Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Poslije duže vremena da probamo nešto od igrača, fina ponuda u Premieru...
C.Brewer vise od 10,5 koševa
D.Howard više od 13,5 skokova
J.Harden više od 7,5 asistencija
B.Griffin više od 25,5 koševa
C.Paul više od 20,5 koševa
N.Milutinov više od 8,5 koševa
B.Marjanović više od 11,5 koševa
R.Fernandez više od 13,5 koševa
C.Brewer vise od 10,5 koševa
D.Howard više od 13,5 skokova
J.Harden više od 7,5 asistencija
B.Griffin više od 25,5 koševa
C.Paul više od 20,5 koševa
N.Milutinov više od 8,5 koševa
B.Marjanović više od 11,5 koševa
R.Fernandez više od 13,5 koševa
Mislim da ce se Sevilla radije fokusirati na osvajanje Evropa lige, koja ih vodi direktno u Ligu prvaka iduće godine. Nego nadanja da ce Valencia kiksati, i rizikovanju da se igraci povrijede...
evo da i ja kazem sta cu igrati na Real - Olympiakos , pa ako nekome pomogne
Printezis (12,5) - vise ... protiv CSKA je isao preko , a CSKA je odbranu bazirala na branjenju reketa. Ovu utakmicu ne vjerujem da ce Real igrati neku posebnu odbranu na bilo kome , niti ce braniti reket - a pustati sut ... iz tog razloga mislim da bi dosta loptu trebalo ici na njega - a sigurno ce imati i veliku minutazu
Dunston (6,5) - vise ... isto kao i za Printezisa , mislim da centri Reala fizicki nisu u stanju da zaustave Dunstona da ubaci barem 8 koseva - a minutaza ce mu isto tako biti velika - osim u slucaju da ne napravi previse licnih gresaka
Printezis (12,5) - vise ... protiv CSKA je isao preko , a CSKA je odbranu bazirala na branjenju reketa. Ovu utakmicu ne vjerujem da ce Real igrati neku posebnu odbranu na bilo kome , niti ce braniti reket - a pustati sut ... iz tog razloga mislim da bi dosta loptu trebalo ici na njega - a sigurno ce imati i veliku minutazu
Dunston (6,5) - vise ... isto kao i za Printezisa , mislim da centri Reala fizicki nisu u stanju da zaustave Dunstona da ubaci barem 8 koseva - a minutaza ce mu isto tako biti velika - osim u slucaju da ne napravi previse licnih gresaka
Zadar - Rijeka 1 @16.5 [LIVE]
Trenutni rezultat: 0-1
Nešto je bilo mutno oko ove utakmice što se sudaca tiče.. Pričalo se o tome. Evo vidim da je rijeka povela u 45+1. Moguće da odrađuju prijelaz, na par markica isplatilo bi se pokušat. Zadar u borbi za opstanak, Rijeci ne trebaju bodovi. Sretno.
Trenutni rezultat: 0-1
Nešto je bilo mutno oko ove utakmice što se sudaca tiče.. Pričalo se o tome. Evo vidim da je rijeka povela u 45+1. Moguće da odrađuju prijelaz, na par markica isplatilo bi se pokušat. Zadar u borbi za opstanak, Rijeci ne trebaju bodovi. Sretno.
U desetom selu živi Antuntun!
- exorciiist
- Kontakt:
Izgleda da si u pravu..nisam razmisljao o tomeGrima je napisao/la:Mislim da ce se Sevilla radije fokusirati na osvajanje Evropa lige, koja ih vodi direktno u Ligu prvaka iduće godine. Nego nadanja da ce Valencia kiksati, i rizikovanju da se igraci povrijede...

orbit je napisao/la:
hajmooo![]()
Još 4 žuta kartona i go Atletiko Madrida

- exorciiist
- Kontakt:
Glavni tipovi 1/2, nisam znao da Sevilla ide direktno u LP kada osvoji El, zbog toga su danas igrali nezainteresovano.exorciiist je napisao/la:Atletico Madrid-Barcelona
Barcelona u ovoj utakmici ima meč loptu za osvajanje Primere, i mislim da će je danas maksimalno iskoristiti. Katalonci se u ovoj utakmici neće morati štediti jer finala Kupa kralja i LP igraju krajem ovog mjeseca i početkom juna tako da danas mogu bez problema igrati u punoj snazi.
Atletico se nalazi na 3. poziciji i mislim da će je zadržati do kraja sezone, tako da im ova utakmica ne predstavlja veliki značaj i svejedno im je ko je prvak sve dok to nije Real Madrid. Zbog toga prednost dajem Barceloni i mislim da bi danas mogli proslaviti titulu.
Glavni tip: pik 2 1.48
tip 2: gost zabija gol u oba poluvremena 2.81
tip 3: h1:0 3.25
tip 4: over 2.5 1.84
Sevilla-Almeria
Sevilla mora pobijediti Almeriu i Malagu u sljedećem kolu i čekati kiks Valencie kako bi se nadali 4. mjestu koje vodi u kvalifikacije za LP. Na svom terenu su jedna od najboljih ekipa u ligi i u odličnoj su formi. Sa druge strane Almeria je u užasnoj formi i od zadnjih 5 utakmica u gostima svih 5 su izgubili uz gol-razliku 1:12. Mislim da će Sevilla pokazati svoju pravu snagu i danas bi Almeria mogla opasno nastradati.
Glavni tip: h0:1 1.74
tip 2: 1/1 1.76
tip 3: h0:2 2.77
tip 4: jedan tim ne daje gol i over 2.5 4.34
I evo jedna (sigurna) kvota 2:
Barcelona daje gol
Valencia daje gol
Anderlecht daje gol
Sevilla-Almeria 1
Midtylland daje gol
2.18
Sretno svima koji isprate!![]()
Duplanje bez problema,očekivano.

