FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

advanced1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la advanced1921 » 19 maj 2015, 16:23

Dobar ovaj golman Mušija, a mali Šabanadžović je strašan talent...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: advanced1921, dana/u 19 maj 2015, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
nije to bolest rijetka...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 19 maj 2015, 16:25

biće "prava priča" što se tiče učlanjivanja sad pred evropske utakmice, od ljudi koji su stručni i obrazovani za marketing i koji vole želju. deset hiljada je baš mnogo, ali 3-4-5 je realno ako se dobro odradi...a mislim da će se odraditi.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 19 maj 2015, 16:28

Ma sve je bolje nego sad, hiljadu i kusur članskih.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 19 maj 2015, 16:32

SvePlavo je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:nema divljanja, samo je ubistvo bilo.
Konkretno na utakmicama, mislim ;)

U pravu si da ima pojedinaca koji ne zaslužuju Želju, ali ni Željo ne zaslužuje da zbog takvih svi odustanemo od njega. Umjesto da našim dolascima istjeramo takve, mi se povučemo i prepustimo im stadion.
ljude niti tjeraju niti privlače samo stvari konkretno na utakmicama. utorak bomba na stadionu, četvrtak ubistvo. kako da ne smanji posjetu, kako da ne prepadne nekoga ko bi samo pogledao utakmicu? pa bili bi kamenje, a ne ljudi. ja sam dolazio na svaku kao i zadnju deceniju, ne sumnjam da si i ti dolazio, dolazili smo svi mi što dolazimo kad je najgore, ali kako razumno osuđivati nekoga ko je preskočio, koliko, dvije-tri utakmice, tri su bile domaće u međuvremenu? niko drugi nikad nije imao takvu situaciju da možeš napraviti poređenje.

da ne govorim o momcima kojima je ubijeni bio neko i nešto. to nije masa svijeta u hiljadama, ali jesu sve redom krucijalni za rad navijačke grupe i organizovano navijanje. jedna ekipa ne ide, gasi se, odmah slijede i druge...a sva šuplja na stranu, i "mirnim" navijačima je u prosjeku utakmica manje zanimljiva i atraktivna kad nema organizovanog navijanja nego kad ima. opet kažem, prema derbiju se konsolidujemo i prije očekivanja.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 19 maj 2015, 16:33

NIsam mislio 10.000 odmah. U prvoj godini je 3-4000 mjera, a za nekih pet godina, možda i prije zavisno od rezultata, je moguće napraviti ovu brojku. Nije to samo marketing, nego i prodaja i menadžment i još neke oblasti koje ovdje baš i ne mogu objašnjavati jer nisu svima poznate.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 19 maj 2015, 16:37

biće lijepa stvar, vidjećete. ovo 3-4 hiljade je neka "srednja" procjena, u "srednjim" okolnostima, a kad bi se rezultati poklopili može biti i bolje.

mumin
Kontakt:

Post Postao/la mumin » 19 maj 2015, 16:37

Minjore je napisao/la:I ne ocekujte previse, tj nimalo od Viteza. Ovdje je vec napravljen kruzni tok, gdje je na prvom izlazu titula Sarajevu, a na drugom opstanak Vitezu.
10. travnik 28b, 11. radnik 27, 12. drina 26, 13. slavija 26, 14. vitez 26, mladost 25, zvijezda 21
29. kolo: vitez-sarajevo, slavija-siroki, slobod-mladost, borac-drina, radnik-celik, zeljo-travnik
30. kolo: drina-slavija, travnik-vitez, olimpik-radnik, mladost-zvijezda
E haj sad ti meni objasni taj kruzni tok koji pitarima donosi titulu, a vitezu opstanak?

