SlevinKelevra je napisao/la:jeste vidjeli onaj video gdje Biscane pitaju sta bi uradili da saznaju da je njihov komsija heteroseksualac? oj, debilizma...
Pegi10 je napisao/la:Jel gleda neko Eurosong, dobri ovi Finci u njih uvijek neki rok.
Zar to još uvijek ima? To prija bilo događaj godine.
Yebiga kad nema BiH vise.
Prije je se moglo pogodit 90% glasova. Kipar Grckoj 12, Turska Azerbejdzanu ili nama, mi Srbiji ili Hrvatskoj, Njemacka Turskoj i sve tako.
Dosadno veceras nema nista za gledati pa reko da vidim kakvih pjesama ima
Glasanje mi je bilo najzanimljivije pogadjas ko ce kome dati najvise. Sad ce biti zanimljivo kako ce Rusi i Ukrajinci
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
SlevinKelevra je napisao/la:jeste vidjeli onaj video gdje Biscane pitaju sta bi uradili da saznaju da je njihov komsija heteroseksualac? oj, debilizma...
Daj link ako ti niej tesko da postavis
i šta kažeš, znam al neću da kažem, e moj Interista
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ovdje nema druge nego ici na vrh Maglica zivjeti. Pola drzave te ubija ako si gay, pola ako nisi
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Daj link ako ti niej tesko da postavis
i šta kažeš, znam al neću da kažem, e moj Interista
pokrenut je linč na portal ovaj inace ovo je i bio cilj ankete al nije mi jasno gdje nadjose dida od 80 godina
@Interiesta ja se to pitam kad gledam onaj Whatever pa pita nekog dida za sex a on njoj pocne govoriti o sramu, stidu i postenju
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Donnie Darko je napisao/la:Kladim se kada bi pitali ljude ovdje da li žele crnce za komsiju ili kolegu, da bi ogroman procenat ljudi dao negativan odgovor.
Prije bi crnca za komšiju nego recimo Greivisa.
auuuuuuuu, jes momčina agresivan
Ne znam cime sam to zasluzio moj legendo.
Dex je napisao/la:Australia je prvi pretendent na titulu pobjednika ESC-a, osim ako se istočni blok ne umiješa i Rusija ne slavi, il Azerbajdžan
Tako je. Guy ce pokidati.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Napast ce me Balasevi obozavatelji sto slusam ovu "krnju " verziju
Dex je napisao/la:Ko još sluša balaša, msm stvarno
Ko se jos zeni, msm stvarno