hajmooo
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Izgleda da si u pravu..nisam razmisljao o tomeGrima je napisao/la:Mislim da ce se Sevilla radije fokusirati na osvajanje Evropa lige, koja ih vodi direktno u Ligu prvaka iduće godine. Nego nadanja da ce Valencia kiksati, i rizikovanju da se igraci povrijede...
orbit je napisao/la:
hajmooo![]()
Glavni tipovi 1/2, nisam znao da Sevilla ide direktno u LP kada osvoji El, zbog toga su danas igrali nezainteresovano.exorciiist je napisao/la:Atletico Madrid-Barcelona
Barcelona u ovoj utakmici ima meč loptu za osvajanje Primere, i mislim da će je danas maksimalno iskoristiti. Katalonci se u ovoj utakmici neće morati štediti jer finala Kupa kralja i LP igraju krajem ovog mjeseca i početkom juna tako da danas mogu bez problema igrati u punoj snazi.
Atletico se nalazi na 3. poziciji i mislim da će je zadržati do kraja sezone, tako da im ova utakmica ne predstavlja veliki značaj i svejedno im je ko je prvak sve dok to nije Real Madrid. Zbog toga prednost dajem Barceloni i mislim da bi danas mogli proslaviti titulu.
Glavni tip: pik 2 1.48
tip 2: gost zabija gol u oba poluvremena 2.81
tip 3: h1:0 3.25
tip 4: over 2.5 1.84
Sevilla-Almeria
Sevilla mora pobijediti Almeriu i Malagu u sljedećem kolu i čekati kiks Valencie kako bi se nadali 4. mjestu koje vodi u kvalifikacije za LP. Na svom terenu su jedna od najboljih ekipa u ligi i u odličnoj su formi. Sa druge strane Almeria je u užasnoj formi i od zadnjih 5 utakmica u gostima svih 5 su izgubili uz gol-razliku 1:12. Mislim da će Sevilla pokazati svoju pravu snagu i danas bi Almeria mogla opasno nastradati.
Glavni tip: h0:1 1.74
tip 2: 1/1 1.76
tip 3: h0:2 2.77
tip 4: jedan tim ne daje gol i over 2.5 4.34
I evo jedna (sigurna) kvota 2:
Barcelona daje gol
Valencia daje gol
Anderlecht daje gol
Sevilla-Almeria 1
Midtylland daje gol
2.18
Sretno svima koji isprate!![]()
2-4Damsi je napisao/la:Danas u nove pobjede
Swansea-Man City pm3 (1,98)
Valencia - Celta Vigo 1 (1,55)
Atalanta - Genoa ps1 (1,60) probati i pm3 (2,08)
Cl. Brugge - Gent pm3 (2,01)
Anderlecht - Standard 1 (1,65)
Espanyol - Real Madrid 2 (1,45)
Sorry, nemam vremena pisati analizu parova. Sretno svima danas
Laganih 6:1 al džabe kad ubacim još neke gluposti.gonzales je napisao/la:20:45 Kanada - Rusija (finale, Češka)
Tip: 1 @1,70
Kanada ima mogućnost da osvoji i dodatni bonus od 1.000.000€. To je bonus ako neka reprezentacija ostvari sve pobjede na prvenstvu. Motivacije im neće nedostajati, to je sigurno.
gonzales je napisao/la:Laganih 6:1 al džabe kad ubacim još neke gluposti.gonzales je napisao/la:20:45 Kanada - Rusija (finale, Češka)
Tip: 1 @1,70
Kanada ima mogućnost da osvoji i dodatni bonus od 1.000.000€. To je bonus ako neka reprezentacija ostvari sve pobjede na prvenstvu. Motivacije im neće nedostajati, to je sigurno.

Rezultat: 2:1gonzales je napisao/la:16:00 Ural Ekaterinburg - Dinamo Moskva
Tip:1X @1,90
ili sigurnija opcija
Ural Ekaterinburg - Dinamo Moskva
Hendikep 2:0
Tip:1 @1,34
WWIN
Dinamo ima neke probleme u klubu, dosta igrača ne želi da produži ugovore (Kuranyi, Granat, Jusupov).
Denisov izbačen iz tima zbog sukoba sa trenerom, a glavna zvijezda Kokorin totalno van forme. U prošlom kolu Dinamo igrao mršavih 0:0 na domaćem terenu sa posljednjom ekipom na tabeli.
Uralu bodovi potrebni za ostanak u ligi. Mislim da mogu izvući barem remi, a u najgorem slučaju će izgubiti sa jednim golom razlike.
Sretno
Forum je na aparatima, idemo ga oživiti.
Prošao tiket.Willy je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.