Treba doci na grbavicu u sto vecem broju podrzat momke i zahvalit im se na citavoj ovoj sezoni. Nas cilj sa pocetka sezone je ispunjen. Takodje nadati se kiksu pitara (iako nam ni to ne garantuje titulu, teska utakmica bi bila u zenici).
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 19 maj 2015, 16:42

ma daj kakvi kuržni tokovi, tako su svi pričali i za široki, olimpic i čelik.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 19 maj 2015, 16:43

ChWilla je napisao/la:biće lijepa stvar, vidjećete. ovo 3-4 hiljade je neka "srednja" procjena, u "srednjim" okolnostima, a kad bi se rezultati poklopili može biti i bolje.
I ja pričam o srednjim okolnostima. Nadam se da će biti dobro. Treća sreća. Već smo imali dva pokušaja bezuspješna. :) U prvom me čak ovdje kontaktirao jedan momak iz ekipe pa sam poslao druga koji radi na stvarima koje su jako vezane za taj dio. ZNam da mi je pričao da se to radilo na vrat na nos a najmanje su krivi ljudi koji su radili na tome, ali eto jbg.

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 19 maj 2015, 16:44

Ako se uradi dobro od cijene, razlicitih beneficije pa do nacina uclanjenja moguće je imati 3000-4000 članova iz prve godine. I tome dodas godišnje 1000 -2000.
I naravno treba krenuti na vrijeme, a ne pred 2. kolo lige. Treba maksimalno iskoristiti evropske utakmice, nove dresove pa i prijateljske utakmice.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 19 maj 2015, 16:44

Pobjedi Sl. Mladost i Tr.sigurno ostaje,neovisno od rezultata preostale dvije utakmice.

SvePlavo
Kontakt:

Post Postao/la SvePlavo » 19 maj 2015, 16:44

ChWilla je napisao/la:
SvePlavo je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:nema divljanja, samo je ubistvo bilo.
Konkretno na utakmicama, mislim ;)

U pravu si da ima pojedinaca koji ne zaslužuju Želju, ali ni Željo ne zaslužuje da zbog takvih svi odustanemo od njega. Umjesto da našim dolascima istjeramo takve, mi se povučemo i prepustimo im stadion.
ljude niti tjeraju niti privlače samo stvari konkretno na utakmicama. utorak bomba na stadionu, četvrtak ubistvo. kako da ne smanji posjetu, kako da ne prepadne nekoga ko bi samo pogledao utakmicu? pa bili bi kamenje, a ne ljudi. ja sam dolazio na svaku kao i zadnju deceniju, ne sumnjam da si i ti dolazio, dolazili smo svi mi što dolazimo kad je najgore, ali kako razumno osuđivati nekoga ko je preskočio, koliko, dvije-tri utakmice, tri su bile domaće u međuvremenu? niko drugi nikad nije imao takvu situaciju da možeš napraviti poređenje.

da ne govorim o momcima kojima je ubijeni bio neko i nešto. to nije masa svijeta u hiljadama, ali jesu sve redom krucijalni za rad navijačke grupe i organizovano navijanje. jedna ekipa ne ide, gasi se, odmah slijede i druge...a sva šuplja na stranu, i "mirnim" navijačima je u prosjeku utakmica manje zanimljiva i atraktivna kad nema organizovanog navijanja nego kad ima. opet kažem, prema derbiju se konsolidujemo i prije očekivanja.
Već rekoh, tu si u pravu. Ali nikako ne smijemo dozvoliti da stadion ostane onima koji to ne zaslužuju. I zbog uspomene na Mirzu, mislim da nije u redu da ljudi koji su ma kako "krivi" za njegovu smrt i sve šta se deslio nazivaju Manijacima, a kamo li da licemjerno izgovaraju njegovo ime na utakmici.
A "mirne" navijače najviše šta može privući je sama igra, nisu oni tako ovisni o navijačima. A tu je već kriv malo i naš mentalitet, dok voljenom timu krene svi dolaze, a dok malo zastane svi okrenu leđa. Naravno čast izuzecima.

