pozelio sam da čujem hajdeee lazareeee, hajdeee lazareeeeŽeljooooo je napisao/la:To bi bio vrh, a ispred njih kao ofanzivni vezni Bekric, a po krilima Diatta i Memija, uh, pa i Lazo Popovic bi bio prvi strijelac lige sa ovim veznim redom iza sebesajo10 je napisao/la:Neznam kolike su sanse ali se iskreno nadam da ce klub probati dovesti Zolotica iduce sezone, ako nista barem na posudbu... Zamislit taj defanzivni duo Zolotic - Hadziahmetovic
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma Špansko selo za meneMrRiccoli je napisao/la:znaci dosta i drzavni koeficijent, a on se dobija po pobjedama i nerijesenim rezultatima svih nasih klubova u evropi, samo primjer mi kad smo igrali protiv hapoela dobili smo 1.375 i to je najveci jer je tada drzavni bio 1.875, a slijedecu godinu kad smo igrali sa serifom i maccabijem trebali smo dobiti isto al smo dobili 1.225 jer je te godine drzavni bio 1.125 i sto je najgore slijedece godine nam se taj najveci brise. Ako smo ista izgubili protiv metalurga to je pola boda na koeficijentFaraonTM je napisao/la:A retardacija druže mojMinjore je napisao/la:Kako to da ne bi bili nosioci u El a u Lp bisvasta
![]()
Imam osjećaj da se ovaj koeficijent nabija samim učešćem u Europi bez obzira na uspjeh tj. u zadnjih 5 godina mi smo 3 puta igrali LP i sva tri puta ispali odmah a u ovim drugim ligama čiji su prvaci ispod nas isto kao da se prvak mijenja svake godine pa nijedan tim ne može da sabere koeficijent. Dok je za EL druga priča, tu mahom standardno igraju određeni klubovi (pa imaju dobar koeficijent) sa ponekim iznenađenjem

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- zubanovic89
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Extra info, odusevio me kad smo igrali u GradačcuSouthboy je napisao/la:Evo jedna insajderska kada vec pricate o transferima.
Zavrsili smo sve sa Diattom,najbrzim igracem Zvijezde i mozda lige,koji igra jako sa obje noge i na oba krila podjednako.
Uz to je mlad i uklapa se u politiku kluba.
Bio je prije kod komšija mada mu nikad nisu davali pravu sansu a momak je solidan pravo uz to je sada i savladao jezik skroz i sazrio u glavi.Vec zamisljam sta ce sa Kvesom praviti po lijevoj strani heh
Mada nisam smio ovo napisati al haj nema veze..

Edit: Evo blizu smo da budemo prvaci kod juniora, ko je zreo da se prikljuci timu na ljeto, imal neko da prati utakmice?
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma dobro i Amar je malo srao tu,ali haj nema veze.Željooooo je napisao/la:Dokazao je to, i on i otac mu pohlepni, nek sad igra u 3 ligi, a mogao se lijepo razvijati kao i Hadžiahmetovic, i biti udarna snaga na sredini sa Amirom..samogrbavica je napisao/la:Gojak voli Zelju vise nego mater rodenu
Ako je tacno ovo za Diattu drago mi je,jer kao sto vec neko napise visok je a i strasno dinamican.Daj sad i onog Ordagica i dosta.Bekricu se i ja nadam jer u ovoj polusezoni je jako malo bio u prvih 11.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- invincible1921
- Kontakt:
Eo gledam pregled i opet mi nije jasno kako nismo dali go...
nije htjela u go
EDIT: Diata
ako nista za pocetak igrac koji moze uc sa klupe i svojom brzinom donijet prevagu. U zvijezdi je strsan bio ako se ne varam i najbolji strijelac
kod pitara nije dobio sansu. Kako god okrenes bolje i on nego nervozni "peznija" sejo ili "ja mogu 10minuta" varea. Obradovala me vijest pravo 

EDIT: Diata

Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 17 maj 2015, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Jel sigurno ovo za Diattu ? Dobro bi nam dosao .
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Prica se po sarajevskim coskovima da je Svraka od ljeta ponovo Plavo-Bijeli 

