http://www.theguardian.com/football/201 ... jevo-derby
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jes mocan ovaj lobi da i guardian pise o nama
Pyro is not a crime !
ma opusteno, mozemo popiti samo nesto tipa "pod lupom ste" i upozorenje na kaznu ako se desi slican incident... ali kako god, i dalje mogu da ga lagano...
Mogu veoma lako zatvoriti tribinu na par tekmi ili sektor na kojem je bio taj transparent.manning18 je napisao/la:ma opusteno, mozemo popiti samo nesto tipa "pod lupom ste" i upozorenje na kaznu ako se desi slican incident... ali kako god, i dalje mogu da ga lagano...
Slicnu kaznu je Bayern dobio prosle godine.
moguce, samo ne treba crnjaciti i misliti na oduzimanje bodovaEvander je napisao/la:Mogu veoma lako zatvoriti tribinu na par tekmi ili sektor na kojem je bio taj transparent.manning18 je napisao/la:ma opusteno, mozemo popiti samo nesto tipa "pod lupom ste" i upozorenje na kaznu ako se desi slican incident... ali kako god, i dalje mogu da ga lagano...
Slicnu kaznu je Bayern dobio prosle godine.
Ne bi me iznenadilo da UEFA počne trenirati strogoću upravo na nama zbog ovog transa.
A pozivanje na ubijanje, isticanje fašističkih simbola, atak na državu i ustav... ma koga za to boli briga.
Idemo dobiti ove utakmice do kraja, a oni nek rade šta hoće seknude mi neće biti krivo!
A pozivanje na ubijanje, isticanje fašističkih simbola, atak na državu i ustav... ma koga za to boli briga.
Idemo dobiti ove utakmice do kraja, a oni nek rade šta hoće seknude mi neće biti krivo!
Clan 74 pravilnika nogometnog saveza odnosi se i na kazne uefe i fife uglavnom ukratko 30.000 KM i minimum 1 utakmica zabrane gledalaca.
Ako se utvrdi identitet onih koji su isticali parolu 2 godine zabrane pristupa nohometnim utakmicama.
Sreca pa se clan 64. Ne odnosi na navijace
Stim da sada uefa moze da donese odluku mimo saveza gdje kaznjava savez i nas al nadam se da je sve szo se odnosi na ovo prepisano u pravilnik NSBIH.
Edit:mozda ipak jos nesto pise u ovom clanu pa potrazite, uglavnom nije dobro.
Ako se utvrdi identitet onih koji su isticali parolu 2 godine zabrane pristupa nohometnim utakmicama.
Sreca pa se clan 64. Ne odnosi na navijace
Stim da sada uefa moze da donese odluku mimo saveza gdje kaznjava savez i nas al nadam se da je sve szo se odnosi na ovo prepisano u pravilnik NSBIH.
Edit:mozda ipak jos nesto pise u ovom clanu pa potrazite, uglavnom nije dobro.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
sport.hrt.hr/239169/bayern-kaznjen-zbog-transparenta-gay-gunners
E ako bude nekih kazni fino skupiti sve snimke, slike i ostali materijal iz Listice, B.Luke, Lukavice i ostalih mjesta na kojima se isticu fasisticki, ustaski i cetnicki simboli, parole, zastave, pjesme i povici i poslati tuzbe i zalbe svim mogucim sportskim organizacijama.
Oca im ****, oni bi kaznjavali nekog'
FORZA MARŠAL !!!
Evo šta kaže Član 74, stav 5 Disciplinskog pravilnika NFS BiH.

Pojeli smo veliko g....

Pojeli smo veliko g....
kao **** te bosno,ubij turcina i slicno
To bi onda bilo zatvaranje sjevera i novcana kazna. Samo me brine to sto mi nismo Bayern i sto ovo objavljuju svi redom a nas savez jedva ceka da nas kazni.
@hilmo procitaj sta ispod zoga pise, ja nesmijem ponovo da procitam.
Baš tako !hodža je napisao/la:E ako bude nekih kazni fino skupiti sve snimke, slike i ostali materijal iz Listice, B.Luke, Lukavice i ostalih mjesta na kojima se isticu fasisticki, ustaski i cetnicki simboli, parole, zastave, pjesme i povici i poslati tuzbe i zalbe svim mogucim sportskim organizacijama.
Kontradikcija lgbt i queer lobija je i više nego očita u svakom mogućem smislu. Ti kada bi otvoreno govorio da si strejt i da voliš p.ičku, onda bi ispao šovinista, perverznjak ili šta već ne. A kada queer aktivistička fegetska bagra radi šta hoće i priča šta hoće, to je onda ravnopravnost. Mislim da ćemo se ubrzo morati pomiriti da su oni povlašteni sloj u odnosu na normalne ljude, ako to već tako nije ni postalo. Možda sam malo odmakao od teme, ali ovo je smiješno postalo.
Das Ist Walter
Svakako cemo od strumfovskih para platiti
Jos ce nam ostati i za premija
Jos ce nam ostati i za premija
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Kad su pitali Muju sta misli o pedofilima a on: Sta ce oni djecu im yebem. E ove pe.ere treba yebat u paksu

Ne mogu ovo tvoje da nađem, koji je član?ShofaII je napisao/la:@hilmo procitaj sta ispod zoga pise, ja nesmijem ponovo da procitam.
Mislim da bi se trebali malo uozbiljiti, bez obzira kakav mi pojedinačno imamo stav o tome, imam osjećaj da smo grdno stvari zeznuli.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Očekujem od uprave da se ugleda na upravu mitomana i da u najskorije vrijeme krene put Viteza ali ne iz istog razloga već da nam isposluju bar još milju mjesta na onoj drugoj tribini, bit ćemo fini i mirni.
A što se parole tiče mogli bi ga dobro naje*ati.
A što se parole tiče mogli bi ga dobro naje*ati.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Poslao u pphilmo je napisao/la:Ne mogu ovo tvoje da nađem, koji je član?ShofaII je napisao/la:@hilmo procitaj sta ispod zoga pise, ja nesmijem ponovo da procitam.
Mislim da bi se trebali malo uozbiljiti, bez obzira kakav mi pojedinačno imamo stav o tome, imam osjećaj da smo grdno stvari zeznuli.
Uozbiljiti se obavezno, ponovi li se slicno oduzimanje bodova, a drugi put ako se ponovi nizi rang takmicenja
Trenutno korisnika/ca: hansbosna, Hordas1990, Lavcina i 43 gosta.