SlevinKelevra je napisao/la:jeste vidjeli onaj video gdje Biscane pitaju sta bi uradili da saznaju da je njihov komsija heteroseksualac? oj, debilizma...![]()
čuj to ?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
SlevinKelevra je napisao/la:jeste vidjeli onaj video gdje Biscane pitaju sta bi uradili da saznaju da je njihov komsija heteroseksualac? oj, debilizma...![]()
Dosadno veceras nema nista za gledati pa reko da vidim kakvih pjesama imaCartman je napisao/la:Yebiga kad nema BiH vise.Unofficialpage je napisao/la:Zar to još uvijek ima? To prija bilo događaj godine.Pegi10 je napisao/la:Jel gleda neko Eurosong, dobri ovi Finci u njih uvijek neki rok.
Prije je se moglo pogodit 90% glasova. Kipar Grckoj 12, Turska Azerbejdzanu ili nama, mi Srbiji ili Hrvatskoj, Njemacka Turskoj i sve tako.
Goalgetter je napisao/la: Ima kolega, CNC masina probleme danas pravila, od 6 do 6 morao raditi.![]()
Kod tebe ?
sve negira, ne mogu mu pomoći kad on to ne želiCartman je napisao/la:Sta mu je danas? Da ga nije kakva Ruskinja nasekirala?
Reci mu da sam mu se naljutio.legenda reala je napisao/la:Goalgetter je napisao/la: Ima kolega, CNC masina probleme danas pravila, od 6 do 6 morao raditi.![]()
Kod tebe ?
Dobro je, umora uvijek ima
sve negira, ne mogu mu pomoći kad on to ne želiCartman je napisao/la:Sta mu je danas? Da ga nije kakva Ruskinja nasekirala?![]()
ma ni mene ne jbe jedan posto, ne znam šta mu je, nisam mu ništa uradioCartman je napisao/la: Reci mu da sam mu se naljutio.
Koja parada debilizma i gluposti...hodža je napisao/la:SlevinKelevra je napisao/la:jeste vidjeli onaj video gdje Biscane pitaju sta bi uradili da saznaju da je njihov komsija heteroseksualac? oj, debilizma...![]()
čuj to ?gdje je to, daj da vidimo...
Daj link ako ti niej tesko da postavisSlevinKelevra je napisao/la:jeste vidjeli onaj video gdje Biscane pitaju sta bi uradili da saznaju da je njihov komsija heteroseksualac? oj, debilizma...![]()
eto iznadInterista je napisao/la:Daj link ako ti niej tesko da postavisSlevinKelevra je napisao/la:jeste vidjeli onaj video gdje Biscane pitaju sta bi uradili da saznaju da je njihov komsija heteroseksualac? oj, debilizma...![]()
Interista je napisao/la:Daj link ako ti niej tesko da postavisSlevinKelevra je napisao/la:jeste vidjeli onaj video gdje Biscane pitaju sta bi uradili da saznaju da je njihov komsija heteroseksualac? oj, debilizma...![]()
legenda reala je napisao/la:Interista je napisao/la:Daj link ako ti niej tesko da postavisSlevinKelevra je napisao/la:jeste vidjeli onaj video gdje Biscane pitaju sta bi uradili da saznaju da je njihov komsija heteroseksualac? oj, debilizma...![]()
i šta kažeš, znam al neću da kažem, e moj Interista![]()
Ne znam cime sam to zasluzio moj legendo.legenda reala je napisao/la:auuuuuuuu, jes momčina agresivanVirtu4l je napisao/la:Prije bi crnca za komšiju nego recimo Greivisa.Donnie Darko je napisao/la:Kladim se kada bi pitali ljude ovdje da li žele crnce za komsiju ili kolegu, da bi ogroman procenat ljudi dao negativan odgovor.
Tako je. Guy ce pokidati.Dex je napisao/la:Australia je prvi pretendent na titulu pobjednika ESC-a, osim ako se istočni blok ne umiješa i Rusija ne slavi, il Azerbajdžan![]()
Viri im osmrtnica iz dzepa gledaju kako ce zadnje dane proziviti a dodju im s tim pitanjimaOtelo je napisao/la:@Interiesta ja se to pitam kad gledam onaj Whatever pa pita nekog dida za sex a on njoj pocne govoriti o sramu, stidu i postenju
Dex je napisao/la: Hodža eto ti stranica izaa
Ko se jos zeni, msm stvarnoDex je napisao/la:Ko još sluša balaša, msm stvarno
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 9 gostiju.