2-4Damsi je napisao/la:Danas u nove pobjede
Swansea-Man City pm3 (1,98)
Valencia - Celta Vigo 1 (1,55)
Atalanta - Genoa ps1 (1,60) probati i pm3 (2,08)
Cl. Brugge - Gent pm3 (2,01)
Anderlecht - Standard 1 (1,65)
Espanyol - Real Madrid 2 (1,45)
Sorry, nemam vremena pisati analizu parova. Sretno svima danas
1-1
1-4
2-3
1-1
1-4
Definitivno ova zadnja kola treba igrati samo golove, sreća pa sam bar jednu dobitnu kombinaciju napravio od ovih parova

Laganih 6:1 al džabe kad ubacim još neke gluposti.gonzales je napisao/la:20:45 Kanada - Rusija (finale, Češka)
Tip: 1 @1,70
Kanada ima mogućnost da osvoji i dodatni bonus od 1.000.000€. To je bonus ako neka reprezentacija ostvari sve pobjede na prvenstvu. Motivacije im neće nedostajati, to je sigurno.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
gonzales je napisao/la:Laganih 6:1 al džabe kad ubacim još neke gluposti.gonzales je napisao/la:20:45 Kanada - Rusija (finale, Češka)
Tip: 1 @1,70
Kanada ima mogućnost da osvoji i dodatni bonus od 1.000.000€. To je bonus ako neka reprezentacija ostvari sve pobjede na prvenstvu. Motivacije im neće nedostajati, to je sigurno.

hvala puno na Kanadi.
Semper Fidelis
Bossel vs C.Smith. 2
Koukalova vs Beck. 1
T.Maria vs Friedsam 1
Dzumhur vs Melzer 1
Davis vs Schiavone 1
Kv.11.57
Koukalova vs Beck. 1
T.Maria vs Friedsam 1
Dzumhur vs Melzer 1
Davis vs Schiavone 1
Kv.11.57
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
16:00 Ural Ekaterinburg - Dinamo Moskva
Tip:1X @1,90
ili sigurnija opcija
Ural Ekaterinburg - Dinamo Moskva
Hendikep 2:0
Tip:1 @1,34
WWIN
Dinamo ima neke probleme u klubu, dosta igrača ne želi da produži ugovore (Kuranyi, Granat, Jusupov).
Denisov izbačen iz tima zbog sukoba sa trenerom, a glavna zvijezda Kokorin totalno van forme. U prošlom kolu Dinamo igrao mršavih 0:0 na domaćem terenu sa posljednjom ekipom na tabeli.
Uralu bodovi potrebni za ostanak u ligi. Mislim da mogu izvući barem remi, a u najgorem slučaju će izgubiti sa jednim golom razlike.
Sretno
Forum je na aparatima, idemo ga oživiti.
ili sigurnija opcija
WWIN
Dinamo ima neke probleme u klubu, dosta igrača ne želi da produži ugovore (Kuranyi, Granat, Jusupov).
Denisov izbačen iz tima zbog sukoba sa trenerom, a glavna zvijezda Kokorin totalno van forme. U prošlom kolu Dinamo igrao mršavih 0:0 na domaćem terenu sa posljednjom ekipom na tabeli.
Uralu bodovi potrebni za ostanak u ligi. Mislim da mogu izvući barem remi, a u najgorem slučaju će izgubiti sa jednim golom razlike.
Sretno

Laik sam za tenis, ali eto nešto da imam pratit do večeras..

- SteveHeighway
- Kontakt:
West Bromwich-Chelsea oba daju gol i 3+ 2,50
Nema puno pametovanja,utakmica koja nista ne znaci nikome od ova dva tima,ocekujem golijadu probati i 4+
Nema puno pametovanja,utakmica koja nista ne znaci nikome od ova dva tima,ocekujem golijadu probati i 4+
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
U nedostatku adekvatne ponude, probat cu ovako:
WBA-Chelsea zX2
Wohlen-Servette zX2
Besiktas-Konya pm3
Ural-Dinamo 1X
Sonderjyske-Randers ps1
Kvota: 23
Sa srecom!
WBA-Chelsea zX2
Wohlen-Servette zX2
Besiktas-Konya pm3
Ural-Dinamo 1X
Sonderjyske-Randers ps1
Kvota: 23
Sa srecom!
Rezultat: 2:1gonzales je napisao/la:16:00 Ural Ekaterinburg - Dinamo Moskva
ili sigurnija opcija
WWIN
Sretno

Prošao tiket.Willy je napisao/la:

da se proba live
wba-chelsea 1-0 HT
pobjeda gosta 7.75
jest da imaju crveni ali teško da mogu lošije odigrati, mislim da će uvaljati brzi gol u nastavku pa je moguće da i okrenu utakmicu
ipak mogu lošije, ništa od ovoga
bravo Wily
wba-chelsea 1-0 HT
pobjeda gosta 7.75
jest da imaju crveni ali teško da mogu lošije odigrati, mislim da će uvaljati brzi gol u nastavku pa je moguće da i okrenu utakmicu
ipak mogu lošije, ništa od ovoga
bravo Wily

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.