SteveHeighway je napisao/la:Zapravo griješiš PeP,izvini što te ispravljam,ali bode mi oči ova rečenica. Sasvim sigurno nije došao jučer,nego na početku ove sezone. ŽivioPEP je napisao/la:nego momci hajmo se mi vratii ozbiljnijim stvarima.Sta mislite ovo za svajniija i o eventualnom potpisu za sotone-
Po meni svinjcek kako god bi trebao ostati u minkrnu ipak je on nase djete citavu karijeru je proveo ko nas osvojio sa nama sve ,istina i on je u lagaganom padu forme godine vec cine svoje ,povrede iz predhodnih sezona ,ali opet po meni igrac koji jos moze dati .Po meni prije bi alnosa prodao on je juce dosao .
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Što se mene tiče mogu obojica da idu. Naročito Bastian, dok se još uvijek pristojan novac može uzeti za njega.
Samo neka Martineza ne diraju.
Samo neka Martineza ne diraju.
- SteveHeighway
- Kontakt:
Kako god,pogrešno je 
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Eh braćo bavarci, za jedno mjesec dana idem u Minhen, na 50 dana. Ima li sta vrijedno obici osim AA? Posto cu dosta vremena provesti na poslu.
I ima li neki jeftiniji smjestaj od 15 eura na noc? U obzir dolaze prva tri ringa.
I ima li neki jeftiniji smjestaj od 15 eura na noc? U obzir dolaze prva tri ringa.
Mia San Mia
R32 je napisao/la:Eh braćo bavarci, za jedno mjesec dana idem u Minhen, na 50 dana. Ima li sta vrijedno obici osim AA? Posto cu dosta vremena provesti na poslu.
@SteveHeighway Hajd ti Bgt na svoju temu.
Koji si ti sreckovic
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 21 maj 2015, 15:31, ukupno mijenjano 1 put.
- Centre forward
- Kontakt:
Hoćemol' doživit' da momčina zaigra tamo gdje je najbolji na svijetu?Astren je napisao/la:Samo neka Martineza ne diraju.
Neće ni Alonso a posebno Švajni nigdje, prazne su to priče. Ja bih Alonsa prod'o, al' Švajna, pa i nisam baš siguran, iako se isti zayebava već duže vrijeme.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Hvala Pep
A definitivno da hocu, i meni je prvi puta, tako da nestrpljivo cekam. Spojilo se nesto najbolje, ugodno s korisnim. 
Mia San Mia
Centre forward je napisao/la:Hoćemol' doživit' da momčina zaigra tamo gdje je najbolji na svijetu?Astren je napisao/la:Samo neka Martineza ne diraju.![]()
Neće ni Alonso a posebno Švajni nigdje, prazne su to priče. Ja bih Alonsa prod'o, al' Švajna, pa i nisam baš siguran, iako se isti zayebava već duže vrijeme.
a ko martneza dirne tetku cu mu ****
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 21 maj 2015, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
U Bayernu moze ostati onaj ko dobro igra izuzev da mu je 35-6 pa da se oprosti ali trljat igraca/e jos 5 godina samo zato sto su zasluzili mislim da nema smisla. Moze ako prihvati klupu; Bayern nije dobrotvorna ustanova.PEP je napisao/la:Centre forward je napisao/la:Hoćemol' doživit' da momčina zaigra tamo gdje je najbolji na svijetu?Astren je napisao/la:Samo neka Martineza ne diraju.![]()
Neće ni Alonso a posebno Švajni nigdje, prazne su to priče. Ja bih Alonsa prod'o, al' Švajna, pa i nisam baš siguran, iako se isti zayebava već duže vrijeme.,svajni mora karijeru zavrsiti u minkenu .Alonso je tudjin ko ga hebe
Slazem se s Muamerom, Svajnija ostaviti da tu zavrsi karijeru, al ne zasluzuje vise prvih 11. U suprotnom, buket cvijeca.
Mia San Mia
- Omerbavarac
- Kontakt:

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
R32 je napisao/la:Slazem se s Muamerom, Svajnija ostaviti da tu zavrsi karijeru, al ne zasluzuje vise prvih 11. U suprotnom, buket cvijeca.
u tome ima umjesane prste i guardiola i njegovih postavki na terenu ,a djelom htjeli mi to priznati ili ne osjeca se lagana zasicenost kod bastija
omerbeze@ to je dosta jake ia traktivnije pripreme .za razliku od predhodnih sezona ,inter,valencia
Onda audi kup
Young footballers have the chance to be trained by FC Bayern youth coaches at the club's training ground and meet their idols in person
Allianz Junior Football Camp 2015 – A success story continues
After six successful camps in the past years, the Allianz Junior Football Camp will again take place this year. For the seventh time from August 13th to August 18th our Platinum Partner Allianz invites football-passionate young people from all around the world to this unique event! In addition to the chance to train with the FC Bayern youth coaches at the official training ground, you will have the opportunity to meet your stars in person and take a look behind the scenes of your favorite football club.
