - Glavni junak najljepše Željine priče
http://sportsport.ba/bh_fudbal/riad-baj ... ice/162082

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
FredPerry123
- Kontakt:
ekonomska?EdoMajka je napisao/la:Meni večeras matura a ja mislima na derbiju![]()
1921
gimnazijaFredPerry123 je napisao/la:
ekonomska?
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Gdje ima juga?pintol_TM87 je napisao/la:Nema jugAlikusa je napisao/la:Imal na skenderiji karata ?? hitno je
imas na grbavici do 18:00DzoleZeljo je napisao/la:Gdje ima juga?pintol_TM87 je napisao/la:Nema jugAlikusa je napisao/la:Imal na skenderiji karata ?? hitno je
I onda kada više ne bude me ovdje
Daju valja više karata po osobi? Rekao sam jaranu da mi uzme 5 za zapad 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Hvala puno za info po pitanju karata.
Joj ovih novinara. Kaze Odi , "Oda kazes da moze odluci"?
**** majku jadnu, pa zar ne zna osnovu pristojnosti. Starijem covjeku od sebe pricas na ti...
Joj ovih novinara. Kaze Odi , "Oda kazes da moze odluci"?
**** majku jadnu, pa zar ne zna osnovu pristojnosti. Starijem covjeku od sebe pricas na ti...
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 15 maj 2015, 16:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Daju, uzeo sam ja 9 karata danas na Grbavici...
bangara je napisao/la:Daju, uzeo sam ja 9 karata danas na Grbavici...
Hvala drug
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Njegov napredak je nevjerovatan, ako nastavi da trenira ovako i da se ponaša ovako kako se sad ponaša on bi mogao da napravi vrhunsku karijeru. Mislim da ce biti nemoguće da ga zadržimo i sljedece sezone jer se vec mnogi klubovi raspituju za njega. Pored toga što zabija golove, on asistira i saigracima, teško je odbrambenim igracima da ga cuvaju jer dosta učestvuje u samoj igri, vraca se po lopte, u utakmici protiv Borca je šprintao iz napada do naših 16 metara da bi zaustavio Subića, ali mora još da nauci da igra i sa desnom nogom i da se u nekim situacijama brže oslobađa lopte i onda ce biti zvijer od napadača..ZZtop10 je napisao/la:Riad Bajić - Glavni junak najljepše Željine priče
![]()
p.s. Riad Bajić
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
nije pod moranje, i mnogi baš veliki igrači su igrali izrazito jednom nogom. samo neka nastavi ovako i nema zime za njega, a bogami ni za nas sa njim.
Ma znam druže da nije pod moranje ali to bio bio dodatni plus za njega..ChWilla je napisao/la:nije pod moranje, i mnogi baš veliki igrači su igrali izrazito jednom nogom. samo neka nastavi ovako i nema zime za njega, a bogami ni za nas sa njim.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Bice i sutra karata bice i nas, samo bez panike i srkleta...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Svi ljevaci uvijek izgledaju kao izraziti ljevaci, mada to i nije toliko u suštini. Recimo Baja je sad asistirao Đelmiću desnom. Čini mi se da je ASISTIRAO I Eldaru protiv Zrinjskog desnom itd. Nijedan od golova nije dao lijevom na silu nego je bilo logično da puca lijevom. Npr i Mesiju spočitavaju da igra samo lijevom, ali frajer kad doda desnom to je perfektno i kad mora šutnitu desnom to je odlično. Naravno u fudbalu se uvijek vidi jača noga. MIslim da može bolje ali da i sada odlično igra desnom.Željooooo je napisao/la:Ma znam druže da nije pod moranje ali to bio bio dodatni plus za njega..ChWilla je napisao/la:nije pod moranje, i mnogi baš veliki igrači su igrali izrazito jednom nogom. samo neka nastavi ovako i nema zime za njega, a bogami ni za nas sa njim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.