A prije vijesti o bombi i svega ostalog, nije bilo baklji i "divljanja" pa je posjeta bila sramotna.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 19 maj 2015, 16:45

zaboljisportuBiH je napisao/la:NIsam mislio 10.000 odmah. U prvoj godini je 3-4000 mjera, a za nekih pet godina, možda i prije zavisno od rezultata, je moguće napraviti ovu brojku. Nije to samo marketing, nego i prodaja i menadžment i još neke oblasti koje ovdje baš i ne mogu objašnjavati jer nisu svima poznate.
Moraju se uslovi na stadionu promijeniti, mora se ljudima ponuditi jos nesto osim "ljubavi prema Zelji" i slicnim floskulama koje vidimo nisu pobrale neki veliki uspjeh. Jednostavno kao sto sam vec napisao, daj mi neki komfor, ugodjaj, daj me privuci necim, osim samo fudbalom koji je na najnizem mogucem nivou. Daj da vidimo kako briniete za navijace koji dolaze na stadion, kako mislite na njihove potrebe, kako ekonomski pravilno razmisljate o ponudi koja nas moze zadovoljiti a uostalom svaki sporedni sadrzaj je novac u kasi kluba. Imali smo onu sezonu kada je prosjek bio najveci na balkanu i to se vise nece ponoviti, tu foru smo istrosili.
Govorim ovo jer je i moj posao usko vezan za slicne stvari, ponuda, potraznja, usluga, kvalitet, za novac koji konzument ostavlja.

Samo nemoj da me citiraju ljubitelji fraza; mi volimo Zelju, zato dolazimo, ostali ne moraju, bla bla itd itd...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

mumin
Kontakt:

Post Postao/la mumin » 19 maj 2015, 16:48

FKZ1921 je napisao/la:Pobjedi Sl. Mladost i Tr.sigurno ostaje,neovisno od rezultata preostale dvije utakmice.
A ko vitezu moze garantovat pobjedu slobode?
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 19 maj 2015, 16:50

SvePlavo je napisao/la:
Već rekoh, tu si u pravu. Ali nikako ne smijemo dozvoliti da stadion ostane onima koji to ne zaslužuju. I zbog uspomene na Mirzu, mislim da nije u redu da ljudi koji su ma kako "krivi" za njegovu smrt i sve šta se deslio nazivaju Manijacima, a kamo li da licemjerno izgovaraju njegovo ime na utakmici.
A "mirne" navijače najviše šta može privući je sama igra, nisu oni tako ovisni o navijačima. A tu je već kriv malo i naš mentalitet, dok voljenom timu krene svi dolaze, a dok malo zastane svi okrenu leđa. Naravno čast izuzecima.

A prije vijesti o bombi i svega ostalog, nije bilo baklji i "divljanja" pa je posjeta bila sramotna.
pa neće ostati. ja sam do sedmicu prije derbi mislio da nas neće ni biti tamo. stvari se konsoliduju najbrže što mogu.

prije toga smo bili odlično krenuli sa olimpikom i slavijom, ljudi su počeli prepoznali da ekipa gine, da se ima više šta vidjeti i da stvari idu na bolje. što se prvog dijela tiče, i sam kažeš da je najvažnija igra, a znamo kakva je bila bar za oko.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 19 maj 2015, 16:52

Neandertalac je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:NIsam mislio 10.000 odmah. U prvoj godini je 3-4000 mjera, a za nekih pet godina, možda i prije zavisno od rezultata, je moguće napraviti ovu brojku. Nije to samo marketing, nego i prodaja i menadžment i još neke oblasti koje ovdje baš i ne mogu objašnjavati jer nisu svima poznate.
Moraju se uslovi na stadionu promijeniti, mora se ljudima ponuditi jos nesto osim "ljubavi prema Zelji" i slicnim floskulama koje vidimo nisu pobrale neki veliki uspjeh. Jednostavno kao sto sam vec napisao, daj mi neki komfor, ugodjaj, daj me privuci necim, osim samo fudbalom koji je na najnizem mogucem nivou. Daj da vidimo kako briniete za navijace koji dolaze na stadion, kako mislite na njihove potrebe, kako ekonomski pravilno razmisljate o ponudi koja nas moze zadovoljiti a uostalom svaki sporedni sadrzaj je novac u kasi kluba. Imali smo onu sezonu kada je prosjek bio najveci na balkanu i to se vise nece ponoviti, tu foru smo istrosili.
Govorim ovo jer je i moj posao usko vezan za slicne stvari, ponuda, potraznja, usluga, kvalitet, za novac koji konzument ostavlja.

