FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anelbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la anelbavarac » 20 maj 2015, 23:40

coelho41 je napisao/la:"According to sportbild, Guardiola will sign a new contract with Bayern until 2018."
:opaopa: :opaopa:

Klare

Post Postao/la Klare » 20 maj 2015, 23:57

PEP je napisao/la:imal ko od stare garde :mrgreen:
Tek pokoji Pepoljubac...

Mislim to sam uradio zbog sebe, jer moguće da nekom nešto i ružno kažem, a onda mene kajanje stiže, jbg takav sam čovjek, nekad fitilja kratkog, a srceta uvijek mekanog.

Jbg šta reći sad za ove ljude u našoj upravi nakon cenera u 2 polufinala čovjeku nuditi ugovor i prije isteka, žalosno, ali šta mi možemo, osim kmečati ovdje, tuga braćo, tuga.

Red je da našeg Bayu gledamo, pa makar i zatvorenih očiju.

edotabako
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Bayern München

Post Postao/la edotabako » 21 maj 2015, 01:08

thulkazal je napisao/la:
Hare_BvB je napisao/la: Kakve to veze ima sto je uzeo igrace ekipama koje u tom momentu nisu bili konkurenti BVB-u. To se Hertha, Nurnberg, BMG borili za titulu u periodu 2010-2013? :roll:

Bayern sistematski i direktno slabi ekipe koju su mu u datom momentu ozbiljan konkurent. U povoju se unistava bilo kakav oblik konkurentosti u BL na neki duzi period. To je kristalno jasno, bespotrebno spinujes i pokusavas paralelisati dvije totalno razlicite stvari.
Čovjek je pričao kako se slabe ekipe u Bundesligi i time umanjuje kvalitet lige pozivajući se na transfere Bayerna koji su navodno monopol a ja mu samo naveo primjer BvB transfera jer valjda liga nisu samo Bayern i BvB. Uostalom ako ćemo o konkurentnosti za titulu nije ni BMG bila konkurent Bayernu kada je dovodila Dante-a isto kao što nije bio Šalke kad je doveden Nojer ili Wolfsburg kada je doveden Mandžukić... Konkurentnost BvB za titulu u sezoni prije nego je doveden Gotze je minus 25 bodova a kada je doveden Lewat minus 19. Činjenično o kakvoj konkurentnosti mi pričamo ovdje?

Uostalom ti igrači su vas ionako napuštali a da ih Bayern nije doveo vi bi imali i dalje flop transfere (Ćiro, Mihtarijan, Auba, Ramos, Kagawa) i borbu za opstanak kroz veći dio sezone dok bi Bayern imao manje 50-60 miliona na računu i par top transfera van lige i naravno poziciju 1 u BL... Uostalom ja ne razumijem kako vam priča o Lewatu nije jasna... Čisto racionalno poslovanje ili izgleda da bi navijači BvB kupili stvar od 10 KM iako isto to mogu dobiti džaba.

Okanite se glumatanja "svetice" i pravljenja priče o "MONOPOLU" i zlu zvanom Bayern... Fudbal je postao biznis a ti bi trebao to shvatiti jer izgledaš kao neko ko duže navija za BvB i znaš šta se prije 15 godina desilo kada je BvB pokušala na silu postati gigant sa politikom "kupi sve" i bubni platu 15 miliona, kao što danas rade arapski i ruski klubovi. Bitno je da možete u svačijem vrtu naći go*na ali da u svome nađete, ma ne tu nema ništa... BvB = anti-moderni fudbal, oni izdržavaju klub od novaca koje zarade u prodaji ulaznica i prodaji piva a dioničari vole klub i ne bi ga nikada prodali... Za sve je kriv buyern i kobasičar uli hoeness...
Svaka cast, ne bih ni sam bolje rek'o.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 21 maj 2015, 08:24

Klare je napisao/la:da li je uopšte istina kako je udarao krhko žensko stvorenje?
sta fali i da je istina?
ko da je lose s vremena na vrijeme iliti povremeno istuci zenu :roll:
ocigledno se druzi sa bosancima.
vas dunjaluk boluje od njakih stresova, njesta burnaut, a bosnje jok.
kad bosnju pocne derat stres, on fino izvede trik pretvaranja litra sljive u nasilje u porodici, iznabada hanumu i bude rahat naredna tri meseca.
a ludi svabo visi kod psihijatra :roll: :mrgreen:
Klare je napisao/la:moguće da nekom nešto i ružno kažem, a onda mene kajanje stiže, jbg takav sam čovjek, nekad fitilja kratkog, a srceta uvijek mekanog
klare je

slika
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 21 maj 2015, 09:55

Navijaci traze novi ugovor za mladog Weisera i mislim da SMO upravu sto to trazimo, zasluzio je da ostane u Bayi..

A navodno jos jedna u vidu spekulacija o mogucem transferu jednog igraca Kolna Jonasa Hectora , lijevi bek, odigrao preko 80 utakmica za Koln, a svojim igrama je privukao i selektora Lowa koji mu je dao sansu u 3 navrata za ELF ..

Mislim da nam on nije bas prioritet , treebalo bi gledat te TOP transfere odradit, a onda idemo na Hectore, Spectore
FC Bayern !!!!!

