http://www.theguardian.com/football/201 ... jevo-derby
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mogu veoma lako zatvoriti tribinu na par tekmi ili sektor na kojem je bio taj transparent.manning18 je napisao/la:ma opusteno, mozemo popiti samo nesto tipa "pod lupom ste" i upozorenje na kaznu ako se desi slican incident... ali kako god, i dalje mogu da ga lagano...
moguce, samo ne treba crnjaciti i misliti na oduzimanje bodovaEvander je napisao/la:Mogu veoma lako zatvoriti tribinu na par tekmi ili sektor na kojem je bio taj transparent.manning18 je napisao/la:ma opusteno, mozemo popiti samo nesto tipa "pod lupom ste" i upozorenje na kaznu ako se desi slican incident... ali kako god, i dalje mogu da ga lagano...
Slicnu kaznu je Bayern dobio prosle godine.
Baš tako !hodža je napisao/la:E ako bude nekih kazni fino skupiti sve snimke, slike i ostali materijal iz Listice, B.Luke, Lukavice i ostalih mjesta na kojima se isticu fasisticki, ustaski i cetnicki simboli, parole, zastave, pjesme i povici i poslati tuzbe i zalbe svim mogucim sportskim organizacijama.
Oca im ****, oni bi kaznjavali nekog'
Ne mogu ovo tvoje da nađem, koji je član?ShofaII je napisao/la:@hilmo procitaj sta ispod zoga pise, ja nesmijem ponovo da procitam.
Poslao u pphilmo je napisao/la:Ne mogu ovo tvoje da nađem, koji je član?ShofaII je napisao/la:@hilmo procitaj sta ispod zoga pise, ja nesmijem ponovo da procitam.
Mislim da bi se trebali malo uozbiljiti, bez obzira kakav mi pojedinačno imamo stav o tome, imam osjećaj da smo grdno stvari zeznuli.
Trenutno korisnika/ca: miguelramos, perodeformero, senad82 i 38 gostiju.