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
znači prnuo u šišu.
-
- Kontakt:
može samo na klupuMinjore je napisao/la:Prica se po sarajevskim coskovima da je Svraka od ljeta ponovo Plavo-Bijeli
Dres je već gotovNajda je napisao/la:eto predložite, ja već imam idejeDzoleZeljo je napisao/la:Stvarno, tko je blizak ljudima u klubu, ne bi bilo lose napraviti kakvo natjecanje u izglegu dresa.shzna je napisao/la:Jesu li izbačeni dresovi koji će nam biti naredne sezone? Treba pisati poruke da hoćemo pruge na dresovimaPlave i crne..
Pozdravljam dolazak Diatte,ima potencijala u momku.
Sad kad smo igrali protiv Zvijezde stvorio je dosta problema Kvesi i ostavio jako dobar utisak na mene 

Zadnja izmjena: Rios, dana/u 17 maj 2015, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Jedan minus samo iz razloga što uprava ne dozvoljava navijačima da daju svoje prijedloge oko ovih stvari, oko te šminke. siguran sam da ima mnogo kreativnih momaka koji bi to mogli uraditi samo takoIpee je napisao/la: Dres je već gotov
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
- samogrbavica
- Kontakt:
Price se da se vraca u Sarajevo, ali u Zelju nece.Minjore je napisao/la:Prica se po sarajevskim coskovima da je Svraka od ljeta ponovo Plavo-Bijeli

KHAJ PRICE
Posto nemamo para da finansijski stimulisemo Vitez,sto je i dozvoljeno od strane UEF-e,mogli bi navijacki pomoci Vitezu,sta mislite kada bi dole otislo jedno 1.000 do 2.000 nasih navijaca da pomogne njihovim navijacima,komsije su nam direktni rivali za titulu i sa sportskog aspekta je u redu,bila bi ludnica dole ali to policija ne bi dozvolila zbog straha od eventualnih sukoba medju navijacima.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- samogrbavica
- Kontakt:
Raja, poslije derbija sam čuo iz prve ruke, da Zeljković i Baja 100% idu, gdje ne znam!
Ja bi volio da dovedemo U17 reprezentativca Besima Serbecica. Mislim da momak moze postati vrlo solidan stoper. Vec je debitovao za njihov prvi tim i postigao gol.bistrikboy je napisao/la:Ma dobro i Amar je malo srao tu,ali haj nema veze.Željooooo je napisao/la:Dokazao je to, i on i otac mu pohlepni, nek sad igra u 3 ligi, a mogao se lijepo razvijati kao i Hadžiahmetovic, i biti udarna snaga na sredini sa Amirom..samogrbavica je napisao/la:Gojak voli Zelju vise nego mater rodenu
Ako je tacno ovo za Diattu drago mi je,jer kao sto vec neko napise visok je a i strasno dinamican.Daj sad i onog Ordagica i dosta.Bekricu se i ja nadam jer u ovoj polusezoni je jako malo bio u prvih 11.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Kad mu se igralo bio je jedan od najboljih igraca lige, imao bruku golova, asistencija itd, kasnije sva ona pompa koja se digla oko njega, te golovi u reprezentaciji su ga doveli do nivoa gdje je postao razmažen, gdje je glumio manekena na terenu, bježao od lopte itd, ako ce igrati kako zna onda je dobrodošao međutim ako ce glumiti manekena nek potraži drugi klub..Minjore je napisao/la:Prica se po sarajevskim coskovima da je Svraka od ljeta ponovo Plavo-Bijeli
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
- Kontakt:
Ipe jel makar na pruge? Da kes spremim haha
Ma ni Dijata ni Svraka nam ne bi bili nikakva pojačanja. Samo korak u nazad. Samo bi zauzimali mjesta momcima iz omladinskog pogona. Za mene bi dva najbolja pojačanja iz ove lige bili Stokić i Hebibović. Obavezno se zahvaliti Bučanu i E. Sadikoviću i potpisati još koji ugovor sa igračima iz omladinskog pogona.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.