FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

shzna
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la shzna » 16 maj 2015, 10:15

SKAČI, NE POZIRAJ, LOMI TRIBINU. SVE ZA NAŠEG ŽELJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :opaopa: :opaopa:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 16 maj 2015, 10:20

Neka ga puši malooo sarajevooo, namaaa je ŽELJOO svetinjaa jedinaaaaaaaaaaaa !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 16 maj 2015, 10:28

"Ni sam mogao spavati citavu noc vec od 7 sam budan za da pojedemo pitske pitarska! Manijaci sa vama sam! Urdinov celi zivot Manijac. U kosti momci mojjjj!!!!! "

Yani Urdinov na fb

:opaopa:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 16 maj 2015, 10:28

corleone87 je napisao/la:"Ni sam mogao spavati citavu noc vec od 7 sam budan za da pojedemo pitske pitarska! Manijaci sa vama sam! Urdinov celi zivot Manijac. U kosti momci mojjjj!!!!! "

Yani Urdinov na fb

:opaopa:

preduhitrio si me :D

yani manijak pravi
1921 !
05.06.1998

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 16 maj 2015, 10:30

Kakav gigant :lol: :lol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 maj 2015, 10:31

realno danas su nam nasa djeca nazalost teret jer oni ce se voditi emocijama jer su i oni donedavno s nama navijali i dohvacali lopte,znaju sta znaci ova utakmica u ovom gradu,ne mislim na rezultat vec sve sto prati ishod derbija.Placenicima je svejedno oni ce igrati za plate i premije...

Obraduj nas Željo!

P.S.

Yani nije normalan :thumbup:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 maj 2015, 10:34

Veceras slavimo. :opaopa:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 16 maj 2015, 10:45

Ima da nas čuju braća iz nebeskog kopa !

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 16 maj 2015, 10:51

corleone87 je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Derbi je derbi...
Neizbježno nosi nervozu i euforiju. Kako se približava, raste želja za pobjedom. U velikoj želji obično napuštamo svijet realnosti i ulazimo, svako u svoju galaksiju.
Ipak,ne možemo bas odlijepiti...
Na kraju,ovo je samo jedna u nizu utakmica. Jedan u nizu debija...
Ne smijemo se odvajati od osnovne ideje i osnovnog cilja.
Nama je presudno važno da u preostale tri utakmice osvojimo tri boda. Tako i matematički obezbjedjujemo igranje evropskih utakmica. Najbolje bi bilo da ta tri boda uzmemo danas. U tom slučaju postajemo i ozbiljni kandidati za titulu. Ali,ni bilo koji drugi rezultat u biti ne ugrožava našu osnovnu misiju.
Ne smijemo stvari vaditi iz konteksta. Sad smo tu,bod manje od prvog i ravnopravno ulazimo u završnicu.
Odakle smo krenuli? Kako smo krenuli?
Kao da nekom u utrci na što metara date prednost od pedeset metara. U tolikoj prednosti je na početku bio naš današnji konkurent.
Nikad,ali baš nikad tokom prvenstva, nisu nas smatrali konkurentom.
A i kako bi...oni kupe reprezent. Makedonije, naprave predstavu, cirkus...mi prebacimo Baju iz juniora u prvi tim.
Oni kupe reprezent. Sirije, najavljuju ga po godine,opet predstava,opet cirkus...mi prebacimo Memiju iz juniora.
Oni kupe reprezent. Bih, Alispahica, jede djecu,opet poznati cirkus...mi iz kadeta prebacimo Amira.
Oni kupe reprezent. Hrvatske,mi prebacimo Dzenisa iz juniora. ..
E došlo vrijeme kad ne mogu pobjeći od toga da smo im ozbiljan konkurent u borbi za vrh tabele. I nije im nimalo lako.
U ovakvoj konstelaciji odnosa,današnji eventualni neuspjeh za njih bi bio katastrofa. Za nas, nikako.
Samo je važno da naša ekipa odigra hrabro i borbeno.I to je to. Ništa dalje i nista vise.
:thumbup:
I onda počnu kupovati utakmice, sudije i opet ništa.
Daju premije Čeliku, Veležu, Slobodi, J.e.b.e.n.o.m Travniku, i opet ništa.
Daju protivničkim igračima pare ,.....
Al hebe ih jedno: NAS NE MOGU KUPITI!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 16 maj 2015, 10:52

Daj zaigraj zapleši na terenu i zabij tom kretenu da bude ludnica.. 1921
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

flwz
Kontakt:

Post Postao/la flwz » 16 maj 2015, 10:58

Nisam propustio derbi fakat ne pamtim, a bas na ovaj ne mogu da dodjem jer nisam u Sarajevu, cak nisam ni u Bosni tako da ne postoji ni teoretska sansa da budem tu. Kakav sam ja peh i na kakav derbi nogom ne mogu krociti...

Momci molim vas, sta god bilo nase momke MORATE podrzati najbolje sto mozete, grla pocjepajte, dlanovi nek se zapale. Zelim da vas cujem do hebenom Minhena. :D
Zeljeznicar 1921

One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 16 maj 2015, 11:09

Gaziiiiiiiiiiiiiiiiii u kosttttttt
Zeljeznicar! 1921 !

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 16 maj 2015, 11:14

[youtube][/youtube]

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 16 maj 2015, 11:18

A pehari su tu...
Jači od ratova, režima i partija. 1921

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 16 maj 2015, 11:43

Ako ne izdrzim danas jer mi je hercika slaba halalosum za Zelju.Moram doktoru po bobe inace belaj.Gazi umjetni klub bez emocija gazi placenike.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 16 maj 2015, 11:43

Vakat krenuti lagano.. :salut:

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 16 maj 2015, 11:47

Kako prepoznat pitara u gradu.Utrpan dres do guzova.Amidza naredio.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 16 maj 2015, 12:00

Evo i ja da napisem koju pred odlazak u kafanu. :)

Momci, molim Vas, tko je god naumio da ode gore, NEKA NAVIJA 90 min. Idemo momcima pruziti toliko podrsku da se njihovi useru od straha. ZAPAD I JUG moraju postoci sihronizaciju, a iskreno koliko su raja nabrija i da posto se vec ovdje po kafana navija, ocekujte ludnici na tribimama. IGraci ce ostaviti srce na terenu, pa sta BOg da!

Takoder, apelovao bih na ove navijace sa bakljama. NEMOJTE MOLIM VAS PALITI BAKLJE KADA NASI IMAJU TERENSKU INCIJATIVU. PRotekli par derbija Ste "smo" znali sjebati igrace kada se napravi taj kratki prekid, zato sada, ako gola ne bude do odredene minute, tj ako bas morate sa bakljadom, radije je pravite ako nas oni stisnu.

U njihovim ocima oni su vec osvajaci. Sto je veoma dobro za nas. Derbi ce se pratiti sirom Balkana, tako svi u jedan glas...

FORZAAAAAAAAA ZELJOOOOOOOOOOOOOOOOO

[youtube][/youtube]

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 16 maj 2015, 12:04

Zakon veliki brojeva i Amarova prica o istom, konstantno mi se vrti u glavi. Na nasoj je strani!

U boljoj smo formi, Sarajevo igra jako lose i sa ovolikim problemima u odbrani imamo dobre sanse za pobjedom.

Cujemo se nekad navecer, ili sutra tokom dana. Sve zavisi. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 16 maj 2015, 12:05

Na face tv imate face to face zanimljivu emisiju pred derbi
Jači od ratova, režima i partija. 1921

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 48 gostiju.