Become a part of the Allianz Junior Football Camp
This is your “once in a lifetime” opportunity to be part of this unique camp. Apply now to train for six days with other young football players from around the world at the FC Bayern training ground. An FC Bayern Bundesliga home match and an exclusive tour of the Allianz Arena will be part of the camp. A "Meet & Greet" with your FC Bayern stars will be the highlight of the experience. Take the chance to share your passion for football with other young talents.
evo prilike za one mladje
Jeste se vi navalili Schweinsteigeru na kosti, da već nekima on sigurno nije ni za prve postave. A i buketi mu se spremaju.
Apsolutno sam siguran, da će Schweini i naredne sezone ostati član Bayerna i sve špekulacije oko transfera su čista glupost.
A ostajem pri onom, što sam i prije govorio, Schweinsteigera treba pustiti da kompletne pripreme normalno prođe (a prije toga da se i dobro odmori), jer znamo da njegovi napori nisu prestajali čak i godinu dana u kontinuitetu, pogotovo zbog SP gdje je imao sjajno izdanje. A šta jednom fudbaleru znači ona mala pauzica nakon Mundijala....Može nešto značiti, a i ne mora. A pogotovo igrač oko tridesete, treba više regeneracije. A u Bastianu sigurno ima još mnogo potencijala.
Ne stoje baš ni one konstatacije, da se on ne trudi. Ako ćemo na taj način gledati, onda se niti jedan igrač Bayerna ne trudi kao u sezoni 2012/13 kada smo osvojili triple. Svi su sada na par procenata manje.
A kod Bastiana postoji želja, ali je nakon SP, pa i dodatne povrede, bio totalno potrošen da napravi velike stvari.
Pa u naznakama smo opet vidjeli da on najbolje može dirigovati našom igrom (čak i ovakav).
A ako ćemo toliko strogo gledati, onda treba i Lahma prodati, koji je nakon povrede pružao partije koje su ispod njegovog pravog nivoa. Pa i Thiaga...Kako je on odigrao protiv Barce? Zar se on dovoljno trudio i borio? Napravi čovjek par driblinga, pa kad kod svakog trećeg izgubi loptu, ne vraća se i ne trudi da protivničkog igrača stigne...Znači kod njega to ok? To prolazi?
Što se ove sezone tiče, najviše je briljirao Robben i bio naš najbolji igrač do povrede. Opet na visokom nivou je bio Neuer. Alaba ono što je igrao bio je sjajan. Nažalost ove sezone je najmanje igrao, jer su ga povrede ispresijecale. Svi drugi su imali i svjetlih i tamnih trenutaka, bili i solidni i nekad prosječni. Neko manje, neko više.
Tako da većina igrača mora kao prvo da se dobro regeneriše, pa da prođu dobro i uspješno pripreme, pa ćemo onda vidjeti ko je u kakvom izdanju.
A što se nekih odlazaka tiče, mislim da su tu jedini kandidati za sada Dante i Weiser. A moguće da i oni na kraju ostanu. Isto tako, mnogo toga zavisi šta i kako će se kupovati ovog ljeta...
Apsolutno sam siguran, da će Schweini i naredne sezone ostati član Bayerna i sve špekulacije oko transfera su čista glupost.
A ostajem pri onom, što sam i prije govorio, Schweinsteigera treba pustiti da kompletne pripreme normalno prođe (a prije toga da se i dobro odmori), jer znamo da njegovi napori nisu prestajali čak i godinu dana u kontinuitetu, pogotovo zbog SP gdje je imao sjajno izdanje. A šta jednom fudbaleru znači ona mala pauzica nakon Mundijala....Može nešto značiti, a i ne mora. A pogotovo igrač oko tridesete, treba više regeneracije. A u Bastianu sigurno ima još mnogo potencijala.
Ne stoje baš ni one konstatacije, da se on ne trudi. Ako ćemo na taj način gledati, onda se niti jedan igrač Bayerna ne trudi kao u sezoni 2012/13 kada smo osvojili triple. Svi su sada na par procenata manje.
A kod Bastiana postoji želja, ali je nakon SP, pa i dodatne povrede, bio totalno potrošen da napravi velike stvari.
Pa u naznakama smo opet vidjeli da on najbolje može dirigovati našom igrom (čak i ovakav).
A ako ćemo toliko strogo gledati, onda treba i Lahma prodati, koji je nakon povrede pružao partije koje su ispod njegovog pravog nivoa. Pa i Thiaga...Kako je on odigrao protiv Barce? Zar se on dovoljno trudio i borio? Napravi čovjek par driblinga, pa kad kod svakog trećeg izgubi loptu, ne vraća se i ne trudi da protivničkog igrača stigne...Znači kod njega to ok? To prolazi?
