Damir (op.a Kojašević) je dobar momak, družimo se ovdje a ja mu pričam kakav je osjećaj osvajati titule. Svake noći me nazove ja mu ispričam kako je osvojiti titulu i onda on ide na spavanje i sanja o tome'' kaže raspoloženi Bekrić...flwz je napisao/la:Imal sta od Bekrica pred derbi?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- SarajlijaTM
Sad prodjoh pored vilsa,vec iglu baciti ne mozes,sje.bat ce se kone opasno. Bice gusto,bice 0:2
Dzaba..ima ovaj kanal neki za premier ligu sto se ne placa.[/quote]
To brate, hvala ti![/quote]
Nista, brate
evo i dokaz

To brate, hvala ti![/quote]

Nista, brate

Eh hvala družearelinho je napisao/la:Ne smije zatvoriti ulicuFaraonTM je napisao/la:Raja ako niste otišli treba mi informacija, da li je Alipašina zatvorena radi kortea ili se može proći? Ili da idem tamo pored groblja ako je zatvorena...
Kontam da tamo negdje na Koševskom ili Ciglanama ostavim auto pošto sam kratak sa vremenom nemam ga nigdje dalje ostaviti pa doći.slobodno mozes proci

@mumin
Ide kralju sigurno 20 momaka iz Visokog i naravno @likuša koja nam je svima vođa

A za tog profesora ti ne znam ko je, znam par profesora vjeronauke al' tog ne znam

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Željooooo je napisao/la:Damir (op.a Kojašević) je dobar momak, družimo se ovdje a ja mu pričam kakav je osjećaj osvajati titule. Svake noći me nazove ja mu ispričam kako je osvojiti titulu i onda on ide na spavanje i sanja o tome'' kaže raspoloženi Bekrić...flwz je napisao/la:Imal sta od Bekrica pred derbi?

Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
Ide kralju sigurno 20 momaka iz Visokog i naravno @likuša koja nam je svima vođa
A za tog profesora ti ne znam ko je, znam par profesora vjeronauke al' tog ne znam
[/quote]
tabak efendija nije prof.vjeronauke,afera centotrans ako ti je poznato ,imao benz.pumpu gore u radovlju pa mu je oduzeli,ima nas još iz visokog
visoko i okolina vazda plavi bili

tabak efendija nije prof.vjeronauke,afera centotrans ako ti je poznato ,imao benz.pumpu gore u radovlju pa mu je oduzeli,ima nas još iz visokog

visoko i okolina vazda plavi bili
- samo_lijevo
- Kontakt:
tabak efendija nije prof.vjeronauke,afera centotrans ako ti je poznato ,imao benz.pumpu gore u radovlju pa mu je oduzeli,ima nas još iz visokogstruja je napisao/la:Ide kralju sigurno 20 momaka iz Visokog i naravno @likuša koja nam je svima vođa![]()

visoko i okolina vazda plavi bili[/quote]
To je vrlo upitno.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
tabak efendija nije prof.vjeronauke,afera centotrans ako ti je poznato ,imao benz.pumpu gore u radovlju pa mu je oduzeli,ima nas još iz visokogstruja je napisao/la:Ide kralju sigurno 20 momaka iz Visokog i naravno @likuša koja nam je svima vođa![]()

visoko i okolina vazda plavi bili[/quote]
Sretno nam danas....Bosna cijela PlavoBijela!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Ima li neko neki stream, hitno je :/
- storm_raider
- Kontakt:
Braco, posaljite mi link.. nisam u gradu, pa necu moci ici na tekmu. Poslao sam dostojnu zamjenu. 

Sport je lijek za tijelo i duh.
Hvala, ziv i zdrav bioDANTES je napisao/la:želim vam pobjedu i titulu...

DANTES je napisao/la:želim vam pobjedu i titulu...

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- storm_raider
- Kontakt:
Ima li prenos na bh areni
Re: RE: Re: FK Željezničar
NemaDANDY je napisao/la:Ima li prenos na bh areni
Jači od ratova, režima i partija. 1921
- Sarajevo29
- Kontakt:
http://sportstreamtv.net/id.php?channel=2 samo arena 5DANDY je napisao/la:Ima li prenos na bh areni
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du
Hoće li neko od ovih naših hadalja prenositi derbi, BHT ?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Copa90 je tu. (momak napred u plavoj majici)

"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Napaceni87, Sarun i 57 gostiju.