To brate, hvala ti![/quote]
Nista, brate
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Eh hvala družearelinho je napisao/la:Ne smije zatvoriti ulicuFaraonTM je napisao/la:Raja ako niste otišli treba mi informacija, da li je Alipašina zatvorena radi kortea ili se može proći? Ili da idem tamo pored groblja ako je zatvorena...
Kontam da tamo negdje na Koševskom ili Ciglanama ostavim auto pošto sam kratak sa vremenom nemam ga nigdje dalje ostaviti pa doći.slobodno mozes proci
Željooooo je napisao/la:Damir (op.a Kojašević) je dobar momak, družimo se ovdje a ja mu pričam kakav je osjećaj osvajati titule. Svake noći me nazove ja mu ispričam kako je osvojiti titulu i onda on ide na spavanje i sanja o tome'' kaže raspoloženi Bekrić...flwz je napisao/la:Imal sta od Bekrica pred derbi?
tabak efendija nije prof.vjeronauke,afera centotrans ako ti je poznato ,imao benz.pumpu gore u radovlju pa mu je oduzeli,ima nas još iz visokogstruja je napisao/la:Ide kralju sigurno 20 momaka iz Visokog i naravno @likuša koja nam je svima vođa![]()
A za tog profesora ti ne znam ko je, znam par profesora vjeronauke al' tog ne znam
tabak efendija nije prof.vjeronauke,afera centotrans ako ti je poznato ,imao benz.pumpu gore u radovlju pa mu je oduzeli,ima nas još iz visokogstruja je napisao/la:Ide kralju sigurno 20 momaka iz Visokog i naravno @likuša koja nam je svima vođa![]()
A za tog profesora ti ne znam ko je, znam par profesora vjeronauke al' tog ne znam
Hvala, ziv i zdrav bioDANTES je napisao/la:želim vam pobjedu i titulu...
DANTES je napisao/la:želim vam pobjedu i titulu...
NemaDANDY je napisao/la:Ima li prenos na bh areni
http://sportstreamtv.net/id.php?channel=2 samo arena 5DANDY je napisao/la:Ima li prenos na bh areni

Hoce DrinuSaurman je napisao/la:Hoće li neko od ovih naših hadalja prenositi derbi, BHT ?
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras i 7 gostiju.