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 21 maj 2015, 10:30

Cuj bacili 40 mil. za Martineza :facepalm:
Mia San Mia

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 maj 2015, 11:35

R32 je napisao/la:Cuj bacili 40 mil. za Martineza :facepalm:
:rol: :rol:

Tragikomicno. :facepalm:

Covjek koji je u svojoj prvoj sezoni stasao u jednog od najzasluznijih igraca za triple te covjek koji je donio prevagu u svim segmentima igre i onda se nadje neki neznalac da pametuje o bacenih 40 miliona. :lol:

Ako se ista Bayernu isplatilo to je Javi. :kafa:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 maj 2015, 12:23

Prvo provali o bačenih 40 mil na Martineza pa se onda pokušava izvaditi nekim pametovanjem.Ajd na temu BvB pa im tamo dosađuj.

Svako malo isti likovi počnu kmečati o monopolu Bayerna, ko vam je kriv šta vam igrači idu ispod tržišne cijene i za džabe Bayern sigurno nije.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

orionFCB
Kontakt:

Post Postao/la orionFCB » 21 maj 2015, 12:48

Gerüchte gehen um, dass Hazard (Chelsea FC) am Airport in München gesehen worden sein soll.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 21 maj 2015, 13:27

Manchester United make contact to buy Bayern Munich midfielder :problem: :eh: :problem: :shifty: :eh: :zviz: :zviz:
:zviz:

German football magazine Kicker claim Reds boss Louis van Gaal wants to lure the 30-year-old World Cup winner to Old Trafford as he builds a squad capable of competing for the Premier League and Champions League next season. Schweinsteiger, who was converted from a winger to a central midfielder by Van Gaal during his spell as Bayern boss, has won it all in Bavaria and may be ready for a fresh challenge outside the Bundesliga. Schweinsteiger's current contract runs through until the summer of 2016, but he admitted at the start of the year he has yet to make up his mind over the future. He said: "I am in no hurry to renew. It is not something that bothers me because I have a year left before it expires. "The important thing is that my physical problems and injuries are resolved. The rest will follow." The midfielder has made only 36 Bundesliga starts in the past two seasons because of knee and ankle injuries.

izgleda da bi se i pepi rejna moga vratiti u napoli
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 21 maj 2015, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 21 maj 2015, 14:07

U jeku napada na nas od strane vecine strucnjaka i fudbalskih radnika zbog qrcobolje u zadnjim tekmama jedna osoba je stala na nasu stranu, niko drugi nego Jose Mourinho. On kaze, - idealan scenario je da osvojis titulu i da ides kuci na odmor, a u suprotnom ako imas jos dodatne tri utakmice moze se desiti ono sto se desi Bayernu a to je da sve tri izgubis. Tako i mi imamo jos dvije i ne treba kriviti igrace za neuspijeh. Igraci imaju cilj da osvoje prvenstvo i kad se to desi fokus se jednostavno izgubi.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 21 maj 2015, 14:31

Sta mislite ko bi se bolje uklopio u Bauern, Messi ili Hazard? Koga dovesti?

:urnebes:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 21 maj 2015, 14:39

Hazard.
Mia San Mia

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 21 maj 2015, 14:49

Stipu Greivisa starog trolera...kad Greivis komentarise nas onda znas da je to daleko od ozbiljnosti.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 21 maj 2015, 14:52

Greivis je napisao/la:Sta mislite ko bi se bolje uklopio u Bauern, Messi ili Hazard? Koga dovesti?

:urnebes:

Greivisa, ja mislim da bi on rasturo kao sto njega na forumu i njegovu prciju od kluba za koju navija rasturaju :mrgreen: kuknjava

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 21 maj 2015, 14:57

muamerc je napisao/la:Stipu Greivisa starog trolera...kad Greivis komentarise nas onda znas da je to daleko od ozbiljnosti.
Ozbiljno pitam. Vidim da ih spominjete. Dobar je i Sterling, a mislim da ne bi bilo lose dovesti Thiaga Silvu za odbranu. Sanchez neka bude druga opcija ako propadne za Hazarda.

Ali evo necu vise nista pisati kad napadate gosta.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 21 maj 2015, 15:04

Pizzaro odlazi ove sezone što znači da je potreban jedan backup napadač, a Van Persie odlazi iz Uniteda i on mi je onako idealan igrač za taj status, ako bi ga prihvatio. :)
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 21 maj 2015, 15:06

Sanchez u Minhen može jedino doć k'o ispomoć konobarima u vrijeme Oktoberfesta. :thumbup:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 21 maj 2015, 15:15

nego momci hajmo se mi vratii ozbiljnijim stvarima.Sta mislite ovo za svajniija i o eventualnom potpisu za sotone-

Po meni svinjcek kako god bi trebao ostati u minkrnu ipak je on nase djete citavu karijeru je proveo ko nas osvojio sa nama sve ,istina i on je u lagaganom padu forme godine vec cine svoje ,povrede iz predhodnih sezona ,ali opet po meni igrac koji jos moze dati .Po meni prije bi alnosa prodao on je juce dosao .

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 21 maj 2015, 15:17

PEP je napisao/la:nego momci hajmo se mi vratii ozbiljnijim stvarima.Sta mislite ovo za svajniija i o eventualnom potpisu za sotone-

Po meni svinjcek kako god bi trebao ostati u minkrnu ipak je on nase djete citavu karijeru je proveo ko nas osvojio sa nama sve ,istina i on je u lagaganom padu forme godine vec cine svoje ,povrede iz predhodnih sezona ,ali opet po meni igrac koji jos moze dati .Po meni prije bi alnosa prodao on je juce dosao .
Zapravo griješiš PeP,izvini što te ispravljam,ali bode mi oči ova rečenica. Sasvim sigurno nije došao jučer,nego na početku ove sezone. Živio :bih:
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.