corleone87 je napisao/la:![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
corleone87 je napisao/la:![]()
Jedan od komentara kaze- provokacija ,Sarajevu nema ko da pozeli srecu,jer nemaju reprezentativacabrile je napisao/la:Dovoljno je reci ZELJOSouthboy je napisao/la:Hvala Dzeki,Visci,Coci,Šehi,Adilovicu,Štilicu koji su pruzili podrsku nasim ratnicima za derby i navodno obecali im premije za pobjedu.Takodje,poslali su znacajnu donaciju za omladinski pogon..to je plavo srce sto nas sve spaja.
PLAVA PORODICA..
bravo braco manijaci pomazite seJoseeMourinho je napisao/la:ako ko ima od manijaka da zivi u hrvatskoj a ne moze gledat tekmu nek se javi da mu dam hd link arene5, jbg za ostale koji nisu krvatine mogu pomoc, pokuso sam al nema sanse
nadam se da ce vam neko sutra napraviti stream
De bolan sta cemo mi dijaspora. Proveo sam citav dan po onom tivi.ba i trazeci arene po netu. Mozak me boliJoseeMourinho je napisao/la:ako ko ima od manijaka da zivi u hrvatskoj a ne moze gledat tekmu nek se javi da mu dam hd link arene5, jbg za ostale koji nisu krvatine mogu pomoc, pokuso sam al nema sanse
nadam se da ce vam neko sutra napraviti stream
hvalafelix54 je napisao/la:nisam navijac zelje, al kako bi volio samo da ih sutra otresete bas bi mi onda dusa bila na mjestuuglavnom sretnoo
Sa tim rezultatom bi morali dobiti i naredne dvije tekme, dok sa rezultatom 0:2 možemo zadnju tekmu i x odigrati i šampioni smo..Van Klomp je napisao/la:Neka bude 0:1, tako vise boli... I to pred kraj tekme, kao Zuban nekada...
Nek bude Zoki 2xElegant je napisao/la:Zoki i Baja,miretm je napisao/la:Nek bude 0-2![]()
Ako moze ona BICE ZELJO OPET SAMPIONChWilla je napisao/la:može i muzička
Trenutno korisnika/ca: Beli98, ELDIABLO20, voltron30 i 47 gostiju.