Tuzlaci, cekamo vas sa Babom Husrefom, ali da mi prvo rijesimo Vitez
#jos #dvije
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hilmaga, pojasni malo, za nas koji nismo bili tu... Znas da se tvoje misljenje cijeni ovdje.hilmo je napisao/la:Nije ovo više za mene.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kralju i tebi i tvojima, bujrum na Kosevo 30. maja da proslavimo to aBd. Kako god, bolje mi, nego naše komšinice. Hehe. Pozzsssloboda je napisao/la:Sportski pozdrav od Fukare iz Tuzle svim navijačima Sarajeva .Mislim da ste danas napravili veliki korak do titule iskreno vam zelim da i osvojite naravno .Kao što vam je naš direktor gigant Azmir Husic pozelio da osvojite titulu najvise ste ulozili u ekipu i trenutno ste najjači najvise vi zasluzujete ,ne sumnjam da će te nasu dragu BiH predstaviti u najboljem svjetlu ako Bog da pa i do lige prvaka što da ne.Čestitke još jednom na današnjem rezultatu eto ako dozvolite da kazem i mi smo vam pomogli uzeli smo bod na grbavici, a sto se mene lično tiče ja sam vam halalio 3 boda zadnje kolo da proslavite pred punim koševom.Ako treba našima nek Azmir i Husref naredi da se sklanjaju
,sala mala .pozdrav jos jednom
Dulja im je guzove pomijero na desnoj strani prosli derbi. Falio je danas jbg.simon je napisao/la:Sa kakvim smo sastavom istrcali jos su i dobro odigrali, nevjerovatno koliko su falili Radovac i Duljevic.
Navijanje odlicno i strasna koreografija, istok strasan
ma koliko znam neki njiihov zalutaoemir18 je napisao/la:Sta bi ono na istoku?
E svasta,opet picuni bacaju baklje na nase,a policija nista,dokle viseTHEC je napisao/la:ma koliko znam neki njiihov zalutaoemir18 je napisao/la:Sta bi ono na istoku?
Dogovor navijaca i igraca, razlog su vjerujem one rasprave ispred sjevera nakon onih kikseva.emir18 je napisao/la:E svasta,opet picuni bacaju balje na nase,a policija nista,dokle viseTHEC je napisao/la:ma koliko znam neki njiihov zalutaoemir18 je napisao/la:Sta bi ono na istoku?
Istoku svaka cast,odlicini su bili.
Ali jedno nmg da shvatim zasto igraci nisu dosli da se pozdrave
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.