Samo nemoj da me citiraju ljubitelji fraza; mi volimo Zelju, zato dolazimo, ostali ne moraju, bla bla itd itd...
Sve to prati jedno drugo. Davno sam govorio, da smo recimo od prvih članarina kupili reflektore na pomoćnom da djeca mogu trenirati, već iste godine bi ljudi rekli evo vam još 20 KM od mene itd itd. Sve si u pravu. Oblasti o kojima sam govorio bave se svim tim stvarima o kojima govoriš. Bit će i to nekad nadam se.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 19 maj 2015, 16:58

zaboljisportuBiH je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:

Sve to prati jedno drugo. Davno sam govorio, da smo recimo od prvih članarina kupili reflektore na pomoćnom da djeca mogu trenirati, već iste godine bi ljudi rekli evo vam još 20 KM od mene itd itd. Sve si u pravu. Oblasti o kojima sam govorio bave se svim tim stvarima o kojima govoriš. Bit će i to nekad nadam se.
To mora naprijed ako zelimo iskorak u posjecenosti. Davno prosla vremena nenatkrivenih tribina, ljudi koji dolaze iz ljubavi, sloge i jedinstva. karte vise nisu tako jeftine za nase uslove, doduse nisu ni skupe, ali recimo za cenera odes i pogledas film u fotelji, 3d, jos mozes sebi kolu kupiti, u toplom, sa wc-om itd. Samo poredim, da me ne shvate pogresno. Imali smo sansu sa istokom jos prije skoro 15-ak godina, i danas bi ta tribina bila nasa, isplacena kroz koncesiju, sjeticete se Sirbegoviceve ponude. Vrijeme prolazi, a mi na istom, skoro kao poslije rata. Najjaci je zapad, ili kako mozes procitati na karti "vip", a wc-a nema. Fakat zalosno.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 19 maj 2015, 17:01

Ko je trener ove ekipe koja igra u Bijeljini ovaj turnir? na terenu ovi naši djeluju ko totalni amateri, dva pasa nismo sastavili, ko god dobije loptu nabije je što dalje od sebe, oči te zabole gledajuci ovo, sa druge strane Zagreb igra kratkim pasovima ko Barca, ipak treba izdvojiti našeg lijevog beka koji bi mogao izrasti u dobrog igraca, Sabanadžovic ako nastavi ovako da se razvija izrast ce u igracinu, a i golman je dobar, ostale isto kao da smo sa ulice pokupili..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

advanced1921
Kontakt:

Post Postao/la advanced1921 » 19 maj 2015, 17:03

mekić je trener, i meni osim golmana, šabanadžovića i mehuljića ovdje nema hljeba previše...
nije to bolest rijetka...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 19 maj 2015, 17:03

Željooooo je napisao/la:Ko je trener ove ekipe koja igra u Bijeljini ovaj turnir? na terenu ovi naši djeluju ko totalni amateri, dva pasa nismo sastavili, ko god dobije loptu nabije je što dalje od sebe, oči te zabole gledajuci ovo, sa druge strane Zagreb igra kratkim pasovima ko Barca, ipak treba izdvojiti našeg lijevog beka koji bi mogao izrasti u dobrog igraca, Sabanadžovic ako nastavi ovako da se razvija izrast ce u igracinu, a i golman je dobar, ostale isto kao da smo sa ulice pokupili..
Samir Mekić
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: haklamas i 39 gostiju.