Što se ove sezone tiče, najviše je briljirao Robben i bio naš najbolji igrač do povrede. Opet na visokom nivou je bio Neuer. Alaba ono što je igrao bio je sjajan. Nažalost ove sezone je najmanje igrao, jer su ga povrede ispresijecale. Svi drugi su imali i svjetlih i tamnih trenutaka, bili i solidni i nekad prosječni. Neko manje, neko više.
Tako da većina igrača mora kao prvo da se dobro regeneriše, pa da prođu dobro i uspješno pripreme, pa ćemo onda vidjeti ko je u kakvom izdanju.
A što se nekih odlazaka tiče, mislim da su tu jedini kandidati za sada Dante i Weiser. A moguće da i oni na kraju ostanu. Isto tako, mnogo toga zavisi šta i kako će se kupovati ovog ljeta...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- gerdmuller
- Kontakt:
Arena tour,muzej i tekma obaveznoR32 je napisao/la:Eh braćo bavarci, za jedno mjesec dana idem u Minhen, na 50 dana. Ima li sta vrijedno obici osim AA? Posto cu dosta vremena provesti na poslu.
Za nocenje nisam siguran ali mislim da neces nista jeftinije naci.Ja sam najjeftinije prosao u Meiningeru(15 eura).
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Pa vidi, nezahvalno je porediti Tiaga i Svajnija, Tiago je pokazao da moze i nakon ovih povreda od njeg se ocekuje da pokaze jos. Dok je Svajni pokazao sta zna i prosao to. Tesko je ocekivati da ce se on nastaviti boriti nakon svega, a ti si i naveo jos neke razloge zasto neocekivati. Potrebna su osvjezenja, ali ne moze se svaki igrac zadrzati u prvih 11 i ocekivati puno bolje. Prosla su i doba Xavija i Inieste.
Hvala Gerdmuler
Hvala Gerdmuler
Mia San Mia
S onakim partijama sigurno da nije za prve postave. Ne samo on nego bilo ko. Mi nemamo taj luksuz da nam igrac odigra fenomenalno dvije utakmice pa ga nema deset. A to se kod njega desava; on nije tinejdjer da mu forma tako oscilira. Dok Thiagu mozemo progledati kroz prste zbog godinu dana odsustva i zbog toga sto nije ni blizu profesionalizma Svajnija. Svajni treba da mu je mentor u napredovanju i podrska a ne mentor u stagnaciji i selfiranju. Ako vec Thiago i Svajni imaju slican odnos i formu stava sam da se Thiagu da sansa jer na njemu tim ostaje i puno je mladji i potreban mu je razvoj.effe_sa je napisao/la:Jeste se vi navalili Schweinsteigeru na kosti, da već nekima on sigurno nije ni za prve postave. A i buketi mu se spremaju.
@efe, ubijedi me da je ova forma odraz samo umora i slabih priprema i da nije do motivacije, zelje i prioriteta. Zasto je onda u zavrsnici SPa onako razvalio a do tada nista nije uradio, kratak je razmak medju tim tekmama, formu i snagu ne mozes dobiti preko noci? Ako je do forme onda svakako da mora biti prva opcija na sredini, ako vec nije onda treba ostaviti sve opcije otvorene. Slicno pitanje stoji i za Lahma.
Moje je mišljenje da Schweiniju i dalje treba dati realnu šansu. I ne vjerujem da je bilo ko u upravi Bayerna otpisao Bastiana iz prve postave. To budi siguran. A ne mora Schweinsteiger igrati sve utakmice, ali veliki broj bitnih utakmica može biti član prve postave. On je jako bitan na strateškom planu, jer igrače koji strateški razmišljaju, na pravi način, teško je zamijeniti. Kad-tad će proći i Schweinsteigerovo vrijeme, ali sam uvjeren da sezonu ili dvije (i to najmanje) može odigrati na visokom nivou.R32 je napisao/la:Pa vidi, nezahvalno je porediti Tiaga i Svajnija, Tiago je pokazao da moze i nakon ovih povreda od njeg se ocekuje da pokaze jos. Dok je Svajni pokazao sta zna i prosao to. Tesko je ocekivati da ce se on nastaviti boriti nakon svega, a ti si i naveo jos neke razloge zasto neocekivati. Potrebna su osvjezenja, ali ne moze se svaki igrac zadrzati u prvih 11 i ocekivati puno bolje. Prosla su i doba Xavija i Inieste.
Ima igrača koji se zadovolje i sa samom titulom u LP, a on pored toga ima i titulu sa SP. Samo mislim da će Schweini svakako probati osvojiti još i EURO (to mu je jedan od velikih ciljeva), dok bi sa još jednom LP sebe definitivno visoko, visoko digao. Iako je ova generacija sebe već sada itekako krunisala.
