FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
življenja i ponašanja.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nikad neces biti prvak ti dok je Želje moje ljubaviiii
http://sportsport.ba/bh_fudbal/riad-baj ... ice/162082
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
FredPerry123
- Kontakt:
ekonomska?EdoMajka je napisao/la:Meni večeras matura a ja mislima na derbiju![]()
Nikad neces biti prvak ti dok je Želje moje ljubaviiii
gimnazijaFredPerry123 je napisao/la:
ekonomska?
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Gdje ima juga?pintol_TM87 je napisao/la:Nema jugAlikusa je napisao/la:Imal na skenderiji karata ?? hitno je
imas na grbavici do 18:00DzoleZeljo je napisao/la:Gdje ima juga?pintol_TM87 je napisao/la:Nema jugAlikusa je napisao/la:Imal na skenderiji karata ?? hitno je
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Joj ovih novinara. Kaze Odi , "Oda kazes da moze odluci"?
**** majku jadnu, pa zar ne zna osnovu pristojnosti. Starijem covjeku od sebe pricas na ti...
bangara je napisao/la:Daju, uzeo sam ja 9 karata danas na Grbavici...
Hvala drug
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Njegov napredak je nevjerovatan, ako nastavi da trenira ovako i da se ponaša ovako kako se sad ponaša on bi mogao da napravi vrhunsku karijeru. Mislim da ce biti nemoguće da ga zadržimo i sljedece sezone jer se vec mnogi klubovi raspituju za njega. Pored toga što zabija golove, on asistira i saigracima, teško je odbrambenim igracima da ga cuvaju jer dosta učestvuje u samoj igri, vraca se po lopte, u utakmici protiv Borca je šprintao iz napada do naših 16 metara da bi zaustavio Subića, ali mora još da nauci da igra i sa desnom nogom i da se u nekim situacijama brže oslobađa lopte i onda ce biti zvijer od napadača..ZZtop10 je napisao/la:Riad Bajić - Glavni junak najljepše Željine priče
http://sportsport.ba/bh_fudbal/riad-baj ... ice/162082
![]()
p.s. Riad Bajić
Ma znam druže da nije pod moranje ali to bio bio dodatni plus za njega..ChWilla je napisao/la:nije pod moranje, i mnogi baš veliki igrači su igrali izrazito jednom nogom. samo neka nastavi ovako i nema zime za njega, a bogami ni za nas sa njim.
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Svi ljevaci uvijek izgledaju kao izraziti ljevaci, mada to i nije toliko u suštini. Recimo Baja je sad asistirao Đelmiću desnom. Čini mi se da je ASISTIRAO I Eldaru protiv Zrinjskog desnom itd. Nijedan od golova nije dao lijevom na silu nego je bilo logično da puca lijevom. Npr i Mesiju spočitavaju da igra samo lijevom, ali frajer kad doda desnom to je perfektno i kad mora šutnitu desnom to je odlično. Naravno u fudbalu se uvijek vidi jača noga. MIslim da može bolje ali da i sada odlično igra desnom.Željooooo je napisao/la:Ma znam druže da nije pod moranje ali to bio bio dodatni plus za njega..ChWilla je napisao/la:nije pod moranje, i mnogi baš veliki igrači su igrali izrazito jednom nogom. samo neka nastavi ovako i nema zime za njega, a bogami ni za nas sa njim.
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Alipasino, Amidzaa, ANamelessGhoul, Argentina, avalPacidoroP, b00t, BarbareZeljin, Belito, bvsic, Combattente87, DUVNO1921, ELDIABLO20, ExBlueone, Ferroviere1987, Grbavica786, grbavicka1921, Hamagara, HariTz, JimmyPage, Kockoglavi, Levin, Lynx, mnon46, MrkiMedo, NazorUso, OzmoodPinglewood, PeppermintSA, perodeformero, Redfire16, ristagrad, samoposmatram, Shategabri, StarmoCity, Stole, Svire, TvrtkoPrvi, ubipara, Vanja8, WeekendOffender, zastitaIdentiteta, zeljovolimte i 421 gost.