FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Blijedo vala, tanko ma moze se komotno rec lose za derby susret (ocekivano s obzirom na sve okolnosti), oslabljeni izborismo solidan rezultat protiv jedinog konkurenta za trofej, kiksalo se (blaze receno) ali na korak smo blizi tituli. Bitna utakmica iza nas, nastvalja se i dalje taj pritisak i borba sve do sljedece pa nakon toga i do one konacne u 30. kolu, tesko je, tesko je i vremenski po ovom suncu igrat, ali usitnilo je i treba sad jos vise potegnut u finishu i uzet naslov.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Solidna utakmica i ako je 0:0, imalo se sta vidjeti. Remi realan, mada ne bi bilo nezasluzeno i da smo dobili. Sudija dobar, mozda par nedosudjenjih prekrsaja, ali ok. Navijaci na tribinama, kapa dole za HZ. Znate da sam ih milion puta kritikovao, ali danas su ponizili komsije u svakom pogledu. Posjeta i vise nego dobra, iznenadio sam se zaista. Pokazali se jos jednom da imamo puno, puno vise navijaca nego oni.
Posebno kapa dole ta Gojka. Ova liga nije iznjedrila kvalitetnijeg igraca (Dzeku i Modrica ne racunam jer nisu nastali u ovoj ligi samo su je usput malo igrali). USTATI PA RECI GOJKO CIMIROT!!!
Posebno kapa dole ta Gojka. Ova liga nije iznjedrila kvalitetnijeg igraca (Dzeku i Modrica ne racunam jer nisu nastali u ovoj ligi samo su je usput malo igrali). USTATI PA RECI GOJKO CIMIROT!!!
Sportski pozdrav od Fukare iz Tuzle svim navijačima Sarajeva .Mislim da ste danas napravili veliki korak do titule iskreno vam zelim da i osvojite naravno .Kao što vam je naš direktor gigant Azmir Husic pozelio da osvojite titulu najvise ste ulozili u ekipu i trenutno ste najjači najvise vi zasluzujete ,ne sumnjam da će te nasu dragu BiH predstaviti u najboljem svjetlu ako Bog da pa i do lige prvaka što da ne.Čestitke još jednom na današnjem rezultatu eto ako dozvolite da kazem i mi smo vam pomogli uzeli smo bod na grbavici
, a sto se mene lično tiče ja sam vam halalio 3 boda zadnje kolo da proslavite pred punim koševom.Ako treba našima nek Azmir i Husref naredi da se sklanjaju
,sala mala .pozdrav jos jednom
Zadnja izmjena: sssloboda, dana/u 16 maj 2015, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
Motam pohvaliti Kovacevica koji je po meni odlicno odigrao na stoperskoj poziciji i sto se mene tice mogao bi tu ostati.
Igra osrednja,rezultata kraj realan,Delac izvadio na kraju.
Najivanje u prvo nikad losije,u drugog se popravili..mogu Horde to puno bolje,koreografija strasna.
Najivanje u prvo nikad losije,u drugog se popravili..mogu Horde to puno bolje,koreografija strasna.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Na kraju kad skontam vidjelo se da su nasi u drugom poluvremenu isli samo na to da ne izgube sto mi se nije svidjelo jer smo njima dali da drze loptu i pokusavaju napasti, al eto bitno je bilo ne izgubiti pa na kraju nmg biti toliko nezadovoljan, i da ova utakmica je takodjer pokazala da mi dobar remont moramo na ljeto imati, previse je igraca koji zive nesportski zivot sto se moglo vidjeti danas da su mnogi bez daha ostali u drugom poluvremenu
Pyro is not a crime !
Zbog Gojka vrijedi platiti skupo kartu!!!
Svaka mu cast majke mi...
A Kovacevic je takodje bio solidan, treba dobijati vise prilike da bi stvorio tu rutinu igranja, cime bi dobio na sigurnosti
Svaka mu cast majke mi...
A Kovacevic je takodje bio solidan, treba dobijati vise prilike da bi stvorio tu rutinu igranja, cime bi dobio na sigurnosti
Kralju i tebi i tvojima, bujrum na Kosevo 30. maja da proslavimo to aBd. Kako god, bolje mi, nego naše komšinice. Hehe. Pozzsssloboda je napisao/la:Sportski pozdrav od Fukare iz Tuzle svim navijačima Sarajeva .Mislim da ste danas napravili veliki korak do titule iskreno vam zelim da i osvojite naravno .Kao što vam je naš direktor gigant Azmir Husic pozelio da osvojite titulu najvise ste ulozili u ekipu i trenutno ste najjači najvise vi zasluzujete ,ne sumnjam da će te nasu dragu BiH predstaviti u najboljem svjetlu ako Bog da pa i do lige prvaka što da ne.Čestitke još jednom na današnjem rezultatu eto ako dozvolite da kazem i mi smo vam pomogli uzeli smo bod na grbavici, a sto se mene lično tiče ja sam vam halalio 3 boda zadnje kolo da proslavite pred punim koševom.Ako treba našima nek Azmir i Husref naredi da se sklanjaju
,sala mala .pozdrav jos jednom
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Sa kakvim smo sastavom istrcali jos su i dobro odigrali, nevjerovatno koliko su falili Radovac i Duljevic.