EURO je isto jedan od dodatnih podstreka, koji će Schweinija tjerat naprijed.
Do želje, motivicacije i prioriteta može biti samo par procenata. I tako ti je kod svih naših igrača, koji su osvojili i LP i SP. Samo uporedi koliko se u onoj sezoni gorilo, koliko se grizla trava, a kako je to danas. Ali to je par procenata.muamerc je napisao/la:
@efe, ubijedi me da je ova forma odraz samo umora i slabih priprema i da nije do motivacije, zelje i prioriteta. Zasto je onda u zavrsnici SPa onako razvalio a do tada nista nije uradio, kratak je razmak medju tim tekmama, formu i snagu ne mozes dobiti preko noci? Ako je do forme onda svakako da mora biti prva opcija na sredini, ako vec nije onda treba ostaviti sve opcije otvorene. Slicno pitanje stoji i za Lahma.
A Schweini je Nijemac, a Nijemce znam u dušu, pa zbog toga mogu sa sigurnošću reći da motivacija sigurno ne igra toliko značajnu ulogu koliko ti misliš. Rekoh već na početku, samo u određenoj mjeri. E sada bi bilo najbitnije samo, da Bastian ostane duže vrijeme zdrav, a ne da ga opet nešto pokosi. Ali to važi i za cijelu ekipu, zar ne? Dosta nam je vala povreda za 5 sezona....
A nemam te šta ubjeđivat, ubijedi će i mene i tebe naredna sezona. Tada ćemo vidjeti razvoj događaja, pa opet prodiskutovat....
I još nešto što se Thiaga tiče, fantastičan je on igrač. Odmah nakon povrede kada se vratio, pružio je dobre partije. Samo shvatio sam pogotovo nakon duela s Barcom, da on ako drastično i svoj trud, trku ne popravi, neće napraviti najveće stvari s Bayernom, jer BuLi trpi manje šetkanja od Primere. Drugačiji je stil igre. Ti u jednom Bayernu definitivno moraš više trčati. E sada uvijek su neki fudbaleri povlašteni i ne znači da se jedan majstor s loptom kao što je Thiago mora polomit na terenu od trke, ali mora se zalagati, pogotovo ako napravi klasičnu grešku i izgubi loptu...
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
effe, prvo da te pitam(ako smijem
) da mi preciziraš tvoje mišljenje o Gvardioli.
Nema potrebe da navodiš dobro-loše, milion puta rečeno, nego direktno:
1.da li je ispunio tvoja očekivanja rezultata?
2.da li je ispunio tvoja očekivanja naše kvalitetne igre?
3.da li bi volio da bude bivši?
4.da li bi volio nekog drugog na našoj klupi?
Nemoj filozofirat' kao obično, nego što kraće i direktnije odgovore.
Slažem se naravno s tobom da u Švajnu još ima kuveta, da se itekako trudi,
ali problem je na drugoj strani, tj. u Španskom inovatoru pod čijom palicom Švajn ne odigra 5 utakmica da valja, kao i Lam, to sam glup čovjek ne može vidjeti, svu trulež što nam je Pep donio, da glup čovjek, biću direktan, jer ova slika drugačiji opis nema.
Nemoj filozofirat' kao obično, nego što kraće i direktnije odgovore.
Slažem se naravno s tobom da u Švajnu još ima kuveta, da se itekako trudi,
ali problem je na drugoj strani, tj. u Španskom inovatoru pod čijom palicom Švajn ne odigra 5 utakmica da valja, kao i Lam, to sam glup čovjek ne može vidjeti, svu trulež što nam je Pep donio, da glup čovjek, biću direktan, jer ova slika drugačiji opis nema.
piZa bi i mogao ostati u minkenu, ljeto ce pokazati ja nisam protiv da ostanem 
1. Djelimično. Čak nakon ove sezone bi više rekao NE, jer ove sezone je trebala leći dupla kruna.Klare je napisao/la:effe, prvo da te pitam(ako smijem) da mi preciziraš tvoje mišljenje o Gvardioli.
2. Djelimično.
3. DA.
4. DA.
Argumenti za i protiv su prije iznošeni. Dvije titule u prvenstvu i taj kup prošle sezone, pa i onu pobjedu u evropskom superkupu protiv Chelsea mu posebno cijenim, ali ove sezone su oba polufinala i u kupu i LP očajno odrađena i dječije izgubljena. Tu me razočarao. A znaš da mu u polufinalima LP, zamjeram ponavljanje grešaka i amaterske greške.
Nije da isključujem da možemo pod Pepom osvojiti LP i pored ovih odgovora gore, ali mnogo je nedoumica ostalo i dosta je neuvjerljiv bio u ključnim momentima u LP, u obje sezone...
Eto toliko, pa ako hoćeš još objašnjenja.........
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland