znaci dosta i drzavni koeficijent, a on se dobija po pobjedama i nerijesenim rezultatima svih nasih klubova u evropi, samo primjer mi kad smo igrali protiv hapoela dobili smo 1.375 i to je najveci jer je tada drzavni bio 1.875, a slijedecu godinu kad smo igrali sa serifom i maccabijem trebali smo dobiti isto al smo dobili 1.225 jer je te godine drzavni bio 1.125 i sto je najgore slijedece godine nam se taj najveci brise. Ako smo ista izgubili protiv metalurga to je pola boda na koeficijentFaraonTM je napisao/la:A retardacija druže mojMinjore je napisao/la:Kako to da ne bi bili nosioci u El a u Lp bisvasta
![]()
Imam osjećaj da se ovaj koeficijent nabija samim učešćem u Europi bez obzira na uspjeh tj. u zadnjih 5 godina mi smo 3 puta igrali LP i sva tri puta ispali odmah a u ovim drugim ligama čiji su prvaci ispod nas isto kao da se prvak mijenja svake godine pa nijedan tim ne može da sabere koeficijent. Dok je za EL druga priča, tu mahom standardno igraju određeni klubovi (pa imaju dobar koeficijent) sa ponekim iznenađenjem
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Stvarno, tko je blizak ljudima u klubu, ne bi bilo lose napraviti kakvo natjecanje u izglegu dresa.shzna je napisao/la:Jesu li izbačeni dresovi koji će nam biti naredne sezone? Treba pisati poruke da hoćemo pruge na dresovimaPlave i crne..
Pregledao snimak. Ravnopravna utakmica. Sitne greske Valjica kod prekrsaja. Krivo mi zbog slobodnjaka na kraju.
Kokot se trudio nema sta. Zeljkovic dobar. Bogdanovic perfekcija. Hadziahmetovic tu negdje s Cimirotom za igraca utakmice.
Manijaci najjaci, hvale nas u gradu sinoc
kazu da smo ih bas nadjacali, a i gledam utakmicu fakat smo prejaki bili.
Sad samo svoja posla gledat´. Privesti prvenstvo kraju. Travnik se nece predati, ali idemo po 3 bobe. Vitez, Sarajevo, Sloboda..nista to. Nas ocekuje tezak mec u Zenici zadnje kolo.
Evropu imamo, cestitke upravi, igracima, navijacima na ostvarneom cilju!
FORZA ZELJO!
Kokot se trudio nema sta. Zeljkovic dobar. Bogdanovic perfekcija. Hadziahmetovic tu negdje s Cimirotom za igraca utakmice.
Manijaci najjaci, hvale nas u gradu sinoc

Sad samo svoja posla gledat´. Privesti prvenstvo kraju. Travnik se nece predati, ali idemo po 3 bobe. Vitez, Sarajevo, Sloboda..nista to. Nas ocekuje tezak mec u Zenici zadnje kolo.
FORZA ZELJO!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
treba proci koje pretkolo prosle godine smo mnogo izgubili jer smo ispali od metalurga, sad bi sa tih pola boda bili sigurni nosioci u drugom pretkolu ovako tesko, jako tesko, a ako ne budemo nosioci opet ako ispadnemo u drugom pretkolu u.srat cemo koeficijent totalnocaseres je napisao/la:Pregledao snimak. Ravnopravna utakmica. Sitne greske Valjica kod prekrsaja. Krivo mi zbog slobodnjaka na kraju.
Manijaci najjaci, hvale nas u gradu sinockazu da smo ih bas nadjacali, a i gledam utakmicu fakat smo prejaki bili.
FORZA ZELJO!
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Joj kad se sjetim kad smo ostvarili pobjedu protiv Serifa, uzeli njihov koeficijent i onda kao nosioc izvukli pogani Maccabi
To ne mogu da prežalim nikako, imali smo jaku ekipu i uz mrvu srece smo mogli napraviti još bolji rezultat..

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
bajić bi se trebao prodati, jer ne može više napredovati ovdje i jer mu vrlo teško može rasti cijena taman da zabije 50 golova. odavde se i dalje samo za mladog igrača može uzeti lova, a on to za evropske mjerila u ovoj godini prestaje biti. on i džeko po jedno 700-750 hiljada eur - mjera. i mislim da i uprava ovako razmišlja.
vratiti konačno bekrića da igra desetku, dženisu dati devetku, a amiru kapitensku traku i bog da nas vidi.
vratiti konačno bekrića da igra desetku, dženisu dati devetku, a amiru kapitensku traku i bog da nas vidi.

ovo kralju kao da sam ja pisaoChWilla je napisao/la:bajić bi se trebao prodati, jer ne može više napredovati ovdje i jer mu vrlo teško može rasti cijena taman da zabije 50 golova. odavde se i dalje samo za mladog igrača može uzeti lova, a on to za evropske mjerila u ovoj godini prestaje biti. on i džeko po jedno 700-750 hiljada eur - mjera. i mislim da i uprava ovako razmišlja.
eto predložite, ja već imam idejeDzoleZeljo je napisao/la:Stvarno, tko je blizak ljudima u klubu, ne bi bilo lose napraviti kakvo natjecanje u izglegu dresa.shzna je napisao/la:Jesu li izbačeni dresovi koji će nam biti naredne sezone? Treba pisati poruke da hoćemo pruge na dresovimaPlave i crne..

FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
Re: Odg: FK Željezničar
Evo jedna insajderska kada vec pricate o transferima.
Zavrsili smo sve sa Diattom,najbrzim igracem Zvijezde i mozda lige,koji igra jako sa obje noge i na oba krila podjednako.
Uz to je mlad i uklapa se u politiku kluba.
Bio je prije kod komšija mada mu nikad nisu davali pravu sansu a momak je solidan pravo uz to je sada i savladao jezik skroz i sazrio u glavi.Vec zamisljam sta ce sa Kvesom praviti po lijevoj strani heh
Mada nisam smio ovo napisati al haj nema veze..
Zavrsili smo sve sa Diattom,najbrzim igracem Zvijezde i mozda lige,koji igra jako sa obje noge i na oba krila podjednako.
Uz to je mlad i uklapa se u politiku kluba.
Bio je prije kod komšija mada mu nikad nisu davali pravu sansu a momak je solidan pravo uz to je sada i savladao jezik skroz i sazrio u glavi.Vec zamisljam sta ce sa Kvesom praviti po lijevoj strani heh

Mada nisam smio ovo napisati al haj nema veze..

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
može on kod nas postati pravi igrač. hajd' što je brz, ali što je onoliki a onako brz, to se vrlo rijetko viđa u našim ligama.
Pregledao sam danas utakmicu, manje vise 0 najrealnija. Manijaci zaista briljirali drugo poluvrijeme. Tako je djelovalo i na stadionu sa zapada. Molba za HZ da se ne skupljaju u sredinu; onaj vođa im se slomio tjerajuci iz sredine + prva tri reda stolica moraju biti slobodna itd 
Također citam po nekim portalima za ove krstove sto su nosali navijaci Sarajeva u korteu. Pa prekrstise i tribinu koreografijom. Nemam ja nista protiv toga, al generalno bas su cudna raja...

Također citam po nekim portalima za ove krstove sto su nosali navijaci Sarajeva u korteu. Pa prekrstise i tribinu koreografijom. Nemam ja nista protiv toga, al generalno bas su cudna raja...
Cak su neki morali da drze po dva papira da bi uspjela koreografija
.

Na 41.50 Bilbija gura Dadu Sadikovića na Delača, koji izbacuje loptu u korner, a Valjić sudi faul nad golmanom

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Neznam kolike su sanse ali se iskreno nadam da ce klub probati dovesti Zolotica iduce sezone, ako nista barem na posudbu... Zamislit taj defanzivni duo Zolotic - Hadziahmetovic 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
vratiti gojaka i hodžićasajo10 je napisao/la:Neznam kolike su sanse ali se iskreno nadam da ce klub probati dovesti Zolotica iduce sezone, ako nista barem na posudbu... Zamislit taj defanzivni duo Zolotic - Hadziahmetovic
- samogrbavica
- Kontakt:
Dokazao je to, i on i otac mu pohlepni, nek sad igra u 3 ligi, a mogao se lijepo razvijati kao i Hadžiahmetovic, i biti udarna snaga na sredini sa Amirom..samogrbavica je napisao/la:Gojak voli Zelju vise nego mater rodenu
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
- Kontakt:
povlacenje s ledja bajica ,hrvački zahvat klasicni zuti karton sto bi mu bio drugi znaci crveniavlami97 je napisao/la:
Na 41.50 Bilbija gura Dadu Sadikovića na Delača, koji izbacuje loptu u korner, a Valjić sudi faul nad golmanom. Niđe veze. Ovakvih grešaka je bilo na obje strane, ali je ova baš očigledna.
antolović
zukanović kosorić cocalić kvesić
nijema
stilić amir gojak bajić
hodžic
zukanović kosorić cocalić kvesić
nijema
stilić amir gojak bajić
hodžic
To bi bio vrh, a ispred njih kao ofanzivni vezni Bekric, a po krilima Diatta i Memija, uh, pa i Lazo Popovic bi bio prvi strijelac lige sa ovim veznim redom iza sebesajo10 je napisao/la:Neznam kolike su sanse ali se iskreno nadam da ce klub probati dovesti Zolotica iduce sezone, ako nista barem na posudbu... Zamislit taj defanzivni duo Zolotic - Hadziahmetovic

Trenutno korisnika/ca: Levin, Lokomotifa, Meshko91, zeljooo13 i 37 gostiju.