Navijanje odlicno i strasna koreografija, istok strasan
Ti si opet šampion !
Dulja im je guzove pomijero na desnoj strani prosli derbi. Falio je danas jbg.simon je napisao/la:Sa kakvim smo sastavom istrcali jos su i dobro odigrali, nevjerovatno koliko su falili Radovac i Duljevic.
INVAZIJA U VITEZ!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Sta bi ono na istoku?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
ma koliko znam neki njiihov zalutaoemir18 je napisao/la:Sta bi ono na istoku?
Pyro is not a crime !
E svasta,opet picuni bacaju baklje na nase,a policija nista,dokle viseTHEC je napisao/la:ma koliko znam neki njiihov zalutaoemir18 je napisao/la:Sta bi ono na istoku?
Istoku svaka cast,odlicini su bili.
Ali jedno nmg da shvatim zasto igraci nisu dosli da se pozdrave
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 16 maj 2015, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
Remi na kraju najrealniji rezultat. Gojko me odusevljava svaku utakmicu sve vise, pozitivno me iznenadio i Kovacevic koji je na stoperu odlican bio. Kod kona je ona mala 18-ka najbolji igrac ubjedljivo, na Radovca me malo podsjeca. Onaj na istoku je dobio svoju porciju. haha 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dogovor navijaca i igraca, razlog su vjerujem one rasprave ispred sjevera nakon onih kikseva.emir18 je napisao/la:E svasta,opet picuni bacaju balje na nase,a policija nista,dokle viseTHEC je napisao/la:ma koliko znam neki njiihov zalutaoemir18 je napisao/la:Sta bi ono na istoku?
Istoku svaka cast,odlicini su bili.
Ali jedno nmg da shvatim zasto igraci nisu dosli da se pozdrave
Ti si opet šampion !
Kako skontase onog na istoku? 
Što se nas tiče nek Husref vam pusti 3 boda,samo da sj*bemo štrumfove plave i da nas se sjete za onaj Leotar i puštena tri boda.Sretno u nastavku.
PS. velež je pao
PS. velež je pao
Pobjeda je bolja od orgazma!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Pogrijesio sam glede nasih danasnjih protivnika, mislio sam da su puno tanji. Inace danas su solidno odigrali, iako nedovoljno agresivni obzirom da im je trebala pobjeda i da smo mi igrali desetkovani. Da ih ne falim vise meni su bili bitni samo danas i kad smo ih pobijedili u gostima ove sezone. Osjecam se duzan cestitati na dobroj partiji igracima i navijacima danasnjeg protivnika. A isto tako se osjecam duzan SRDACNO pozdraviti sve navijace Zeljeznicara koji vise na temi FKS i pisu razne uvrede, gluposti i vrijedjanja na racun naseg kluba (cesto nesankcionirani) i da im cestitam debeo ulazak u drugu deceniju bez uspjeha na AFH. Da o njihovom terenu ne govorim, drugim rijecima sad se vec moze govoriti o KOMPLEKSIMA mozete ga loma iz donje pipe
znam da citate ovo kompleksasi MALENI

Ma ja ću zdravlje izgubiti sa našim Sarajevom, danas sam se od neke nervoze tresao cijelu utakmicu, kupim onaj sok i ne mogu slamku da ubodem gdje treba.belosevic28 je napisao/la: Hilmaga, pojasni malo, za nas koji nismo bili tu... Znas da se tvoje misljenje cijeni ovdje.
Sačekat ću snimak pa ću malo o igri i ostalom, još nisam skroz došao sebi.
Ali u jedno sam siguran, ako nas danas ovako desetkovane i van forme nisu dobili, Bogami, neće još zadugo.
Mi smo danas izgubili velikog igrača i zadugo nekog sličnog nećemo imati. Gojko Cimirot, ako se do sad nije prodao danas jeste definitivno. Po trojicu na leđima nosi i opet ne izgubi loptu, čuvajući loptu u svom posjedu obiđe pola terena.
Bravo Gojkara naš!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: bordospartanac i 12 gostiju.